Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szerintem qrvára nem biztos, hogy 3mm nem bontja a zsírt.Logikusan vékonyabb területnél (pl.szemkörnyék,vékony felhám,abban a mélységben is simán lehet zsírvesztés) Inkább az a gyanúm, hogy a többalkalmas kozmigépek 40-50 fokra melegítik csak a szövetet....
Olvasgattam itt, és teljesen helytálló a csajok észrevétele (sajnálatos saját tapasztalatuk alapján). Vékony felhámú, kevés zsírrétegű arcra ez a kezelés nem jó, főleg 1000-2000 lövésszámmal.De leginkább sehogy.Plusz az erősebb dohányosok se várjanak csodát....
Dr. Csernus Krisztina, Dr. Varga Klára, Dr. Dobozy Enikő,Dr. Pataki Gergely hyaluronsavas tapasztalat?
Ellansé kezelést valaki próbálta már?
Oh kár, szerintem neked egyértelmuen nem jó a Schrofner, szóval tényleg azonnal válts! Nekem már kb. 3 hét után volt pozitív változás.
Most azért kíváncsi vagyok a másikra is, de csak tegnap kezdtem el használni. Lehet pár hét múlva csak szempillaerdo lesz a fejem helyén??!:)))
De jó neked. Nekem azóta se történt növekedés. Sőt nekem amikor bekenem a szempilla tövénél akkor csíp egy picit, főleg a szem külső sarka felé. És aztan viszket az egész szempilla tövem..lehet hogy valamilyen ható anyagra allergiás vagyok..
Úgy hogy én lassan abbahagyom, és visszatérek a jól bevált 4 long lashes re..
Szívesen...örülök, ha sikerélményetek van és ezzel aztán lehet...
Másik kence is jó, de én nem tudom rendszeresen használni, mert arra kicsit allergiás vagyok ...
Sziasztok, jöttem referálni a Schrofner szempillacsodáról. Nekem nagyon bejött. Öszzehasonlítani (még) nem tudom a másik fórumkedvenccel, de mivel azt is megrendeltem, majd 8 hét múlva azt is megteszem.:)))
Majdnem 8 hete használom, kezdetben naponta, alsó-felso szempillaívre egyaránt. Az alsóra kenést kb. 5 hét után abbahagytam, mert a szem külso részén egyszeruen összeakadt az alsó és felso szempillasor, mert az alsó szálak is túl nagyra nottek. Nekem dúsabb is lett a pilla, meg hosszabb is. Korábban (kb. 1 éve) volt műszempillám, na az eredmény arra hajaz, csak a mű hatás nélkül. Szóval nekem ez is bejött Velvet67-tol. Köszönöm az ajánlást!
Sziasztok!
Közületek járt már valaki Dr. Molnár Miklosnál? Kinek milyen tapsztalata van a hyaluronsavas ránfeltöltésről?
Sziasztok!
A Take Ten arctornát próbálta valaki az utóbbi két évben?
Nem szerencséd volt, hanem jó kezekbe kerültél.
Ezekkel a problémákkal szembesülök én is. Ezeket a gépeket nem azért fejlesztették ki, hogy sorozatosan becsapják a pácienseket, hanem hogy segítsenek rajtuk. De mindenkinek más és más beállítás szükséges, ha egyáltalán alkalmas a kezelésekre. Ezt csak egy jól felkészült szakember tudja elvégezni és nem egy kozmetikában 2 hete betanított asszisztens.
Amikor elkezdtem a sublatív kezeléseket, akkor ennek az árát 75 000 Ft/alkalomban állapítottam meg. De igazából a kezelést mint eljárást megtanították, de a várható eredményre csak nehezen megfogható utalásokat, lózungokat kaptam. Onnan már megjöttem, hogy "forradalmian új, csak nálunk, megváltoztatja az életét, stb." Mit tettem? Azok a páciensek, akik egy "normál", 5 kezelésből álló, alkalmanként 30 000 Ft-ba kerülő fotorejuvenációt kaptak, azoknak egy sublatív kezelést is 30 000-ért adtam. Ez az önköltség alatt van jóval. Ez a betanulási fizettségem és nem ráfizetésem.
A páciensek egy részénél fantasztikus eredményt adott, míg egy résznél alig volt látható a javulás. És sajnos volt egy kis százalék, ahol igen erős zsírvesztést, összeesést észleltem. De ezt csak én tudom!
Tehát a fókuszált ultrahang is valószínű sok páciensnek boldogságot hozhat el, de érdemes olyan kezelőt keresni, aki tényleg ért hozzá.
Kolbi
Megnéztem Koós Rékát,szerintem ez egy teljesen más beállítású kép,közeli,össze van fogva a haja,a smink gondolom a szerephez van kitalálva.Nézzétek meg az alatta lévő fotót,1 nappal előbb készült,szerintem teljesen rendben van a nőci.Meg kell védjem a hifut,nekem több,mint 1 éve egy doktornő csinálta,szerintem még most is tart,de a kezelés után fél évvel kaptam a legtöbb dícséretet.A doktornő általában személyre szabottan,részlegesen végzi,és ha kell töltésekkel is korrigál.Én nem vettem észre zsírbontást.
Szem-,és állkörnyéken készült a kezelés,főként a megereszkedést,és pattanások okozta hegesedét kezeltük vele,kb 2 hónap múlva lehetett látni a kisimulást.Nekem pozitív a tapasztalatom vagy lehet,hogy csak szerencsém volt.
Igen, ez így van, amikor a "normál halandó" is pár gondolat után felteszi magának a hülye kérdést, hogy ez a fókuszált ultrahang ha az arcon használjuk épít, míg a hason, karon fenéken, akkor bont. Hogy is van ez?
Ha orvos csinálja, akkor frankó, ha kozmetikus, akkor csak közepesen frankó. De persze frankó akkor is.
Szóval meg kell tanulni jól magyarázni...
Kolbi
Szerintem tiszike nem a normál halandókra gondolt..vannak például endokrin betegségben szenvedők, mint a cushing-szindrómás túlsúlyosak, akik semmilyen módon nem tudnak lefogyni. Lapos fenekük ettől sem lesz, max formálódnak egy kicsit...vannak, akik pár centinek is örülnek..én nem sajnálom tőlük.
A bosszantó inkább az átmarketingelt név, és úgy hirdetni, mintha ezzel feltaláták volna kábé a spanyolviaszt.