Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

5208. Maggie
2015. okt. 12. 19:56
Nekem csak szemkörnyéket, és homlokot kezelt Edina. Ott a legmélyebbre ható kezelőfejet nem is használják. A legkisebb mélységet gyakorlatilag meg sem éreztem, a közepes időnként kellemetlen volt, de csak rövid, villanásnyi időre. Emlékeim szerint ez a szemöldökcsontnál és a halántéknál volt. Viszont mivel nem tudtam, hogy én leszek a szerencsés, így nem is készültem a kezelésre, vagyis fájdalomcsillapítót sem vettem be. Viszont hihetetlen mázlistának éreztem magam, és ez valószínűleg erős fájdalomcsillapító hatással bírt :-) Ár: Nem tudom, de szerintem ennek a területnek a kezelése kb. a fele egy teljes arckezelésnek, tehát valahol 200-250 ezer Ft (??)
5207. cumus (válaszként erre: 5206. - Maggie)
2015. okt. 12. 18:30
Megnéztelek, nagyon pozitiv a változás. Neked mennyire fájt a kezelés? Mennyibe kerül annak aki nem ilyen szerencsés , mint te? :)
5206. Maggie
2015. okt. 12. 18:18

Sziasztok!

Tettem fel 5 hónapos képeket a HIFU kezelésről a naplóba.

5205. Smoochie (válaszként erre: 5204. - Anyucica45)
2015. okt. 12. 14:41

Ettől féltem... nem akartam senkit elbizonytalanítani.

Szóval, igazából nem lehet előre megmondani, hogy neked milyen lesz, talán egypár próbalövés után még eldöntheted, hogy akarod vagy nem :) Az arcot a fogaknál totálisan kitamponálni feltehetőleg érdemes (megjegyzem, nekem az se fejtette meg).

És ne feledjük, hogy eddig mindenki jobban bírta, mint én, úgyhogy ne a leggyengébben szereplő versenyzőből induljunk ki :)

Vannak, akiknek nagyon szép lett az eredmény és nem is viselte meg őket a dolog különösebben.

Bárhogy is lesz, majd légyszíves elmesélni, hogyan döntöttél és mit tapasztaltál.

5204. anyucica45 (válaszként erre: 5198. - Smoochie)
2015. okt. 12. 12:52

Eddig csak olvasgattalak titeket, de most már regisztráltam hogy írhassak.

Teljesen elbizonytalanodtam már hifu ügyben, pedig péntekre van időpontom, és a doktornő szerint az arcomra elég a négyszáz lövés, a tokára tervez 300-at, de abban bizonytalan vagyok, hogy kell-e egyáltalán. És hogy többeknek kimondottan fájt? Nekem sincs sok zsír a pofimon, és a fogaim is érzékenyek.... Eddig úgy vártam, mint a messiást, lehet, hogy nem kéne?

5203. Marcsika 2 (válaszként erre: 5184. - 974d599ebc)
2015. okt. 11. 23:30
Jó volna megnézni őket,ha beengedsz!!!! :-)
5202. rozella25
2015. okt. 11. 16:21
Sziasztok! Egyelőre csak csendes szemlélődő vagyok, egy ideje olvasom már a fórumot. Így 40 fölött kezd feltűnni, hogy mennyire öregszik az arcbőröm.Szeretnék valamilyen megoldást találni a fiatalítására, de nagyon bizonytalan vagyok. A szikét hagynám a legvégére. A szemhéjam is meg van ereszkedve, azon valószínűleg csak sebész fog tudni segíteni egyszer majd, ha rászánom magam, de a bőröm karbantartására muszáj lesz valamit elkezdenem, mert önmagában a krémek nem sokat segítenek.Szeretnék néhány naplóba bekérezkedni, előre is köszönöm annak aki beenged.
5201. cumus (válaszként erre: 5200. - Smoochie)
2015. okt. 10. 16:44
Majd jó idöpontot választunk:))
5200. Smoochie (válaszként erre: 5196. - Cumus)
2015. okt. 10. 13:03

Cumus :)

Részemről ezerrel benne vagyok ilyen talizásos mókákban!

(Mármint ha jó az időpont)

5199. Velvet67 (válaszként erre: 5198. - Smoochie)
2015. okt. 10. 13:03

sztem, akkor is kevés.... ezek után én is zsírfeltöltésben kezdek gondolkodni...

Megerősítettél abban, hogy nem én vagyok a nyafi...

nem hiszem, hogy rajtad kívül más ne panaszkodott volna arra, hogy fájdalmas a kezelés...

5198. Smoochie (válaszként erre: 5197. - Velvet67)
2015. okt. 10. 12:58

Kevés a 387 lövés? És ha azt mondom, hogy ez csak a két orca meg a toka? Se nyak, se homlok nem volt benne.

Nagyon jó kérdés, hogy ha ez nem, akkor mi. Pár éve voltam egy Titan nevű valamin, ott mintha történt volna valami, de nem biztos. A drakula-terápiáról is ugyanezt tudom elmondani :)

Ilyenolyan szálakat az arcomba húzatni nagyon nem akarok. Szike: nehogymár, jézusmária!

Talán ezt a sajátzsír-betöltést kéne még körbejárni

5197. Velvet67 (válaszként erre: 5195. - Smoochie)
2015. okt. 9. 19:53

sajnos az elég kevés lövés, én is annyit kaptam, bár mindegyik fejjel, ahogy az elő van írva. A legnagyobb fejnél csak 80%-os erősséggel bírtam. Ahogy írtad csontig hatolt, egészségesek a fogaim, és hiába volt tamponálva, számomra akkor is olyan volt, mint az áramütés... sajnos nincs eredménye a kezelésnek.

Vajon nekünk mi lehet a megfelelő kezelés, amivel hasonló eredményt lehetne elérni, ha megfelelően kezelnek? Szikét még korainak tartom...

5196. cumus (válaszként erre: 5195. - Smoochie)
2015. okt. 9. 19:46
Már minden késö, ...elbátortalanitottál:) Elolvstam újra a naplódat és jókat derültem rajta:). Jó lenne, ha a köv. talin hozzánk csatlakoznál.
5195. Smoochie (válaszként erre: 5193. - Velvet67)
2015. okt. 9. 13:29

380 körüli lövést kaptam, úgy emléxem. 387 vagy ilyesmi.

Ez a kezelés biztosan király mindazoknak, akiknek viszonylag vastag a bőre és van némi hús az orcáján meg az állán :)

Egyébként ez a kezelés fájdalmas mindenképpen, szóval ha jó alany vagy hozzá, akkor is fáj állítólag. Csak szerintem egy rövid ideig tartó, égető érzés nem ugyanaz, mint a kilépő idegeken végigfutó villámcsapás :) Na azt nem bírtam. Az égetéssel még nem lett volna baj.

Azért persze figyelem majd árgus szemmel a pofázmányom állapotának változásait, és ha észreveszek valamit, rögtön elmesélem/naplózom.

Jaj és lányok, én nem akartam senkit elbátortalanítani. Megkérdeztem az asszisztens hölgyet, aki a kezelést csinálta rajtam, hogy nemdebár én vagyok a rendelő történetében a leggyengébben produkáló páciens. Ezt megerősítette :) Szóval mások jobban szokták azért bírni, és csak én vagyok ilyen kis nyafka.

2015. okt. 8. 23:52
Hát én csak nézek mint Rozi a moziban!A kozmetikai Hifu biztos egész más akkor. És lehet nekem csak toka nyak és áll körül ment mind a három kezelő fej,de nem éreztem semmit.Fájdalom egyáltalán nem volt,valami kis bizsirikelés az államnál.Utána kicsit piros volt a felület. Valami kis változás szerintem van javul valamennyire.De ettől sokat nem is lehet várni.Ezek után én nem is vállalnám be az orvosít,inkább ezt még egyszer a télen! :-)
5193. Velvet67 (válaszként erre: 5185. - Smoochie)
2015. okt. 8. 22:24
Szió! sajnálom... de legyünk optimisták és várjuk az eredményt:) most már tudom miért fájt nekem is, vékony a bőröm...:( hány lövést kaptál?
5192. tanti59 (válaszként erre: 5185. - Smoochie)
2015. okt. 8. 19:38
Tampont,mint amit a fogorvosok használnak rakott a fogam köré
5191. cumus (válaszként erre: 5185. - Smoochie)
2015. okt. 8. 18:13
Köszi,hogy megosztottad velünk a tapaztalatodat. Nekem is qrvára érzékeny az inyem es a fognyak. Speci ezt a fájdalmat nem nekem találták ki, ezenkivül más fájdalom jöhet:) Hifura nem megyek, az már bizti. Remélem lesz azért pozitiv látszata is a szenvedésednek:)
5190. Maggie (válaszként erre: 5172. - 974d599ebc)
2015. okt. 8. 17:03

Szia Lizzie,

Kopogtattam, és becsszó nem vagyok stróman :-) Köszi, ha beengedsz!

5189. kori54
2015. okt. 8. 16:53
Hallottatok már a kybella kezelésről valamit? Ez lenne a toka elinjekciózása?
5188. kori54 (válaszként erre: 5185. - Smoochie)
2015. okt. 8. 16:52
Hát nagyon sajnálom :( remélem azért lesz egy kis vagy inkább látványos eredménye és akkor teszel fel képet utólag :) Én nagyon hálás vagyok, hogy ezt megírtad, mert most már tudom, hogy nekem egy próbát sem ér meg ez a kezelés, mert pont így járnék. :(
5187. Smoochie (válaszként erre: 5186. - Szédült-napraforgó)
2015. okt. 8. 14:21

Ez megtörtént, mármint a pofa tamponálás :)

Ezzel együtt se lett jobb, mert ha nem a fogak, akkor ideg-kilépés. Zzzzz

És hát igen, most már nincs más dolgom ezzel, mint várni :)

2015. okt. 8. 12:49
Jajj de kár. Azért ne add fel a reményt, két hónapot előlegezz meg magadnak. Ha addigra sem látszik semmi, akkor mondhatjuk, h már nem is fog. Szerintem azért lehetne valamit berakni: pl tampont a fogak és a z arc közé,akinek ilyen gondja van. Nekem is tettek be vastagon gézt a korona miatt . Csinálhatnák ugyanezt akkor is, ha a fogak és az íny túlérzékenyek.
5185. Smoochie
2015. okt. 8. 12:29

Voltam hifu kezelésen.

Hát, szerintem ez kidobott pénz volt, ugyanis a 4-es fejet szinte egyáltalán nem bírtam, a 3-ast is csak nagyon kis fokozaton. Nem arról van szó, hogy hisztikirálynő vagyok (bár az vagyok) :), hanem hogy a mélyebbre hatoló lövés az idegeket és helyenként a fognyakakat basztatta, úgyhogy néha megugrottam, mint akinek villám csapott a fejébe. Rémületesen szar volt olyankor, és nem csak a fájdalom, hanem az arcomban a lövés helyétől messzebbre szétfutó izé. A fájdalmat még bírtam volna, de ez a fájdalomnál sokkal iszonyatosabb volt :)

A kezelés után praktikusan semmi se látszik, és szerintem később se fog.

Fotóztam azért, de ezt nem fogom naplózni szerintem. A fotókon se veszek észre semmit, még ödémát vagy bőrpírt se.

Fontos megjegyezni, hogy F. doktor rendelőjében voltam, ez AZ a gép, szerintem jól csinálták és nem rajtuk múlt a dolog.

