Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Tettem fel képet az egy hónapos Hifu kezelésről.(nyak,toka).
Sziasztok!
Igen-igen igazatok van, valóban eltűntem kicsit. Nem gondoltam hogy ekkora érdeklődést vált ki az érdeklődésem de nagyon örülök és köszönöm! Valóban már nagyon régen regisztráltam amit el is felejtettem már...de most komolyan érdekelne mit ajánlotok. Fenntartással kezelem én is a kuponos árakat, de a 4-5x-ösét meg nem merem bevállalni, mert mi van, ha nem használ. Viszont ha az ember elmegy egy olcsóbb kezelésre és olyan "balesetek" történnek mint amikről írtatok, akkor meg mindent megadna azért, hogy visszacsinálja a kezelést. Szóval inkább bevállalnék egy nagyobb kezelést a biztos eredmény tudatában mint egy "két esélyeset". Ehhez kérnék segítséget. :-)
Így van. Ha én nem fórumoznék, eszem ágában sem lenne bármilyen kezelés után keresni egy ilyen fórumot, ahol világgá kürtölöm, hogy sikerült a beavatkozás.
Viszont ha nem sikerült valami, lehet, hogy keresgélnék, és jó eséllyel ráakadnék a fórumra. És beszámolnék a negatív tapasztalatomról.
Csalóka ez a dolog. Mert logikusan csak a rossznak van visszhangja.
Nyilván aki először infót gyűjt itt, az más tészta. Akkor végigkísérhető a folyamat.
Hát igen... sok páciens csupán addig jut el, hogy ennyi infóval fekszik be egy kezelésre: KUPON- HIFU-10 ÉV MINUSZ.
No de hogy konkrétan milyen géppel kezelik, az akciós árért hány lövést kap, milyen mélységben, az már mellékes. Drága a gép, drága a kezelőfej,amelyet " X" lövésszám után cserélni kell. Van egy ár, ami alatt egyszerűen - jelen állás szerint - nem éri meg a gépet használni. Ha irreálisan alacsony a kezelés ára, ott valahol kilóg a lóláb.Vagy a gép nem megfelelő, vagy megfelelő a gép, de nem kapod meg a szükséges lövésszámot , vagy nem a megfelelő mélységben kapod.. stb..stb.. stb.. Sőt még az is lehet, hogy szuper a gép, minden a helyén, mégsem vagy elégedett... Nem vagy az, mert a bőröd olyan állapotban van, hogy a te esetedben nem jön be a kezelés... vagy túlzottak az elvárásaid. Le kell ülni és huszonnyolcszor is körüljárni... utána olvasni, valós referenciákat nézni... akár hónapokig, mint ahogy én is tettem minden esetben. Még így is volt, ami nem jött be.
Sajnos ugyanaz a történet kezd kirajzolódni a fokuszált ultrahanggal (UT, Doublo, HIFU, stb.), mint a villanófénnyel (IPL) anno.
Volt a 90-es évek végén úgy tudom két villanófény készülék Mo-on, vagy 40 millióba kerültek és a feltöltődési idejük 10 másodperc körül volt. Tehát egy arckezelés jó óra hossz volt! Aztán jött a Sharplannak egy hordozható készüléke a maga 50 kg-val és 16 M Ft-jával 2000-ben. Ezzel dolgoztam vagy két évig. Aztán jött az ELOS és áttértem arra. Szépen dolgoztam évekig, majd 2005-től kijöttek a 1-5 M Ft közötti villanófény készülékek. Aki nem tudta megvenni, annak, körbejárva az országot az arra specializálódott cégek vitték ki bérbe, időre, lövésszámra. A honlapomat a hibáival együtt egy az egyben lemásolták. A hirdetések meg beindultak, fájdalommentes, gyors, végleges. A magyar meg fizetett. Úgy két évig. A szőr vissza nőtt, az arc nem szépült, szép nagy kövér bukta lett. A fórumok tele lettek elkeseredett emberrel, akik jogosan szidták. Mit szidtak? Hát úgy egy kalap alá véve a villanófényt. Egy jó módszert így lehet tönkretenni.
A fókuszált ultrahanggal is valami ilyesmi indult el, csak sokkal gyorsabban, nagyobb áramlattal. Az eredeti amerikai UT 24 M, most meg már pár millióért is lehet venni, pár ezerért meg lehet bérelni. Egy év és a fórumok tele lesznek elégedetlen páciensekkel!
Kolbi
az tényleg tragédia...biztos nem is élném túl...
itt többen kaptunk hifu kezelést, van akinek hatásos volt, van olyan mint én semmi vagy alig látható a hatása, mivel nem kapott megfelelő lövésszámot.
A szem és halánték környékénél "csak" a legkisebb fejjel szabad kezelni. Mivel érzetre olyan, mintha árammal csapatnának simán el tudom képzelni, hogy a kezelő járatlan volt és oda is a nagyobb fejet használta, simán leszakadhat a retina :( Nyelőcsőnél és a szájzugnál egyáltalán nem szabad.
Nagyon nézzétek meg kinek a keze alá fekszetek le!!! :))) Foltokra, felületi ráncocskákra RETINOLT használjatok...
Szia Kata!
Èrdekes, hogy elinditottad ezt a fórumot és utána eltüntél, vajon miért? Megirod nekünk? Köszi.
Szia Kata! de jó hogy Itt vagy :)
hiszen Te indítottad a fórumot 8 éve! amit nagyon jó ötletnek tartok, Köszi :)
azóta volt valamilyen beavatkozás az arcodon?
Sziasztok! Ha megengeditek csatlakoznék a csapathoz :-) Elöljáróban annyi, hogy közel vagyok az 5. X-hez, és bizony szeretném az arcom kissé "szervizelni" úgy 10 évvel korábbira :-)
Most hallottam erről a HIFU ultra terápiáról, több féle kupont is lehet vásárolni (arc-nyak-dekoltázs) különböző oldalakon. Tudnátok nekem ebben segíteni? Esetleg ajánlani valami bevált módszert? Első sorban szeretném megemelni az állam melletti - a Ti szóhasználatotok szerinti - hörcsög (megjegyzem nagyon találó) pofi részt, meg hát igazából úgy "amblokk" az egész arcommal kellene valamit kezdeni. Köszi előre is! :-)
Sziasztok!
Volt mát valakinek olyan arc műtétje, amikor szálakat húztak az arcába és azzal emelték meg műtét helyett?
Szóval: meg fogom majd nézni
Utálom, hogy önállóan ír a gépem :))
Erre én is rákérdeztem, azt pont nem tudja kezelni, mert sok benne a kötőszövet. Erre a legjobb megoldás a zsírleszívás.
Nekem hasat, úszógumit és belső combot kezelt. Ezzel a módszerrel nem lehet annyit leszedni, mint egy zsírleszívással, nem is volt rá szükségem. Amit elért, azzal elégedett vagyok.