Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Milyen egyben tartásról ír Zoli ? Hát megfojtották volna egymást egy kanál vízben :)
Miki és András is nagyon sokszor voltak rosszban.
Továbbá is fenn van annak a lehetősége, hogy Zoli él szerintem. Magdi néni nem véletlenül mondta azt amit.
Értettem :D Csak összecsengett számomra a név a színésznőével :)
Ábrahám Ervin maga a neve a sorozatban. Fillár István alakítja.
Köszi :) Akkor az az Ábrahám Edit rokona ? :D
Ábrahám Ervin, Zoli piszkos ügyeit intézte anno.
lemaradtam ki ez a kalapos csávó ?
Ó ez nekem már túl erőltetett.
Amit én néztem abban nem volt.
Persze, hogy nem! De Zolitól ugyanúgy nem állt távol az ilyen módi, mint ahogy Miki sem az ártatlanság mintaképe. Ha már képes volt arra, hogy átvágja a családját, akkor már a "hiteles" azonosítás érdekében kitelik tőle az is, hogy arra az időre befekszik a tepsibe! :)
Valami olyant mondott a maffiózó nagyasszony, hogy a férjem haláláért....
Gergő meg ott szenved egy oszlop mellett és azt mondja, erre akasztotta fel az apja magát....
miből láttad,hogy az ő unokái,én csak azt láttam,Mikinek leesett hogy ezek nem azok akiknek gondolta őket,
a vörös mamit nem is látta,
lehet lemaradtam valamiről,
mert ő is az intézetben nevelkedett és az Ilonának is lehet némi köze hozzá.
nem lehet, hogy az az általam
nem ismert, Karcsi a fia volt ?????
Úgy tűnik az előzetesből, hogy Ilona maffiózó nacsasszony unokái a deszkások. Majd csak alakul már a megoldás. DE akkor miért azt a szerencsétlen Lacit/is akarja padlóra küldeni ?
Pihécske Drága!
A tanúvédelmi program nem úgy működik, hogy valakit a rendőrség előre kitervelten, szándékosan belehajszol egy olyan balesetbe, aminek következtében akár el is halálozhat. Ez ellenkezik a program lényegével! Arról már nem is beszélve, hogy ennek a balesetnek egy ártatlan ember (Csurgó Pista) is részese!
Azt a balesetet az Ilonka maffiózó néni szervezte meg, a fia halálának megbosszulására.
Engem a vége érdekel, vagyis inkább az ÉNb vége ,de látom vége lesz 21-30kor :)
hétfőtől 19:50, január 14-től pedig 20:00-kor kezdődik, ezen héten meg 19:45
Megint változik a kezdés ?
Teljesen mindegy, ki azonosította, ha a tanúvédelmi program előre kitervelt része volt esetleg már a baleset is, akkor már az azonosításra is befeküdt Zoli még egy utolsó "átverem a családom" megmozdulásra. És azok után, hogy mindenkivel elhitetik, hogy halott, nyugodtan eltűnhet a nagyvilágban, és új névvel új életet kezdhetett.
én nem az elejétől nézem : mikor a karambol volt, látszott Zoltán arca, vagy csak "találomra" ismerte fel MIKI ????
érdekes hogy minden héten máskor kezdődik
További ajánlott fórumok: