Azalia fogamzásgátló - vélemények (beszélgetés)
Sziasztok!
Olvassa még valaki ezt a fórumot?
Sziasztok!!
Nekem most múlt négy hónapos a kislányom, és szedem az azaliát,nekem nincs semmi panaszom rá!Folyamatosan szedem,most fog elfogyni,szóval szivesen átveszem ha valakinek nem vállt be!
szia
szerintem igen mert nekem is azt mondta a doki h szedjem be és nem kell kihagyni semmit.
én még nem váltottam ki
olvasom a tapasztalatokat
Sziasztok!
Válasz várok, ha lehet.
Köszönöm!
Szia!
És nem kell megvárni,hogy megjöjjön a menszeszed, hanem ha kiváltottad el is kezdheted szedni? Én is szülés után vagyok. És ha elfogy az első levéllel kezdhetem rögtön a másikat?
Sziasztok!
Én is ezt szedem, bár én is szülés után vagyok, de nekem azt mondta a doki, hogy folyamatosan szedhetem, és nem lesz tőle mensi, amíg szedem. Egy napot sem kell kihyagni, és az a lényege, hogy nem lesz peteérésed egyáltalán tőle. Tehát nem olyan mint a többi fogamzásgátló, ez egy komponensű. :)))
Szia! Én is most kaptam a dokibácsitól. Szülés után vagyok, három hónapig Azalia, aztán majd megbeszéljük a többit.
Nem kell kihagyni, folyamatosan kell szedni. Nekem azt mondta, hogy van jön mensi, vagy nem... de mint mondtam, én szülés után vagyok és szoptatok!
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, javasoljátok-e a fogamzásgátlók szedését, ha fiatal vagyok, semmi panaszom és a vérzésem picit rendszertelen de nem zavar. Bartom szorgalmazza, azonban én túl sok rosszat hallottam a szerekről, nem lehet jamsz gyökérrel vagy mással kiváltani, melyik a legjobb és legelfogadhatóbb, BIO...megoldás?
Szia!
Még nem oldódott meg, most jön a java(Megoszthatom veletek fórum...)
Mióta szeded??
Én meg a lelkivilágomtól nem tudok fogyni... :)
Szia!
Nekem bevált, de tény és való, hogy más is volt a lelkivilágomban, de én 7 kg-ot lefogytam.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Mik a vélemények a Dienille fogamzásgátlóról?
- Érzékeny vagyok a fogamzásgátló egyik összetevőjére ezért Azáliát szedek, de kimaradt egy szem és nem védekeztünk másként, lehet gond?
- Azalia fogamzásgátló abbahagyása után mikor kell elkezdeni szedni az újjat szedni?Meg kell várni az első mensest?
- Azalia fogamzásgátló
- Azalia fogamzásgátlóról van valakinek véleménye?