Barátok közt: Emma & Alex (beszélgetés)
már csak két hétig lesz Emma?
ne máá!
honnan tudod?
A mai Bors azt írta, hogy a Berényi Zsuzsát alakító színésznő, Csomor Csilla, és a fiát Berényi Danit megformáló Váradi Zsolt is visszatér a sorozatba.
Még 2 hétig lesz Emma.
Az is lehet, hogy András összejön újra Zsuzsával. Azt írta a port.hu, hogy a Juli 2 hét múlva jön vissza (húsvét után), és megtetszik neki az új Berényi.
Lehet, hogy nem Nórával, hanem Julival jön össze Attila.
Kiváncsí leszek, hogy mi lesz majd.
Remélem Emma hamar visszajön, letelik a féléves ösztöndíj, és akkor sikeres és boldog is lenne Alexxel.
Fél év nem olyan sok, annyi időt tudnak várni.
Ha meg nem így lenne, akkor meg kiváncsí leszek arra, hogy mi fog történni Alexxel? Kivel jön össze, ha mégsem Emmával?
Bár ne így legyen.
Est.tv magazinban van, de nem írtam le mindent.
Látom a másik kérdésre már válaszoltak.:)
Most nézem, hogy nem működnek a vonalzóim az adatlapon. :-S
Na, akkor írok privit. :-P
Nézd meg az adatlapomat. Az alapján rá fogsz jönni, ki vagyok én. :-)
De miért akarod Őt bejelölni? :-O
Tuti megtalálja a levelet. Másképpen nem derülhet ki.
Esetleg felveszi a mobilját, amikor ez ügyben keresik, vagy ilyesmi.
Valamelyik a kettő közül. :-)
Karcsi igazi neve BAKSA IMRE.
Kaposvári színész volt, most Budapesten szabadúszó... Ha rákeresel iWiW-en, "neptun" becenév alatt meg is találod. :-P (engem meg az ismerősei között X-D)
Szia Juca. Hol olvastad ezt a hirt?
És ha tudsz valamit a Vanda "Karcsijának" igazi nevéről akkor ird ki kérlek! Köszi
Emma elmegy, de mondjuk Alex megy vele, és ott lesz mjunkája, mármint zenészként.
Ez így lenne jó. Bár nem így lesz. Szerintem is Alex ésAndrás beszélik rá.
Arra is kiváncsi leszek, hogy tudja meg Alex, hogy Emma hazudott.
Kár, hogy hétvégén nics Barátok közt.
Sziasztok!
Maximálisan egyetértek. Az Imi mit keres még a sorozatban? Nem sok vizet zavar, semmi értelmes szerepe nincs. Menjen az Imi, maradjon az Emma + Alex!
Egyébként tuti, hogy Emma ki fog menni - és valószínű, hogy Alex fogja rábeszélni. Hogy Alexszel mi lesz, egyenlőre nem lehet tudni. Szerintem Emma már nem sokáig lesz a BK-ban, max. 1-2 hét, vagy akár kevesebb is. Akkor pedig vége a nagy románcnak :(
Milyen helyes volt Alex amikor Emma mondta, hogy nem kapta meg az ösztöndíjat. Annyira látszott az arcán a megkönnyebbülés.
Az új Berényi tényleg kezd nekem is szimpatikus lenni. Szerintem Ő is nagy ellenfele lesz még Klaunak, átlát rajta.
Sziasztok!
Örülök én is, hogy nem valami olyan hazugság volt Emma részéről, ami megbocsáthatatlan. A mostani helyzetben abszolút érthető, hogy itthon akar maradni, de az is igaz, hogy fél év nem a világ és ha tényleg szeretik egymást, akkor úgyis együtt maradnak.
Szóval szerintem tuti, hogy az Emma így fog a sorozatból kiszállni, már csak az a kérdés, hogy szakítanak vagy nyitva hagyják a dolgot. Igazából arra nem sok esélyt látok, hogy később az Emmát még vissza fogják hozni.
Lenne sokkal inkább olyan szereplő, akivel már csak többen vannak és sokkal jobb lett volna, ha őt írják ki, szerintem ilyen az Imi. Unalmas, sótlan alak már jó ideje, de lehet, hogy csak én látom így.
Sziasztok!
Most épp nyugodt vagyok, mert kiderült, hogy az Emma nem olyat hazudott, hogy Alex igazán csalódott lehetne... hetekkel ezelőtt azt gondoltam, hogy talán valami gonoszat hazudik, mondjuk Vandával kapcsolatban, és akkor Alex nem bocsát meg. De szerencsére nem így lett. Persze, ha a jövőre gondolok... nagyon is kézenfekvő, hogy Emma így hagyja el a sorit. De remélem, Alex vele megy... Igen, a Noémin én is elgondolkoztam... mert neki jelenleg nincs szerelme... a másik, hogy Orsi marad... akkor hogyan húzza el a csíkot? Na, majd meglátjuk... mindenesetre várom már, hogy fent legyen az új tartalom...:-))
Egyébként ez az ösztöndíj-dolog kicsit hülyeség. Ez általában EGY FÉLÉVRE szokott szólni!
Ráadásul nekem van egy ismerősöm, aki Norvégiába ment ki fél évre. Előtte jött össze egy sráccal, AKI MEGVÁRTA. Most is együtt vannak és boldogok együtt.
Szerintem fél év nem olyan sok, nem biztos, hogy le kell ezt mondani. Mondjuk persze, Emma most nagyon benne van a szerelemben, de ha racionálisan meggondoljuk, most tényleg Andrásnak volt igaza, márhogy jó lehetőség, menjen ki.
Alex meg megvárhatná, fél év annyira nem sok, sőt, akár ki is utazhatna hozzá, vagy ilyesmi.
Van még egy történet. A párom volt párja férjhez ment nemrég, aztán utána nem sokkal már húzott is el Kínába fél évre. Azóta persze már régen hazajött és minden happy. :-)
Egyébként szerintem is az lesz, hogy Emma Nizzába megy, Alex marad, jön Juli, Noémi meg... Hát... Ő is kimegy Nizzába..? :-P Valahová biztosan elutazik... Jobb ötletem nincs. :-)
Jövő heti tartalom (ami az én újságomban van)
Alex megtudja, hogy hogy Emma hazudott neki, és kérdőre vonja a lányt. Géza és Kinga nevet keresnek jövendőbeli fiúknak, Magdika attól tart, hogy Dömének több köze van a Gézához, mint azt gondolják, Noémi mindent elkövet, hogy megkeserítse Laci apjait. Nóra munkát ajánl Klaudiának.
Nah, szóval ezekszerint mégis elvállalja??