Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem a bőrgyógyász azt javasolta, hogy a pigmentfoltjaim eltüntetésére és a bőröm felfrissítésére CO lézerrel vagy TCA-val lehámlasztaná az arcbőröm.
Utánanéztem a CO-nak, és a beavatkozás durvaságát látva azt mondtam, hogy nekem ezt soha senki nem fogja megcsinálni. Kisebb felszíni hibák leégetésére még okésnak tartom a CO-t, de egy jó állapotban lévő arcbőr teljes leégetésére már köszi, de nem.
A TCA-ról láttam több home videót, Amerikában szabadon kapható a szer, akár 100%-os is. Az egyik videóban egy néger srác a szájára (!!) kente fel az anyagot. A szája rögtön kifehéredett, majd a hámlási folyamatot végig videózta. Nem lett semmi baja, de szerintem ez már az eszement címeres ökör kategória.
Nem vagyok fehér bőrű, de hogy mennyire kreol azt is csak szakember tudná megmondani.
Szia Kobi! Én elég félős vagyok csak orvossal csináltatnám. Dóra
20% fölött a TCA-t csak orvosok használhatják. Már 25%-os felvitel után teljesen denaturálja a hámot. Ha 3. bőrtípusú vagy (kreol), akkor szörnyű dolgokat tud művelni.
Csak óvatosan, kérj fotót és leírást!
Kolbi
Szia!
Nem tervezek sok mindent, esetleg egy hámlasztást.Lézer volt már jó párszor. Ez a 35 %-os hámlasztás kb. azt tudja, minta a gyengébb lézerek? A szemhéj tetkóhoz gyáva vagyok. A fájdalmat nehezen viselem. Köszönöm:Dóra
Sziasztok! Voltam zsírfeltöltésen, amelyről tettem fel 2 fotót vmiféle titkos naplóba. Aki itt fórumozik régóta, és nem stróman :), az nyugodtan kopogtasson.
Ez tényleg egy kicsit sok. Meg van bocsájtva, hogy nem jöttél. Legközelebb talán sikerülni fog a tali.
Jövö héten, kicsit korán van nekem:)
Jövő héten megyek,,,,jössz?:))
Cumuskám annyira sajnálom,nem tudtam ott lenni:(...anyámat nem tudom egyedűl hagyni,,,,combnyaktörés,fekxik,,,,etetés,itatás,fürdetés,lekenés (felfekvés ne legyen)stb,stb,,,,apám 85 éves,,,nálunk lakás felújítás,amit nem tudtam lemondani,minden mesterre 1 évet várni,,,stb,stb
Szivesen megnéztelek volna élöben:))
Keresznél elhiszem,,,,,nekem az sem fáj,rögtön szalonképes vagyok,,,profi csinálja:)))
A derrmaroller (2-es tűvel) sokkal komolyabb dolog amikor megcsináltatom.Majd egy hétig igen-igen kemény napok,mire kezd megújulni a bőröm. A fájdalom is nagyobb,föleg amikor Keresztes doki "neki lát" :-)
Hát érdekes amikor írjátok,hogy a Hifu fájdalmas.Nekem legalább is ez a kozmetikai lehet nem olyan profi hifu nem fájt,nem is éreztem a nyakamon és államon. De lehet az eredménye sem olyan ütös mint az orvosok által használt profi hifunak.Igaz ez az árban is nagyon lárszik.Próbának szánom és ,ha novemberig (3 hónap) Úgy látom van eredmény akkor elmegyek még egyszer.De nekem még egyszer hangsúlyozom ez az eljárás fájdalmatlan volt(mind a három kezelő fejet használta a kozmetikus hölgy.
Elég "randa" dolognak tűnik:)))
Nem fáj,,,nekem legalábbis nem ,1 picit az állnál volt érzékeny.
Jó ötlet, hogy a ragtapasz is megtartja a megereszkedést :D
Hát elég durva volt, még a ceruzázás is :)A végeredményt nem is mutatta :(
Végignéztem..., de nagyon fájt nekem:) Nem tudom, hogy erre mernék e vállalkozni:)
Kapjál be egy szanaxot elötte:) Èn is kiváncsi leszek az eredményre.
Persze, nanáhogy majd mutatok képeket. Mármint ha végig tudják csinálni a kezelést rajtam anélkül, hogy hisztirohamot kapva kiugranék az ablakon vagy valami hasonló :)
Rémélem teszel fel képeket a naplódba? drukkolok, hogy ne fájjon!
Szia Marcsika,
szerintem határozottan látható a javulás!
Bejelentkeztem én is hifura dr. Faludihoz. Jövő héten megyek. Rinyálok, hogy fájni fog :)
Másik eljáráson gondolkodsz.... nem vagy elégedett, a kép csalóka, mert nem ugyanúgy tartod a fejedet, így nehéz megmondani, hogy mekkora a változás. Te miként ítéled meg? A legjobban te látod , te ismered a kezelt területet.
Bocsi csajok a Hifum 4 hónapos és nem 5. Már számolni sem tudok.
Szia Marcsika! Elég mások a fényviszonyok az előtte, utána képeken, így nehezebb az eredmény értékelése. Szerintem egyértelműen ruganyosabb, tömörebb, frissebb lett a bőröd, és így az összkép lényegesen fiatalosabb. Az egyik profilképednél számomra úgy tűnik, hogy a toka mérete is csökkent. Bár a kinduló képeknél nagyon lehajtod a fejed, és ez egy nagyon gonosz pozicíó bizonyos kor felett. Én is már kétszer is meggondolom, lenézzek-e valamiért :-) Szerintem lesz még további pozitív változás a következő 1-2 hónapban. Szurkolok!
Èn úgy veszem észre a képek alapján, hogy van pozitiv változás. Persze élöben többet lehet látni. Te , hogy látod, sokkal jobb lett?
Megnéztem alaposan, azért nem irritálja a bőröd, mert 2,5 % retinol származék van benne, ami Retinil palmitát, ez a retolnak jóval szelídebb formája.
Szóval ez valahogy így néz ki:
A leggyengébbtől a legerősebbig: retinyl palmitate → retinol → retinaldehyde (retinal)→ retinolsav. A retinolsav csak vényköteles készítményekben van, mert nagyon erős.
Sziasztok.Tettem fel én is képeket az egy hónapos hifuról a nyak-toka területén. kb.10 napja ,de nem reagáltatok rá.Érdekelne van -e valami eredmény,bár szerintem képen nem annyira látszik a nyak.Én nem orvosnál,hanem kozmetikusnál jártam.Kinek milyen ajánlata van,ha nem ráncok hanem kisebb megereszkedést(áll.nyak ,toka) szeretnék javítani .Milyen eljárás a legcélra vezetőbb? Köszönöm!
További ajánlott fórumok: