Átlagos nő, átlag feletti nő (beszélgetés)
Talán azért mert egy valamire való hapsi nem a derékon aluli testrészével gondolkodik!
De egyáltalán mi is az átlagos szerinted?
Szia,
Szerintem én is teljen átlagos lánynak(anyukának-feleségnek) számítok. Lehet, hogy a külsőségekben kisebbségi komplexusokkal küzdöm, de tudom mi az erősségem és ezt jól használom. És mik ezek: kedves és humoros vagyok, imádok sportolni. Egyáltalán nem unalmas, szeretem az új dolgokat kipróbálni. És igenis vitázom, ha úgy gondolom nekem van igazam :D
És a férjem kezéről is volt aki mát le csapott volna :p
Az átlagosság relatív dolog, mint minden más. Szerintem a pasik körében kellene érdeklődni a dolog miértjén.
Minden nő valahol, valamiben átlagon felüli, különleges és szeretni való.
Ha valaki megtalálja a másik felét, az a legkülönlegesebb.
na ezzel nagyon egyet értek.....
a választott soha nem átlagos..Ö másiknak a minden!! az átlag feletti..mert van benne valami,ami a többiben nem..
Talán azt gondolják azok a férfiak,akik az átlagos lányokat választják,hogy könnyebb megtartani őket.
Nem csapja le senki a kezükről.
Szerintem ez mindenkinél más...
Valakinek az is elég, ha bombanő a barátnője, és már átlagon felüli. Valakinek ennyi nem elég
örüjé, hogy találtá pasit.
:)
Én inkább egy átlagost ...
( az őrült és a zseni, tudjátok ... )
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek ezért nő az átlagos testmagasság ?
- Nem vagyok átlagos!
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Jogos-e a hallgatók tüntetése a felsőoktatásban? Minden szakon el lehet-e érni a 4-es feletti átlagot?
- Husi vagy átlagos?