Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

44491. andif1 (válaszként erre: 44466. - Kriszti146)
2015. jún. 18. 21:11
Én sem jàrtam itt egy pàr napja, mert lefoglaltak az egész napos intenzív rosszullétek és mennyi minden történt! :) Kriszti, Te mennyivel szebben össze tudtad szedni a gondolataidat Kisritunak! Na, én erre most képtelen voltam! Kisritu kitartàs! Remélem, hogy nemsokàra értelmet nyer, hogy miért történt az egész!
2015. jún. 18. 20:58
Tapka, nagyon örülök!! :)
2015. jún. 18. 20:53

Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam, valahogy távol került most a baba-téma, mert az értékeim még mindig nem jók (IR) és a doki leállította addig a dolgot. Kedden megyek hozzá, de a mostani terhelésem még rosszabb lett, nem tudom, hogy mi lesz majd.

De végig olvastalak Titeket, és úgy örülök a babás híreknek!! Nagyon drukkolok mindenkinek, ügyesek vagytok! :)

Kisritu, én nagyon sajnálom ami történt Veled. Kicsit hasonlót éltem át, a Kisfiam apukája a szülést után egy héttel bukott le, és én szakítottam is vele azonnal, még abban az évben el is váltunk. Nem volt egy sétagalopp, mondjuk Nekem legalább ott volt a Fiam, nyilván ez így más. Èn túlélő típus vagyok, és tudtam, hogy kell valami, ami eltereli a figyelmemet és kihúz ebből az egészből, ezért regisztráltam egy társkeresőre. Semmi konkrét tervem nem volt, csak meg szerettem volna ismerni új embereket. Ez olyan jól sült el, hogy immár 4 éve élek a Párommal, aki végre egy igazi társ. Persze nem vagyunk egyformák, mindenkinek más válik be, de nekem segített akkor, hogy beszélgethettem emberekkel, elterelte a figyelmemet, jól estek a bókok. Kitartás, idővel tényleg csak egy esemény lesz a múltból, és megtalálod az igazi társadat.

44488. tapka
2015. jún. 18. 20:39
Láááányoooook!!!! 9 hetes 2 napos a mütyürke, crl 24,9 mm :D
44487. Tira84
2015. jún. 18. 18:44

Csajok!

Ápr. 27-en volt ugye a spontán vetélésem, amit műszeresen fejeztek be...

Már túl vagyok az első mensin...most vártam volna a másodikat...már 3 napja..van egy halvány pozi tesztem. Örülök, és nagyon szeretném a babát, de félek, hogy felelőtlenek voltunk (megszakításos módszerrel védekeztünk) és baja lesz a babának:((((Nem tudom, hogy sikerülhetett...(De lelkem mélyén nagyonnagyon örülök..csakhát a előzmények...nehogy korai legyen a szervezetemnek a dolog)Szerintetek??!!

44486. adrika1977
2015. jún. 18. 17:36
Amugy ez a baratcserje tud vmit..igaz én csak par szemet szedtem es nem.is biztos ettol de pozi teszt lett belole!:)
44485. adrika1977
2015. jún. 18. 17:34

Nekem meg kell par hét;))

Kanyo irj majd! Es kell az a pihi!:))

Missteria neked is meg a szorítás!:)-,de jo is lenne! Irj majd te is!

Thessaily hatha betévedt egy kiskatona 😎

44484. Bolhapolka
2015. jún. 18. 16:15

adrika helyett kanyo-t akartam írni, bocsánat :)

szóval kanyo, írd majd meg, hogy fiú-e vagy lány? :)

44483. Bolhapolka
2015. jún. 18. 16:14
adrika, de jó! :) majd írd meg, hogy kiderült-e?
44482. kanyo83
2015. jún. 18. 16:01

csajok, holnap megyek 20.hetesre, tűkön ülök. Reméljük megmuttja magát, nagyon szeretnénk tudni hogy mi lesz.

Mintha mintha mostanában éreztem volna valamit a pocakban, nekem olyan mintha mozogna az izmom vagy nem tudom. remélem ez jót jelent.

Utána megyünk rögtön nyaralni. ránk fér a pihenés, rengeteget melóztunk mostanában.

44481. kanyo83 (válaszként erre: 44480. - Missteria)
2015. jún. 18. 15:58
Megy a drukk ezerrel!!! :)
44480. Missteria
2015. jún. 18. 15:16

Sziasztok lányok!

Újra jelentkezem, bocsi h ilyen ritkán, de a kislányom leköti minden percemet!

Ez az első barátcserjés hónapom, vasárnapra nem várom, nagyon reménykedek mert máskor ilyenkor már rég barnázni szoktam, most meg semmi!Remélem hat ez a bogyó :) Én sem bírtam magammal, és csináltam egy tesztet, hát baromi halványan, de látszik egy második csík de ebből ugye még bármi lehet!Jól jönne egy kis drukk csajok!

Kisritu, nagyon sajnálom a történteket, szóhoz sem jutok!Remélem hamarosan rádtalál egy igazi szerető férfi!

Bolhapolka, megy a drukk!!!!

44479. Kisritu
2015. jún. 18. 14:01

koszi tapka...akkor te tudod mirol beszelek.. :(

thessaliy neked is koszi...

neha ugy erzem fogy az erom...de ki kell tartanom..mindig van 1-2 szerettem hala egnek ski erot ad...

44478. thessaliy
2015. jún. 18. 10:34
Kedden mi is együtt voltunk, bár nem így terveztük a méhszájsebem miatt, de így alakult, úgyhogy kíváncsi leszek, hogy lesz-e ennek eredménye. :)
44477. thessaliy
2015. jún. 18. 10:31

Sziasztok!

Húú mennyi minden történt itt egy hét alatt, amíg nem voltam net közelben.

Kisritu nagyon sajnálom, ami veled történt. :( Sok erőt neked, el sem tudom képzelni, hogy bírod. De nagyon erős vagy és idővel ezek a sebek is behegednek és nálad is előbújik a nap a felhők mögül.

Bolhapolka nagyon drukkolok! :) Tapka írj majd mi volt az uh-n. :)

44476. tapka (válaszként erre: 44474. - Bolhapolka)
2015. jún. 18. 09:37
Drukkolok.
44475. tapka
2015. jún. 18. 09:36

ÁÁÁÁ, forditva:D

9 hetes 1 napos

:D

44474. Bolhapolka
2015. jún. 18. 09:36

sziasztok :)

3 nap múlva kell, hogy megjöjjön... remélem nem fog... tegnapelőtt rápisiltem egy tesztre, csak úgy kíváncsiságból, de aztán ott is hagytam a fürdőszobában. A párom mikor később bement, kikiabált, hogy "te, ezen én látok egy halvány csíkot!"

és tényleg ott volt! viszont mikor másnap is pisiltem, akkor már nem volt semmilyen halvány csík...

tudom korán teszteltem és ilyet nem szabad, de ugye az ember nem tudja megállni... most megpróbálok nem rágörcsölni, csak kivárom a hétvégét, hogy megjön-e vagy nem...

drukkoljatok!

44473. tapka
2015. jún. 18. 08:20

Sziasztok!

Kisritu, nagyon sajnálom :( ... nekem az első missed ab után a férjem ... nem mondott semmit, még át sem ölelt, azt éreztem hogy én tehetek mindenről... Anyósom felhivott sirva, hogy NEKI nem lesz unokája... hogy nekem lesz-e gyerekem az mindegy volt neki... Igaz hogy "csak" 6 év múlva, de ráment a házasságunk, mert azután sem állt mellém soha...Nem lesz könnyű, de fel fogsz állni, drukkolok neked.

Nekem ma UH és mától szabi... Mütyürke 9 napos 1 hetes és ma megkukkoljuk, de szerintem minden rendben van vele. Hányingerem nagyon ritkán van, inkább csak olyan másnapos a gyomrom, hatalmasak a cickók, és folyton tudnék aludni.

44472. Kriszti146 (válaszként erre: 44471. - Kisritu)
2015. jún. 18. 08:12

Hát erre most cask azt a közhelyet tudnám puffogtatni, hogy akkor ne is fájjon utána a szíved, ha ennyire felelőtlen, hogy tudja, hogy nincsenek rendben a dolgok, ehhez képest gyereket vállalt volna. De tudom, hogy ez nem vigasztal, és ettől még ugyanolyan nehéz az egész.

Próbáld magad azzal vigasztalni, hogy most valszeg neki is rossz, egy szakítás mindkét félnek fájdalmas, mindegy, h melyik fél kezdeményezte. És kettőtök közül ő az, aki egy ilyen tragédia után hagyta ott a párját, emberileg az emberek szemében ő a bad guy. Ez talán átmenetileg lidocain lehet a sebeidre. Aztán majd egyszercsak meggyógyul minden.

Most próbálj arra koncentrálni, hogy testileg is felépülj, és hogy készen tudj állni egy új kapcsolatra és azzal együtt egy új babára, aki biztosan meg fog érkezni, amikor a legmegfelelőbb lesz. :)

44471. Kisritu
2015. jún. 17. 23:25
Adrika es Kriszti koszi nektek a biztató szavakat... <3 szerinte mar regebb ota se volt minden ok koztunk... nem is ertem ha igy gondolta minek vallalta a babat...ezzel vele szurt volna ki...miert nem beszelte akkor neg velem...nem kellett volna ezen (egyedul...)atmennem
44470. angels85 (válaszként erre: 44468. - Adrika1977)
2015. jún. 17. 23:08

Hát ha fiú akkor apa nevét kapja Attila másodiknak pedig a Dávidot. Ha netán lány akkor Anna-sophie.Mivel eddig lánynakmondták így Annának hívtuk ,hát nagyon kiváncsi leszek.

Athene01 tavaly én is így éreztem hogy inkább nemszeretnék de 1 hónap után el múlt ez az érzés,ami inkább csak félelem. Nekem ő a 3.babám majd az első is akivel idáig eljutottam.

44469. Athene01
2015. jún. 17. 22:38

Sziasztok!

Angels kíváncsi vagyok, hogy a saját orvosod most mit fog mondani a nemére.

