Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Most ment el a Népszámláló az előbb.Gyerekeket egyedül nevelő szülőnek lettem be írva,mivel Feri külföldön van sokat.Szép.....
Őt nem is számolták.Vagyis az én papírom ott van.Már nem tudom,h.hogyan.Valami olyasmi,h.ideje nagy részét külföldön tölti.
Gratulálok.Szép lesz a Kislányotok neve.Minden jót Nektek.
Én is későn voltam a Fiúkkal,főleg Bencével,mert én a pofijára voltam nagyon kíváncsi!Ha jól emlékszem,vele 32 hetesen voltam,Mátéval hamarabb.
Sziasztok!!!Én mindenkinek ajánlom a 4D-t.Szerintem nagyon jó.A gyereknek pedig nagy élmény lesz,h.látja,h.ott volt a pocakban és pl.szopja az újját.
Én nem hagyom ki legközelebb sem ha lesz Babám.
De mindenki másképp látja.
Szia!
Köszi! A Dorinát is lehet Dorkának becézni :).
Először én is a 16-18. hét körül gondoltam menni 4D-re, de az orvos és a védőnő lebeszélt róla, azt mondták, hogy a 24. héttől lehet jól látni. Vannak, akik már ilyenkor is mennek, és elégedettek vele. Nekem ott mondták meg 100%-ban, hogy lány, és előtte 2D-ben lemérték, végignézték a testrészeit, hogy minden rendben van-e.
Sziasztok Lányok!
Megjöttem a vérvételről,de kicsit csalódott vagyok,nem láttuk a babucit,mert a dokinénim sok másik orvossal egyetemben Pécsett vannak konferencián..pffff.....telón beszéltünk,hétfőn hívjam reggel és estére ad időpontot,hogy megnézzük mi újság a pocakban.
Pedig már alig vártam,hogy láthassam..lassan 5 hete már...
Juccom köszi az infokat,utána nézek!
Finit főzöl,ügyi vagy!
Felhőlány de jó,hogy jöttél:-))),szép nevet választottatok,az én páromnak most a Dóra-Dorina tetszik..Dorina jöhet:-) esetleg.
Fiúban nekem egyre jobban a Levente a fun!
Linesz az a kis bébimacika jajjjj nekem is kell:-))))))) meg egy kertes ház is mellé;-)!
Böbém én is Téged!;-)
Most nézegeti a párom,hogy elmenjünk-e holnap estig valahová ott alvós-fürdős helyre.Eger vagy Mezőkövesd..imádja a fürdőket...még eldöntjük rövid időn belül..vasárnap én cukiban leszek,így nem tudom van-e értelme elmenni holnap estig-1 éjszakára...hmmm...
Viszont előbb kell menni még a Pólusba bankba becsengetni lóvét ,ott meg van 4D-s Uh,most 10200Ft-őszi akció,ezt találtam a neten.Felhívtam az előbb,lenne ma estére időpont....most nagyon elgondolkoztam várjunk-e még vagy megnézzük most.
később ha már túl nagy,nem fér bele egyben a képbe állítólag,így meg ufonauták még-azt mondja a párom-szerintem meg most is szépek már:-)!
Juccom pont írtad,hogy másképp látjátok ezt a dolgot...szerinted gáz és ne nézegessük őket,ne zavarjuk odabent őket?!Na most elgondolkoztam ezen is.....de úgy szeretném tudni,hogy jól van,ép és egészséges és hogy kuki vagy nuni:-))?!
Millió puszi mindenkinek,ideért az ősz is...
Igen, egyrészt emiatt is, sajnos több ismerősömtől is hallottam már, h így járt :(
Másrészről a normál uh-n mi totál ki tudjuk élni a vágyainkat, h lássuk, és nem akarjuk annyiszor "csesztetni" Őt csak a saját örömünk miatt. Tudjuk, h nemigen árt neki, de akkor is így érezzük. Még ha akkora nagy élmény is, le tudunk erről mondani.
Szóvál inkább ilyen elvi okokból...
Szia!
Köszönöm, én is gratulálok Nektek! És van már ötlet, hogy hívjátok majd? Nekünk elég nehéz volt választani, pár hete döntöttük csak el.
Írtad, hogy más a véleményed a 4D-s ultrahangról, mint itt általában. Mi voltunk, de nem ilyenre számítottam. Babamozinak hívják ugyan, de rendes mozgó képet egy pillanatra sem lehet látni. Kétszer kellett mennünk, mert elsőre a méhlepényhez nyomta az arcát, így nem lehetett látni. Elég kényelmetlen pozíciókat kellett felvennem a vizsgálat közben. A kép sem olyan, mint a reklámokban, bemutatókban. De lehet csak én volt rossz helyen :)
Szia Felhőlány!
Jajjdejó hallani, hogy jól vagytok! Gratulálok a kislányhoz, és a neve is nagyon jó választás sztem :)
Nekünk is csajszi, kb egy hete tudjuk, odáig vagyunk, meg vissza :)
Vigyázz Magatokra!
Sziasztok!
Jól vagyunk, köszönöm, hogy érdeklődsz Linesz :). Kitartás, nemsokára Te is követsz minket, a többiekkel együtt! Olvaslak benneteket, de háttérben maradtam. 29 hetes vagyok most, kislányunk lesz, Dorkának fogják hívni.
Nagyon cuki a kutyus - megnéztem az adatlapodon - kisfiad is biztos odalesz érte. Nekünk egy labrador-boxer keverékünk (is) van, ő már másfél éves.
Nekem van Angel Sound szívhanghallgatóm, de mióta érzem a babám mozgását, nagyon ritkán veszem elő, kb havonta egyszer. Mikor még nem éreztem, minden nap használtam, eleinte nehezen találtam meg, vagy egyáltalán nem is találtam, és csak kikészítettem vele magam. De ahogy nőtt, úgy lett egyre könnyebb. A védőnő szerint az utolsó időszakban nagyon jó, ha van, mert ha pl rátekeredett a köldökzsinór a nyakára, akkor lelassul a szívverése, és időben észre lehet venni. Én a Vateráról vettem használtan, ha jól emlékszem 6.000,- volt.
Jó reggelt Csajszik!
Böbe, jó korán keltél ma is! Mi a mai menü?
Én rakott krumplit csinálok mindenféle zöldségekkel tejszínesen, kolbi helyett bacon-nel. Desszertnek pedig a tegnap említett túrós sütit. Este jön egy angol barátunk, itt is alszik...
Andikám! Elfelejtettem mondani, hogy a Brendonban (Árkád) van 8.000-ért babaszívhang hallgató, nem tudom, mennyiért rendelnél, de gondoltam, megírom. Kétféle is van, a másik kicsit drágább...
Legközelebb okt. 25. a doki, 4D-t még nem tudjuk, nem biztos, hogy megyünk, kicsit máshogy gondolkozunk erről, mint itt a legtöbben. De ha megyünk, akkor elvileg a 25-28.hét körül akarunk...
Linesz Drága! Sajnálom, hogy még mindig semmi... Sokat szoktál eszembe jutni, de jó is lenne, ha Te is beállhatnál a sorba! Drukk- drukk!
Pumika? Merre vagy/tok?
Nana! Tényleg jó, és annyira sajnálom, hogy Nektek még várni kell erre :( De reméljük, mostmár tényleg nem sokat!
Szép napot Mindenkinek! Puszi!
Szia Linesz!Jó,hogy jöttél,csak nem jó hírekkel:-(ez annyira nem jó...
Igen a pocak növekedés beindult,de nekem nem is volt lapos mostanában azért,így a hájacskát jobban nyomja előre.Valami zajlik odabent reggel óta,mert húzódik a hasam alja..nem fáj de érzem..
vacsiztam párizsit,1 parit,1 zsömlét,de most megint car a gyomrom,az emésztésem,mert a torkomban van a savam:-(((..
