Azalia fogamzásgátló - vélemények (beszélgetés)
Szia Jávorné!
Már vagy 1000 éve nem írtál!
Mi a hejzet??
Szeded ujra a gyogyszert??
Előre is: Kellemes Húsvéti ünnepeket,neked és kis családodnak!
Na ez nagyon jó,de még csak az elején vagy,de ha sokat mozogtok,akor nebiztos hogy fogsz hízni!
Pláne ahogy nöl a kisbabád,egyre több a mozgás,és majd meglátod,jol lefáraszt.
Igen tudom mijen ,mert az én kisfiam is novemberi,de jön a jóidö! :)már mi is sokat sétállunk kint,és futhatok utánna:)
Ígyvan,minden rendbe lesz,így kell felfogni! Előre is:Kellemes Húsvéti ünnepeket!
Szia!
Ha a menstruáció első napjától kezded a gyógyszer szedését, akkor "állítólag" már a kezdetektől ( 1 hét után, amíg egy átlag menses tart ) hatékony. Ebben és sem voltam biztos, ezért én is ezt a kérdést tettem fel itt a fórumon. Nekem azt javasolták, hogy biztos ami biztos azért 1 hónapig más eszközzel is védekezzek, az a legbiztosabb. Én személy szerint vártam addig, azóta szedem. Nálam sem telt még le az egy hónap, így mi is bevetünk mást is a biztonság érdekében.
Szia!
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál a kérdéseimre. Akkor addig ne is szedjem, amíg nem jön meg először? Már rögtön az első naptól hatékony?
Szia!
Én is még szinte új vagyok, nem rég kezdtem el szedni a gyógyszert. Hogy hogyan vált be abban nem tudok segíteni, de abban igen, hogy a gyógyszer 3 hónapra elegendő, és kerekítve 8000 Ft. Én akkor kezdtem el szedni,amikor először menstruáltam. Még aznap, amikor megjött. A mensire válaszolva nálam pedig az előző levélben írtam arról, hogy hogyan hatott.Remélem segítettem valamit!
Lemértem magam, nem híztam semmit. Sőt, úgy néz ki, hogy most, mivel jött a jó idő és sokat megyünk a kisfiammal jó hatással van rám, Kellett is, mert téli babával nehéz. Amikor még nagyon kicsi, és nagyon hideg van: nem lehet kimozdulni..... nem is folytatom.
Továbbra is sok folyadék, és rengeteg séta, mozgás. A gyógyszert továbbra is szedem. Épp ma kezdtem menstruálni, mindezt 17 napra. Gondolom még a szülés után és gyógyszeres kezelés mellett be kell neki állnia. Na mindegy,minden renben lesz! Addig is üdv, írj ha van kedved! Jó éjt!
Köszönöm, hogy válaszoltál kérdéseimre, megfogadom a tanácsaid. A folyadékkal nincs semmi baj, elég sokat iszok: nem szeretném, ha elmenne a tejem. Hál'Istennek van, nem is kockáztatnám.És a kilókkal mi lesz? Majd később megírom.......
De addig is szedem, köszi.
Hát az 1 hónapot mindenképp várd meg! Sokat igyál,de nekem a tejmennyiséget nem fojásolta be!
Hát a hízásrol nemtudok mit mondani,én nem szedtem fel ojan nagyon sokat,nem látszott.de lehet nem is híztam!:)
Már én is abbahagytam,és most nem is szedem!
Most nekem is esedékes hogy megjöjjön,és reméllem nemlesz gáz!
De a DOKI,aztmondta amig szoptatunk addig nemfeltétlenül kell megjönnie,és persze ezmellett a gyogyszer mellet!! Nekem is kihagyott 2 hónapot.
De ha egyszer már megjött,mikor szoptatunk,miért maradna ki??Ehhez tényleg kitartás és sok türelem kell!
Szia!
Én is abbahagytam,kb. ua. a szitu volt nálam is ,mint nálad!
Ha jól emlékszem,akkor 2 hét után már elhagyott.
Azóta 1szer már megjött,s lassan esedékes lenne a következő,remcsi meg is jön!:)
TÜRELEM!ÉS KITARTÁS!:)
ez már rablás...főleg hogy nem ér semmit
nekem elöször 3-as csomagot irt a doki, nem váltottam ki és most megyek iratok de csak 1 dobozzal mert nem mindegy hogy 3-at kell kidobni ha nem válik be vagy csak 1-et. Biztos megkérdezi beszedtem-e nem volt-e gond? Hááát..akkor lódítani kell..
Nagyon arik mind a ketten!Akkor a kisebbik (majdnem) annyi mint az enyém!Na és mijen kettövel?? De gondolom tündériek és nincs panasz!!
Én féltemvolna 2-vel,bár naggyábol jógyerek,nincs nagygondom vele! :)(de még korai lettvolna még 1)
szia
Az én lánykáim:
Veronika február 13-án múlt 1 éves.
Viktória pedig november végén múlt 4 éves.
Szia!
Megnéztem,nagyon aranyos,gratulálok!!!
Örülök,hogy nálatok is minden rendben!
Szia!!
Na képzeld kértem idöpontot,és kaptam mult hét péntekre!
Aztán megvizsgált és aztmondta vizsgálat alapján nemvagyok terhes,de csináltattam tesztet is ,és aznap kiderült hogy nem vagyok az!! Hát aztán szombaton már meg is jött!!!!!
Nagyon tudtam neki örülni!!
Most 15 hónapos!Patrik Zoltán
Na és a tied??? (De most ujra kiváltom,és fogom szedni!)
Szia!
Ennél a gyógyszernél az is normális,ha a 4 hétből 3-at pecsételgetsz. :(
Úgyhogy az is normális ami neked jelentkezik.
Sziasztok,
Én egy hónapja 7 ezer párszáz forintért vettem.
Na de nem kaptam választ, hogy nálatok milyen menstruációs tüneteket vált ki? Normális, hogy igazi vérzés gyakorlatilag nincs, csak ilyen barnás maszatolás napokig?
Szió!
Mi újság nálatok?
Történt vm.változás?
Mennyi idős a Baby-d?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Mik a vélemények a Dienille fogamzásgátlóról?
- Érzékeny vagyok a fogamzásgátló egyik összetevőjére ezért Azáliát szedek, de kimaradt egy szem és nem védekeztünk másként, lehet gond?
- Azalia fogamzásgátló abbahagyása után mikor kell elkezdeni szedni az újjat szedni?Meg kell várni az első mensest?
- Azalia fogamzásgátló
- Azalia fogamzásgátlóról van valakinek véleménye?