Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Én is teszteltem predictorral most délután és negatív. Gyomorrontásom van és gyógyszert vettem be , de igaziból ovu után legalább 12 nappal vagyok már.
Nem tudom, miért van ez, mit rontok el.
Persze ma kezdett fájni a mellem és a rosszullétnek is bedőltem.
Én úgy tudom, hogy a barnázás jelent progeszteron gondot. Nem nézettem mostanában. Tavaly jó volt.
Úgy látom sokan cukorterhelest meg pajzsmirigyet nézetnek. Tsh-m 0,7, de attól még a többi érték lehet nem jó de azt sosem nézettem. Lehet majd fogok.
Hogy vagy most?
Csak az alacsony progeszteronra gondoltam, tudod, nekem ez a vesszőparipám :) De akkor nézték.
Párodnál is lehet gond, az is okozhatja, de azt még kevésbé hajlandóak felderíteni az orvosok.
Még tavaly voltam 3.cn es 7.dpo hormon méréseken +amh. Szeptemberben d vitamint nézettem. Mikor a lányom összejött, terhesen 3 v 4 dbos trombózis panelt csináltattam.
Most mielőtt nem jött meg (azt hittem meg fog), hívtam a dokimat, hogy vegye majd le a rakszurest, utána újra hormonok + ami kell a sikeres teherbeeseshez.
Nagyon sajnálom Csillagtök! De az szerintem jó jel, hogy meg tud foganni a baba.
Bocsánat, nem emlékszem már, te csináltattál vizsgálatokat?
Nekem egy év eltelt a vetélés óta és nem lettem terhes.
Most progeszteron krémet kenek, és azt vettem észre, hogy a mellem nem feszül, menszesz előtt vagyok 6 nappal. Kicsit félek azért, hogy bekavar a ciklusba, de mindenhol azt írják, hogy nem.
Van vkinek tapasztalata vele?
Sziasztok. Nekem ma megjott, ami azt jelenti, h veteles utani 2.mensihez ertem, tehet lehet probalkozni ebben a ciklusban 😁♥️
Nagyon orulok. Nem gondoltam h valaha eltelik ez a 2 honap, de eltellt. Ugyh most izgatottan varom az ovut es hat mindnet.😊
Szia Csillagtök! Nagyon együttérzek veled és szerintem szuper pozitív a hozzáállásod. Simán el tudom képzelni, hogy az ember megérzi ezeket.
Biztos lesz majd picurod, akinél első pillanattól azt érzed majd, hogy minden rendben van. 😘
Sziasztok, lelkileg annyira nem viselt meg engem ez az egész, éreztem, hogy valami nincs rendben. A lányom előtt folyton stresszeltem meg féltem hogy elhalt a baba, ő ugye beteg volt. A lányomnál kicsit fostam csak de lelkem mélyén éreztem hogy rendben lesz. A genetikaira is tök nyugiba mentem, raadasul ovu napján mikor megfogant, akkor engedtem el az előző babát és furcsán nyugodt voltam.
Most fura érzés volt az egész. Egyszer simogattam a hasamat és nem éreztem semmit.
Egyelőre pozitívan állok a dolgokhoz. Kicsit most elengedem magam táplálkozás ugyileg, aztán ha végre megjön, utána gluténmentes diéta, vitamin, folát lesz. lehet elkezdek megint mio inozitolt szedni.
A Conceive plus miatt aggódom, sztem az segített teherbe esni de sokan el is vetéltek miután használták és összejött. Lehet a ph-m nem ideális, ovus nyákom februárban még volt sok, aztán azóta kb nulla vagy minimális. De nyáknál sem jött össze. Folytatom az l-arginint is. Hátha kicsit jó irányba változik a ciklusom, és nem a rossz irányba.
Csináltattam, csak sajnos tönkre ment a minta a laborban. 😄
Szóval most van egy 19. napi 20,01 nmol/l progi értékem, meg egy 22. napi 28,8 nmol/l progi értékem. 3. napira sajnos másik ciklusban kerül sor, de az várhatóan következő szerda lesz.