Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Na sziasztok! Annyi van, hogy voltam dokinál, a petezsák mostmár 6 hetesnek felel meg, azt mondta a doki eddig jó minden, jövőhéten már embriónak kell lennie. Ő nagyon biztat, mondtam neki hogy de aug 8.án már pozitívat teszteltem, de azt mondta nembaj, a következő héten már kell lennie embriónak. Remélem nem csak hiú ábrándokba ringat, hanem jogos a pozitivitása. A vérzésre nem mondott am semmit, az valszeg semmiség volt.
Szóval még 1 hét rettegés.. nemtudom csajok, beleőrülök ebbe az 50-50%ba :(
Én ezt nem értem 😔 szegényt tele nyomták már antibiotikummal is, majd írj mit mondott a doki
Sziasztok! Párom eredménye sajnos változatlan 😔. Ma hívom a dokit hogy mi legyen egyeztet az andrológussal. Jó lenne ha végre születne valami megoldás erre. Gyanítom, hogy megtaláltuk a problémát vagyis remélem.
Köszönöm szépen Vacak a tippeket. ☺️ Vérhigitó azért kellett, mert trombózis hajlamod van? Apunak sok trombózisa volt, de nem tudok róla, hogy örököltem volna.
Illetve a munkaváltást hogy intézted? Közben is ment tovább a babaprojekt? Nézelődők én is. 35 éves korom miatt nem nagyon függeszteném fel a dolgot 3-6 hónapra. Próbáidőn teherbe esni esetleg tudom, hogy nagyon rossz a munkáltatónak. 😢
Köszönöm a segítséged. ☺️
Apuka vitamin keress rá a neten.
Köszönöm a tippeket!! Mi az a fer14?
Szorítok nagyon! Lehet, egész egyszerű oka is, nagyon remélem, hogy holnap jó híreket kapsz. Próbálj meg aludnu.
Igen visszaírt, holnap reggel megnéz. Nem érzek semmit, illetve azóta nincs is vér, nagyon mini halvány barnás van.
Konkrétan nem tudom mi volt elevitre váltottam azt még előtte nem próbáltam, de sok mást igen. Reggel kávé előtt vizet iszom kB egy pohárral (üvegből iszom) illetve elhagytam a hónalj stiftet csak sprét használok helyette. Párom felváltva kapta a maca gyökér kapszulát a fer14-el. Egyik nap ezt másik nap azt
Sajnos lehet baj is, meg nem is. A doki még nem válaszolt? Csak az lenne a tuti, amit ő mond.
Ha nem ismétlődik az azért jó jel. Érzel vmit?
Csajok nemrég volt a wc papíron egy picike vér, de csak törlésnél, és azóta se volt. Ez baj lehet, mit csináljak? Írtam a dokinak csak még nem írt vissza. A progi kúpot is használom esténként.
Nekem az egyik esetben egyértelműen a munkaváltás segített - sok volt a stressz. Egyébként nem éreztem, hogy lenne csoda módszer. De én is kipróbáltam néhány vitamint, most pl sok D vitamint szedtem (covid miatt is) meg Mio Inoztolt. De lehet semmi köze nem volt ezeknek a sikerhez. Ja és nőgyógyászom javaslatára mindig szedtem terhes vitamint (első trimeszterest) próbálkozás alatt is. És én még a sok vetélés miatt pozi teszttől vérhígítóval szúrom magam végig a terhesség alatt.
Köszönöm Vyca és Vacak a válaszokat!! Sokat segítettetek. A 2-3. ciklus nagyon jól hangzik, de azért a 10-14 hónap sem olyan sok idő. ☺️☺️
Együttérzek veletek a vetélések miatt, és nagyon örülök a kis szivárványbabáknak. ♥️
Volt esetleg bármi “praktika”, ami nálatok bevált? Én nagyon figyelek a táplálkozásomra és mozgok rendszeresen. Párommal szedjük a méhpempőt. Esetleg van valami tanácsotok?
Vyca, rossz lehetett ez a stresszes időszak, nálam is nagy volt akkor a stressz és most is az sajnos. Örülök, hogy azóta visszakerültél nyugalmi állapotba.
Szia, nekünk általában gyorsan sikerült. Általában a 2-3. ciklusban összejött, de ebből volt 40 napos és 24 napos ciklus is mert elég összekutyulta a dolgokat.
Pl missed ab febr 7 és júniusban teszteltem pozit, az is vetélés lett 10 hetesen júli 24-én. Aztán október végén újra pozi teszt és ő meg is maradt.
Most a legutolsó spontán vetélésem dec 18 és márc 4én lett pozi tesztem - ami most 29 hetes terhesség.
Az éveket elírtam bocsánat 2019 és 2020 - ban volt műtétem
Engem nem is akartak vizsgálni a páromnak feldobták a lehetőséget. Neki még nincs saját törpéje. De aztán harmadjára sikerült hálisten.
Hát én ha ez nem oké, akkor tuti kivizsgáltatom magam, nekem még egy gyerekem sincs :(
Igazándiból sok volt a stressz szerintem. Családba fogadással neveltünk egy gyermeket akit az anyja itt hagyott az apja se foglalkozott vele. A gyermek halmozta a rendőrségi ügyeket, míg mi dolgoztunk ő suli helyett hazajött, betört a lakásba. Lopott hazudott és utált engem.Nevelő otthonba került, mi viszont nyugalmi állapotba.
Az első 2018 ban volt kB 6 hetesen, a második 2019-ben 9 hetesen. Nem igazán foglalkoztak velem, de nekem van 3 gyermekem 22,21,16 évesek reggel előszőr vizet iszok utána kávét. Leraktam a hónalj stiftet csak sprét használok.
Neked 2 missed abod is volt? Mesélsz róla egy picit? Aztán kivizsgáltattad magad, vagy kiderült miért lehetett?
Nekem mindegyiket műtéttel fejezték be ugyan, de az első után 14 hónap a második után 10 hónap telt el a pozi tesztig. A statisztikára nem lehet hagyatkozni, neked kell rendben lenni testileg és lelkileg is, szerintem 😉
Sziasztok Lányok! Gondoltam írok megint nektek, mert ti tapasztaltabbak vagytok a témában. ☺️ Volt egy korai vetélésem, ami spontán lezajlott. Statisztika alapján ilyenkor legtöbb párnak fél éven belül sikerül egy egészséges magzatot összehoznia. Nálunk 3 hónap telt még csak el azóta, igaz. Nektek mennyi idő után jött össze a pici? Köszönöm ☺️
Remélem én még villoghatok pénteken, és csak a kezdeti ijedelem volt nagy..🥰🙏🤞
De jó lenne már ha itt "villognátok" ti is az ultrahang képpel 🥰 nagyon drukkolok
Köszi. Én is drukkolok nektek!
Akkor ő biztos fogja tudni 🙂 drukkolok hogy minden rendben legyen és kezdjetek.
Vesztergom Dóra, ő endokrinológus is Sote 2-n. Biztos fogja tudni, hogy ez baj-e vagy mit kell vele csinálni. Azért e hét pénteken a progesztoron miatti vérvételnél még egyszer megnézetem. :)
Igen, jók az értékeid :)
További ajánlott fórumok: