Barátok közt: Emma & Alex (beszélgetés)
András Alex előtt fogja számonkérni Emmától az ösztöndíjat??
Ez nagyon szemét húzás lesz!
Én a helyében először négyszemközt beszélném ezt meg Vele, aztán lehetne gondolkodni mégis hogyan tovább.
Jah, és még tisztáznám: nem vok beleesve Paliba, de színészként nagyon tisztelem (remélem 1x kollégák leszünk - rendezőnek készülök, ezért nagyon érdekelnek a kulisszatitkok, bakik).
A másodikai Liliomon az első sor, első széken ültem fsz. jobb oldalon. És beláttam a takarásba... a második felvonásban, miután Liliom odaadta a csillagot Lujzának, elment, Lujza és Juli pakolta le az asztalt, én pedig beláttam a díszletek mögé, és láttam amikor Pali pólót cserélt, majd beletúrt a hajába és bejött... tök jófejnek tűnt, és sztem az is!!!
Egy liliomos link: [link]
Ez pedig helytartós: [link]
(amikor leültek a színpad szélére...úgy ültem volna az első sorban)
És akkor még egy link: [link]
Sziasztok! Már régebben megtaláltam ezt a fórumot, de csak most tudtam elolvasni az összes hozzászólást (nem akartam olyat kérdezni, írni amiről már szó volt). Én 100%-osan Csiky Gergely Színház mániás vagyok. Ezerszer voltam már bent, de csak az Ahogy tetszik után lettem színházőrült. Palit láttam már a Helytartóban, és a Liliomban 2x is. Egyszer a főpróbán, egyszer pedig most másodikán az első sorból. Nagyon tetszett, Takács Gézával és Czene Zsófival nagyot alakít. Ezért aki teheti nézze meg!!
Hoztam egy linket is: 56 06 / Őrült lélek, vert hadak [link]
az egész darab, nekem nagyon tetszik Pali és Virág is játszik benne.
Uff, asszem mindent leírtam, amit akartam...
Túl tudja-e valaha is tenni magát Emma a történteken?
Az előzetes írja árpilis 20-24-i hétre.
Már egyre jobban izgulok.
Min kéne túltenni magát? Azon, hogy elmegy Nizzába?
Nem tudom, már nagyon zavaros, de nagyon kiváncsi vagyok rá.
De legalább még ezen és még 3 héten itt lesz a sorozatba.
Megmosolyogtam Lacit, amikor mondta hogy Orsi megengedte hogy vigye a szatyrát.
Komolyan mondom olyan volt mint 1 kis kamasz, aki az első szerelméről beszél. :)
Nagyon édi volt.
Noémit én sem sajnálom, hogy kiírják. Az Emmát viszont nagyon.
Olyan rohadék lett a Noémi. Minek kell kavarnia, mikor megint összejöhetet volna Orsi és Laci.
Amúgy Laci nagyon édi,volt tegnap, amikor a fiúkkal beszélt, és mlndta, hogy vitte Orsi cuccait. Bár ez nem Alex-Emma témához tartozik,de azért mindegy.
Biztos, hogy oda megy, mert egyébként nem kapott volna levelet éppen onnan.
Bandikának szerintem inkább az Andrásnak való társkereséssel kapcsolatban lesz valami problémája.
A Noémi szerintem is Írországba megy.
A Bandika meg szerintem valami csajozni fog, és Alex ettől óvja meg.
off
Asszem már tudjuk hova megy Noémi :))
Én most arra vagyok kíváncsi, hogy Bandikán hogy segít Alex.
Ugye jól emlékszem, hogy volt erről szó!
Imikét mindenki a pokolba kívánja a sorozatból, ehhez képest Ő még mindig ott van és 'virul'. :-S
Őt miért nem lehet elküldeni???!