Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Visszaolvasgattalak titeket. Üdv az új tagunk sk! (Én sem vagyok fiatal, betoltottem a 35-ot).
A cickafark-palástfű kombót kb. 5 éve használtam pár hónapon át. Akkor hagytam abba 6 év után a fogamzásgátlót, és először 40-50 napos ciklusaim voltak, vagyis nem volt peteérésem. Aztán helyreállt. Talán a teák is segítettek.
Pár nap és PÉm lesz és azon parázok, hogy tudunk-e jó időben együtt lenni, mert nagyon rohanó időszakban vagyunk. Minden határidő pont a peteérés idejére gyűlt. Mindig van min izgulni/stresszelni. Nem tudom, miért csinálom ezt magammal. Pedig úgy képzeltem, hogy csak szabad utat nyitunk a babának és majd meglepetésszerűen ér. De nem tudom így venni. Annyira szeretném minél hamarabb...
Jó látni, hogy ti is mennyire hasonló dolgokat éltek át. Segít nekem sokat. Köszönöm nektek!
De jó :)
Beírtam magam a tábliba.
Nekem most volt PÉ-m, de már nem reménykedek mert eddig sem számított sokat hogy figyelem mikor van PÉ-m. Úgyhogy én egészen addig amíg állapotos nem leszek, úgy veszem hogy nem sikerült.
Szia, üdv itt 🙂
Sok sikert a babához ☺️ Hol tartasz a ciklusodban? Ashley94 profilján (napló menüpont alatt) van egy link egy Excel táblához, azt vezetgetjük, hogy tudjuk, kiért mikor izgulhatunk. Ha gondolod, írd bele magad :)
Pont ezen gondolkoztam, hogy ez a mindenféle tünet akkor is volt vajon, amikor Bem próbálkoztunk, csak nem vettem észre, nem tulajdonítottam nekik jelentőséget, vagy tényleg csak most szórakozik velem a testem/szervezetem 🤔
Pizsi, kitartás, nekem is mindig van előtte és utána barna maszatolás (kivéve most utoljára, ezért is reménykedtem). De ismertek, amíg nem jön meg, addig én vallom, hogy bármi lehet, drukkolok! 🤞🏻❤️
Teát én nem iszom, nem tudok véleményt mondani. Femibiont is most kezdtem csak el szedni ezen a héten, illetve ma hozta a futár a Prefert hüvelygélt, kipróbáljuk ebben a ciklusban azt is. Hátha… 🙃
Én is beállok a sorba, én sem tudok már október óta teherbe esni.
Ittam teát az előző 2 ciklusban de nagyon fájt tőle a cicim úgyhogy most azt befejeztem.
Szedem a GAL babavárót, tesztelem az ovulációt és amúgy mindent megteszünk hogy legyen gyerkőc ;)
Szerintem ezek a dolgok mind lelki alapon működnek, még az is ha valakinek ez vagy az a laborértéke magas/alacsony, csak annyira sok idő míg minden lelki
gubancot az ember feltérképez...
+ én már sajna nem vagyok fiatal, de ennek ellenére nem hiszem hogy kor kérdése lenne a teherbeesés
Sajnálom, a sok napos barnázás menzesz előtt valóban nem túl ígéretes. 🥺 Majd írj, ha sikerült beszélni az orvossal! ❤️
Amúgy tényleg fura, hogy amíg az ember nem próbálkozik, addig nincsenek ilyen fura tünetek, aztán ilyenkor meg jön mindenféle...
Szerintem ebben a hónapban sem lesz meg a pici. Már négynapja barnázás van 😞 hétfőre nem vàrom. Olyan ilyenkor mintha megjönne, de mégsem. Várom az orvos visszahívását, aztán meglátjuk megérti mi a probléma, és segít. 🤞🏻
Kicsit azért nem értem mi történik velem, azért ilyen eddig nem volt! Az utóbbi időben kezdte el ezt. Ha barnáztam is egy két napig tartott. És nem volt ilyen görcsös érzésem a hasamban sem. A fájdalom nem erős, csak érzem, hogy olyan nem komfortos ha értitek. Fájdalomcsillapító se hat úgy, mert effektív nincs mire talán.
Szia!:)
Ezek bíztató jelek, reméljük, hogy baba van most a dologban.
Kíváncsi leszek, hogy én megfogom-e érezni a beágyazódást.
Velem van mikor igen, van mikor nem. Ha igen, mindig azt hiszem, hogy terhes vagyok. 😢
Nekem a legkellemetlenebb a patti, sőt még puffadok is. Hatalmas hasam lesz ilyenkor.
Szia, üdv köztünk!
A profilomon egy napló bejegyzésben van egy Google táblázat link, oda gyűjtjük, hogy kiért mikor lehet izgulni, írd be magad ha gondolod. 🙂
Pizsi hétfőre nem várja, én keddre, úgyhogy hárman most egyszerre vagyunk. 🤞
Sziasztok Lányok!
Szeretnék én is csatlakozni :)
Az én történetem, hogy 8 hónapja próbálkozunk a férjemmel, és sajnos minden egyes hónap eddig csalódás volt....
Szedtem különféle vitaminokat, teákat, méhpempőt. Az utóbbi három hónapban szerencsére 28 naposak voltak a ciklusaim. Mivel olyan sok csalódás ért, azt mondtam, hogy na én ebben a hónapban a folsavon kívül nem fogok semmit szedni és nézni a peteérésemet, hogy mikor van. A héten elmentem a nőgyógyászhoz, mindent rendben talált és hogy kiderítse miért nem sikerült eddig elküld hormonpanel vizsgálatra + nézet vércukor terhelést és trombózis gyanút is. És természetesen a páromnak is mondta hogy menjen el egy andrológiai vizsgálatra. Ez volt hétfőn és a tegnapi nap folyamán olyan erős derék fájdalmam volt a jobb oldalamnál, közben enyhén görcsöltem, mivel a nem várt kedden lenne így elsőnek arra gondoltam, hogy lehet hogy hamarabb megjön, viszont az éjszakám nagyon rossz volt így inkább elmentem urulógushoz, mert arra gyanakodtam, hogy vesegörcsöm van. A meglepetés a dologban az volt, hogy az égvilágon semmit nem talált. Az anyukám egyből mondta, hogy lehet, hogy beágyazódás volt... Az érdekes, hogy már el is múlt a fájdalom, és nekem is a mellem mindig már előtte egy héttel szokott fájni és most egyáltalán nem érzem. Úgy hogy nagyon várom már a jövő hetet :)
Ti szedtetek gyógyszert?
Ha igen, akkor meddig?
Szerintetek nehezítheti a teherbeesést?
Én kb 1 évig szedtem, fél éve hagytam abba.