Barátok közt: Emma & Alex (beszélgetés)
A francba nem láttam a tegnapi rész!
Tuttam hogy ha 1szer nem nézem meg akkor vannak a legjobb jelenetek!:((Vki töltse fel légyszi azt az udvaros jelenetet!
Én úgy gondolom, hogy a Clau sósem lesz jóban az Alexxel. Azt a dögöt, csak a saját érdekei hajtják.
Az lenne szerintem a legjobb, ha a Berényi Kft-t András írányítaná. Ő az aki legjobban megérdemli, vagy az új Berényi testvér Attila.
Akkor még Alex is ott maradhatna.
A Nóra most tényleg kemény volt, én sajnáltam kivételesen a Miklóst.
A Magdi nénit meg nagyon nem bírom, minek avatkozik bele más dolgaiba, mindenki magánéletébe beleszól.
Amúgy az Emma vegetáriánus a sorozatban?
A Szia Tündérke! valóban nagyon kellemes volt!
Ez az, amit akartunk, ezért könyörögtünk, ebben reménykedtünk! Hogy lesz pár édes, jóleső jelenetük, nem? (Emmáról és Alexról beszélek)
Azért érdekes, hogy Klaudia milyen jól elbeszélget Alexel, ha a kicsi Vandácskáról van szó!
Lehet előbb-utóbb megenyhül?
(Bár, nem értem miért szól bele a kapcsolatukba, semmi köze hozzá)
A mai udvaros jelenetet valaki fel tudná tölteni.
Köszike.
Jó éjt mindenkinek.
András tegnap nagyot nőtt a szememben. Igazi mintaapa akinek csak a lánya boldogsága számít. Annyira aranyos volt, ugyanakkor sajnálom is, hogy ennyire egyedül maradt. Legalább ott van a Miki:)
Amúgy Alex tegnap tényleg bénácskára sikeredett a frizurája.. annyira ráfésülték a fülére..:)
Köszi szépen az infót.
Igen, érdekelne, elküldenéd a linket?
Sziasztok!
Szerintem is nagyon jó volt az Alex és András közti beszélgetés, remélem, hogy az András elhiszi, hogy az Alex tényleg szereti az Emmát.
Én úgy érzem, hogy az András végül mégis át fogja venni a Miklós helyét és ő szerintem sem rúgná ki az Alexet.
A Klaudia állatira nyeregben érzi magát, kaphatna végre egy "pofont" valahonnan.
Susan0603 az Alex és Emma között nem volt semmi. Én youtube-ra nem tudok feltölteni, de valakinek felraktam a teljes hétfői és keddi részt, ha érdekel szóljál és küldöm a linket.
Sziasztok!
Nem láttam a hétfői és a keddi részt sajnos, valaki fel tudná tenni a youtube-ra az Alex-es és az Emmás részeket.
Főleg az Alex-András beszélgetés érdekelne.
Köszi előre is.
Sziasztok!
Nekem is nagyon tetszett A & A beszélgetése. Alex nagyon őszinte, és ezt Andrásnak mindenképpen észre kell vennie. Én is bízom benne, hogy ő lesz a cégvezető... akkor Alex maradna, ahol van.
Egyébként milyen jó szövege volt Emmának: "Ne aggódj, kitojja!":-DDD Jót nevettem ezen... meg utána 2 mp-cel szembejön Laci: "Jó már a kávégép a Rózsában?" "Miért, rossz volt?":-DD De az a szöveg sem volt rossz a Gézától, hogy "Berci beburkolta a gyémántot":-DD Csak az az én bajom, hogy a Géza megint hazudni fog a Kingának... azt mondja majd, hogy sem ő, sem a Botond nem találták meg... és közben tuti megtalálják... és ha ez kiderül, akkor a házasságuknak lőttek:-SS
Amúgy Alex milyen higgadtan fogadta, hogy hamarosan ki lesz rúgva...
Egyébként szerintem András a végén úgyis beadja a derekát, és átveszi a céget Mikitől. Én mondjuk örülnék neki, a Claudia nagyon tenyérbemászó...
Bizony. Nagyon drukkolok, hogy ne legyen belőle szakítás. Egyébként egyre inkább ez az érzésem. Már csak 1-1,5 hónap kb. és Emma távozik. És kétlem, hogy addig visszaköltözne Andrishoz.
Reméljük a legjobbakat. :-)
Alex (azaz Pali) milyen kis pocakos lett, :))
de a haja most nekem sem tetszik :(
beteg lett!
rákos volt!
Ha jól emlékszem,
rákos volt???