Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia, Anyucica45, én is kíváncsiskodhatok, a passzív olvasó státuszommal? :-)
Köszönettel megnéztem a képeket. Reméljük, lesz eredménye, elvileg kell lennie, ha szépen rendesen megkaptad az "adagot". Most már nincs mit tenni, csak várni, és figyelni.
Én is ezt teszem - az enyém most 2 hetes. Egyelőre semmi, de a többiek azt mondják, 3 hét után várható valami. Úgyhogy még nem temetem :)
Közben a kellemetlenség, érzékenység elmúlt ám. Egy hét után megjelent, aztán úgy 3-4 napig tartott.
Szia,
Tudom kinél voltál, én lettem volna aznap az első kliens, csak nagyon belázasodtam és nem tudtam elmenni. Imádom a doktornőt, járok is hozzá, másfél éve.:)
Szédült.napraforgó: Legyen igazad, ámen :)
Garymoni: ha sikeres lesz, megírom kinél voltam, de mivel a sikertelenség nem biztos, hogy a doktornő hibája, negatív reklámot semmiképp sem szeretnék, én a kezelés eredményétől függetlenül nagyon szeretem őt :)
A kezelés előtt azon is aggódtam, hogy kidobok egy rakás pénzt az ablakon, de ez már valahogy nem érdekel. Most türelmesen/türelmetlenül várok, minden kis bizsergés, szurkálást, viszketést pozitív jelként értelmezek :)
A Trinitiről milyen tapasztalatok vannak itt a fórumon? Valakinek esetleg előtte-utána képek, aki megengedné, hogy megnézzem ?
Én is megnézném, ha megengeded :)
Szia,
Szerintem én is odamentem volna, ahol Te voltál, csak teljesen lerobbantam, ezért le kellett mondanom. Amúgy tartottam is tőle, fognyaki érzékenység, esetleges teljese eredménytelenség miatt. Erre sajnáltam volna a pénzt. Hány lövést kaptál? Látszik-e már vmi változás? Benézhetek a naplódba?
Köszönöm,
M.
Anyucica, szerintem nálad hatásos lesz. olyan az arcod állapota, mint amilyen az enyém volt. Igaz nekem teljes arc nyak dekoltázs volt.
Èn is kiváncsi vagyok és kopogtattam.
Köszi! Már ki is tárult! Megyek, megnézlek. :-)
Rád kattintottam megint :)
Sajnos nálam nem nyílt ki. :-( Kopogtattam újra :-)
Kop-kop. Beengedsz a naplódba?
Nyitottam egy naplót, raktam fel fotókat.
Szuper! Jól tetted! Látod, kár lett volna előre beijedni :) Várjuk a képeket!
:-)) Ügyes vagy! Nagyon örülök, hogy rendben ment minden! Képeket várjuk!
Na, jelentkezem HIFU után :) Kár volt annyira paráznom, kicsit kellemetlen volt, de nem fájt. Volt ahol forró volt, és az állkapocs részen éreztem kicsit kellemetlennek, de csak az egyik fejjel. A kezelés után még itt-ott bizsergett, szurkálódott, de semmi dráma. Közvetlenül a kezelés után nagyon szépen kisimult a bőröm, kicsit felpuffadt, ezt sajnos most már nem látom. Nekem is azt mondták, hogy kb egy hét múlva lesz egy kicsit kellemetlen a mélyebb rétegekben, hát kíváncsian várom :) Holnap megpróbálok ugyanolyan fényviszonyok között fotót csinálni, mint a kezelés előtt csináltam és feltöltögetem.
...nem tudom ki a BB, de én is érdeklődöm, hogy van a Dohány utcában egy lézerrel foglalkozó Gy. Balázs. Vannak jó akcióik is,ismeri valaki?
Sziasztok! Megírná valaki a sokak által dicsért BB teljes nevét??? Köszi!
További ajánlott fórumok: