Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Koszi Lanyok! Asszem egy szep napon (hamarosan) ki leszek tiltva innen, mert en leszek az ugyeletes negativ, aki mindig csak panaszkodik....
Az az igazsag. H tenyleg baromi nehezen viselem azt, h korulottem mindenki teherbe esik, csak nekem nem ilyen egyszeru ez az egesz...ket eve szeretnenk gyereket..... Ugy varjuk, annyira felkeszultunk mar ra, a ferjemmel olyan jo a hazassagunk, ugy gondolom, h allati jo gelyre szulethetne, es megsem akar jonni. Mindig azt mondjak, h a baba valaszt,h hova akar kerulni. Hat ennyire remisztoek lennenk? Most kezdjuk a 4. probalkozos honapot a mutet ota..... Bruhuhu....
Hat most ismet vegtelenul szomoru lettem... Remelem, holnapra kialszom, vagy nemtom.....
Én is dühögtem. Borzasztó nehéz làtni ezeket. Aztàn a baràtnőm, aki 6 éve szeretne babàt azt mondta: "legalàbb Te tudod, hogy teherbe tudsz esni. Erre koncentrâlj." Neki sajnos mesterséges megtermékenyítéssel sem jön össze semmi évek óta. :(
Sziasztok!Miután felemeltem a duphastont 2x2re elmúlt a barnázás is :) Voltam dokinál írt még gyógyszert, tartanom kell a 2x2öt ha újból barnázok megint emelnem kell majd!És mivel ma már egyértelműen erősödött a teszten a csík így elkezdtem a Clexane injekciót!Hát borzasztóan csíp!!!Bekékült, és becsomósodott a helye :( apa adta be mert én képtelen vagyok remeg a kezem és a rosszullét kerülget ha meglátom a tűt!
És rettegek de nagyon h újra elvesztjük a babót :( Nagyon félek, tudom pozitívan kell hozzáállni de két missed ab és két spontán vetélés után olyan nehéz :(
Kriszti elhiszem h mérges vagy a sorsra de hidd el nem téged büntet! Lehet meg nem us tudod amit a Jóisten igen, hogy mikor van ideje a babának.jonni fog.ha sikerult most is fog! Nekem segített h probaltam elengedni es csak éltem az életem.sportoltam es ahogy tudtam elveztem.itt a nyár tudom nehéz de kapcsolj ki.baratnozz..stb.lehet csak Ennyi kell.Hogy ne legyen stressz.biztos nem akar senki sem rosszat neked! Annyira megolelnelek!❤ sajnos rohadt erősnek kell lenni!
Pedig mas magyarazat nincs: masfel ev probalkozas utan nagy nehezen osszejon a baba, annyira boldogok voltunk, el nem tudom mondani. Majd 13 hetesen veget er az egesz, most meg sorra kapom a kepembe a kismamakat (akik nem is akartak gyereket), mondvan, na latod kisanyam? Hat ilyenben nem lesz reszed soha! Tutira csak kicseszesbol tortenik az egesz. Mas ertelme nincs. En pedig a ma estet is vegigbogtem. Biztos nagyon rossz ember vagyok, azert buntet igy a sors. Ja ez a no, aki mist lett terhes, amikor en elvesztettem a babat, annyit volt kepes mondani, nem erti mit vagyok igy kiakadva, neki is volt anno vetelese, es???? Na ez most a masodik gyereket varja.
Hát vetélés témában rossz embert kérdezel, 2 missed ab-om volt, egy élve szülés és egy a pociban... Az első missednél nem voltam még cukros... Fogalmam nincs, van akinek 12-es HbA1c-vel egészséges babája születik, van akinek 5-6 körülivel sem jön össze... :(
Oooo. :( Tudom, hogy nehéz ilyenkor, de hidd el, hogy nem a sors akarja az "orrod alá dörgölni". Pedig néha pont úgy tűnik. :(
Előző terhességnél terhességi cukrom volt, de nem kellett inzulin...Ez volt másfél éve!
Most 3. hónapja tartok egy 160-180 g-os diétát, így jók az értékeim.
Szia tapka!
Visszaolvastam, és látom cukros vagy...
Nekem szimpla diétával jók az értékeim ( 1 órával étkezés után 7 alatt). Így is esélyes az újboli vetélés?
Szigorúan tartom a diétát.
Hát lányok, a főnököm főnöke most jelentette be, hogy babát vár..... :(
El tudjátok képzelni, hogy mennyire rohadtul nehéz megint....
Kezd nagyon elegem lenni
Tegnap kiderült hogy 100% hogy kisfiú :) apa nagyon örült neki én is de én inkább kislányos anyukának érzem magam így nagy kihivás lesz számomra :Dű
Sziasztok!
Begyűjtöttem a laborkérőket... szerintem nem marad vérem.... kell hepatitis b, toxoplasma, teljes vérkép, vércsoport, ellenanyagszűrés, a cukorgondozó is teljes vérképet akar (egyben veszik le szerencsére)... A cukisdokim július 6-ig szabin van, hozzá igy már kész laborral megyek. 07.07 a 12 hetes UH, utána kell hívjam a védőnőt és az integrált teszthez a másik labort, 07.18-án pedig megint nőgyógyász. Még jó, hogy szabin vagyok. :D
Nagyon édes a pocid! :) Szép kismama vagy! Én holnapra nem vároma mensit, de ma nem bírtam ki és csináltam egy tesztet... Sajnos negatív... Szerintem ebben a hónapban tuti nem sikerült...
Sziasztok! Ma reggel voltam vérvételen és kaptam időpontot a "műtétre is". Remélem minden ok. lesz és pár hónap múlva újra próbálkozhatunk.
adrika 1977 köszönöm a bíztató szavakat.
Missteria szorítok neked!
angels85 cuki a pocakod:-)
Angels cuki a pocid!:))))) már varom h nekem is legyen;)
Missteria megy a szorítás! Izgulok értetek!
sziasztok végre sikerültképet fel töltenem magunkról :) akinek van kedve meg tudja nézni..
Köszönöm :) Egyenlőre most abbamaradt a pecsételés lekopogom!A ciklus 23. napján vagyok, még nem tervezek dokihoz menni, mert ennél többet ő sem tud tenni, uhn, még úgysem látna semmit, vizsgálni pedig nem szokott, főleg h ennyi vetélés van mögöttem!Duphastont szedem, emelt magnéziumot szedem, vérhigítót szedem, holnaptól pedig az injekciót is elkezdem!Innentől már Isten kezében vagyunk, remélem erősen kapaszkodik a kis babszemünk!
Nagyon szorítok!!! Dokihoz mikor tudsz menni?
Gratulálok!Azért a dokit keresd fel minél hamarabb!
Lányok!Egy kis drukk jól jönne!Ma reggelre pozitív lett a tesztem egyértelműen, mára nem vártam, viszont vérzek is, vagyis inkább csak pecsételek :( A duphastont már 4 napja szedem, de ma hajnalban megemeltem az adagot!Mától 2x2öt szedek!Kislányommal annó 3x2öt szedtem végig a 14. hétig!Bár vele is végig barnáztam/véreztem az első 12 hetet, bár nála jóval később kezdődött kb a 6. héten!Jól jönne egy kis pozitív energia!
Gratulálok kanyó,nálunk eddig lánynak mondtákde szerdánmár azt közölték hogy kisfiú nálunk hétfőn majd a dokim megnézi és remélem most már pontosan megtudják mondani. :)
Vacak és Vecus gratulálok nektek is!!
Adrika! Köszönöm, jól vagyunk, csak nagyon fáradtan. Volt időszak, amikor jól aludt Léna, de leszokott róla :( Fura ennyi év után újra babázni, hiszen nekem a nagyok 15 és 17 évesek! De nagyon élvezem ;)
Érdekes, hogy a terhesség alatt sokszor aggódtam, hiszen a kisfiúnk elvesztése nagy nyomot hagyott bennem. Gondoltam, majd minden megszűnik, ha megszületik Léna, de nem így lett. Szinte nincs nap, hogy ne jusson eszembe az elvesztett babánk... Ne értsétek félre, nagyon boldog vagyok, imádom a legkisebbemet is / el is van kényeztetve rendesen/, csak valahogy mindig eszembe jut. Talán azért, mert láttam, fogtam. Egyedül az érzés más, ami bennem van: nem mardos, nem fáj, csak mintha elvettek volna belőlem egy darabot.
Rozy igy is megértettük:) baboci veled mi újság?
Rozy de jo hir :)) igen a maca valoban jo.Sok helyről Hallottam es ha szükség lesz ra bevetem :)
Jelek..poci szurkalas alul kb 8.dpo tol.majd nem voltak ragyák es csoki éhség mint mensi előtt.aki ismeri és figyeli a testét az tudja mi zajlik!
Bocsi a sok helyesírási hibáért,most olvastam vissza.ipadrol írok es átírja a szavakat.....szóval nem honlap,hanem hónap es nem ovi teszt,hanem ovu teszt,valamin nem potenciális növelő,hanem potencia növelő......😄😄😄😄
Cifoka! Ebben a hullámszerűsègben biztosan van valami, mert annak idején, amikor mi vesztettük el a babánkat a 12 hét végén /orvosi hiba miatt/ és este bementünk a kórházba, az ügyeletes mondta, hogy kb tizen voltunk aznap! Ő azt mondta, biztosan közrejátszanak a nagy frontok is. A férje Svédországban dolgozik és pont aznap beszéltek, hogy teljesen megbénult a közlekedés olyan idő van. Szóval ha ezt nézzül, simán lehet "csoportos" vetélés. Szomorú dolog ez sajnos...
Bolhapolka valóban nem jo ha tul rövid a lutealis fazisod.biztos vagy az oviban? Talán egy nodoki Figyelemmel kísérhetne egy hónapod.
Sziasztok lányok!!!kepzeljetek voltam vervetelen a ciklus 21. Napján!!es minden értéken jó lett.😀😀😀úgy örülök!!!!nagyon féltem tőle.jovo hét szombatra nem várom.lanyok akik ujra babásak.volt vmi jelentek mielőtt meg kellett volna jönnie?vagy csak nem jött meg es ennyi jel volt.a legutóbbi ciklusnal volt 3pozi teszten,de aztán megjött.elegge megviselt,de aztán beláttam,hogy inkább most mint később,túl korán teszteltem,nem lett volna szabad.nagyon reménykedem,volt pozi ovi tesztem együtt is voltunk abba a három napba.Es kicsit kényes téma,de lehet nem csak mi küzdöttünk ezzel ezért megosztom veletek.sajnos volt olyan honlapunk amikor a párom nem tudott "teljesíteni" eléggé ki voltam, hogy meg ez is...pozi volt az ovu tesztem es mégse tudtunk próbálkozni...elég megterhelő a munkája,nem hibáztattam,bár szörnyű érzés volt.mar andrologushoz akartunk fordulni,hogy írjon fel potenciális nővellot,de gondoltam próbáljuk ki a macat.hihetetlen lett a hatása.azota le se lehet lőni...😊es állítólag jót tesz a kis katonáknak is.😃
Gratuláció! Vacak neked is;))))
Bolhapolka sajnalom de biztos nincs meg ideje..sajnos ezt sürgetni nem tudjuk :( kitartás!
Kedden drukkoljatok!:) uh.
További ajánlott fórumok: