Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
nem tudjuk milyen mértékű a megereszkedés... érdemes lenne esetleg több kozmetikai doki véleményét kikérned, hogy mit javasolnak... és majd ráérsz dönteni utána. Lehet más alternatív kezelés is megteszi, dublo/lézer/hifu, mert nem mindenki bírja a FTC felszívódó szálakat...
ott a megfelelő számú és méretű "fogas" szálat egy vékony kanül segítségével bejuttatják a bőr mély rétegébe úgy, hogy a horgocskák a szövetekbe kapaszkodva megemeljék a kívánt irányba a szöveteket. Ezután a szálakat a megfelelő pozícióban rögzítik, a tartását szintén felszívódó, vékony szálakkal stabilizálják.
Szió!
Ha keverve van mással, akkor tompíthatja az erősséget. Első ránézésre nagyon jónak tűnik, mert van mellette E vitamin stb. mivel így van "megalkotva" valószínű hatásosabb, mint amikor az ember külön adagolja hozzá a cuccokat. Majd belemélyedek, ha lesz egy kis időm... Másfél hét semmi, majd érdemben 1-1 1/2 hónap múlva lehet látni, hogy hat-e..., örülök, hogy nem irritál.
TCA fórum is van, sok értékes infót írtak már ott a lányok: [link]
azzal egy probléma van, hogy úgy kell időzíteni a hámlást, hogy otthon tudj maradni cca 2 napot... ezért választottam a glycolsavazást, mert nem megoldható a szabadság, és hogy hányadik napon kezdesz el hámlani kiszámíthatatlan... egy jó fényvédőt szerezz be mindenképp, retinol is fényérzékennyé tesz, emellé is tanácsos... Ha nem süt a nap, akkor is használni kell...
Szia! Ez a termék érkezett:
Kicsit másra számítottam, ez lényegében tele van organikus összetevővel (ami egyébként nem baj).
Én minden este használom. Olvastam a krémmánián, hogy valakiknél az 1%os retinolos készítmény már csípett, hámlást vagy pirosodást okozott. Nekem semmi ilyesmi problémám nincs, a krém a bőröm számára olyan, mint egy jobb fajta hidratáló. Szépen feltölt, de ez valószínűleg a benne lévő hyaluronsav hatása. Csodatévő extra hatásról nem tudok beszámolni, bár még csak másfél hete használom. Talán tömöttebb kicsit a bőrkép...
Az objektivitás miatt hozzáteszem, hogy rendszeresen járok bőrgyógyász-orvoskozmetológushoz különféle kezelésekre, a bőröm alapvetően is jól karban van tartva, így látványos eredményt elérni nálam kicsit nehezebb, mint annál, aki 0-ról indul. Számomra inkább a prevenciós jellege a fontos.
Novemberre tervezek egy 35%-os TCA hámlasztást, ha esetleg vki tud ezzel kapcsolatos tapasztalatokról beszámolni, azt megköszönném:)
Sziasztok!!!!:)
Volt valaki mostanában Bajusznál zsírfeltőltésen?
Megköszönöm a tapasztalatait:)
Szia Gabi!
Ha csak a szemhéjaddal van problémád korrekt és tartós megoldást ad a szemhéjplasztika. Szerintem a hifu nem kifejezetten erre való.
Tudom és bocsánat még egyszer! csak kismillió problémám volt még mellette, de bízom benne lesz alkalmam kiköszörülni a "csorbát" !!! :)
Pénteken megyen BB-hez konzultálni és a pécsi doktornővel is fel akarom venni a kapcsolatot...jövőre a 41-43-as éveim fejét szeretném viszont látni a nyakamon :) -szike nélkül-
Üdv újra itt!:) szóval, jó orvoshoz mész, akkor hatékony! viszont azt javaslom, megelőzésként ne csak a szem környékét kezeltesd, hanem az egész arcod. 39-40 évesen találok erre a fórumra, most sokkal jobb állapotban lenne a fejem...
Olvasgasd vissza a bejegyzéseket és jelentkezz a naplókba, biztos lesz aki beenged.
Nekem is az állammal és a tokámmal van baj...na meg veled, hogy nem jötél el:))
Csak tetováltattam magam, sajnos semmi különösebb szépülés nem történt velem.
Megyek veled legközelebb, csak idözitenünk kell:)
Szió! a hifu fájdalmas kezelés, ha olvasgatod a fórumot, többször írtam, számomra nagyon fájt, úgy látszik alacsony a fájdalomküszöböm az arcomon... Olyan, mintha árammal csapatnának... ezek mikro sérüléseket okoznak és így indítja be a kollagéntermelést...
-közben a fogakat nem szabad összezárni-
Szia Eszter! Nagyon szeretném látni a Hifu hatását, mert már én is kezdek elgondolkodni rajta. Teszel fel majd képeket?
ui.: elmúltak a húrjaim:))
Szió! naja, baromira meg kell nézni mit vesz az ember...ha nincs feltüntetve a szászalék, akkor éppen hogy van benne valami hatóanyag.
PAULA'S CHOICE Clinical 1% Retinol Treatment, ez elég jónak számít és az INCI-je is jó...külön pozitívum volt számomra, hogy lehet delux mintát venni, így mielőtt megvettem a 30 ml kiszerelést tudtam, hogy bírni fogja a bőröm...kicsi is kitart 1-1,5 hónapig...5ml: 4 990 Ft van. Mintha a szarkalábaimat tompította volna, de egyelőre nem merem elkiabálni... úgy érzem nagy barátságban leszünk :) A cégnek van magyar honlapja is.
Sziasztok,
Bálint Bea doktornőnél volt már valaki HIFU kezelésen? Köszönöm
Képzeljétek, én is kipróbáltam a Hifut! Addig keresgéltem a témában, hogy találtam egy helyet, ahol arc-nyak-dekoltázst 75 ezerért csinálnak.
Ahogy a neten láttam, berajrolta a lány az arcomat, 3 féle fejet használt a legmélyebb 4,5 mm mélységben. A problémám, amit eddig senki nem mondott: a lövéseket a fogamban, a foggyökérnél éreztem elég erősen. Akkor ez most mi lehet? annyira mélyen összpontosult az uh? Akkor a fogidegem lesz feszesebb nem a bőröm :(
Szóval kicsit fura emiatt, meg az ára miatt is gyanús. Azt mondták 2 hét után kezd feszesedni a bőr. Kíváncsian várom. két jókora pattanás már kijött.
Igen!
Csendesen figyelem ám én is azt a folyamatot amiről írsz. Gyanítható, hogy nagyon nagyon így működik itt a dolog.
De nem vonatkoztatható mindenkire.
Tiszteletem 'okoskolbásznak' akiről mindenki tudja, hogy kicsoda. Ő a hiteles tájékoztató számomra annak ellenére, hogy soha egy mondatot nem váltottunk és amúgy is szike párti vagyok face lifting szemponmtjából.
( 10 hónapja vagyok túl az arcplasztikán)
Több, mint két éve olvasom a fórumot és szerintem ő az aki a szakmai tapasztalatait korrektül megosztja itt. Negatív, pozitív szempontból.
Ha nem teljesen önzetlenül abban sincs semmi kivetnivaló, hiszen ismereteket ad át és ennek alapján mindenki átgondolhatja, hogy belevág vagy nem egy kezelésbe és páciense lesz neki vagy nem.