Reggel korán kelek,6-ra állítottam be az órát,
vinnem kell pipikét is magammal,zuhanyzom,összeszedem magamat,aztán elindulok a vizsgálatra,párom meg utánam jön.
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!!!Nekem futnom kellene vagy 3 kört,hogy helyrejöjjön az emésztésem,de lehet most kijönne a vacsi ha nekiállnék...
ohhh akkor mégjobb:-))),úgy legyen!!!!!!!
de ha mondjuk 999999,azzal is beérjük..mégsem 7;-)!
Nagyon jó nektek csajok,h.mocorognak a Babák!!!!!!!
Jó éjt,sziasztok
Szia!Elég régen írtál :( Igaz én szinte egész héten nem voltam,Te lehet igen.
Kívánom,h.minnél hamarabb meg jöjjön Neked is.Nekem is fel van írva az a gyógyszer,sőt a Barátnőm ide adta az övét,mert ő már pocakos,egy adag után.
Szóval egy cipőben járunk....
Én hétfőn megyek dokihoz.
Épp most lett kész,Feri sütötte javarészt,én szaggattam.
Anya csinálja a menüt.Rántott hús,fasírt,francia saláta és én csinálok krumpli salit.Meg süti.Mondtam mást ne csináljon.
Úgy kellett le beszélni róla,h.mást ne főzzön.Anya nagyon jól főz és mindig rengeteg félét.
Szombaton reggel megyek fodrászhoz.:)
Sziasztok!
Boldog szülinapot kívánok a szülinaposoknak!
Adrus: Sajnálom,hogy megjött. :(
Néztem Andika a képedet.2 hét alatt rengeteget nőtt a pocakod.És Böbe,a te pocakodat is megkukucskáltam a múltkor a naplódba.: )
Annyira szépek vagytok!!!! Jó lenne már követni titeket.
Én ma vagyok a ciklus 41. napján és sehol semmi.Én már komolyan ebbe gyagyázok bele,hogy nem tud beállni a mensim.Már elkezdeném szedni a Clostilbegyt-et,de nem jön meg!ÁÁÁÁÁÁ.... nagyon idegesít.
Tina: Örülök,hogy minden rendben volt a vizsgálaton.Lemaradtam,hogy mi van veled,de a lányok megírták.Legalább tudod,hogy nincs akadálya,hogy jöjjön a baba.Csak jönne már!! :)
Én is mindig azt írom,hogy "majd a következő hónap"...
Csak amikor az ember már 6 hónapja,1 éve próbálkozik,akkor már az életkedve is elmegy.
Dadinivel és Zsuval mi a helyzet?Felhőlány is régen írt,hogy mi van a babájával!?
Lányok képzeljétek el,hogy tegnap voltunk kutya nézőbe.3 hét múlva hozzuk haza a kis labrador bébinket.Olyan szép volt,hogy majdnem elsírtam magam.
Teszek fel képet,majd nézzétek meg,ha lesz kedvetek!
Puszi mindenkinek!!!
De jó:-),én már hetek óta agyalok rajta,Vaterán meg hasonló helyeken fél áron hozzá lehet jutni,Angel Sound márkájú,vizes bázisú krémmel is működik meg babaolajjal,mert amit adnak eredetileg hozzá az csupán 5ml,nagyon kevés,hamar elfogy.
Na majd meglátjuk..
Csak nem sütni szeretnél valami finit???Na majd elmeséled milyen ez a túrós sütike:-),aztán én is megsütöm:-)!
Ti mikor mentek legközelebb dokihoz vagy 4D-re?!
Úgy lesz Eszti,20-án zebrás lesz a teszted!!!!!
23-án Szüleim 40.házassági évfordulója lesz..
Ünneplünk ezerrel mindent!!!;-)
milyen masszázs volt?Húúú az nekem is nagyon jólesne!!!