Arcidegzsába (beszélgetés)
jó, csak tudod, annyi mindent írnak, nem lehet tudni, mit szabad elhinni, mit nem.
a rákról már én is sok elméletet olvastam, hogy mi okozza, elsavasodott szervezet, túl sok cukor, meg ilyenek. de akkor mitől lesz egy egészséges, sportos, fiatal ember rákos?
Rife gépet ajánlják Lymera, vannak is vele sikerek, de honnan tudod, melyik jó, melyik nem?
Ír sok érdekességet,sok dologra van bizonyíték,csak eltusolják.
Pl.: Dr.Rath bizonyította,hogy a szívrohamot a C-vitamin hiánya okozza,de csend van róla,a rákot okozó vírus is megvan,ehhez több orvos is adta a nevét,de az FDA betesz Nekik.Rife feljegyzéseit is eltüntették,s abból a gépből,amit Ő tervezett,csak pár jó,megbízható van,ami igenis meggyógyít nagyon sok betegéget,de sajna sok a silány másolat.
A könyvből:
"A Lyme-kórt nemcsak a kullancs okozhatja,hanem el lehet kapni szexuális együttlét során,bizonyos húsfajtákból vagy éppen a vízből is."
Mindenképp úgy iszom.
Azt írja a könyvben,hogy a tályogot,meg minden hülyeséget eltűntet a szájból,de a gyökértályogot nem.Viszont nekem az csak volt,most ez más.Remélem nem hiába vettem meg
Gondoltam a vérvételedre ma már.Gondolom hétfőn mész az erdményért.
Ha nem vágsz bele,mit csinálsz?
félek, hogy semmilyen hatással se lesz.... még azt se döntöttem el, hogy egyáltalán belevágok-e.
ma voltam vérvételen, megnézetni a máj és vesefunkciókat.
Én fogom inni naponta,majd meglátjuk meddig bírom.
Kíváncsi vagyok,hogy a második adag antibogyó,milyen hatással lesz Rád
3 cseppet szedtem napi 4x. ez volt a max.
de tudod, én nagyon reménykedtem az antibigyóban, szóval inkább a gombakitakarításra akartam rásegíteni.
oké:)
el,tegnap reggel vettem be az utolsót.Semmi javulás eddig.Hétfőn megyek hozzá,szerintem vesz mintád,de felesleges,hisz ez még mindig fáj.
Tegnap este gondolkodtam azon,hogy mi lesz,ha nem tudják megszüntetni?Hogy a francba éljek így?Ez nem is élet...
dehogyis, én is szívószálaztam.
antibogyó elfogyott? nem javultál? dokihoz mész vissza?
Na akkor nem tudom egy nyelére lehörpinteni,pedig úgy akartam.
Annyira félek,hogy rámegy ez a baci az egész állkapcsomra