Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Pillangó, gratulálok!!!!
Juj, de megyek is, mert ha sokat olvasgatok is, elkap az az érzés... amit most inkább temetek magamban.
Drukkolok mindenkinek és azt kívánom, mielőbb teljesüljön az álma!
Most nagyon őszinte leszek.
Régen azt gondoltam, a kisfiúk nem olyan aranyosak, mint a kislányok. Régen azt gondoltam, a kisfiúk nem olyan szépek és vadak, nem olyan szerethetők. Nem volt kisfiú rokonom, sem tesóm, ezt hozzáteszem, nálunk csak lányok születtek mindenhol.
Aztán megszületett a kisfiam. Rájöttem hogy bele lehet szeretni abba az imádnivaló, már pár éves korukban is olyan pasis tekintetükbe. Hogy bújósabbak tudnak lenni, mint a lányok! Nagyon hálás vagyok, hogy ezt az érzést is megtapasztaltam, imádom a fiamat (IS!)
Nagymamámnak nagyon nehezen jött a baba. Már a szájára vette a falu, már kezdett belekeseredni, amikor megfogant végre az apukám. Ötvenes évek, otthon szülés, bába büszkén mondja "gyerek" azaz kisfiú. Nagymamám elsírta magát, annyira nem akart fiút.
Aztán olyan kapcsolat lett közöttük, hogy sokan megirigyelhetnék! Nagyon szerették egymást az utolsó percig.
Nem kell ezeket a dolgokat eltúlozni szerintem. Lehet makacsul ragaszkodni ehhez, vagy ahhoz, aztán az élet megtanít... ;)
Azért, mert valaki őszinte volt, ne haragudjunk egymásra. ;)
Lehet alapban kicsit csapongok két döntés között, ezt nézzétek el nekem. ☺ Tegnap este beszéltem a férjemmel, megnéztük, hogy mikor lenne elvileg a mensim decemberben.
Azt már megbeszéltük, hogy a 3 pontos cukorterhelésre elmegyek magánba.
Azzal nem jutottunk előrébb, hogy a hormonpanelnél 3.napit hol csináltassam meg, de megbeszéltük, hogy megvárom a jövő évet, mert most pont ünnepekbe kéne menni az egyik vérvételre, nem szeretnék ezen stresszelni, mert félek, hogy akkor megint olyan 40+ napos lesz a ciklusom.
Közben elkezdtem a D vitamint, meg a Gynostolt (mio-inozit és folsav). Aztán sokat gondolkoztam, hogy kipróbáljam-e a Virág Naturás PCOS teát mega méhpempőt... De végülis a cél a baba. Így azt is elkezdem. Mellé meg figyelek az étrendre, bár edzeni még nem kezdtem el, de tervben van. :D
Idén már nem szeretnék hőmérőzni, se LH tesztelni. Most kell egy kis pihi a lelkemnek. Jövőre pedig remélhetőleg rendezett ciklussal és lélekkel folytatjuk tovább, amennyire lehet tudatosan. 🥹
Persze, simán érthető, hogy a kislányokkal szimpatizálsz. De azért az, hogy csak akkor szeretnél babát, ha kislány arról is árulkodhat, hogy még tudat alatt nem tartasz ott, hogy babát akarj.
Ennek olyan kiváltó oka is lehet, amiről te nem tudsz. Azt sajnos, vagy nem sajnos nem tudjuk befolyásolni, hogy milyen nemű gyerekünk legyen.
Miért idegesítenek a kisfiúk? Szimplán azért mert ők fiúk? Vagy a sztereotípia miatt, hogy egy fiú gyerek rosszcsont és hangos?
Különben láttam már olyan szeleburdi, fiús kislányt, aki rosszaságban lekörözött 10 kisfiút és 5 perc után falra tekeredtem volna tőle, ha napi 24 órát vele kellene töltenem.
Első gyereknél 3x mondták, hogy kislány lesz, be is rózsaszín kiscipővel jelentettük, aztán fiú lett.
Másodikra már a 12hetes uh-n mondta a doki, hogy 90% fiú, ez végig nem is változott.
Nyilván bennem volt, hogy szeretnék kislányt is, harmadjára bejött. Igaz, szülés előtt azt mondtam, ha kiderül, hogy mégis fiú, miután megvan véve az összes rózsaszín sz.r is, ami létezik, a dokit kinyírom :D
Persze a menetrend nem változott, 2 fiú után kislány érkezett.
Szóval nekünk van mindkettő, és ők a legszebbek, legokosabbak, legügyesebbek, legrongyabbak a világon. Nekünk. Mert a mieink. Mert belőlünk vannak. És a fiúk majd hoznak haza még lányokat, többet is, mint kellene :D :D
Én most is kislányt szeretnék, de valahogy azt érzem, fiú lesz. Tök mindegy mondjuk, férj megmondta, nemi többség ide, vagy oda, úgyis mindig mindegyik az én pártomat fogja majd, mint eddig :D
Én még nemtudom a babám nemét, majd csak 2 hét múlva derül ki. Ismerősök kérdezték mit szeretnék jobban, mindig azt válaszoltam, hogy nekem mindegy. Talán három évvel ezelőtt gondolkodtam így, hogy elsőnek fiút szeretnék. De most, hogy benne vagyok lényegtelen, csak egészséges legyen.
Én is ismerek olyat, aki mindenáron ragaszkodik egy nemhez. Szerintem emiatt kicsit érettlennek tűnik a szülővé váláshoz ilyen kijelentések miatt. 🙁
jaj de jó! 😍
Én eskü úgy tudok örülni ezeknek.. 😄
És csak remélem, hogy nemsokára én is írhatok ilyet nektek. 🥹
🥺🥺 Remélem ezt nem gondoltad komolyan... ha igen, akkor én os inkább az örökbefogadást javasolnám.
Itt mindenki küzd a babáért. Mindegy, hogy fiú vagy lány!
Nekem is fiam van... szív fájdalom volt olvasni amit írtál.... 🥺🥺🥺
De jóó😍😍😍 úgy örülök. Én még nem merek tesztelni. Ciklusban meg dpo-ban is nagyjából ugyanott vagyunk 😍
Szorítok nagyon, hogy veletek maradjon!!😘😘
Sziasztok! 😊
Erősödött a kicsi csíkom ❤❤
Igaz még így is nagyon halvány.. de erősebb mint a 2 nappal ezelőtti 😊😊 úgyhogy 2 nap múlva megint tesztelek ❤