Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Szia,
nagyon sajnálom, hogy ez történt... :( Ez borzalmas. Egy nap majd sokkal jobb lesz, cask addig még nagyon erősnek kell lenned.
Nekem 30. napon jött meg az első mensim, irdatlan erejű vérzéssel... :( Utána meg 25 napra, és végül visszaállt a nálam átlagos 27 napos ciklusra.
Nekem asszem három hét múlva volt kontroll. De ez rá lesz írva a kórlapodra is, illetve az orvosod mondja majd.
Kitartást!!
Értem, csak mert Eprivel egy másik csoportot találtunk meg aminek hasonló a címe...de ott is nagyon kedvesen fogadtak minket.
Ezek a legfontosabb dolgok szerintem hogy egymást segítsük, hogy ilyen borzalmakon túllendüljünk.
Tudtok abban segíteni kinek mikor jött meg először a műtét után? Mondjuk nekem nagyon rendszertelen a ciklusom...
Illetve a műtét után hány hét múlva kell menni kontrollra?
Sziasztok,
Tapka ez az a csoport amiről meséltél?
Hétfői uh-on tudtam meg h a babám nem fejlődik rendesen és missed ab.
Remélem mihamarabb túl leszek a műtéten és főleg lelkileg begyógyulnak a sebek.
7 hetes.köszönöm lányok:)
Kivanom nektek is minnel előbb ezt az érzést:)) na nem a hányingert :)
De jó! :D
és hány hetes vagy most?
Szuper hírek!!
Lányok olyan vagyok mint egy csirkekeltető... 37 fok egész nap.Az ok?
Sziasztok:)
voltam dokinál, minden ok:)) van szívpulzálás is:) 2 hét múlva kontroll..
Köszönöm lányok!:)❤
Athéné nem vagyok fent a forumon.mi a neve?:)
Nagyon sajnálom ami veled történik:( erős csaj vagy nagyon!
Thessaily Köszi jol birtam.nem tudom mi volt Aznap délutántól másnap reggelig meg sem ereztem h babat várok.utana jott a buli..imádkoztam sokat lehet segített :) 4ig táncoltam.;)
Este jövök a hírekkel..!
Sziasztok!
Köszönöm a bátorítást.
Holnap megyek dokihoz. Sajnos nem indult meg eddig semmitől, de lehet jobb ez így.
Kriszti146: nem fürdőbe, hanem a tengerhez mennénk. Az egy kicsit jobb, az élővíz, kisebb az esélye a fertőzésnek, de majd kiderül mit mond a doki bácsim.
Előző műtét után és is tartottam a 6 hetet és csak zuhanyoztam, de most új dokim van.
Tapka, annyira sajnálom a lányokat. ez nem jó, hogy ketten is így jártak.
Andif gratulálok Nektek!
Adrika gratulálok az esküvőhöz és drukk a holnapi uh-ra.
Te fennt vagy a babanetes zárt fórumon?
Hogy bírtad a lagzit? :)
Nagyon gratulálok legyetek nagyon nagyon boldogok!:)
Holnap mindenképp írj, mi volt a dokinál és mekkora már a picúrotok! :D
Tapka ez szörnyű:((
En is izgulok.
Drukkoljatok holnap du. Uh!
Ma elég rosszul vagyok.ha erre alapozok akkor minden ok.;)
Az esküvő egy csoda volt❤ ferjes asszony vagyok 😎
Nekem.is január elején volt a missed ab..es remelem ez egy kis túlélő lesz!
Thessaily irj majd mi boldog a dokinál!
Andif1 nagy gratula neked! Vigyázz magadra:)
Még annyit szeretnék kérdezni, ha jól értelmezem neked is januárban volt spontán vetélésed?
És most babás vagy.Olyan jó:)
Nekem is januárban volt missed abom.
És már mi is próbálkozunk.
Te szedsz valami vitamint, vagy erősitőt?
Nem csoda, ha így érzel, ez sajnos természetes. :( A sírás amúgy jót tesz, úgyhogy ez folytasd bátran, minden okod megvan rá, hogy most szomorú légy.
A jó hír, hogy egyszer ez is el fog múlni, cask addig muszáj erősnek lenned. A dolgok meg szépen történnek veled majd, egyik a másik után.
Én 10 nappal a műtét után biztosan nem mennék fürdőbe, én 6 hétig még a kádba se ültem bele, cask zuhanyoztam.
Sok sok erőt küldök neked, és kitartást! Mi itt vagyunk, ha kell lelki támasz....
Ma voltam vizsgálaton. Úgy néz ki, hogy minden ok. :) 7 hetes és 5 napos és 14 mm az uh szerint. vagyis egy kicsit később volt peteérésem, mint a számoló szerint.
Annyira paráztam, hogy mit fog mondani a doki, hogy az ultrahangig ott pityeregtem neki, szegény nem értette, hogy mi bajom van. Most egy kicsit megnyugodtam.
Együtt érzünk Veled! Nekem anno beindult magától 1 héttel a vizsgálat után (1 nappal a műtét előtt).
Nyugodtan öntsd ki Nekünk a lelked, Mi igazán megértünk. Én is több napig sírtam folyamatosan januárban.
Az a baj,hogy nem jött meg normálisan ma vagyok a 34. napon már megint. A barnázgatás nálam már valószínű hormonprobléma vagy a méhszájam vérezget. 17-e után megyek vissza a dokimhoz, hogy nézzen rám akkor lesz meg a rákszűrés eredménye.
Nálad lehet jele a mensinek simán. :)
thessaliy vegre ez egy jo hir:) en is varom h.megjojjon a heten mar 4.hete lesz....
Athene nagyon sajnalom :( kitartas:( nekem 12.en- amikor megtudtam h.mar nem el szegenykem- nem segitett a forro furdo amibe este beleultem....:(
Ezt találtam a kakukkfűről:
"A kakukkfűvel viszont vigyázni kell ha állapotos valaki mert abortáló hatása is van... jó erősen inni kell és megjön a vérzés vagyis elabortál... "
Nagyon sajnálom! :(
Itt nyugodtan kesereghetsz, öntsd ki a szívedet ha jól esik, mi meghallgatjuk szívesen, hiszen mindannyian átéltük ezt és tudjuk milyen borzasztó. :(
Ha jól tudom, akkor a kakukkfű tea is méhstimuláló hatású épp ezért nem lehet normális terhesség alatt inni, mert vetélést okozhat.
Vecus köszönöm a segítséget!
Sajnos még nem indult be semmi. Néha vannak kisebb görcseim, de nagyon enyhék.
Rettenetesen félek a tágítótól. :(((
Ráadásul lehet, hogy nyaralásnak is lőttek most.
Bár a dokim azt mondta,hogy 10 nappal a műtét után már lehet fürdeni. De én 6 hétre emlékszem tavalyról.
Ha sikerül, akkor kedden megyek uh-ra és akkor beszéljük meg szerintem a műtétet.
Ma tiszta roncsnak érzem magam. Szinte csak sírok egész nap.
Bocs, hogy kesergek...