Nincs fogimplantátumom, se semmi fém alkatrész a pofámban, csak túlérzékeny az ínyem és a fognyakak, hogy nekem a fogkőleszedést is érzéstelenítésben kell csinálni. És a bőröm is nagyon vékony, átlátszanak rajta az erek, és ilyen esetben az idegek is nagyon közel futnak a bőrfelszínhez állítólag. Szóval nem csoda, hogy ez a sztori nem nekem való :)

2015. okt. 7. 08:06
Tettem fel új képet az zsírfeltöltés eredményéről, plusz az adó terület helyéről.
5183. grizus (válaszként erre: 5150. - Velvet67)
2015. okt. 6. 02:14
és a tretinoin
5182. 8f8f3a827e (válaszként erre: 5178. - 974d599ebc)
2015. okt. 5. 21:59

Még Debrecenben rendeltem, amikor a pattanások hegeivel nem nagyon tudtam semmit sem kezdeni. Úgy hívjuk elegánsan, maradványhegek. Nem elegánsan meg atrophoderma vermiculata (molyrágta bőr). Ez 1994-ben volt. Senki sem végzett a környezetemben savas hámlasztást, net nem volt még, így maradtak a régi könyvek, ahonnan kibányásztam több leírást és egy nagyon kifejezett heges páciensen (kérésére) elkezdtem a TCA hámlasztást. 75%-os oldattal végeztem, erősen kifacsart vattás pálcával. Többször átkentem, aztán jött a mámor, a páciens majd belehalt úgy fájt, égett az arca vagy egy negyedóráig. Aztán pár nap hámlás, majd az új bőr. Ami simább lett, fénylő, életerős. Aztán pár hónap múlva ugyanolyanná vált, mint előtte volt. Ez a pattanás utáni hegekre vonatkozik. Amire igazán jó volt, az a fénykárosodott bőr. A barnás felrakódásokat gyönyörűen elvitte. Aztán a töménységet csökkentettem, és a vattát meg nem csavartam ki. Ezt a közép-mély hámlasztást nagyon sokáig végeztem. Az ajakon most is végzem, 25%-os oldattal.

Amit meg kell érteni, az, hogy a savak a hámot oldják, simítják felülről, és ha olyan erővel és koncentrációval adjuk, ami már eléri a hám-irha határon lévő dermojunkcionális határt, ahol a hibás (heges) hámképződés elindul, ott már rengeteg mellékhatás (mi képezhetünk új, akár vaskosabb heget) jöhet. Tehát a savazással felül simítunk, de az okot, a tönkrement vagy inkább sérült hám-irha határt nem érintjük. Persze sokan mondják, hogy az állandóan adott enyhe savak olyan burjánzásra késztetik a hámot és mélyebb rétegeket, hogy a hám-irha határ is simulhat. Ezt mondják a dermabrázióról is. Évekig hámlasztottam, de az igazi megoldás a lézer, vagyis célzottam támadni a sérült hám-irha határt. Lézerrel, villanófénnyel és rádiófrekvenciával (ELOS). Az állandó égetés adja a bőr „újra strukturálását”. Itt is az időnek igen-igen erős szerepe van.

Kolbi

5181. cumus (válaszként erre: 5172. - 974d599ebc)
2015. okt. 5. 15:05
Jelentkezhetek ? Nem vagyok stróman:))) Köszi.
5180. 974d599ebc (válaszként erre: 5178. - 974d599ebc)
2015. okt. 5. 11:25

Még egy: Amerikában az ismerőseim 30-35%-ossal maguknak csinálják, évi egyszer, télen, az erőteljes lemezes hámlás és a fényvédelem miatt. Emiatt ott nem sokan mennek orvoshoz. Külön home szetteket árulnak az üzletekben, amelyekhez csomagolnak pl utóápoló zseléket, fényvédő krémeket stb.

Persze mint mindent, ezt is ésszel kell csinálni.

5179. 974d599ebc (válaszként erre: 5174. - NNelly)
2015. okt. 5. 11:16
Csak az évek meg a rutin...:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook