Az első harmad! Újdonsült kismama! (beszélgetés)
Ó, ez borzasztó! De nagyon örülök, hogy végül is jól vagytok! Akkor Neked is sokat kell pihenned!!!
Hanyadik hétben vagytok, hogy már ennyire egyértelmű, hogy fiúcska?
Teljesen határozottan a 16-17. héttől, lepkeszárny csapkodást, buborékokat. De már korábban is, pl. mikor előrehajoltam a farmeromban, és nyomta a zippzár a hasamat, akkor valami vergődést. De sokan lehurrogtak, hogy lehetetlenség ennyire hamar érezni. Pedig az volt, mert ugyanolyan volt, mint már később, csak akkor már gyakrabban, így egyértelmű volt a dolog.
Az első igazi rúgást pedig azt hiszem, a 19. héten éreztem, akkor a buksiját is kidudorította a köldököm alatt.
Nekem új dokim van, tesztelés alatt, szóval én még nem tudom azt mondani, hogy tudok valaki fixen kipróbáltat ajánlani.
Szerintem nézz körül a neten és válassz kórházat, ahol olyan a protokoll, ami nagyjából egyezik a Te elképzeléseiddel, igényeiddel, aztán kórházon belül kell keresni egy jó dokit!
Nekem is csak olyan a hasam, mintha teleettem volna magam egyelőre.
Igen, sokkal nagyobb igényem van pihenésre, általában is, meg tevékenységek közben is.
Hú, Te is nagyon vigyázz magatokra!
Nemrég jól beebédeltünk, most, hogy már nem nyomja a gyomromat, megyek is, ledőlök egy kicsit. :)
Na velünk a hétfői ultrahang óta történt egy kis "baleset". Szerdán szinte ömlött a vér --> ügyelet --> durván arrogáns orvos, aki pihenést és magneB6-ot javasolt. Pénteken megint UH kiderült h hematóma a baba alatt, mert a lepény részben fedi a méhszájat. Ja és az elmaradhatatlan hólyaghurut.
De történt jó is :D Jó sokat láttuk hiperaktív fiacskámat és ma szerintem megéreztem őt ((:
Mi 13+2, jól vagyunk, bár tegnap kissé megfájdult a hasam a mászkálás tempójától, de már kihevertem.
Mozgalmas napjaink vannak, lassan mindenkinek bejelentjük.
Sziasztok!
Mindenki úgy eltűnt! Kivel mi újság? Mi megvagyunk, Hanga nagyon sokat mocorog. Holnap töltjük be a 24. hetet. :-)
Fiatal vagy, reméljük, nem lesz semmi. A családban volt valakinél valami probléma? Mert ha nem, kicsit nyugodj meg.
Ne vádold magad! Utána nézhettél volna, viszont az orvosnak úgy kell tájékoztatnia, hogy abból indul ki, hogy Te nem tudsz semmit.
Egyébként a következő ultrahang is genetikai, akkor is nézik a különböző genetikai betegségeket.
Tegnap voltam UH-n, tarkóredő 2:00 de közölte a doki, hogy a baba nem 12+6 hanem 14+2. Szóval ez a vizsgálat szart sem ért már elnézést a kifejezésért. Persze magamra is vethetek, mert utána kellett volna járnom h az utolsó mensi első napjától számoljuk a heteket, de mivel mindig mondtam mikor volt és a doki mindig mondta h akkor mennyi idős nem is foglalkoztam vele. Úgyh most katasztrofális bűntudatom van. :(((
Délután mentünk 4D-re és ott mondta nekünk a néni, hogy már nem ért semmit a vizsgálat. Nagyon örültünk. Viszont végre emberi alakja volt a babánknak. És persze megtudtuk a nemét is. Csenge átváltozott hivatalosan is Botond-á.
A hasam kisebb mint volt pár napig, gondolom ment a puffadás ezerrel. Jelenleg úgy nézek ki mint aki nagyon teleette magát ((: Ja és persze hallgattunk szívhangot. Eszméletlen volt az egész.
Sziasztok!
Hát ujra visszatértem hozzátok !
Sajnos rossz hirrel már csak egy baba büszke anyukája vagyok ugyanis multhét csütörtökön eltávozott A .baba !
De B baba erössen ragaszkodik és a ma 4.5 cm méterével megvan még !És marad is velünk !
Már beleléptünk a tizenkettedikn hétbe