Adrika biztos minden rendben lesz a dokinál. Drukk, hogy szép nagy legyen :)

Kriszti jól hangzik az Aviva torna, ha ilyen jó hatásai vannak Nálad.

Én ma már egész jól voltam. Voltunk kocsival bevásárolni, de a párom vitt mindent, majd főztem egy kis ebédet, de közben és utána is lepihentem.

De eléggé azon a ponton vagyok, hogy nem szeretnék többet terhes lenni, hogy nehogy ebbe a helyzetbe kerüljek többet.

Azt remélem, hogy ez azért elmúlik.

44468. adrika1977
2015. jún. 17. 21:53

Angels de jó lehetett ezt érezni! :)))

Mi lesz a neve?:)

Kriszti köszönöm jol! Kedden doki!:) izgulok h mar legalabb 2 cm legyen;)

Hányingerem van javában.néha nehezen viselem;) de mindent Érte!:)

Neked nagyon drukkolok!:)) most sikerülni kell!:)

44467. Kriszti146 (válaszként erre: 44464. - Adrika1977)
2015. jún. 17. 21:23

Köszi Adrika, cuki vagy! :) Hogy vagy egyébként? Hányinger?

Én szorgalmasan csinálom az Aviva tornát. Most már lassan két hete tornázom, és két dolgot figyeltem meg eddig:

1) a szokásos mensi alatti görcsölés ezúttal elmaradt. Nem tudom, hogy véletelnül, vagy az AViva miatt, de a tény az, hogy egyáltalán nem görcsöltem

2) én a nagy hőmérséklet visszaesést, lehűlés mindig migrénnel érzem meg. Ehhez képest ma döbbentem rá, hogy bakker vasárnaphoz képest ma 20 fokkal volt hűvösebb, és nem volt migrénem. Szintén nem tudom, hogy ez csak a véletlen műve, de mindenesetre érdekes egybeesés....

Most kíváncsian várom, hogy tényleg rendbe hozza-e ezt a barnázást a mensi 1-2. napján. Árgus szemekkel fogom figyelni. :)

Jövő héten valamikor lesz az ovum, újabb próbálkozásokkal. :) Bárcsak ezúttal megfoganna a mi kis picurkánk.... Hjjjajjhhh....

44466. Kriszti146
2015. jún. 17. 21:17

Kisritu, tényleg nagyon sajnállak, ez egy tragikus helyzet. Szerintem ez elég furcsa, hogy egy ilyen komoly kapcsolatból valaki így száll ki. Az időzítés sem túl szerencsés, illetve nagyon nehezen tudom elképzelni azt, hogy egy hónapja még úgy gondolta, hogy gyerek veled, aztán most meg elhagy. De nem akarok okoskodni, nem ismerem a helyzetet, őt meg pláne.

Neked most nagyon erősnek kell lenni, és valahogy arra koncentrálni, hogy egyszer ennek is vége lesz. Most csak az jut eszembe, amikor mi az exemmel szakítottunk (kétszer is), és hogy azt mennyire nagyon megszenvedtem, azt hittem, belehalok. Így jópár év távlatából viszont úgy látom már, hogy milyen szerencsés vagyok, h akkor szakítottunk, mert különben sosem találom meg a legeslegjobb pasit a világon, akihez végül feleségül mentem. :) Szóval, ne add fel, persze most nagyon nehéz és szomorú időszakon mész keresztül, de hidd el, hogy ez minden nappal egy icipicit jobb lesz!

44465. angels85
2015. jún. 17. 20:21
sziasztok! Ma voltam délután egy összetet uh. vizsgálaton ma vagyunk 21+3, eddig 3szor mondták nekem hogykislány kétszer a saját dokim egyszer pedig kórházban ahol egy főorvosnő nézet meg. Erre ma a vizsgálaton mondják hogy kis fiú :). Mutattak is nekem valamit de nekem inkább olyan volt mint ha a kis keze lenne ott mert kis golyokat nem láttam. Hétfőn megyek a saját dokimhoz remélem ő tud pontosabb képet mutatni. Végig ugrálta a vizsgálatott az orvos örömére :) De hálajól van. Tegnap este lányok olyanokat rúgot hogy a szemem bekönnyezett mintha a méhszájamat rugta volna,mi lesz később?
44464. adrika1977
2015. jún. 17. 18:13

Bolhapolka Gyere sűrűbben!:) megy a drukk!

Kriszti neked is ;)

44463. adrika1977
2015. jún. 17. 18:12
Kisritu ha ilyen könnyen lelép es fel sem vállalja az okát akkor elegge baj van vele..:( talán a baba sem véletlenül nem jött..! Ölelés! Most biztos nagyon rossz de kesobb másképp gondolsz majd vissza erre a storyra.
44462. Kisritu (válaszként erre: 44460. - Kriszti146)
2015. jún. 17. 17:53

persze hogy terveztuk hisz en tartottam benne a lelket mikor azt mondtak neki majd csak lombikkal lehet gyereke...mindenhova elkisertem...profertil es kura utan estem teherbe

voltak igen...leginkább anyos jellegu problemak...azt mondta könnyebb lesz nekem nelkule....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook