Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Nem mondom, h így nem izgulok, mert így is megvan bennem ez az érzés. (“Hogy ha van valaki, remélem rendben fejlődik” és hasonló gondolatok)
Most azért szeretnék várni, mert határozott csíkot szeretnék látni elsőre. Mondjuk lehet, hogy pénteken se lesz még határozott. Ki tudja. Egyelőre jó nem tudni, hogy mi van 😀
Tudom, de szinte minden hónapban van. Akkor is volt, amikor a kémiaim volt. Meg akkor is, amikor senki sem akart beköltözni..😕 szóval ezért nem foglalkozok vele.
Igen, már annak is örülök most, ha egy normális ciklust zárhatok.😊
Mondjuk nem tudom, hogy öt vagy hat napnak vegyem-e. Ha hétfőn voltunk együtt és szombaton volt ovuláció, az akkor most hány nap különbségnek mondható?
Halacska, az nagyon jó, hogy nem barnázol! Ez már önmagában egy nagyon jó hír 😊🤗
Nagyon drukkolok Nektek 😍😍❤
Halacska,.sosem.lehet tudni ❤❤
ManóBubi ❤❤ a has szurka az jó tünet! Amúgy nagyon ügyes vagy, hogy kibírod tesztelés nélkül.. nekem os azt kellett volna tennem.. mert az ember mimden nap izgul, hogy alakulnak a dolgok.
Néha enyhén görcsölget/szurkál hasam. De ez nem jelent nálam semmit 😆
Bírom még. Egész jól. 😀 Péntekre tervezem az első tesztet. 😊 Ha van valaki odabent, a pénteki predictoros teszten látszódnia kell már. Nem mondom, hogy nem izgulok. De most kicsit jó boldog tudatlanságban lenni😄
Én péntekre nem várom, 11. dpo-n vagyok, 13. dpo-n szokott megjönni. Igazából nem számítok ebben a hónapban semmire, mert 6 nappal ovu előtt tudtunk csak együtt lenni, úgyhogy elég kevés az esélye a babának. Viszont egyelőre nem barnázok. Úgyhogy remélem hatott a málnalevél meg a palástfű.😄
Ti hogy vagytok?
Halacska, Te mikorra nem várod? 🥰
ManóBubi, valami tünet? Bírod még a teszt mentességet? 😄🥰❤
Ohhh, de kár.
Nagyon szorítok! 🙏❤️
Igen én is itt frissítgetem a fórumot 😀
De aranyosak vagytok Csajok! 🤗🤗❤
Reggel nem tudtam tesztet csinálni mert elaludtam, rohanás volt a munkahelyre 😖😖 Napközben majd kiszaladok a rossmanba vsszek egy tesztet... remélem minden rendben odabenn ❤
Látom, már te is kíváncsi vagy!😊
6 óra óta már kétszer feljöttem megnézni, hogy jelentkezett-e Pillangó28.
Szerintem is jól teszed, hogy felhívod.😊
Igen, ahogyan SsueB esetében is felvázolt több lehetőséget a doki, egy 2 naponta nézett hcg-ből kiderülne ez-az. Mindenképp csörögj rá a dokira holnap.
Teljesen igazad van... felhívom az orvost és megkérdezem tőle milyen lehetőségek vannak. Látni biztosan semmit nem lát még. De hátha megtámogatná a terhességet progival. Vagy legalább vérvételre elklüldene.
persze, ezért is írtam, hogy ő nem írja fel látatlanban.
Lehet úgy van vele, kihordtam 3 terhességet, az nem kellene hogy probléma legyen, az előzővel valami nagy probléma lehetett, ami miatt megállt a fejlődésben. Sztem bármilyen támogatással ugyanez történt volna, és inkább történjen is, mint sok, nagy bajjal szülessen.
Nekem azt mondta az orvosom, hogy sok esetben a progeszteronpótlással is elmegy az embrió, mert nem feltétlen az a probléma :( Ugye ahol nincs ez kivizsgálva, annál nagyobb bajt okozhat ez, nálam eleve tudva levő volt, hogy alacsony volt és pótlás nélkül valószínű teherbe se estem volna, mert azért használtam progikrémet meg palástfűteát is ittam abban a ciklusban, ami az értéket ugyan megemelte, de a barnázás és az idő előtti leválás megkezdődött ugyanúgy, tehát az a mennyiség a baba megtartására alkalmatlan lett volna. Úgyhogy ez egy ilyen mókuskerék dolog, megérthető az is ahol nem írják fel, meg az is, ahol felírják.
Én 14 dpo-n mentem dokihoz, akkorra volt alapból időpontom meddőségi konzultációra, és mivel akkorra már nagyon barnáztam, elküldött vérvételre, de akkor a Duphaston recept már a kezemben volt, hogyha mégis megjönne, akkor ovu után kezdjem el. Ha megvártuk volna az első uh-t, már nem lenne pocaklakóm, meg szerintem elég sok nőnek, ha ezen múlna, mert legtöbbünk el se jut addig progeszteron nélkül. Akinek pótlása van ovu utántól, pozitív teszt után folytatnia kell a progeszteront, akkor se tudja még senki se, hogy méhen belüli-e...Neked meg volt már több kémiaid, úgyhogy ezt is említeném, mert nem biztos, hogy progeszteronhiány az oka, de mivel nem vizsgáltattad ki, a progeszteron is csak egy "hátha az volt a baj" megoldás. És reméljük, hogy azzal sikerül megtámogatni a terhességet 😊
Nemtom, hogy adnak, vagy nem adnak, ő nem ad :)
De látod, Manóbubi egyből ovu után kellett szedje, Tory is azonnal kapta.
Nekem azt mondta, hogy egy esetleges méhen kívülit nem szabad megtámogatni progival, szóval amíg nem látja, hogy jó helyen van, addig semmiképpen sem ír fel.
Neeem... neked biztos nem kell semmi pótlás. Azt mondta volna a doki 😊😍
Jahjj nagyon remélem 🥰🥰
Ohh.. ilyen korán akkor nem adnak semmi bogyót sem?
Csak ha latják, hogy méhen belül van?
olyan korán biztos nem fog piszkálni, de ha már vérvételre elküld, az jó :)
mondjuk én azt is magánban voltam, mert itt a kórházban csak sima hcg-t néznek, nekünk meg a béta kellett.
és látod, eredményhez képest 2 hétre kellett csak menjek, amíg meg nem győződik hogy méhen belül van, addig meg bogyót sem írt - mondjuk tegnap elfelejtettem rákérdezni, kellene-e, de gondolom mondta volna.
reméljük szép lesz az a csíkocska már csütörtökre :)
Iszom most a palástfű teát, meg ugye szedtem a gynex cseppet.
Még megvárom, hogy jól látható legyen egy-két nap aztán irány a doki. Ha erősödik a csík.. akkor már rohanok is az orvoshoz ❤❤❤
Nem tudnak lerázni.. addig ülök az ajtóba míg meg nem néz 😅😅
Nem kellene progeszteront szedned?
Köszönöm Nektek Csajok! 🥰🥰
További ajánlott fórumok: