Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babát tervezünk (2022) fórum

Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)

❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
7643. ManóBubi (válaszként erre: 7633. - Pillangó28)
2022. nov. 22. 13:36
Ajj nem tudom. Most kicsit jobban tartok a csalódástól. Próbálom szombatig kihúzni, de lehet, hogy a napokban nem fogok már bírni magammal, és akkor előbb😂 de úgyis megírom majd ide 😁
7642. ManóBubi (válaszként erre: 7634. - Pillangó28)
2022. nov. 22. 13:35
Én látom😍😍😍
7641. 621bb5db60 (válaszként erre: 7630. - Pillangó28)
2022. nov. 22. 13:35
Úgy örülök neked, nagyon szorítok!😊
7640. pillangó28 (válaszként erre: 7637. - Kiskacske)
2022. nov. 22. 13:20
Holnap szerintem... látnom kell, hogy erősödik❤
7639. pillangó28 (válaszként erre: 7638. - Ea18323f82)
2022. nov. 22. 13:19
Köszönöm Zia 🥰❤
2022. nov. 22. 13:17

Pillangó, gratulálok!!!!

Juj, de megyek is, mert ha sokat olvasgatok is, elkap az az érzés... amit most inkább temetek magamban.

Drukkolok mindenkinek és azt kívánom, mielőbb teljesüljön az álma!

7637. kiskacske (válaszként erre: 7634. - Pillangó28)
2022. nov. 22. 13:17
Én látom. 🥰 Mikor tesztelsz újra? 😍
2022. nov. 22. 13:15

Most nagyon őszinte leszek.

Régen azt gondoltam, a kisfiúk nem olyan aranyosak, mint a kislányok. Régen azt gondoltam, a kisfiúk nem olyan szépek és vadak, nem olyan szerethetők. Nem volt kisfiú rokonom, sem tesóm, ezt hozzáteszem, nálunk csak lányok születtek mindenhol.

Aztán megszületett a kisfiam. Rájöttem hogy bele lehet szeretni abba az imádnivaló, már pár éves korukban is olyan pasis tekintetükbe. Hogy bújósabbak tudnak lenni, mint a lányok! Nagyon hálás vagyok, hogy ezt az érzést is megtapasztaltam, imádom a fiamat (IS!)

Nagymamámnak nagyon nehezen jött a baba. Már a szájára vette a falu, már kezdett belekeseredni, amikor megfogant végre az apukám. Ötvenes évek, otthon szülés, bába büszkén mondja "gyerek" azaz kisfiú. Nagymamám elsírta magát, annyira nem akart fiút.

Aztán olyan kapcsolat lett közöttük, hogy sokan megirigyelhetnék! Nagyon szerették egymást az utolsó percig.

Nem kell ezeket a dolgokat eltúlozni szerintem. Lehet makacsul ragaszkodni ehhez, vagy ahhoz, aztán az élet megtanít... ;)

Azért, mert valaki őszinte volt, ne haragudjunk egymásra. ;)

2022. nov. 22. 13:14
Sajnos így is sokat ront a kép minőségen, hogy feltöltöttem. 🙁
2022. nov. 22. 13:13
Tettem fel képet.. kicsit sötétítettem rajta.. de már átvilágítás nélkül is látható. Ha nem sötétítettem volna fényképen nehezen látható, élőben jól kivehető. ❤
7633. pillangó28 (válaszként erre: 7616. - ManóBubi)
2022. nov. 22. 13:10
ManóBubi, mikor tesztelsz? Hétvégén vagy előbb? ❤❤ Nagyon nagyon drukkolok Neked! 🥰
7632. pillangó28 (válaszként erre: 7624. - Kiskacske)
2022. nov. 22. 13:09
Neked is hamarosan ott lesz a két pici csíkod 🥰🥰
7631. kiskacske
2022. nov. 22. 13:08

Lehet alapban kicsit csapongok két döntés között, ezt nézzétek el nekem. ☺ Tegnap este beszéltem a férjemmel, megnéztük, hogy mikor lenne elvileg a mensim decemberben.

Azt már megbeszéltük, hogy a 3 pontos cukorterhelésre elmegyek magánba.

Azzal nem jutottunk előrébb, hogy a hormonpanelnél 3.napit hol csináltassam meg, de megbeszéltük, hogy megvárom a jövő évet, mert most pont ünnepekbe kéne menni az egyik vérvételre, nem szeretnék ezen stresszelni, mert félek, hogy akkor megint olyan 40+ napos lesz a ciklusom.

Közben elkezdtem a D vitamint, meg a Gynostolt (mio-inozit és folsav). Aztán sokat gondolkoztam, hogy kipróbáljam-e a Virág Naturás PCOS teát mega méhpempőt... De végülis a cél a baba. Így azt is elkezdem. Mellé meg figyelek az étrendre, bár edzeni még nem kezdtem el, de tervben van. :D

Idén már nem szeretnék hőmérőzni, se LH tesztelni. Most kell egy kis pihi a lelkemnek. Jövőre pedig remélhetőleg rendezett ciklussal és lélekkel folytatjuk tovább, amennyire lehet tudatosan. 🥹

2022. nov. 22. 12:45
Kösziii Csajok! 🥰❤ Nagyon kell q drukk! 🙏❤ Hoszem, hogy most minden rendben lesz 🥰🥰🥰
7629. Plankton’94 (válaszként erre: 7615. - Pillangó28)
2022. nov. 22. 12:36
De jó!🥰
7628. Plankton’94 (válaszként erre: 7604. - Szanaci)
2022. nov. 22. 12:34

Persze, simán érthető, hogy a kislányokkal szimpatizálsz. De azért az, hogy csak akkor szeretnél babát, ha kislány arról is árulkodhat, hogy még tudat alatt nem tartasz ott, hogy babát akarj.

Ennek olyan kiváltó oka is lehet, amiről te nem tudsz. Azt sajnos, vagy nem sajnos nem tudjuk befolyásolni, hogy milyen nemű gyerekünk legyen.

Miért idegesítenek a kisfiúk? Szimplán azért mert ők fiúk? Vagy a sztereotípia miatt, hogy egy fiú gyerek rosszcsont és hangos?

Különben láttam már olyan szeleburdi, fiús kislányt, aki rosszaságban lekörözött 10 kisfiút és 5 perc után falra tekeredtem volna tőle, ha napi 24 órát vele kellene töltenem.

7627. ssueB
2022. nov. 22. 12:29

Első gyereknél 3x mondták, hogy kislány lesz, be is rózsaszín kiscipővel jelentettük, aztán fiú lett.

Másodikra már a 12hetes uh-n mondta a doki, hogy 90% fiú, ez végig nem is változott.

Nyilván bennem volt, hogy szeretnék kislányt is, harmadjára bejött. Igaz, szülés előtt azt mondtam, ha kiderül, hogy mégis fiú, miután megvan véve az összes rózsaszín sz.r is, ami létezik, a dokit kinyírom :D

Persze a menetrend nem változott, 2 fiú után kislány érkezett.

Szóval nekünk van mindkettő, és ők a legszebbek, legokosabbak, legügyesebbek, legrongyabbak a világon. Nekünk. Mert a mieink. Mert belőlünk vannak. És a fiúk majd hoznak haza még lányokat, többet is, mint kellene :D :D

Én most is kislányt szeretnék, de valahogy azt érzem, fiú lesz. Tök mindegy mondjuk, férj megmondta, nemi többség ide, vagy oda, úgyis mindig mindegyik az én pártomat fogja majd, mint eddig :D

7626. Lucy92
2022. nov. 22. 12:29

Én még nemtudom a babám nemét, majd csak 2 hét múlva derül ki. Ismerősök kérdezték mit szeretnék jobban, mindig azt válaszoltam, hogy nekem mindegy. Talán három évvel ezelőtt gondolkodtam így, hogy elsőnek fiút szeretnék. De most, hogy benne vagyok lényegtelen, csak egészséges legyen.

Én is ismerek olyat, aki mindenáron ragaszkodik egy nemhez. Szerintem emiatt kicsit érettlennek tűnik a szülővé váláshoz ilyen kijelentések miatt. 🙁

7625. MissKam (válaszként erre: 7620. - Kittyce)
2022. nov. 22. 12:28
Igen, én addig nem vállalnék így gyereket, amíg nem megyek utána pszichológus segítségével, miért van ez. Mert ha esetleg kisfiú lesz mégis a gyerek, örök életre sérülhet lelkileg egy olyan anyai kapcsolat miatt, ahol éreztetik vele, hogy nem kívánt. 🙁
7624. kiskacske (válaszként erre: 7615. - Pillangó28)
2022. nov. 22. 12:26

jaj de jó! 😍

Én eskü úgy tudok örülni ezeknek.. 😄

És csak remélem, hogy nemsokára én is írhatok ilyet nektek. 🥹

7623. MissKam (válaszként erre: 7615. - Pillangó28)
2022. nov. 22. 12:21
Ó, de jó hír! 🥰 Hajrá, csíkocska!
7622. Lucy92
2022. nov. 22. 12:16
Gratulálok Pillangó, remélem erősödik mindennap a kis csík! Kívánom a legjobbakat. 😊🤩
7621. Kittyce (válaszként erre: 7615. - Pillangó28)
2022. nov. 22. 12:10
Jáj de szuper hír , továbbra is megy a drukk! 🙏🤗
7620. Kittyce
2022. nov. 22. 12:10
Igen, én is azt gondolom hogy ez egy őszinte fórum és próbáljuk megérteni a másikat. Nem tudhatjuk mi van mögötte, hol a probléma forrása hogy ezt érzi. Ezért senkit nem lehet elítélni, viszont azért volt itt olyan kijelentés amire többen felkaptuk a fejünket. Az pedig az volt, hogy ha fiú akkor inkább nem is szeretne gyereket. Azért ez így durva és félelmetes! Ezért javasoltuk, hogy menjen a probléma mélyére és gyökeréhez, mert ez így nem normális! Az belefér, hogy mindenki eljátszik a gondolattal és valamelyik nemet jobban szeretné, de nem mond le a másikról! Itt tényleg mindenki úgy van, hogy nagyon szeretne bármilyen nemű egészséges babót, csak legyen már! Amikor az ember megküzd egy sikertelen ciklussal (újra) akkor azért furi, hogy valaki még az ovulációnál is 'játszik', hogy milyen gyerek legyen - ha még az nem is biztos!
7619. pillangó28 (válaszként erre: 7604. - Szanaci)
2022. nov. 22. 11:58

