AVIVA módszer (beszélgetés)
Üdv !
Hetenként kétszer kellene végeznie a 18 gyakorlatot. ( ha már megtanulta a tornát )
Heti két torna a hormonszintet hozza rendbe.
A csatolásba küldtem el a két gyakorlatot, amit addig is naponta öt percig kell végezni.
és kinyílik a letapadt petevezeték.
Üdvözlettel: T. Lívia
scan0066.jpg
1.1 MB
scan0067.jpg
974.1 KB
nem Csilla, Csillag :D (semmi baj :))
te akkor kétHETENTE csinálod a teljes 18-at, és ezen felül minden nap 5 percet a 6-ost?
ide nem másolod be esetleg, h mit írt az oktatód? (hátha mást is érdekel)
tehát 4, 6, 13 mehet minden nap, jól értem? :) pé után is?
köszi a segítséget, csajok!
Helló! :D Almafa jól mondja! Plusz ha babát szeretnétek (hát naná!!) akkor a hét többi napjain érdemes csinálni a 4+13as gyakorlatot! :D Nekem ez van felírva!
Hajráááá! :D
én 2 éve végeztem el a tanfolyamot, de az utóbbi egy évben egyáltalán nem Aviváztam, mert aktív endometriózisom volt (IV. stádium).
háromszor műtöttek, legutoljára most kedden. jelenleg NINCS endometriózisom (de jó leírni :)). spontán babára gyúrunk, de a petevezetőim csak nagy nyomásra átjárhatóak, így a lombik a fő opció.
az lenne a kérdésem, h ha az alábbi két célom van:
- mihamarabb visszaálljon a ciklusom és legyen peteérésem (8 hónapja mesterségesen le van állítva a ciklusom, mesterséges klimaxban voltam - Visanne, majd gnrh hormonszuri...az utolsó szurit február 22-én kaptam -)
- a petevezetőim tovább "nyíljanak" (mert egyébként nem vészes az állapotuk)
szóval ha ezeket akarom, akkor melyik gyakorlatokat és mikor csináljam?
köszi!
Én is szívből gratulálok! :)
Te hogyan, mivel lugosítasz?
Köszi:) Barátnőmnek is Aviva babája van, és akivel együtt tornáztam lány (már ő is barátnőm), neki is van Aviva babája, járunk találkozóra és a gyerekek is hatalmasat szoktak játszani.
Drukkolok mindenkinek, az Aviva hatásos!
Ez kicsit lerövidítve pár év története, de a lényeg ez volt:)
Az maradt le a végéről, hogy most másodszor is kétcsíkos lett a tesztem:) (Avivától+lúgosítástól)
Szia!
Az első babám előtt voltam orvosoknál, de nem találtak semmi bajt egyikünknél sem, minden rendben volt, de nem lett babánk.
Utána megtaláltam az Avivát, 2 és fél hónappal később már két csíkos lett a tesztem.
Most tutira mentünk, rögtön kezdtem az Aviva-t :))
Hú, de jó, hogy megtaláltam ezt a fórumot! :)
Én múlt héten voltam a tanfolyamon, azóta nem tornáztam, mert megjött, de most szeretném elkezdeni :)
Visszaolvasok!
Én úgy tanultam,
hogy a beszorítást, huppanást, guggolást csak az ovu után nem szabad csinálni.
A gyakorlatokból kihagyni semmit nem szabad, csak a ciklus 2.felében nem szabad beszorítani, huppani, a Z ülést nagyon lassan, nem szabad hirtelen mozdulatokkal kiegyenesedni..