Arcidegzsába (beszélgetés)
Most olvasom.Nálam azért jöhetett vissza ez a betegség,mert a bacik biofilmet alakítottak ki.Így egy időre elmúlt mikor megműtöttek,de a biofilmben lévő bacik túlélték,s ismét tudtak szaporodni.
Viszont azt írják,hogy az MMS hatásos erre is
Oké.
Milyen volt a napod?
Na igen!
De szerintem ott nincs baj,hanem az ideg szórakozik!
De lehet ezek nincsenek is összefüggésben az egésszel,csak már annyira rettegsz,hogy mindenre azt hiszed.
Szerintem jót fog tenni
nem, nem próbáltam. de nekem a fogakra adott Lidocain szuri se hatott erre a fájdalomra.
ma mentem az utcán, kicsit félrefordítottam a nyakam, és már megint beleszúrt :(((( az ilyenektől kapok frászt.
allergiám teljes gőzzel beindult, úh annyira nem vághatta tönkre az antibigyó az immunrendszerem.
csütörtökön megyek vérvételre, hogy megnézzék a vese májfunkciókat. utána szerintem megint MMSezek, állítólag van, akinek jó az allergiájára.
Holnap kapok lidocain(nem tudom,hogy írják) sprayt.Igaz a helyi szuri sem hat annyira,de hátha egy minimálisat enyhíti a fájdalmat azért,s az is sokat számít nekem már.
Te nem próbáltad még?
Pedig úgy csípett,mint a kefír,nem tudom,ilyen palackban volt.
Ok,akkor ha ez elfogyott,veszek protexint.Naponta lenyelek 4-et,tehát gyorsan fog menni.
Tudod mi nem tiszta az MMS-nél.C vitamin csökkenti a hatását.Akkor miért citromos lötyit kell önteni hozzá?
szerintem bifidus az a joghurtban van, de majd utánanézek.
Protexin az prebiotikum, ami jó, nem úgy, mint a Normaflore.
nekem a Lymes drnő ráírta a papíromra, hogy nehogy Normafloret szedjek.
Ma vettem egy 20-as normaflort,azt azért már beszedem.
Ittam egyik nap activia kefírt,amiben volt bifidus.Az nem jó?Lehet,hogy nem is kefír volt?:)
Mi az a Protexin?
vegyél Protexint.
ja és a joghurt kell Neked, kefír nem.