🥺🥺 Remélem ezt nem gondoltad komolyan... ha igen, akkor én os inkább az örökbefogadást javasolnám.

Itt mindenki küzd a babáért. Mindegy, hogy fiú vagy lány!

Nekem is fiam van... szív fájdalom volt olvasni amit írtál.... 🥺🥺🥺

2022. nov. 22. 11:54
Kösziiii Csajok! 😍😍❤ Nagyon remélem!.🙏❤❤
7617. 437ba44269 (válaszként erre: 7615. - Pillangó28)
2022. nov. 22. 11:53
Hajrá hajrá 😍😍😍
7616. ManóBubi (válaszként erre: 7615. - Pillangó28)
2022. nov. 22. 11:51

De jóó😍😍😍 úgy örülök. Én még nem merek tesztelni. Ciklusban meg dpo-ban is nagyjából ugyanott vagyunk 😍

Szorítok nagyon, hogy veletek maradjon!!😘😘

2022. nov. 22. 11:42

Sziasztok! 😊

Erősödött a kicsi csíkom ❤❤

Igaz még így is nagyon halvány.. de erősebb mint a 2 nappal ezelőtti 😊😊 úgyhogy 2 nap múlva megint tesztelek ❤

7614. 437ba44269 (válaszként erre: 7612. - Ea18323f82)
2022. nov. 22. 11:41
Sziasztok! Ne haragudjatok, mostmár nekem is hozzá kell szólnom ehhez a fiú-lány dologhoz. Zia, igazad van, el kell fogadni mindenki vágyát, véleményét. DE! Milyen jogon idegesítőzi le mások fiúgyermekeit??? Mindenkiben van egy vágy, hogy kisfiút vagy kislányt szeretne, de van egy egészséges határa ennek a véleménynek a kinyilatkoztatására. És az, hogy konkrétan egy olyan csoportba írja ezt be, ahol mások évek óta küzdenek az ELSŐ gyermekért is, szerintem elég brutális és embertelen, hogy azt mondja idegesítőek bizonyos gyerekek. Ahogyan Szanaci leírta, van egy csoport, ami külön ezzel foglalkozik, ott nyugodtan lehet ezekről beszélni. De itt kétségbeesett nők vannak, akiknek mindegy hogy milyen nemű gyereke születik, csak egészséges legyen, és végre köztük lehessen. Itt senki nem akar senkit meggyőzni, hogy a fiú vagy a lány a jobb/szebb/cukibb/menőbb, elég szomorú, ha valaki mint leendő Édesanya így áll ehhez, elszégyellheti magát. Többek közt ezért nem adják ki 12.hétig a NIPT teszt nemi eredményét sem, mert sajnos sokan ilyen hozzáállással inkább elvetetik. Az ilyennek inkább nem is írom le mit kívánok, de gyereket nem, az biztos. Úgyhogy kikérem magam nevében is Szanaci kijelentését, merthogy úgy tűnik nekem is kisfiam lesz, és bár csak a 12.ciklusban sikerült, nem a 20. Vagy 30.ban, de szívből örülök neki, hogy velem maradt a kezdeti nehézségek ellenére is 🙏 Úgyhogy leírhatja mindenki, hogy mi a szíve vágya, nyilván nekünk is van/volt, de ne minősítsük egyik nemet sem, mert sehova se való ez, de ebbe a csoportba pláne. És Szanaci most hozzád szólok csak: kérlek mielőtt gyermeket vàllalsz, gondold át mit szólnál ahhoz, hogyha kiderül, fiú lesz. Mert ha elvennéd emiatt az életét, vagy egy életen át frusztrált lenne a gyereked a viselkedésed miatt irányába, akkor inkább gondolkodj el egy kislány örökbefogadásán. Ha mentálisan túl tudsz lenni a fiúgyermekek utálatán és el tudod fogadni, hogyha fiú lesz, akkor is szeretni fogod, akkor hajrá, próbálkozzatok az eddigi módszerekkel. De elég szélsőséges és kétségbeejtő kijelentéseid voltak most, nem szimplán az, hogy fiút vagy lányt szeretnél. Ez túlment ezen.
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook