Arcidegzsába (beszélgetés)
nem lehet, hogy Te is allergiás vagy? attól kaparhat a torkod meg folyhat az orrod is....
na akkor nem vagyok egyedül ezzel a hiányzik onnan valami érzéssel. csak aza fura, hogy ilyen volt a jobbon is régen. hogy a fenébe került át a balra, olyan messzire?
Nekem az alap az mindig megvan,egy ilyen fura húzó érzés.
Jaj,én is érzek olyat,mintha hiányozna onnan vmi!!
hát tulajdonképpen nem... alapfájdalom mindig az egyik oldalon van, most épp a balon. van, hogy mindkét oldal fáj. aztán van olyan, mint tegnap estefele, hogy átmegy a másikra. húh, még elmagyarázni is zavaros, hát még átélni.....
ez a fájdalom meg.... szóval olyan, mintha lenne ott valami, de van, amikor meg olyan, mintha hiányozna onnan valami..... ebbe bele lehet őrülni....
Azt nem tudtam,hogy melyik oldal volt
Elhiszem,nekem is mikor sokat fáj,szinte megkönnyebbülés,ha a másik kezd el jobban fájdogálni.
Alapfájdalom az Nálad is van mindkét oldalon folyamatosan,ugye?
az elfekvés a másik oldalon volt..... a feszességet meg a balon érzem inkább, ahol most fájnak a fogaim.
komolyan mondom, már szinte örülök, mikor átmegy a jobbra egy kicsit....
De múltkor mikor mondtam,hogy a nyakadnak nincs köze szerintem a betegségedhez,csupán elfeküdted vagy ilyesmi,nem voltál benne biztos,csak ezért kérdeztem.
Nekem múltkor egy természetgyógyász megnézte a vállamat,nyakamat és tök feszes a sok idegeskedéstől,de én észre is veszem,hogy feszítem,folyton felhúzom.
Hülye egy vándorfájdalom ez!!
mitől, mitől? hát a stressztől, rossz testtartás, de főleg a stressz... mindig szar volt a nyakam is, azt mindig megállapították, hogy marhára feszes.
szerintem ez az egész nálam már önmagát generálja, a fájdalomtól stresszelek, a stressztől meg fáj....
van egy barátnőm, annak is van a nyakával gondja, csak neki az ujja bizsereg tőle. na, hát ő mesélte, hogy volt egyszer egy érdekes masszírozáson, ami után napokig fájt az összes foga, úgy meghúzkodták a nyakát....
tegnap, miközben órát tartottam, a fájdalom fogta magát, és átvonult a jobb oldalra alulra. aztán pár óra múlva visszament a balra...
Szegénykém!
De mitől ilyen a nyakad?eddig azért ezzel ennyire nem volt gond,nem?
Ma nem vagyok én sem rózsásan
nemigen...
most agykontrollozok is, meg nyakgyakorlatokat csinálok. a nyakam , az nagyon feszes, masszírozni se tudom rendesen.
az allergiától meg a fülem is fáj...
Te továbbra is javulsz?
Ne is mondd:/
Ilyen nyaram még nem is volt
:D:D
Soha nem gondoltam,hogy egyszer ezt fogom iszogatni
Gondolod?
Fura,már az egy cseppben is érzem ezt az ízt,mikor elsőre vettem be,olyan volt mint a víz,semmi íz
...és a fájdalom előtt egy 2-3 héttel,volt egy jó kis hasmenésem,leizzadtam,elfehéredtem,megszédültem az utcán,le is kellett ülnöm,más vezetett helyettem,annyira sz@rul lettem.
Iszogassad az MMS-t.Legalább csináld végig a 21 napot úgy,ahogy mondják a krónikus fájdalomra.
Krónikus fájdalomnál szerintem számít,vagyis én megérzem,de inkább a mekegedést.
Vagy akkor tényleg ne nyomkodd!!
Képzeld,olyan fura.Mióta van ez a betegségem,akárhányszor megfázom,hasmenésem is van.Előtte csak hírből ismertem.
meg amennyi antibigyót beszedtél, simán leromolhatott az immunrendszered, és minden "szxxT" bekaphatsz most.
azért ez tök jó, hogy alig érzed.
Pár napja kezdett el kaparni,azt hittem felmarta az MMS,de ma már köhögök is.
Képzeld,tegnap alig fájt,nem is tudom,hogy mikor éreztem utóljára ezt a "semmit".
Úgy értettem,hogy a lehülés jött hirtelen,tudom,hogy a fáűjdalmad állandó!
Szerintem most legalább egy hétig ne piszáld,lehet jobb lesz!
nem lehet, hogy a méregtelenedéstől fáj a torkod?
hogy van a fogfájdalom?