Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Lányok, akik kismamák kérdésem lenne hozzátok :D Kinek mennyi/milyen tünetei vannak? Nekem nincs sok, mellfeszülés, szagérzékenység, fáradtság.
Viszont tegnap a cicifeszülés alábbhagyott és nagyon megijeszt :( Hétfőn még rá se tudtam hason feküdni úgy feszült, most meg erősebb nyomásra érzem csak hogy lehet még talán érzékeny. Ez normális?
Nagyon félek mert az előzőnél is elmúlt és ott ugye baj volt, mivel még nem hordtam ki terhességet, így nem tudom mi számít normálisnak. 6+4 napos vagyok ma.
Igen conceive plust énis vettem, egyszer használtuk, de nem merem :) Nekem hála isten nem több tízezres a vitamin. 8.000 forint (ez az előállítási költség) és 5hétig jó kb.
Mindenkinél más "válik" be :)
Remélem hamarosan neked is összejön :D
Én remélem összejön magától is. Csak egy kósza gondolat volt.
En is mentem többször az aviva oktatómhoz ilyen állapot felmérésre, megnézi hogy milyen taplalek intoleranciám van meg vitamin hiányom és az alapján ad tippeket. Rengeteg ember van állítólag, aki babás lett, miután volt nála. Na én nem. De attól függetlenül nem baj ha megnézi néha, mert azzal is rá tudok segíteni a dologra.
Meg egyéb bogyókat is ajánl, na pont nem a boltit, csak néha dragallom azokat. Azért havi több tízezret nem akarok költeni. De volt amit megvettem mert szimpi volt, de nem lettem tőlük babás. Ok, lehet hogy azért segít, feltölti a raktárat, de amikor most összejött, akkor sima macát szedtem meg málna levél teát ittam ovu előtt. Na meg a Conceive plus. Amitől tartok 😊
Igen Igen így van.
Én is azért írom le a saját dolgaim, hátha másnak tippet,tanácsot adhatok.
Nagyon igazad van. Futószalag az egész. sajnos :( És az első inszemnél amikor szúrtam az injekciókat addig a bal szememre tök szarul láttam. :O
Ezekért gondolkoztunk és arra jutottunk férjemmel hogy a második inszemet elhúzzuk jövőre.
Mert közbe elkezdtem járni természetgyógyászhoz( aki a Czeizelnél tanult, ő "csinált" neki is gyerekeket mert meddőnek nyilvánították) és ő annyi érdekes dolgot mondott, meg látszik hogy érdekli az, hogy segítsen neked. És ő maga ajánlotta a vitaminját amit cska neki állítanak elő és nem egy tömegcikk mint a kismama vitaminok. 25kg gyümölcsprés, van benne U, P vitamin (amiről még nem is hallottam, pedig óriási szerepe van a peteérésben) csak egy példa. Úgyhogy durva mennyi mindent nem mondanak el a dokik hogy segítsenek, hanem magadnak kell kijárni.
Na bocsi hogy így beleszóltam csak egy gondolat :D
Szerintem érdemes megpróbálni, legalább bejelentkezni a lombikra, ha tényleg úgy érzed,nem teljes az életetek még egy gyerek nélkül. Nehogy később bánd, hogy meg sem próbáltad. Mivel nagy a várólista, semmit se veszítesz, ha kérsz egy időpontot.Nagyon jó facebook csoportok vannak pl a Sote2-nek, ahol rengeteget lehet olvasni mindenféléről. Ami vagy elriaszt tőle, vagy épp ellenkezőleg úgy érzed majd, hogy nem is olyan nagy dolog.Én most ez alapján úgy érzem, végig tudom majd csinálni, de hogy sikerül-e , azt megint csak a sors dönti el.
Kívánom, hogy minél hamarabb túl legyél a műtéten és meg se érezd fizikailag.
Én is így vagyok a 40 evemmel, most kb pár napot sem akarok csúszni a műtéttel, pedig nálunk jövő hétre kapok csak. Dokim lehet elintézi a Janosban előbbre, nem tudom.
Amúgy nekem is eszembe jut néha a lombik, akkor lehetne akár kettő baba is egyszerre, mert már ezeket az akadályokat kezdem nagyon unni 😂 meg a sok próbálkozást.
Szeptember 10. A SOTE 2-n Vesztergom Dóra. Az én koromban már nem csinálnak inszeminációt. Kb 3 orvos mondta ezt, hogy annak semmi értelme csak pazarolnánk a petesejteket, így fogalmaztak.
Most épp nem hiszek már semmiben. 🙃
Nekem sose volt rendszertelen, ezért is a barátcserjét nem mertem elkezdeni.
Szerintem, biztos, hogy van gond, mert most tényleg ovu kor voltunk együtt.
Próbálok most már a lombikra koncentrálni. Kedden megyek vérvételre, hogy majd friss leletek legyenek az első konzultációra.
Persze igen tudom, csak ez az első hónap, hogy használtam, csak én mindig úgy érzem, annyira nincs időm, hogy 3 hónap rengeteg. 🙃
Te hogy vagy Csillagtök?
Meddig használtad? Mert ezek 2-3 hónapig bekavarhatnak a ciklusba és később áll helyre. 1 hónap alatt ne várj csodát.
Egyébként 3 hónap alatt újul meg a petesejt, tehát egy valamit minimum addig kéne szedni. Persze 1 hónap alatt is segíthet, de inkább 2-3.
Csak mint tapasztalat leírom, hogy nekem nem vált be sem a Maca, sem a progeszteron kŕém. Most barnázással jött meg, holott az előző hónapokban, rendes piros vér volt rögtön. Valószínűleg, nincs is összefüggés, ez ilyen hónap, de nem történt csoda.
Azt hiszem, vissza fogok térni a méhpempőhöz.
Köszi!
Én is ezt használom most. Csak 15.naptól kezdtem. Annyit figyeltem meg, hogy a mellem nem húzódik annyira, mint más hónapokban, remélem, nem fog késni.
Én ezt használtam: [link]
Itt leírja mettől meddig lehet használni 1 cikluson belül. Ártani nem árt az biztos, de van akinek használ van akinek nem.