Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
:)))be kellene perelni a tükörgyártókat:)) Legyenek szivesek olyan tükröt gyártani, amikben jól nézünk ki:) rontombontom
A TESCO-s tükrök is durvák:DDD Itthon a fürdőszobai az eléggé humánus... a tükrös előszobai és a gardrobszekrény az megint az elevenembe vág:))) +15 év:))))))
Örülök, ha tetszem neked:). Lehet, hogy tényleg jobb lenne nyitott szemmel járkálnom, mert az elöbb nekimentem az ajtónak és jó nagy szarvam lett.
szia drága Cumusom ! én az anyukám tükrében mindig olyan szépnek látom magam...aztán vannak másmilyen tükrök is :((
de te csak ne csukogasd a szemed, mert nagyon szemrevalo csaj vagy ...
Èn is általában becsukom a szemem, mintha aludnék:) Otthon nem látom mgamat úgy.., hanem másképpen:)
Melyik területre gondolod a "hamarosan vmit":))
Hát ez nagyon jópofa hozzászólás volt! Teljesen átéreztem az első felét, miszesrint nem szeretsz a fodrásznál tükörbe nézni - ugyanis én elrettenek a látványtól, - de a második felét még nem tapasztaltam meg. Még nem határoztam el magam teljes biztonsággal. Csak annyit tudok hogy hamarosan valamit... :-D De Ti nagyon jó motivációk vagytok! :-D
És már benn is vagy, tádámm :)
Alsószemhéjra még nincs időpontom, sőt még elképzelésem sincs, hogy mikorra és hogyan kéne a vele járó hosszas eltűnést megszervezni.
Meg aztán azt olvasgattam itt-ott, hogy az alsót egy életben leginkább csak egyszer lehet megcsinálni, szóval lehet, hogy még érdemes halogatom is egy kicsit....?
Jópofi;) Mi van az alsószemhéjaddal, kértél már idöpontot? Jelentkeztem a másik naplódba is, a belépöt a lábtörölö alá tettem:)
Én tegnap csináltattam új szemüveget, nem vettem le a tükör előtt állva :) Sztem működik, csak mind egy kicsit szkeptikusak vagyunk... :)
Tegnap fodrásznál voltam, és ilyen esetekben az szokott lenni, hogy meglátom a fonnyadt arcomat a tükörben, és utána inkább nem is nézek oda többet. Nade tegnap ez elmaradt :) Tükörbe néztem, és nem volt a látvány olyan szörnyű, mint szokott lenni.
Ennek két oka lehet.
Vagy működik a hifu, vagy fel kellett volna tenni a szemüveget :)
Köszönöm :) akkor nem csak én látom :)
Szia, köszi, hogy bepillanthattam az átalakulás folyamatába.Elmondom Neked a fotód kinagyítottam teljes képernyőre és azt látom, hogy feszesebb az áll vonal, a szád alsó zuga is egyenesebb mint az előtte fotón.Három hónap után már látványos kell legyen az eredmény.Alig várom az újabb fotókat.T
Tudtok valamit a Luxury Body Care kezeléseiről??
Az állvonalad látványosan felhúzódott:) Jó lesz ez:)
Alakul igen :) most már látszik, hogy van hatása, hogy milyen lesz a végeredmény és tartós-e az majd csak hetek múlva derül ki.
Szia!
Rákattintasz az "interaktivitás" fülre és ott kattints a megnézni kívánt sorra, majd a menüben az "olvasók" fülre kattintva kérj engedélyt. Azt hiszem :-) Én is még egyszer csináltam :-) Sok sikert!
ha tudnám, hogy kell kopogtatni...
Szia!
Látsz valami változást? Elégedett vagy? :-)
Titkos naplóban van, ha bekopogsz beengedlek :) ott leírtam mit éreztem, nem fájt, inkább kellemetlen az érzékenyebb helyeken. A szemem környékét nem kezelték, csak a pofimat, és a nyakamat.
hogyan nézhetem meg? mert a nyilvános képek menüpontban nincs, köszi T
apropó:fájdalmas volt? mit mondtak, a szemhéjat is megemeli?
Raktam fel három hetes képeket a HIFU-ról :)
Az elektrolízis hálátlan feladat. Ha kis energiát adnak nem történik semmi, ha meg túl nagyot, úgy jókora heg képződik. Nagy a rizikó. Sokszor kell menni, lassú, fájdalmas és drága folyamat. Meg van a saját kultúrája külföldön. Itthon nemigen fog elterjedni.
Kolbi
Aki dús parókát kapott ajándékba, annak nem számit:)))
Egyébként próbáltam már rákeresni, csak egyetlen egy személyt hozott ki, ha jól emlékszem valami Katalin, őt is Pesten, aki elektrolízissel szőrtelenít. Kicsit elbizonytalanít, mert ugye ha jó lenne, akkor csinálnák a kozmetikusok is. Viszont én akkor sem tudok mit kezdeni ezekkel a szőke szöszökkel.. esetleg ha lenne valaki akit tudnál ajánlani az országban, megköszönném.
Köszönöm szépen Kolbi és bocsi csajok az off-ért :)))
Mi meg fizetünk ezért.... facca...:D
Nem érdemes venni elektrolízisre való otthoni készüléket, mert a kezelése nagyfokú szakértelmet és gyakorlatot igényel. Könnyen maradandó hegesedést okozhat.
Írd be a keresőbe az "elektrolízis"-t és találsz profikat, akik elég jól elvégzik a pár szőrszál eltűntetését.
Kolbi
További ajánlott fórumok: