Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
szarkaláb nem volt, alvó ráncok inkább, 3 db a halántékon, szépen múlnak, 10 hónapja máshogy alszok
a botox a mérgest tölti, ez is bevált nekem
nem voltam ebben a szalonban, de a weboldaluk alapján jónak tűnik
én semmilyen tűs kezelésen nem voltam és nem is fogok menni! !!!! nem hiszek benne
dejó! :) De neked is vannak (voltak?) ráncaid?
Most sokat olvasgattam, és úgy látom, hogy azért a tűs hyaluronsvas megoldás hatékonyabb. Ha viszont azt mondod, tényleg töltődnek a ráncok, akkor mindenképp megpróbálom. Ha nem is hat eléggé, ezzel legalább nem fél millát bukok :)
Széplaki Stúdiót ismeri valaki? Bp, XII. ker, Podmaniczky u.
Én az elmúlt felében 5 × voltam hialuronsav-alapú arc feltöltésen, ebből 3 ultrahangos volt és 2 hideglézeres
mind a kettő előtt voltam kozmetikai arctisztításon, élő lett készítve az arcom
nagyon elegedett vagyok mind a két féle módszerrel
látványos beavatkozás :) szerintem próbáld ki!
simább tőle az arcom , a párom jó kritikus :) ő is látja az eredményt
ja, tényleg 495, igazad van, lehet , hogy már nem figyeltem rendesen, miután a négyszáz elhangzott :) És nekem is ajánlották a Nimue bőrápoló termékeket, de egyelőre még nem költöttem el pénzt náluk. A cég egyébként 4 éve működik nálunk.
Most, hogy Velvet69 említette a hideglézeres hyaluronsavas feltöltést, utánaolvastam és elég jónak tűnik. Meg gyors a hatás :) Engem nem zavar, ha évente újra kell csináltatni, csak ne az legyen, hogy a kezelés után két héttel összecsoffad az arcom. Most átnézem ki-mit ajánl.
Igazából az lenne a jó, ha létezne vm független tanácsadó, aki ismeri a Mo.-on fellelhető összes kezelést, plaszikai műtéti eljárást, egyebet, de nem érdeke egyetlen terméket/kezelést sem eladni, és egy alapos arc/bőr diagnosztika, életmód kikérdezés után elmondja, hogy az én/te esetedben mi lenne a legcélravezetőbb. Akár kombinálva is többféle megoldást. Ilyen tanácsadásért szívesen fizetnék. Ilyet tud valaki esetleg?
Szia!
Konkrétan szinte ugyanaz a problémám mint neked. Én 39 vagyok hasonló paraméterekkel mint te. A szemem körüli ráncok zavarnak a leginkább. Én 2 hete voltam az Infini kezelésről érdeklődni. Nekem az egész arcra 495.000 Ft-os ajánlatot adtak. Nekem is az a bajom, hogy teljesen nem volt meggyőző. Azért fél millió forintot kiadni a semmire én sem szeretnék. A Németh kristóffal meg Horváth Évával példálóztak, de pont a napokban láttam interjút mindkettővel és valami borzalom ahogy kinéztek. Németh Kristóffal egy idős vagyok, Horváth Éva pedig 2-3 évvel fiatalabb nálam. Ha ennyit ér a kezelés akkor szerintem passzolom. Ráadásul engem még 92.000 Ft-os krémmel is bepaliztak. Lehet, hogy azt HIFU-ra kellett volna költenem, de attól is félek (az olcsóbb kuponos fajta), hallottam már rémtörténeteket. Ha időközben megtudsz valami újat, akkor leírhatnád.
Azért a kollagén még termelődik, talán a mennyisége kevesebb nálad. Ez biztos alkati dolog. Elvileg jónak tűnik ez az infini ránctalanítás, de ennyi pénzért azért adharnának rá garanciát is. Ha tényleg olyan hatásos, mint ahogy hirdetik, nem okozhatna gondot.
Ránctalanításra a frakcionált co2 lézert hallottam még hatásosnak. És az megújítja a bőrfelszínt is.
Én is keresgélek ez ügyben a szemkörnyékemre. Nekem a botox nem jött be, ráncom nem volt az igaz, de a tekintetem rettenetes lett.
Az alvással meg tényleg vigyázni kell, minél rugalmatlanabb a bőr, annál jobban gyűri.
Igen, egész arc 3x.
A ráncok meg már most mélyek. Sőt, már huszonéves koromban is nagyon erős szarkalábak voltak :( És a szem alatti-melletti ráncok mellett a legrondább a függőleges ránc, ami az alvás közben gyűrődéstől van. De képtelen vagyok háton aludni. Egyáltalán, örülök, ha alszom. Kicsit azzal kapcsolatban vagyok szkeptikus, hogy tényleg tud-e még kollagén termelődni? Mitől indulna be, ha már eddig sem működött? Barátőm szerint mind baromság, ő csak a botoxban és a szikében hisz. Mondjuk gyorsabban látványos, az tuti.
Szóval azt mondták, nem fog eltűnni, de jelentősen halványodhat. Garancia nincs, ha semmi sem történik és ugyanúgy fogok kinézni utána, akkor is ki kell fizetni előre. És sajna az infinit nem lehet kombinálni feltöltőanyagokkal.
Na mindegy, átolvasom az egész topicot, hátha mégis találok valakit, akinek van vele tapasztalata.
köszi a tippeket, utánajárok azoknak is
"Angelina Jolie-t nem hívtam fel" ez jó, tetszik :)
szuper hogy sok vizet iszol, főleg ha van 3 l is...szóval akkor ez pipa...
hosszabb távon lehet segítenek a pakolások is kicsit, de ha látható a ránc, akkor ideje vele foglalkozni, mielőtt elmélyülne.
Sajnos bármelyik kezelést nézzük, mindegyik borsos áron van. Ha nincs ereszkedés az nagyon jó, de feszesítened sem árt egy kicsit, mert ha látható az ereszkedés, akkor nehezebb "visszarakni" Azt mondják a megelőzés a fontos.
Ha olvasgatod a fórumot sok hasznos információt kapsz. Főleg a téli, tavaszi időszakot nézd át és nyugodtan kéredzkedj be a naplókba is.
Hideglézeres hyaluron feltöltést nem kérdezted? az lehet segítene felfrissíteni a bőrödet...
és szerintem enyhe glycolsavazás is jót tenne...az utóbbit egyébként a téli hónapokban lehet csinálni... ha esetleg van némi pattanás, arra is jó.
Na, ez itt az:
A HIFU ugyanaz, mint az Ultherapy? Mert voltam konzultáción, kérdeztem az Ultherapy-t is (azt is csinálnak) de nem javasolták, mert az nem kifejezetten ránckezelés, nekem pedig nincs megereszkedve az arcom. Még. :)
Angelina Jolie-t nem hívtam fel, de sajnos nem nagyon találok tapasztalatokat földi halandóktól, pedig kutatok egy ideje. Csak annyira jól hangzik ez az Infini. Ha 50e ft lenne, nem gondolkodnék, de 450e :(
Ja, amúgy igyekszem elég vizet inni, 2,5-3 litert. Sajnos fiatalabb koromban nem ittam eleget, viszont kávéztam nagyon, dohányoztam és buliztam is állandóan. Ennek már kb. 10 éve vége, cserébe most nagyon stresszes az életem és rosszul alszom, de vizet azt iszom. Sajnos nem sokat használ :)
És köszi szépen a pakolásos tippeket.
Szia :) üdv a klubban :)
Nincs tapasztalatom infinity ügyben, UTIMS HIFU / arclifting ultrahangot próbáltam, állítólag beindítja a kollagéntermelést. Nekem is csinálták, de nem kaptam annyi lövést mint kellett volna így nem látom eredményesnek. Vannak akiknek nagyon szép lett az arcuk...
Iszol elegendő vizet????
Bármilyen kezelést is csináltatsz magadnak heti rendszerességgel be kell iktatni az otthoni arcpakolást. Előtte barnacukorral finomat radírozd át az arcod, majd jöhet a pakolás...ehhez is keverhetsz kis olívaolajat,,,
tejföl tojássárgájával elkeverve, élesztőpakolás stb.
mikor lemostad, használhatsz szűz kókuszolajat, jojoba olajat vagy esetleg szőlőmag olajat. Ezek mind zsírosítják a bőrödet és tele vannak vitaminokkal,ásványokkal, nem utolsó sorban háztartásban megtalálható.
A 4 nap alatt volt egy kis időm és keresgéltem valami tartósabb anyagot, mint a Juvaderm és tsa-i... így leltem erre az oldalra. Teljesen igazad van, több oldalt is találtam, ahol elég nehezen v találtam meg a kezelőorvos nevét... ilyenhez nincs bizodalmam nekem sem. A szájfeltöltés fórumon olvastam, hogy kozmetikus is csinál már töltést...! szóval baromira meg kell nézni kihez megy az ember. Lehet szebben tölt, mint mondjuk x.y doki, de ennyi erővel én is mondhatom magamról, hogy profi vagyok és ezer töltést csináltam már...:)
Szóval visszatérve a linkelt oldalra, ez a RADISSE töltőanyag gyártó honlapja.... ha ráklikkeltek az oldalra és kitöltöm, valamint
a négyzet bejelölésével elfogadom, hogy a személyes adataim és a kérdésem esetleg elküldésre kerül az országomban RADIESSE™-t alkalmazó orvosokhoz a mellékelt adatvédelmi és szabályzatban leírt módon...
most már csak azt kellene tudni, hogy vajon kik használják és milyen eredménnyel:)
Sziasztok!
Infini kezelésről van valakinek tapasztalata? (SolenneMed-nél). Nem vagyok még annyira öreg (38), de iszonyat száraz, vízhiányos...és így randa ráncos a bőröm. Mindenhol zavar, de a szemem alatt, mellett a leggáázabb, mély szarkalábak, petyhüdt bőr, plusz már a szám körül is kezdem látni, hogy hogy fogok kinézni 50 évesen :) Borzasztóan :( Szóval tudom, hogy elsősorban genetika, de igyekszem valahogy legyőzni. Meg azt is tudom, hogy korábban kellett volna elkezdeni kezelni, de arről már lecsúsztam. Át fogom olvasni a topicot, amint lesz időm, de ha esetleg ráértek, írjatok nekem pár sort erről Vagy bármiről, ami segíthet. Botox, egyéb feltöltés sincs kizárva, plasztikával még várnék, de minden érdekel. Toka nuku, vékony vagyok, nincs igazából megereszkedve sem az arcom, "csak" a ránckezelés érdekel. Nagyon köszi, ha szántok rám pár sort, pár percet :) Összekaparom az Infini-re is a pénzt valahogy, csak nem szeretném, ha kidobott pénz lenne. Ha esetleg valaki csináltatott ilyet, az lenne a leghitelesebb infó. Köszönöm szépen
Ígéretesnek tűnik!
De megőrülök ezektől a névtelen honlapoktól. Se konkrét személy, se cégnév, se cím nincsen feltüntetve. Így nehéz bízni...
Szió! Trombózisra gondolsz???
Most találtam ezt a honlapot... és közben ilyen állvonalról ábrándozom... nem is olyan rossz ötlet a volumenpótlás
Nekem volt ilyen 2 × is egy hónapja, nagyon elégedett vagyok vele :)
a naplómban írtam róla
40 éves létére elég sz@rul néz ki szegény...annyira le van fogyva, hogyha látom valahol eszembe nem jutna, hogy ő az. Ezt biztos az éjszakai életnek is köszönheti ...
Mindenesetre szép dolog tőle, hogy felvállalja a beavatkozást, szorítok neki :)