Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Pihenj sokat!
Mondták esetleg, hogy mikor mit javasolnak a műtét után? Nekem 2 napig a házat sem szabadott elhagynom.
Sziasztok!
Kisritu sajnálom, amin keresztül mész.
Nálam tegnap megvolt a műtét.
A tágítást persze nem lehetett kihagyni.
Ma már nem is vérzek, barnázgatok csak és görcsölgetek.
Inkább csak pihenek itthon, egy kisebb sétát tervezek estefelé.
Jövő héten csütörtökön megyek vissza a dokihoz. Remélem ő is mindent rendben talál.
sziasztok,
régóta nem írtam, bár olvastalak titeket.
gratulálok a babásodóknak! ;)
sajnálattal üdvözlöm az újakat. :(
még nálam sincs semmi újság... most éppen túl vagyok egy peteérésen és reménykedek, hogy sikerült... a hét végére nem várom...
puszi
kanyo ne ijedj meg, ha eddig minden ok volt :))
ma voltam védőnőnél és azt mondta, hogy az első babát kb 20 hetesen fogjuk érzeni, de akkor sem fogjuk tudni pontosan mi is ez :)) ne ess kétségbe!(mondom én..)
Úristen, ez de szörnyű... Még a műtétet sem dolgoztad fel, gondolom, és akkor még itt van ez is.
Mit mondott, miért megy el?
Nagyon sajnállak Kisritu!
Mlért szakitott veled? Voltak más gondok is?
Az ilyen pasi után ne keseredj, a következő meg fog becsülni téged. Sok sok erőt és kitartást kivánok.
Oooo kisritu! Ne mond! Elotte is voltak mar gondok? Nagyon sajnálom.ez tényleg szörnyű lehet.:( ölelés!
Virág sajnalom:(( ne add fel! Minden rendben a ciklusoddal?
Szia
Igen véreztem kb 2-3 napig, utána már nem nagyon, inkább barnáztam.
De sajnos nem tudtam kitisztulni és azért csinált mütétet.:(
Én magamtól 15000ft-ot adtam, + még a kontroll amikor visszamentem hozzá, az 16000 volt.
Én is felkértem hogy ő csinálja meg.
Dr Valent Sándor az orvosom.
Ő is 2.női klinikán van.
Gratulálok!:)
Ne félj, minden rendben lesz mostmár!!! Főleg ha már láttatok szívhangot is :)
Szia,
Véreztél műtét előtt? Mert ha igen, akkor azért nem kaptál tágítót, mert nyitva volt a méhszáj. Ez az egy esélyem van, hogy elkerüljem ezt a szőrnyű részt.
A Margitban már reggel odaadták a nyugtatóadagunkat. A műtőben tényleg csak altatás volt annó.
Vleskó Gábor az orvosom.
Fogadott orvosnak ilyen esetben mennyit szokás adni?
Monita neked ki volt az orvosod?
Szia!
Nekem is ott csinálták meg a műtétet januárban, de nekem nem tettek tágitót.Lehet azért mert spontán vetéltem el.
Csak elaltattak,nyugtatót nem is emlitették.Hála istennek nem emlékeztem semmire a műtétről.
Nagyon szoritok, hogy túl legyél minél hamarabb az egészen.
Neked ki csinálja? Ki az orvosod?
Pontosan! Tuti hogy kell az idő a regenerálódásra, hogy a szervezeted pihenjen.
Ne haragudj a kérdésért csak nem pörgettem vissza, hogy végülis akkor te most babát vársz? Sikerült?
A barátnőmre visszatérve igen, biztos áradozni fog...de mindegy kibírom.. nem szívesen kürtölném szét mi történt velem. :(
Az jó, ha nem zaklatnak fel.
Valószínűleg mesélni fog Róla, mert meg akarja majd osztani Veled a mindennapi örömeit. Főleg, hogy nem tudja, hogy Veled mi történt.
Én utólag elmondtam pont emiatt a barátnőimnek.