Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
köszi. :)
Annyimég a kérdésem, hogy az egész ciklus alatt szedted, vagy csak PÉ előtt vagy után?
Most hogy babásodtál, abbahagytad?
Hát lehet, hogy én is kipróbálom a barátcserjét, mert így nem maradhat a dolog...
Te hogy alkalmaztad a barátcserjét?
Köszönöm a sok biztatást és jótanácsot, Lányok. Asszem igazatok van. Lassan az agyamra megy ez az egész téma. Már odáig jutottam, hogy bakker lehet, hogy az a baj, hogy a férjem nem zuhanyozni szokott, hanem szeret beleülni a kádba, és ott ejtőzik egy ideig, és hogy biztos az nem tesz jót a spermáknak... De ez most már tényleg agyrém. Ezen nem múlhat a dolog.
Most elhatároztam, hogy megpróbálok eszerint létezni, nem méricskélni, nem számolgatni, hanem csak úgy nyaralni, pihenni, és élvezni az életet. (persze baromi nehéz, amikor körülöttem teherbe esnek olyanok, akik nem is akartak) Egy hónap múlva van időpontunk a Forgácsba, addig meg szorgalmasan csinálom az Avivát.
Ma itt a házban hallottam, hogy sírt egy baba az egyik lakásban, de szegényke tényleg nagyon sírt. Baromi hangos volt, és akkor az jutott eszembe, hogy ha lesz gyerekünk, akkor ezt mi sem ússzuk meg... Most meg milyen jó, hogy csend van és nyugi. :) Szóval, egyik ismerősöm mondta, fogjam fel úgy, hogy a babánk adott még nekünk mégegy hónap felkészülési időt. :)
Missteria gratulalok!:)) de jo!szorítok h maradjon veletek es szep nagy legyen 😁
En is aggódom.tiz hetes vagyok es van meg hányingerem is.vissza visszajön par napja megint durva..ebből erzem talan h dolgozik odabent:)
Kriszti baboci nagyon jol mondta! Hidd el sikerul ha nem ezen kattogsz talan mndig!
Vecus baba hogy van?:)
Szia!
Meg értem a félelmedet.
Én is ilyen voltam szinte végig a terhesség alatt.
De próbáld meg kiverni a fejedből. Nem jó idegeskedni.
Majd ha mész dokihoz ráérsz csak aznap idegeskedni. Ennyi pont elég lesz.
Kitartás!
Szorítok neked. Meglátod minden rendben lesz.
Ne legyél elkeseredve. Nem mindenkinek válik be az ovu teszt.
Volt olyan ismerősöm, akinek azt mondta az orvosa hogy sajnos nincs pé-je.
Több vérvételen is volt, ez alapján monták neki.
Viszont a ciklusa végén röntgenre kellett mennie így csinált egy tesztet, ami a legnagyobb meglepetésére pozitív lett. :))
Azóta már két éves is elmúlt a fia.
Próbáljatok a pároddal lazítani.
Élvezzétek a pihenést. Nagyon sokat számít hidd el.
Én se csináltam soha ilyen tesztet,nekem mind a 2-szer 6 hónap kellet hogy sikerüljön. Pedig nem vagyok olyan idős 29 vagyok majd novemberbe töltöm a 30-at. Kell idő a szervezetnek hogy regenerálodjon. Párom mindig azt mondta nagyon finnyás a petesejtem ezért nem sikerült hamarabb :)
Sikerülni fog csajok!!!
Nekem sajnos tegnap is halvany ovu tesztem lett, tegnap volt a ciklus 15. napja. Ma a 16. Ha ma se lesz pozitiv, akkor erre a honapra feladom. :(
Most csak azzal nyugtatom magam, h julius 20-an megyunk ugyis a Balcsira nyaralni, igy legalabb minden aggodalom nelkul mehetek furodni toba, medencebe, jakuzziba, nem kell azon aggodnom, h osszeszedek vmi fertozest, ami arthat a babanak.
Ez persze sovany vigasz, de nemtom, meg mit tehetnek az ugy erdekeben.... Tegnap este amugy ereztem jobb oldalon szurkalast, aszittem, ez mar az, de az ovu teszt tovabbra is csak halovanyka... :(
Jaj bakker.... Nagon sajnalom... Tudom, milyen ez, iszonyat erzes... Sirj, ha kell, es eld meg a szomorusagodat, amennyire tudod, ez azert jo, mert igy hamarabb tul leszel a banaton, es mindjart itt van a kovetkezo peteeresed uj remenyekkel!
Sok erot kulodok neked!!!
Szió!
Én csak ajánlani tudom a barátcserjét, nálam előrébb hozta a 14. napról a 9. re a peteérést!Nekem mind a 2 hónapba volt halvány pozi tesztem, de nem maradt meg, mert ugye épp h megtermékenyült már jött is meg a mensim!ÚGy voltam ezzel a tabival, h két hónapot adok neki, h hasson, aztán mentem volna vissza a dokihoz, h adjon rá valamit!De az első barátcsejés hónapba itt maradt velünk lekopogom a picurink!