Barátok közt: Emma & Alex (beszélgetés)
Olyan szépen alakult minden, most meg az a hülye telefon, meg az idióta magdi anyus.
Alex szerintem is tulzásba vitte a dolgot.
Teljesen megváltozott, mintha kicserélték volna.
Alex csak ráeszmélt a korábbi bűneire és csak jóakaratból cselekedte azt, amit. Én mondjuk megértem. Meg hát végülis van abban valami, hogy Emma még nagyon fiatal, később simán megbánhatja a döntését. Szóval én teljesen megértem Alexet.
Emmát is, hogy maradni szeretne, de lehetett volna tényleg őszinte, legalább Alex-szel.
Amúgy tuti ki fog derülni, hogy honnan tudták Andrásék. Szerintem Alex fog beszélni az "apósával", Ő meg majd elmondja. Aztán ketten együtt beszélnek az Emmával, aki majd, mint tudjuk, úgy dönt, hogy elmegy...
Sziasztok!
Nagyon elszomorított a mai rész. Utálom a veszekedéseket, ez a mai Emma+Alex féle pedig értelmetlen volt. Remélem, azért ilyen baromság miatt nem fognak szakítani. Ki fog derülni, hogy honnan tudta meg András és Magdika drága, és minden rendben lesz.
Sztem is felesleges volt Alex hisztije, úgy csinált, mint egy kiskölyök. Most hirtelen érdekli, hogy ki mit fog hinni róla???
A teletext-en olvastam, hogy lesz folytatás.
Alex megpróbálja rábeszélni Emmát, de veszekedés lesz a vége.
Ezt írják.
Remek darab? Én azt hallottam róla, hogy unalmas és vontatott. :-D
De hát majd eldöntöm, ha láttam... :-D
Te is az első sorban szoktál ülni???
Én is. :-D
Az a legjobb hely... :-)
szia! én be tudok számolni a színpadi Paliról, akár egy szóval is: fantasztikus!!!!
az első sorból nagyon jó volt nézni... remek darab
május 15? húúúú, de messze van, de sztem én sem tudok már ebben a hónapban színházba menni, SAJNOS. :(
Igen. :-)
Biztos van még, aki veled ért egyet. De a lányok többsége olyan, hogy ha a cél nemes és jó, mint most Emma hazugsága, illetve döntése, akkor elnézőbb viselkedést, illetve higgadtabbat várunk Alextől. Nem bölcs döntés volt, sőt, buta, de kettejük miatt döntött úgy, hogy nem megy Nizzába, a kapcsulatuk miatt, a közös jövőjük miatt. Én felindulásomban is előbb a miértjét próbálom megérteni a tetteknek, mert ez dönt el mindent, márhogy jó vagy rossz döntés volt-e. És Alex ezt nem mérlegelte, csak dühös lett.
A tegnapi rész tényleg izgalmas volt.
Énsem mondtam volna el a helyében.
Az Alex nagyon hülyén viselkedett, azért nem kellett volna szerintem így viselkednie a telefon után.
Alex helyében én is kiakadtam volna.
Egyébként annyira tetszenek a jeleneteik... Mindegyik annyira életszagú. Pali nagyon jól csinálja. X-D
Egyébként én sejtettem, hogy nem András fogja elmondani, ez elég egyértelmű volt az elmúlt pár rész alapján.
Én már anno írtam, hogy valószínűleg úgy derül fény a dologra, hogy megtalálják a levelet, illetve felveszik a telefonját... Tessék csak visszaolvasni. :-P :-D
Ajaj mégsem András a ludas?
Ez a telefon.....