Barátok közt: Emma & Alex (beszélgetés)
Én csak szeretnék zavarba lenni :)
Én is, én is!! (pedig már 30 vagyok)
Igen, azt olvastam is. Én is zavarban lennék:P
Igen, akkor nyilatkozott, amikor az első ágyjelentetet forgatták,hogy nagyon zavarban volt,de a sokkal tapasztaltabb partnere sokat segített neki.
Pedig Ő Palihoz képest tuti sokkal jobban zavarban van!
Ezt nyilatkozta is.
nekem is ilyen érzésem van , hogy állandóan zsíros a haja..de hát elég igénytelen , mert össze vissza is áll hozzá.. :(
Kár, hogy Kocsis Pált nem interjúvolják meg a BK-s szereplésével kapcsolatban. Pedig most eléggé előtérbe került:)
Emmán/Fruzsin nem látszik, hogy zavarban lenne..Lehet, hogy még a Palinál is jobb színész?:XD
A kérdés nagyon jó!
De sajnos ezt csak Ő tudná megmondani :(
Akartam neki én is mondani, de biztos visszakérdezne, hogy miért védem az Alexet. Csak nem azért mert bejön? :XD
Tényleg! Most, hogy mondod valóban kicsit mintha zavarban lenne. Már csak az a kérdés, hogy az Alex van zavarban vagy a Pali:)
Végülis összeillenének, mert Nóra nagyon jól tartja magát. :)
Van a való életben elég durva páros. (asszem nem kell mondanom kikre gondolok)
Apukád talán irigykedik.:)
Nemrég láttam youtubon, 1 régebbi vidit, ott volt olyan a haja.
Hát, úgy kellett nevetnem :))
Szerintem a mostani sokkal jobb!
Így van, csak a megkülönböztetés céljából egy viszonyító jelző volt. Az 50 éves ember szerintem még nem öreg.
Nálunk csak anya nézi a BK-t, de Ő rendszeresen beszólogat ilyesmiket.
Mikor Vanda "felszedte" a Karcsit, akkor mondta, hogy jaj, most nézd meg, ezek szépek együtt?! :-S
Nem akartam mondani, de attól eltekintve, hogy az Imi (márhogy a Karcsi) nem egy macsó fazon, attól eltekintve szerintem tök normálisan néznek ki egymás mellett... A Baksa Imi egyébként 39 éves a való életben... X-D
Figyelj, ha Alexet összehozták Emmával, akkor ez is simán... Csak fordított helyzet. :-P
Mondjuk én az idősebb nő-fiatalabb férfi párost nem támogatom, de akinek az jó... Nekem nem, az fix. X-D
Nekem tök mindegy, hogy irodában ülős vagy mozgalmas munka, csak szeressem csinálni. Anélkül nem megy... :-)
Igaz!
Bírom ahogy Emmával beszél. Olyan mintha zavarban lenne előtte. Mint 1 kis kamasz, aki az első szerelmével van együtt:)
Szerintem a tüsi hajjal annyira idétlen volt:)
Szerintem ennyire jó színész. Én biztosan nem tudnék másra így nézni:)
Látom, ez sehogy sem hagy nyugodni.
Ki kell rúgni a fodrászt !!
Csak a haja olyan mintha állandóan zsíros lenne, és nem mosta volna meg
Csillogó szem??
Ennyire jó színész lenne?? Vagy belecsöppentettek valamit a szemébe, hogy csillogjon?:)
Igen:)) (Kate Hudson-Luke Wilson) láttam az egyik áruházban is, meg talán youtubon is vannak jelenetek??
Olyan aranyos volt amikor Emma felment Alex meg csillogó szerelmes szemekkel nézett utána:D aztán meg jött a Nagysasszony..Ali meg jól lehurrogta! így kell ezt csinálni:D
Meg olyan film is van, hogy Alex és Emma:D
Igen tök jó látni, hogy most már Ő is kimutatja az érzéseit, nem csak Emmácska rajong érte.
..és Alexnek milyen jól áll, olyan kis aranyos :)
További ajánlott fórumok: