Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

7848. Sylvia.Lilly (válaszként erre: 7843. - SSszonja)
2017. ápr. 24. 18:04

De lehetséges. Nagyon jól tudják tölteni, legegyszerűbb a hialuronsav, de saját zsír is lehet.

Megvan annak a technikája, hogy ne menjen érbe az anyag: nemcsak itt, az egész arc nagyon dúsan erezett, ezért gyógyulnak általában szépen és gyorsan a sebek, s ezrrt tud nagyon ijesztően vérezni egy kisebb seb is a fejen.

Kontárhoz ne menjünk, nem éri meg a vakságot, vagy egy maradandó nyomot hagyó bőrelhalást kockáztatni.

Lejjebb írtam, Volbella a legjobb ide.

7847. Sylvia.Lilly (válaszként erre: 7839. - Csipkezsepi)
2017. ápr. 24. 17:58

Hát, látatlanban nehéz megtippelni, hogy mennyi cucc menne az arcodba; attól függ, hogy mekkora a volumenhiány és hány ml után vagy elégedett. Ez kicsit egyéni ízlés kérdése is. A legjobb, ha rábízod magad egy szuper dokira, akinek bízol az ízlésében, és a szakmai tudásán túl a művészi látásmódjában is.

Járomívre kb. 1-3 ampulla Voluma (ez persze lehet több is, ha nagyon hiányzik az Ogee ív), szemzugba lágyabb anyag kell, egyik legjobb ide a Volbella, 1-2 ampulla. De ezek csak az én tippjeim. :)

7846. Sylvia.Lilly (válaszként erre: 7831. - Szédült-napraforgó)
2017. ápr. 24. 17:47
Igen, így kell ezt csinálni. :)
7845. szédült-napraforgó (válaszként erre: 7842. - Ryana)
2017. ápr. 24. 15:30
Először úgy felkacskaringózták a szemöldökömet, mint egy karikatúrán, aztán lenyomták teljesen a szememre, illetve volt , hogy totál aszimmetrikus volt a kettő. De volt olyan doki, aki jól botoxszolt, viszont feltölteni nem tudott.. miért is jönne össze minden egy kézben?! :)))
7844. Smoochie (válaszként erre: 7843. - SSszonja)
2017. ápr. 24. 15:26
Nekem egyszer volt feltöltve, nem lett rossz, DE. Oda csak valami puhább cuccot lehet tölteni (állítólag - de majd megerősíti vagy megcáfolja aki ért hozzá), és az a puhább anyag egy (1) hónapig ki is tartott. Fél évet mondtak, de az arcom pikkpakk "megette" a cuccot. Ez a kis kaland nem ért meg százezret...
7843. SSszonja (válaszként erre: 7835. - Sylvia.Lilly)
2017. ápr. 24. 12:14
A könnyárokba mennyire lehetséges beletölteni? úgy értem van egy sáv a szem alatt ahova nem töltenek, mert veszélyes az erek mitt. Legalábbis nekem mindig ez a bajom, hogy töltenek egészen a karika alsó peremébe, ami akkor ott tök jó de aztán picit leszáll az anyag és belekerül az orcám felső részébe, ami szintén nem gond, de én azt szeretném, hogy a szemem alatti rész legyen teltebb. Ez nem lehetséges? vagy csak én járok rossz helyre?
7842. Ryana (válaszként erre: 7838. - Szédült-napraforgó)
2017. ápr. 24. 08:12
Hogy sikerült a botoxot elcseszni, mi történt? O.O
7841. Csipkezsepi (válaszként erre: 7833. - 2af282e602)
2017. ápr. 24. 06:55
Háát bátor voltál...de végül is bátraké a szerencse :)
7840. Csipkezsepi (válaszként erre: 7834. - Ryana)
2017. ápr. 24. 06:51
Igen, és is először az arcomról fogyok...nah, és hát a cicimről :(
7839. Csipkezsepi (válaszként erre: 7835. - Sylvia.Lilly)
2017. ápr. 24. 06:42

Nekem kell a belső szemzugot is tölteni, ill végig a szem alatt, mert karikás és a karika alatt volumenhiányos.

Ha járomcsont töltés + belső szemzug és könnyárok (azt hiszem ezt hívják tear trough-nak) töltés történik, kb. hány ml töltőanyaggal számoljak?

Jah, és hát igen...az aranykezű doki. Engem is érdekelne az elérhetősége :)

2017. ápr. 23. 21:46
A szem környékre kellene nekem is, de nem merek egyelőre elmenni senkihez sem, mert olyan neves arcszobrász dokiknak láttunk itt szó szerint gyalázatos munkáját, hogy az valami elképesztő. Számomra, ami még döbbenet, hogy milyen szinten képesek a botoxszot is elcseszni.
7837. Ryana (válaszként erre: 7835. - Sylvia.Lilly)
2017. ápr. 23. 20:38
Ismer valaki ilyen aranykezűt? :)
7836. 2af282e602 (válaszként erre: 7830. - Sylvia.Lilly)
2017. ápr. 23. 20:36
Köszönjük a jó infókat. És véletlenül Te ismersz aki jól tölt ? Ha nem akarod ide írni privátban is elkuldheted légyszíves.
7835. Sylvia.Lilly (válaszként erre: 7829. - Csipkezsepi)
2017. ápr. 23. 20:26
Szerintem csökkenhet valamelyest a könnyárok, ha a járomcsont tetejére, felülre is töltenek. Ha még kell, a többi részére, tehát a belső szemzugtól kezdve is lehet tölteni. Ha mélyre töltik, szépen megemeli a szöveteket Tyndall-efektus és ödémás hurkácskák kialakulása nélkül. Megfelelő anatómia kell ahhoz, hogy nagyon szépen meg lehessen oldani, tehát pl. nem árt egy eleve magasabb járomcsont...;) Persze mindenképp sokat lehet javítani a problémán. Aranykezű doki kell hozzá... Ez művészet.
7834. Ryana (válaszként erre: 7821. - Sylvia.Lilly)
2017. ápr. 23. 20:25

Marionett ránc, ez az! Nem ismertem a fogalmat, de totál ez az, ami nekem gondot okoz a szám két oldalán, ide került most némi hyaluronsav.

Azért is ráncosodik az arcom könnyebben, mert elég vékony vagyok, arcra nehezen hízok, de ha lemegy pár kiló, az legelőször az arcom horpadásán látszik meg.

Szóval Juvéderm Voluma a horpadás ellen, és Juvéderm Vollure XC a marionettráncba, jól értem? Nagyon köszönöm a tanácsot.

(Kuponozást nem tervezek ilyen célra.)

Esetleg valami bevált tipp, hogy hol végzik az ilyen beavatkozásokat nagy rutinnal?

Köszi-köszi mindenkinek. Hátha megúszom az arcfelvarrást... még pár évig.

7833. 2af282e602 (válaszként erre: 7829. - Csipkezsepi)
2017. ápr. 23. 20:13

Igen. Ha kiemelik a járom csontot valószínűleg elmélyül a szem árok. Legalábbis én is így képzelem el. Nekem nincs árkom..3 ml vettem a plasztik sebésznél. Amit a doki adott be. 2 korrekción voltam hogy tökéletes legyen. A 3. Ampulla a korrekciókra ment. Aztán volt egy horpadas az állam egyik oldalán. Gyerek koromban össze tört az állam és hianyzik egy darab. Oda rendeltem magamnak. A dobozban 2 adag van szóval 2 ml. Hát én csak úgy beszurtam jó mélyre az államba követve a csont formáját és aztán szépen elegyengettem kitoltottem a horpadast. Ez nem volt abszolút nehéz. Természetesen szemárkhoz nem mernék nyúlni. Botoxot se mernék isten ments. Egyébként azt nem is lehet rendelni.

Aztán a maradék volumat még a pofimba ide oda jó mélyre be nyomtam. Meg a barátom iszonyú nagy szemöldök közötti 2 barázdába nyomtam .neki nem használ semmit a botox. Az igazság még kellett volna 1 adag a barátomnak de szegény már így is rosszul volt tőlem hogy mire vagyok képes. Az állam tökéletes. Esetleg majd csinálok egy naplót.

Igen gondolkozom hogy hívom a dokit hogy majd lassan mennék. Nem akarom hogy teljesen kimenjen. Az államba egyenlőre biztos nem kell. Egyébként nagyon féltem amikor csináltam és megfogadtam hogy soha többé. Olvasgatok olasz fórumokat sokan maguknak csinálják. Francia fórumokon ezt meg nem olvastam.

7832. szédült-napraforgó (válaszként erre: 7826. - Sylvia.Lilly)
2017. ápr. 23. 20:05
Pár rémes orvosi töltést látva, szegény páciens akkor sem járhatott volna carabbul, ha maga tölti.
7831. szédült-napraforgó (válaszként erre: 7820. - Sylvia.Lilly)
2017. ápr. 23. 19:59
Nálam pont ez történt. Az orca töltése csökkentette az orr melletti redőt, ill. megemelte a lógásnak indult , zsírvesztett bőrt. Töltés: Juvederm Voluma
2017. ápr. 23. 19:10
Plusz info érdeklődőknek: bizonyos kötésben tartalmazza a hialuronsav molekulákat a sűrű gél (Voluma), de van egy folyamat, ami még növeli a tartósságot, ez pedig az isovolumetric degradation, azaz izovolumetrikus lebomlás. Ez azt jelenti, hogy amint lebont a szervezet némi mennyiséget a töltésből, az így keletkezett vizet azonnal megköti az ott lévő töltőanyag, ezáltal is lassítva az apadást. A hialuronsav tömegének kb. ezerszeresét képes megkötni vízből, ezért az is fontos, hogy sok vizet igyatok. Olvasni egyes orvosoktól, hogy ez nem befolyásolja a dolgot, de ezt nem hiszem. Ez olyan, mint hogy nem számít a bőrödnek, hogy mennyit iszol... No comment.
7829. Csipkezsepi (válaszként erre: 7824. - 2af282e602)
2017. ápr. 23. 19:02

Azt írtad, hogy járomcsont kiemeléshez 3 ml kellett. Plusz 1 ml..a + 1 ml szintén a járomcsont kiemeléshez ment be?

Járomcsont kiemelésnél a könnyárok még inkább mélyebbnek tűnik?

7828. Sylvia.Lilly (válaszként erre: 7827. - Csipkezsepi)
2017. ápr. 23. 18:59
Nem olcsó, de kiváló anyag és rendkívül tartós. Nincs semmi érdekeltségem az Allergannál, de csak jókat olvastam róla. A cég 2 évet ír, de bizonyos helyeken akár 3 év múlva is megvan még. Persze, mivel nem vagyunk egyformák, nem azonos módon és tempóban bontja a szervezet a hialuronsavat, vannak egyéni különbségek. Mindenesetre nagyon tartós és szinte implantátumként viselkedik.
7827. Csipkezsepi (válaszként erre: 7823. - Sylvia.Lilly)
2017. ápr. 23. 18:53
Köszi, csak az árak végett.
7826. Sylvia.Lilly (válaszként erre: 7824. - 2af282e602)
2017. ápr. 23. 18:43

Aztaaa, te csináltad magadnak? Van valamilyen eü végzettséged, vagy csak kiképezted magad? :)

Én nem mernék magamnak tölteni, sem botoxot szúrni. Ha nem ismered nagggyyyon alaposan az arc anatómiáját, rs hogy hogyan kerüld el, hogy érbe kerüljön a hialuronsav, akkor azért elég rizikós a dolog. A Volumát ráadasul egész mélyre, a csonthártya fölé kell tölteni, illetve a tartósság és az esztetika szempontjából sem mindegy, hogy hogyan töltöd (irányok, adagolás stb.). Mindenesetre gratulálok a sikerhez és a bátorsághoz! :)

Gondolom, nem várod meg, míg teljesen felszívódik, ha már látod az apadást, akkor lassan ideje rátölteni. :)

2017. ápr. 23. 18:20
Összesen 5.Bocsánat.
7824. 2af282e602 (válaszként erre: 7823. - Sylvia.Lilly)
2017. ápr. 23. 18:19

Nekem a járom csont kiemelesehez kellett 3 ml. Plusz 1 ml .plusz 1 ml az államba. (Saját kezűleg ) 🙂🙂 Összesen 4. És egyáltalán nem lett nagy. Februárban volt 1 éve. Még tartja magát. De kezd lassan felszívódni. Juvederm voluma. Nagyon jó. De tényleg jó doki kell hozzá.

Nekem botox és juvederm hyaluron ami be jön. Botoxbol csakaz azzalure márkát szeretem. Nekem csak az marad meg 5,6 honapig. Vistabel 2 hónap max.

Az új juvedermrol még nem hallottam. Utána olvasgatok.

7823. Sylvia.Lilly (válaszként erre: 7822. - Csipkezsepi)
2017. ápr. 23. 18:11
1 ml. Egy doboz Volumában 2x1 ml töltésre kész ampulla van.
7822. Csipkezsepi (válaszként erre: 7820. - Sylvia.Lilly)
2017. ápr. 23. 18:00
1 ampullában hány ml töltőanyag van?
7821. Sylvia.Lilly (válaszként erre: 7820. - Sylvia.Lilly)
2017. ápr. 23. 17:26
Az kimaradt, hogy az Allergan kijött egy új hialuronsavval, amelyet kifejezetten a nazolabiális redőbe és a marionett ráncba ajánlanak. Juvéderm Vollure XC a neve.
7820. Sylvia.Lilly (válaszként erre: 7818. - Ryana)
2017. ápr. 23. 17:16
A nevetőránc alatt a nazolabiális redőt érted? Ahogy a neve is mutatja, ez inkább redő, a kisbabáknak is van. :) Az évek során sajnos elmélyül a zsírvesztés, az arckoponya változása és egyéb szöveti sorvadás miatt. Az arcközép volumenvesztése miatt lelóg a felesleges bőr, mélyül a 'zárójel' a száj körül. Az alapszabály az, hogy az arc felső harmadára, felére szúrunk botoxot, de ez mára nem olyan merev. Persze a nazolabiálisba nem tesznek botoxot, hanem az okot korrigálandó, a járomívet kell feltölteni hialuronsavval vagy saját zsírral. Ez önmagában javít a következményen, azaz a nasolabiális redőn, s ha ez nem elég (sokszor nem), akkor töltenek még a redőbe is. Ha csak az arc egy részét kezelik, nem lesz szép, harmonikus a végeredmény, nem lesz elégedett a páciens, csalódás a vége. Az a véleményen, hogy inkább gyűjtsük össze a pénzt egy komplexebb kezelésre, máshogy nem érdemes belevágni (a spórolás, kuponozás és egyéb akciók a halálom, mikor a szépségünkről van szó). Tehát a te esetedben: pár ampulla Voluma az arcközépbe, s ha még kell, további hialuronsav a nazolabiális redőbe. Én tetetnék némi botoxot a szarkalábakhoz is, illetve a homlokba. Sokkal szebb, egységesebb lesz a végeredmény, ragyogni fogsz. :)
7819. Sylvia.Lilly (válaszként erre: 7817. - 2af282e602)
2017. ápr. 23. 17:01
Köszi szépen, nagyon kedves vagy, de nem akarok zavarni, ha nem tudok hozzátenni a mások által jól leírtakhoz. Konkrét tippeket, orvosokat stb. nem igazán tudok ajánlani, legalábbis nem saját tapasztalatból. Az utóbbi pár hónapban itt vagyok ám rendszeresen, zugolvasóként. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook