Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Bár azok a fránya falevelek talán jelenthettek valamit. Csakhogy a drága Magdi anyus azt mondta, hogy nincs Zolika "odaát"
Vagy esetleg így akarta a kalapos horgásszal összehozni Mikit? Mert ő hátra sem nézett, mikor azt mondta Mikinek, hogy 20 éve vár erre a találkozásra. Honnan tudta, hogy Miki van a háta mögött???
na,merthogy Magdi anyus megmondta,
,,,Zolika nincs itt,,,
ergó, akkor itt van,
Vagy az is csak kamu. Lehet, hogy csak örökbefogadták a gyerekeket, rokoni kapcsolat nélkül.
Tudod, a BK-ban bármi kiderülhet az írók fantáziájának függvényében!
Továbbra is kérdezem: hol van az anyjuk?
Aranyos vagy, de nem akarlak fárasztani a kereséssel.
Miki nem találta meg Zolit, csak egy olyan sírt, amiben ráfogták, hogy ő fekszik. De ebben a zűrzavaros történetben az én emlékeim szerint Ervin azt mondta Mikinek, hogy abban a sírban nem Zoli fekszik. Csak azért terjesztették, hogy ő van benne, hogy Ilona ne nyomozgassson utána.
én sem,mindig csak Kareszt mondtak,
a Zolis még a karácsony előtti héren volt,szerintem az elején,
de az rtl-moston megkeresem ha akarod,
és ,ég a Karcsi névre sem.....
de meglepodtek rendesen...
Ez így elég kesze-kusza. Eddig két halottról tudunk. Az egyiket egy rendőrségi akcióban lelőtték, a másik felakasztotta magát. Hogy ezek közül melyik volt Lovas, vagy melyik volt Ilona fia én már nem tudom kihámozni.
Mint ahogy azt sem, hogy mint örökbefogadott gyerekeknek egy rossz nevelőapától honnan van ennyi pénzük?
Edit nénit egyébként túl öregnek néztem ahhoz, hogy Gergőék (vagy ki tudja mi az igazi nevük) anyja legyen. Hol van az anyjuk?
Igen, azt hitték/hiszik, hogy az apjuk halálában "ludasak".
Sajnos, most is úgy fejezték be, hogy semmit nem tudtunk meg Karcsi haláláról. (Majd, lehet hetekig találgatni, amit nem szeretek!)
De, az már most tuti, hogy az a bizonyos Edit néni létezik. (Csak, amint kiderült most, nem az anyjuk, hanem az apjuk húga, aki igen szeretheti a két testvért, mert bevállalta azt a hazugságot is, hogy neki "csombnyaktörése" van, és hozzá járt Szonja "látogatni".
Azért én, ennél, többet szeretnék megtudni, az egész Lovas-Harmath brigádról, no, meg Berényi Zoltánról is, mielőtt "betoppan" a sorozatba. :D
Szerintem is.
Két külön dolog.
Lovas Karcsi volt azon a képen, amit Peti talált a villában anno, egy könyvben.
Ezért haragudott meg rá Gergő, hogy mit "kotorászott" a polcon, holott a fotó, csak kiesett magától.
Egyébként, Lovas Karcsi az intézetben nevelkedett Miklósékkal együtt. Asztalos lett belőle. Berényi Zoli is üzletelt vele nagyon régen.
Aztán Lovas Karcsi eddig ismeretlen körülmények között meghalt. A volt feleség, azaz özvegy, férjhez ment Harmath nevű hapsihoz, a nevére vette Gergőt és Szonját.
A nevelő apa (Harmath), sokat sanyargatta a két gyereket, akik megfogadták, hogy a Berényieken állnak bosszút.
(Ha rosszul emlékszem valamire bocsánat, most ez jutott eszembe.)
Most örültem, hogy Miklós időben befutott, hogy Nórától bocsánatot kért, és láthattam Balázs arcát is!:D