Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Laci rimánkodott Zsoltnak segítségért, hát megkapta. Gondolhatta volna, hogy ős ellenségtől ne kérjen szívességet, mert nem biztos, hogy jól jár.
Zsolt figyelmeztette, de Laci kapzsi és hajthatatlan volt. Még most sem fogja fel az az ostoba, hogy mekkora @ban van
Igen! Laci kétszeresen is rosszul jár!
Mondjuk én Zsolt helyében be sem mutattam volna őket egymásnak-feltéve, hogy nem akarok Lacinak rosszat. Nagyon nem egy súlycsoport ők ketten!
Reméljük Natasa őszinte és tovább tud lépni. Annyi minden más rejlik még ebben a karakterben.
Nekem úgy tűnik Ilonától vett fel uzsora kölcsönt, így Ilona kétszeresen is a markában tartja Lacit. Egyszer az uzsorával, egyszer meg azzal, hogy megígértette Lacival, hogy a parkolót Ilona - nyilván bűnöző - barátai is használják.
ti nem láttátok a mai részben hogy Natasa mit mondott Giginek? mert tök összintén mondta
nem, lezárta Giginek mondta, hogy teljesen új életet kezd, mert úgy se tudja eldőnteni hogy Diáé vagy manuszé a szív
csak kár, hogy már napok óta nem láttuk
most nagyon érdekes Ilona és a testvérek vonal
Gizinek mondta, hogy nyugodt legyen Gizi
Csak azt nem értem, ha Szonja tényleg szerelmes Balázsba, akkor mi jó lesz neki abból, hogy a Kft tönkremegy és Balázs pénz és állás nélkül marad. Na de nem ez az egyetlen logikátlan dolog a sorozatban.
Natasának is kitalálhatnának már valami jobb történetet. Ez a Rudi szívét keressük téma már unalmas.
Inkább egyre eszementebb.
Begolyózott teljesen picologus tanonc létére
Most talált egy férfit majd arra nyomul
Hát nem,majd jól megszívja,mert azt hiszi neki menőzni kell.
Aztán majd leshet,mint hülyegyerek a moziban.
Egyre silányabb és laposabb a BK
Szánalmas.Nem is banktól van a lóvé.
Na a Giziék kínlódása se semmi.
Mehetne az anyja után, aztán gyógyuljon.
És kezdődik a szenvedés előlről.
Majd tálal egy másikát akit zaklathat.
Hogy Natasa nem tud már leakadni a szívtémáról!
gratulálok,sok boldogságot kivánok,
Bocsi nem ide tartozo dolog ..nem tudtam figyelni...közbejött dolgok miatt...és köszi a leirást.....unokam született.
az éjjel ...kicsit elvoltam..vagyok..
de Szonja szerelmes szerintem Balázsba
További ajánlott fórumok: