Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Szia. Én is túl vagyok a 2. vetélésen. Én voltam endokrinológusnál, megyek jövőhéten immunológushoz, és október végén megyek heamatológushoz is (ezekre mindre háziorovos adott beutalót), ezenkívül párom október közepén megy sperma vizsgálatra. Eddig mi erre indultunk el, ha ezekből sem derül ki semmi, még egy genetikai vizsgálaton gondolkozok.
Egyébként ez mit jelent hogy úgy néz ki hogy vetélés lesz?
Persze te tudod, de azért 2 vetélés után már szerintem érdemes 1-2 vizsgálatot elvégezni.
Sziasztok. Nálam ugy néz ki, h a mostani terhesség is vetélés lesz. Ez lesz a 2.vetélésem.
Viszont mondta a doki, h nyugodtan folytassuk majd az ujabb babat. Akkor már vérhigitoval, aszpirin protectel, progival.
Valaki volt ilyen helyzetbe? Hasznalt a verhigito? Ti hol kezdtétek a kivizsgálásokat?
Én pozi teszt előtt femibiont szedtem, majd pont elfogyott és rendeltem trinesztert, és pozi is lett a tesztem, bár nem emiatt mert pozi után szedtem a trimesztert.
Azon forgok mostanság sokat hogy lehet többet kellett volna várni?? 3 hónap után jött a 2. babó. Most szeptember 1-jén volt a vetélés, december-január körül gondoltam újra nem védekezni, de lehet korai?
Sokaknak segít, a trimeszter de nekem mondjuk nem pedig tök pozítiv voltam és sokáig szedtem. Nem vagyunk egyformák 🙂
Fildus gratulálok a kisbabádhoz
Köszi szépen!! Ez jobbnak tűnik, mint a hagyományos terhesvitaminok. Nagyon sok az összetevő, úgy látom. Összehasonlítom majd azzal, amit szedek.
Hogyhogy emellett a vitamin mellett döntöttél anno?
Remélhetőleg most végre sikerült 🤞
Megkérdezném melyik Q10-et szeded?
Nagyon köszönöm a biztatást, rám fér most nagyon.
Most először annyira szép, egyértelmű tesztjeim vannak és ez a baba úgy jön, hogy nem kaptam gyógyszereket, nem görcsöltem rajta csak jól éreztük magunkat.
Amúgy meg ha ennyire vészes lenne ennyi idősen a petesejtek állapota akkor nekem se mondta volna a meddőségi doki, hogy nyugodtan próbálkozzunk majd ősszel. Arról nem beszélve, hogy szerencsére nagyon sok nő szül egészséges gyereket 40+osan is. Persze nem tudjuk, hogy mennyi küzdelem álla a háttérben, sajnos látjuk hogy nem egyszerű de a vége mindig jó.
Ma van a nemvárt napja és már nagyon durva tüneteim vannak. Iszonyú émelygés, álmosság, cici mondjuk még nem vészes. Igyekszem most nyugisan várni még 2 hetet és utána dokihoz menni.
Megyek progit felíratni. 3x200 mg-ot mondott a doki. Az elég nagy adag vagy még átlagos?
Szuper hir, gratulálok a pozi teszthez. Első lépés legalább megvan.
Próbálj pozítiv maradni, azt nem mondom, hogy ne aggódj de bízz a testedben, hogy igenis képes vagy rá. Lehet nem tökéletes minden petesejted de igazából elég egy jó.
Sztem azon ne aggódj, hogy most hamar összejött, nekem mind3 terhességem így sikerült. A mostanival már 31 hetes vagyok és ez egy dec 18as vetélés utáni március eleji pozi teszt volt. De a többi is hasonló.
ÉS nem is vagy vészesen idős, ha jól sejtem 83as vagy. Ennél sokkal idősebbek is szülnek.
Szóval hajrá és örüljünk az első lépésnek!
Köszönöm! :))
Igyekszem optimista lenni. Annyi mindent megtettem az elmúlt hónapokban, hogy rendben legyek. 2 doboz 400as Q10 és sok D vitamin után jobb a bőröm állapota, mint valaha. :)