Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Szijjjja Böbém!
Csak serénykedj nyugodtan,mi megértjük:-))),most az a legfontosabb,hogy győzzetek!!!!!!!!!
Szorítunk,megérdemelnétek azt a 6 számjegyű fizut,hisz Óriás családosok lesztek nemsokára.-)))))!!!!!!!!
Holnap reggel korán megyek ,már nagyon szeretném látni a babámat én is:-))))!!!!!
Szia kis szülinapos!!!:-))
örülök,hogy jól sikerült az este..és mi finomat ettetek?
Pihenj csak,mi itt leszünk:-)!Puszi és szép,babás álmokat kívánok!!!
Szia Era!
Hihi tényleg mire elkészül a táblázat,már mindenki pocis lesz ha ez így megy tovább:-)))))!
Én már csinálnám,de még nem kaptam Hoxától meg azt az adminságot hozzá.
Szóval lehet,hogy egyből tele is lesz írva:-)))!
Én is köszi,próbálom összekapni magamat,télen nagyon sokat betegeskedtem...ha emlékeztek állandóan fájt a torkom,vagy 3 hétig egyfolytában...szeretném ezt (is) megúszni!
komolyan mondom,most (akkor) először beadattam az influ+H1N1 ellenit,attól lettem ennyire carul+aztán a baba sem maradt...:-(
Biztosan szép és fini lesz a tortád,nagyon jó ünneplést kívánok előre is!!!milyen lett a sütike,amit csináltál???mi lesz a menü?!;-)
Sajnálom a pirit,de legalább tökéletesen működik a ciklus..ez is valami azért nem?!;-)
De ha elmúlik,akkor mindent bele Apával:-))))!!!!
Sziasztok!
Csoda szép napom volt. Reggel sokáig aludtam, aztán felkeltem, bepakoltam a mosógépbe és amikor párocskám is ébredezett, akkor visszabújtam mellé. Nem tudok úgy tenni, mintha nem a ciklus 14. napján tartanék..... De remélem eredménye is lesz. :-D Nagyon izgi!
Ebéd után csavarogtam az egyik barátnőmmel: masszázson voltunk, utána pedig vásároltunk egy-két hosszú ujjas felső, mert igen csak itt az ősz. Közben nagyon jót dumcsiztunk, kibeszéltük férjeinket és persze a babatéma is szóba került. Ők is próbálkoznak már lassan 1 éve sikertelenül.
Eszter! Szuper, hogy megjött! Egyre közelebb vagy a célhoz! Kitartás!
Tina! Örülök, hogy jól éreztétek tegnap magatokat! Ma estére meg jó pihenést!
Kormoranmadar! Hajrá! Szurkolok! Én is reménykedem,az a terv, hogy 20-án fogok pozitívat tesztelni!
Indulnom kell dolgozni. Hosszú éjszakás műszak vár rám! De aztán hétfő estig pihenő! Jó pihenést és szép estét mindenkinek!
Az integráltat javasoltam volna Neked én is,abban minden benne van,hibalehetőség minimális.
Hogy miért pont 37év a határ...ezt én sem értem,k..csögség...
Itt az Uzsokiban 8000Ft a 4D-s UH,csak hétfőnként csinálják és előre be kell jelentkezni persze.
fogok is,már alig várom,hogy nekem is legyen olyan csodaszép képem,mint pl.Böbének:-))!
Köszönjük:-)!
Nem csináltam még de hallottam róla,asszem mindent külön-külön kell a tesibe szórni,lisztet,túrót,vajat..stb..a végén valami finom csoda lesz belőle:-)!Ezt a suliban nem tanítják,de egy csomó receptet a netről nézek én is,pl.tuireceptek.hu,mindmegette.hu.
Ma fél 3 körül beindult a babám,persze csak én voltam itthon,de ütemesen nyomkodott odabentről,legtöbbször a bal oldalon "jelentkezik", nagyon kis cukimuki volt!
Juccom Te nem gondolkoztál a magzati szívhang hallgatón???Én vennék ,de érdekelne a véleményed/tek !
Sziasztok!!! Millió puszi mindenkinek!!! Nana drága kedvenc Alfásom))) Jol hallom szülinap?)) 18 dik ugye??)) jo na pár év tapasztalattal)) Akkor neked is szeretnék kedveskedni egy kis köszöntővel!!Vár a mosoly és a dal,
maradj mindig fiatal.
Soha bánat ne érjen
hozzád rossz szó ne férjen.
Kicsi madár válladra
vidáman repüljön.
Kacagó nótát
csak Neked fütyüljön.
Csillogó szemedből
könny sose guruljon.
Lágy tavaszi szellő
arcodhoz simuljon.
Az igaz boldogság
ne hagyjon el soha.
Kísérje utadat
angyalok mosolya.
Sziasztok lányok!
Nagyon szépen köszönöm a szülinapi jókívánságokat, aranyosak vagytok!:)
Nagyon klassz volt az előadás, bár nem az a könnyed és szórakoztató műfaj volt, kicsit komolyabb darabról volt szó. Egy magyar kortárs mű, igaz történet alapján. Ez a címe: Egyszer élünk, avagy a tenger azon túl tűnik a semmiségbe...3 és fél órás mű, de abszolút lekötött minket. Azt hiszem 2011-ben megkapta a Színkritikusok díját, a legjobb előadás. Aki szeret színházba járni és szereti a mélyebb mondanivalójú dolgokat, szóval annak melegen ajánlom!
Fincsi volt a vacsi is, de kb. éjjel 2-kor aludtam el, reggel 6-kor meg már keltem, mentem dolgozni..Szóval eléggé fáradt vagyok...Most el is köszönök...
Puszillak Benneteket, majd jelentkezem!
Sajnálom, hogy mégis megjött! Engem is minden hónapban becsap a testem, biztosan én produkálom a terhes jeleket magamnak. Azért örülök, hogy nem keseredtél el nagyon.
De most aztán legyen igazad, hogy a jövő hónap a miénk, mert mire elkészül a táblázat mind rajta akarunk lenni dátummal!
Bár az enyém még lehet ez a hónap is, mert én még csak pé után vagyok néhány nappal. Hátha.
Hugoddal mi a helyzet? Hogy van?
Sajnálom,h.megjött!!!
Legyen igazad!!!!!!!A MI hónapunk lesz!!!!!!!!!!!!
Feri azért van itthon,mert műszakis a kamion,meg a kolegájáé is akiről írtam.Már hétfőn kész voltak,csak nem fizette ki a főnők,ezért nem hozhatták el.
A Fiúk minden nap telóztak,h.mi van már,ki fizették-e stb?A Speditőrök a Fiúkat hívogatták,h.szervezzenek-e fuvart vagy sem?
Judit,Feri sped.tudta,h.hétvégén szülinap és Feri itthon szeretne lenni.
Erre ma hívja Ferit a kolegája,h.4 kézben ki kell menniük,azt ÜZENIK Ferinek.Ki derült,h.valószínű egész hétvégén kint maradnának,mert nem érnének haza.
Feri mondta,h.ő nem megy.Eddig miért nem fizették ki,ne csütörtök 10 után kezdjenek el keverni!!!
Így ha a Balázs ki megy,tuti nem ér haza,így valószínű nem lesz a buliban.
Ha 10-kor indultak volna a kamionért,jó esetben 12-kor oda értek volna,de eleve 10 után szóltak.Magyarba utána rakodtak volna meg,MA MÉG OSZTRÁKBA,LE,VISSZA és irány Német.Lehet már vissza sem tudtak volna rakni.
Keverik a xart mindig.
Igen-igen.
Csoki tortám lesz,de kívűl habos.És elvileg napraforgó lesz rajta.
Igen lesz buli,kivételesen.Máskor csak a családdal tartjuk,mármint nagyszülőkkel,meg a tesómékkal.
Most a barátainkat hívtam,de csak a leg szűkebb kört,10 fő összesen,velünk együtt.
Abból ketten nem jönnek,mert a Srác biztonsági őr és melózik,a párja meg egyedül nem jön,mert nem valami beszédes.
Lehet Feri kolegája sem ér ide,de ez hosszú,majd le írom.
Köszönöm szépen,én is Babát kértem,de.....
Jobbulást Andika!!!
Ügyes volt akkor a Babád!!!!Nem semmi történetet írtál le,tényleg jobb,h.meg tartották a Babát.