Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A "jobbak" engem is nagyon érdekelnének 😀Feltöltesről beszélgetünk még mindig ha jól követem.
En hajlok egy próbára B.Beatrixnel de majd csak nyár végén.ha nem jon addig a tuti név😀
Kik azok a "jobbak"? Ez itt a kérdés.. Lefogadom, hogy bár bizonyára többen vannak, akik árérzékenyek, de legtöbbeknél nem ez a szempont, hanem az, hogy tényleg azt kapja, amit ígértek neki. Sőt állítom, nem minden esetben azonos az ár Pesten egy felkapott dokinál és vidéken, ahol kisebb a kereslet, ezáltal az árak lejjebb vannak. Nem is kicsit. Pl Hifunál, FTV-nél majdnem fele, ugyanazzal a géppel vagy ugyanazokkal a szálakkal. Pécsről 2 doki is jár fel Pestre, mert ha a páciens nem megy le Pécsre, majd ők elmennek a pácienshez. Viszont van ez fordítva is, lásd Faludi Pétert, aki Pestről jár le Pécsre. Az igazán meggyőző eredmény az, amit magam látok valakin, és tudom, h milyen volt előtte. Na ez az, ami nem jön össze. A másik dolog, hogy mondjuk én elégedett vagyok az eredménnyel, míg más ugyanolyan eredménnyel nem lenne az, így a véleménye is más a dokikról . Én még ott is látom a problémát, hogy legtöbb doki maga ígér olyat, amit nem tud teljesíteni. Ez már eleve bukta. érthető a részéről, mert belefektet több millert a gépbe, és annak ki kell termelnie az árát, úgy pedig nem fogja, ha azt mondja a páciensnek: Talán valami majd látszik a kezelés végén... de lehet, hogy nem....
A Juvederm Voliftre mondta nekem a doktornő, h nem vált be. Nem tartós és alig látszik.
1 hónap múlva nagy szerencsével lehet csak időpontot találni, a jobbakhoz hónapok múlva sincs már hely. Esetleg várólistára tesznek, s ha valaki lemondja az időpontját, behívnak. De ugye ez is egy lista... Nagyon fontos esemény előtt ajánlott bőven előre tervezni.
Sikerült valami megoldást találni?
Valahol lejjebb írtam a Juvéderm Vollure-ről, mint újdonságról.
Kiderült, hogy ez csak az USA-ban új, Európában pár éve van már Juvéderm Volift néven.
Kedves Csipkezsepi!
Nekem elég volt 1 ml.
Hyaluronsav.
De kár, sajnálom! Akár be is jöhetett volna, és akkor hétfő reggel már ott álltam volna az ajtóban.
Köszi, hogy leírtad!
De jó, hogy szép lett és elégedett vagy!
Azt tudod, hogy hány ml.-t töltöttek a nasolabiális redőbe és milyen anyagot?
Köszi vajdai nálam is ez történt!
Elmúltak a puklik és gyönyörű az eredmény!
dr. Nowinszky Tibor csinálta és a glabellába meg a nasolabialisba töltött. Főleg az utóbbi nagyon látványos!
Az orvos a beavatkozás előtt el is mondta, hogy az dob a legtöbbet az öregedő arcon. Nem is gondoltam. Én a glabellára tippeltem. De tényleg! Az összhatás így,
nasolabialis nélkül, évekkel fiatalabb.
Szóval örülök!
Lézeres mélyhidratalas Hyaluronnal (vhogy így hívják) kipipálva. Eredmény : gyakorlatilag nulla. Mondjuk kb erre számítottam de ki akartam próbálni.
Én nem fogytam...az arcom is rendben van, csak azt a két fránya zárójelet akartam eltüntetni a képemről (nasolab. redő és szájzugi redő) amiktől olyan búbánatos fejem van, ha éppen nem ér fülig a szám...csak egy centi emelés a fül irányába, és minden OK lenne.
Kevés.
40 évesen fotorejuvenálunk, mezoterápia, Drakula, töltünk, rollerezünk. Szálat akkor teszünk be, ha ténylegesen "leszakadt" az arc. 60 kg fogyásnál indokolt akár 40 évesen is, mert annak a fogyásnak a nyoma meg kell, hogy látszódjon az arcon is.
40 évesen általában még nem szokott az arc "lelógni", így hatása sem lesz, nem lesz mit emelni.
Kolbi
40 év az sok vagy kevés hozzá? Nekem 46 évesen volt - 80 szálat tettek be, és még utána ha jól emlékszem, huszat - de majdhogynem a kidobott pénz kategóriába sorolnám...gyors, fájdalommentes, az biztos, felépülési idő nincs, csak az eredmény nagyon szubjektív.
Szegeden a bajusz Huba állítólag nagyon szépen tölt zsírt.
Ne aggódj felszívódik kissé,mikor nekem töltötték nekem is dudor volt ott,de abból lett a tökéletes.
Gastric bypassom volt 3 hónapja, és nem nagyon van ráhatásom a sebességre. Sajnos kicsit nehezebben megy az evés mint a többieknek, így heti 2 kiló szokott lemenni. Lassan mondjuk jó lenne fékezni, mert közeledik a domb alja, de az orvosaim még nem aggódnak. :)
Általában 40 évesen nem szoktam ajánlani a szálbehúzásrt, de akinek gyorsan és erősen megereszkedett a bőre, annak kiváló. Jól olvasom, 30 meg, újabb 30 Kg? Húha. Hova a nagy sietség?
Kolbi
Köszönöm a tanácsot, utána nézek. Amit eddig olvastam erről a technikáról az alapján nem ártok vele magamnak akkor sem, ha a következő hónapokban újabb 30 kiló megy le rólam, jól értelmeztem?
Keresd Szabó Gábor dr-t, neki van a legügyesebb keze szálbehúzáshoz. Gyors, látványos, nem olcsó. A mostani dél-koreai szálak egészen másképpen viselkednek, mint a régiek.
Kolbi
Sziasztok!
Szeretnék tőletek kérdezni valamit.
Tegnap voltam glabella, botox, hyaluron feltöltésen.
Két kisebb mandula alakú dudor lett a szemöldököm között.
Szerintetek idővel felszívódik?
Vagy ott lesz egy évig, amíg tar a feltöltés hatása?
Nem tudom, hogy ez most ödema a szúrások miatt, vagy maga a töltőanyag dudorodik?
Köszönöm nektek előre is!
Köszi szépen, az élesztős trükköt mindenképp kipróbálom! :) Nagyon érzékeny a bőröm, úgyhogy csapok egy főpróbát a héten!
A zsírbetöltéshez a zsír levételt egy zsírleszívás során végzik? Mert hasplasztikám az tuti lesz, az is csak akkor, ha vége a fogyásnak, eszerint mindent akköré kell majd igazítani.
Gondolom a zsírfeltöltéshez is jó szemű, remek arányérzékű orvos kell.
Zsír betöltés arcba, de csak ha már megállt a fogyás. Pár hét szobafogság, de eredményes és árban is reálisnak mondható.
A buli napján :Csinálj egy klassz bőrradírozást. Futtass fel tejjel egy élesztőt ( nem por) tegyél bele mézet. Kend fel vastagon az arcodra. Hagyd fenn legalább fél órát, én 1 órát szoktam, de nem tudom, h neked mennyire érzékeny a bőröd. Ha lemostad, masszírozz bele természetes hatóanyagú mélyhidratálót, illetve ha vannak jó kis bio hatóanyagaid, akkor azt is. Ha be is pirosodik a bőröd, 1-2 óra alatt elmúlik. Felér egy liftinggel, szemmel láthatóan feszesebb, sima és élettel teli lesz a bőröd. Erre aztán mehet a smink. Ez tűzoltó kezelés, de nekem nagyon bevált. Persze ez nem helyettesíti a komolyabb beavatkozásokat, de olyan " mindig kéznél van, gyors segítség":)
Köszi szépen!
Én egyelőre csak olyan beavatkozásban gondolkodom, aminek nem végleges a hatása. Egy nagy fogyás közepén járok. Eddig -30 kiló, és még megy lefelé, ráadásul rohamtempóban, így nem tudom hogy fog kinézni a bőröm akár fél év múlva, nem tudom mennyit nyer vissza a rugalmasságából. Eddig a kövérség kifeszítette a szájkörnyéki ráncokat -karikáim mindig voltak- de most nagyon látványosak. Ha nincs senki, aki szerintetek tényleg profi, jó szemmértékkel, ízléssel, akkor elengedem a gondolatot, és kivárom mit alkot a bőröm magától. Csak olyan óriási testi változás, hogy kissé lázban égek. Persze tudom, nincs ingyen ebéd...
Egyébként meg töltés iránt érdeklődőknek ajánlom figyelmébe ezt a bejegyzést:
[link]
Állítólag az oroszok vérprofik ebben - kár :S jó lenne itthon is találni profi dokit!
Okoskolbász doki, nála ez gyorsnak számít, ő évek alatt fiatalít folyamatosan ill. állagot próbál óvni, de ez is kiderül majd számodra, ha gyorsan visszaolvasol ;)
Én annyit tudok tanácsolni, hogy nagyon gyorsan és sokat olvass vissza és akkor majd meglátod milyen nehezet is kértél!!!
Nem mondtam, hogy olcsó legyen, egy hónap múlvára keresni időpontot nem hinném, hogy annyira "gyorsan" lenne, ráadásul nem mondtam, hogy ne látszódjon semmi, csak azt, hogy legyen ideje meggógyulni egy számomra fontos alkalom előtt.
További ajánlott fórumok: