Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

7788. a.era (válaszként erre: 7773. - Mell)
2017. ápr. 14. 09:59
Szia! Én is rosaceás vagyok, szerettem volna hidroabráziós kezelést csináltani, de a kozmetikus lebeszélt róla. Azt mondta, enyhén vákumos a gép és ez a szívóhatás nem tesz jót, a rosaceás bőrnek.
7787. Brigi0024 (válaszként erre: 7782. - Szaffi007)
2017. ápr. 14. 07:38
Nekem is voltak apróbb csomók-orr/szàj redő lett feltöltve-,de pàr nap alatt elmúlt. Engem nem zavart,mert nem làtszott,csak ha végighúztam az ujjam rajta akkor éreztem. Legutóbb most voltam kedden töltésen és most is érzek apró csomókat.
7786. BoniBonca (válaszként erre: 7784. - SSszonja)
2017. ápr. 13. 10:52
Én voltam....semmit nem ér. Olyan mint egy sima kozmetikai arcmasszázs. Semmi extrát nem ad.
7785. SSszonja
2017. ápr. 12. 22:45
Az IPL ről szeretnek annyit írni hogy a november decemberi 4kezelesemnek aminek akkor semmi hatását nem ereztem most egy ideje észrevettem hogy a bőröm sokkal tömörebb.azt hittem ablakon kidobott penz volt de most nagyon ugy tűnikhogy nem.ősszel megint megyek majd szerintem.
7784. SSszonja
2017. ápr. 12. 22:42
Cw lézeres hyarulon feltöltésről tovabbra sincs senkinek tapasztalata? Ez inkabb kozmetikai kezelés és nyilvan nem annyira tartós de egyáltalán nem találok tapasztalatot,véleményt neten róla.
7783. Szaffi007 (válaszként erre: 7781. - Jadrolinija)
2017. ápr. 12. 21:06
Pont így voltam vele én is. Most már másképp gondolom. :-(
7782. Szaffi007 (válaszként erre: 7774. - Szaffi007)
2017. ápr. 12. 15:46
Sziasztok! Eltelt egy hét és egy nap. Talán-talán simul-lappad. Tegnap visszamentem a dokihoz, azzal fogadott, hogy "nahát milyen remekül nézek ki", meg hogy más egy hetesen sokkal dudorosabb. Elmondtam az aggályaim és félelmeim, de csak nyugtatott, hogy kell kb 2-2 és fél hét "mire az izmok eldolgozza az anyagot" (??? ti hallottatok már ilyet???) 04. 20-án megyek anyajegy szűrésre, addig várok, masszírozgatok és remélek. Töltöttem fel új képeket.
7781. jadrolinija (válaszként erre: 7779. - Szédült-napraforgó)
2017. ápr. 11. 20:25
Köszönöm hogy válaszoltatok.nem tudom miért, de nagyon idegenkedem a botoxtól.HA esetleg priviben irnátok nekem,ki az akihez nyugodtan mehetek és jó szakember, megbizhatok benne, megköszönném. Az arcom egyébként minden nap másképp néz ki, de szerintem rosszabb mint volt.A homlokomon nincs púp, viszont a ránc középen megint látszik, mert nekem csak ott volt. A nasolabialis ráncom pedig tényleg katasztrofális. Most nekiálltam maszírozni, egyszerre kivül is belül.
7780. peonia53 (válaszként erre: 7779. - Szédült-napraforgó)
2017. ápr. 10. 22:32

Szia!

Én erről már el is felejtkeztem. Pont ezt mondtam annó a dokinőnek, hogy később utat a tört a ránc.

Dudor, kisimult és később utat tört . Most csak botox van már.

7779. szédült-napraforgó (válaszként erre: 7777. - Jadrolinija)
2017. ápr. 10. 19:27
Oda nem jó csak tölteni, főleg annak, aki sokszor ráncolja . A Ránc utat tör magának, ezért kell a botox. Én is így jártam: Betöltötték a hyaluront, erre mellette lett egy még durvább ránc. A botox bevált.
7778. 2af282e602 (válaszként erre: 7777. - Jadrolinija)
2017. ápr. 10. 10:48

Sajnos homlokba így jár majdnem mindenki. Mert a homlok egy elég feszes rész. Szinte csak bőr van. Ha nem jó helyre nyomják sajnos kidudordik hurkàs lesz.

Hyaluronidase az ellenszer. De avval is nagyon kell vigyázni inkább vegszukseglet. Mert lebontja a természetes kollagén rostokat stb. Nagyon nagyon pici kell belőle. Ezt is általában ugyan az a doki csinálja aki töltötte. A nasolabialis is hurkàs?

2017. ápr. 10. 10:43

Sziasztok! Inkább mindent elolvasok, nem szoktam hozzá szólni. Most voltam hyaluronos feltöltésen. Hagyományos módszerrel, a ránc alá, plasztikai sebész csinálta. Egy

ml JUvadermet kaptam, elosztva a nasolabialis ráncba és a glabellába a két szemöldököm közé. Ennek másfél hete. CSomók vannak a szúrás helyén, illetve hurka szerű képződmény a ránc mellett./Nem alatta/. Elég elkeseritő igy.Ötletetek van?

7776. Ryana (válaszként erre: 7767. - Aff181865e)
2017. ápr. 10. 08:19
Egy tapasztalattal én is szolgálhatok. Nekem is majdnem egy évig tartott a teljes gyógyulás, fél évig elég érzékeny volt a bőr. Zsírvesztést nem okozott. Fiatalon, a huszas éveim közepe táján csináltattam. Az aknés hegeimen segített, de a pórusok méretét nem csökkentette. Megérte belevágni.
7775. peonia53 (válaszként erre: 7774. - Szaffi007)
2017. ápr. 9. 20:53
Én 1 x kaptam erre a részre. Többször már nem kértem csak botoxot. Nekem sokáig érzékeny volt, kicsit fájt akkor is ha óvatosan hozzáértem. Minimális dudor, kiemelkedés látszott (lehet kicsit többet kaptam mint a kellett volna???)
7774. Szaffi007
2017. ápr. 8. 16:14
Sziasztok! Kedden voltam glabella ránc feltöltésen (két szemöldök közti mérges/gondolkodó ránc). Bőrgyógyász kozmetológus orvos csinálta Belotero Intenze anyaggal. Botoxot nem javasolt az esetemben, mert fennállt a kockázata, hogy a felső szemhéj megereszkedik, tartás hiányában. Az hialuronsavat egy új fajta technikával injektálta be, legyező (pálmafa) alakban, mert elmondása szerint így az anyag jobban szétterül és nem gyűrődik össze a ráncban, ezáltal nem csomósodik. Az orvos szerint 2-3 napon belül kellett volna elmúlnia a bőrpírnak és duzzanatnak ami velejárója ennek a kezelésnek. Most vagyok a 4. napon, a tűszúrás nyomai és a bőrpír nagyjából elmúlt, de van egy kisebb és egy igen erős dudor a homlokom közepén, a bőr fényes mert feszül.... Olyan mintha dinoszaurusz bőröm nőtt volna. :-( Csináltam egy naplót is, de még nem volt időm képeket feltenni, talán majd holnap elkészül. Ha van valakinek tapasztalata a témában kérem, írja meg.
7773. mell
2017. ápr. 8. 15:47
Sziasztok! Hidroabráziós készülék otthoni használatáról mi a véleményetek? Mély rétegben rosaceám van, nem vészes, de lehet-e ezt a készüléket használni nekem? Hidroabráziós ultrahangos mélytisztító. Légyszi válaszoljon valaki!
7772. szoszi56 (válaszként erre: 7766. - Maggie)
2017. ápr. 7. 19:46
Szia Maggie! Köszönöm szépen jól vagyok, minimális fájdalommal. Igen, minden rendben volt, a dokival maximálisan meg vagyok elégedve, egyedül a várakozás nem tetszett, 10-re kellett mennem a klinikára, s negyed 6-kor jött berajzolni a doki, még egyszer mindent részletesen megbeszéltünk, fotózott, tükör elé állított, kérdezett, magyarázott. Jövő hét csütörtökön megyek varratszedésre, akkor már talán többet látok a végeredményből, persze a végleges még nagyon messze van.
2017. ápr. 6. 16:25
sziasztok,ajánlanám nektek az Ipl lézert,szépen "telíti az arcot,pigmentfoltokra is hibátlan!viszont nézzetek utána hol vannak jó szakemberek,nem mindegy mibe vágtok bele se pénz,de más szempontjábol.sok sikert
2017. ápr. 6. 14:35

Igen azt írják hogy lehet zsír veszites. Külföldi oldalakat nézek. Pl az IPL től is.

[link]

Google ba be kell ütni "lost fat co2 laser". Realselfen is sok minden van.

7769. Wyxsin
2017. ápr. 6. 12:11

Sziasztok.

Dr.Krasznairól van valakinek tapasztalata arcplasztikával kapcsolatban?

Köszönöm

7768. 2af282e602 (válaszként erre: 7767. - Aff181865e)
2017. ápr. 6. 11:56

Nekem 6 honapig nagyon érzékeny volt. Vékony bőr. Rozsaszinu 3.4. hónaptól. Előtte paradicsom. Óránként kellett hidratalnom. Egyfolytában! !!!! A zsír vesztest nem érzékeltem mivel a szemem körül mem volt.

De kolbi biztos jobban fogja tudni. Szerintem 1 év kell ahhoz hogy a teljes 100%os végeredményt lássuk. Én így voltam.

2017. ápr. 6. 11:32

Okoskolbász!

Kérlek írd le a véleményed a teljes arcfelületet égető széndioxid lézer előnyeiről és hátrányiról. Okozhat-e zsírvesztést, lehet-e a bőr hiperérzékeny?

7766. Maggie (válaszként erre: 7764. - Szoszi56)
2017. ápr. 5. 15:53
Szia Szoszi! Hogy vagy, hogy sikerült a műtét? Minden rendben ment?
7765. Ryana
2017. ápr. 4. 11:30

Sziasztok!

Gondoltam, beköszönök, rég jártam ezen a portálon. Érdekel a téma, nemrég voltam bioszálas feszesítésen, hyaluronsavas feltöltésen, meg évek óta járok botoxra. Pár éven belül, ha már nagyon kezdek megereszkedni, szeretnék valami komolyabb beavatkozást, s most kutatok, hogy mit és hol lenne érdemes.

7764. szoszi56 (válaszként erre: 7763. - Aff181865e)
2017. ápr. 4. 08:15

Köszönöm szépen Jutka!!! Lassan indulok, 10-re kell oda érnem az Andrássy útra, én leszek a 3. műtött.

Majd mindenről részletesen beszámolok.

2017. ápr. 3. 08:03

Szöszi56!

A holnapi "nagy"naphoz csupa jót kívánok. Gyógyulj hamar és legyél nagyon szép!

7762. Zuzmo1923
2017. ápr. 2. 17:42

Sziasztok

Dr. Paput Laszlohoz megyek arcliftingre junius 06an! Szeretnek erdeklodni, h esetleg vkit mutott -e mar kozuletek, es mi a tapasztalatotok/ eredmennyel meg vagytok e elegedve?

7761. JanaW
2017. ápr. 2. 10:43

Sziasztok!

Dermarollert hasznalt mar valaki rancokra (szaj melletti. pl)

7760. csometa
2017. márc. 31. 09:20

Sziasztok!

Kb.4 éve jártam itt nálatok. Akkor szemhéjplasztikára készültem. Meg is történt. Wittmann doki csinálta, alsó felső együtt. El is rontotta.

1. rosszul varrta egy csomó maradt a jobb szememnél.

2.Alul túl lent vágta.

3. egyik szemem alatt be van sülyedve a másik meg még táskás.

Nem volt eddig energiám és merszem korrigáltatni. Most készülök Bálint Bea doktornőhöz.

Ez cs egy kis rövid előzmény. Azért írtam ide, mert tanácsot szeretnék tőletek kérni, hogy a középarc megemeléséhez milyen módszert javasoltok. Volt-e valakinek sajátzsír feltöltése teljes arcra?

Köszönöm előre is a tanácsokat.

7759. Viriri
2017. márc. 30. 15:10

Sziasztok!

Szemöldökemeléssel van valakinek tapasztalata? 26 éves lány vagyok, és egy régebbi bénulásos betegség következtében megsüllyedt a jobb szemöldököm. Alapból sem volt valami szép íves, de így ráadásul asszimetrikus, és ilyen szomorúkutya arckifejezésem lett :( olvastam a szálbehúzásról, illetve a homlokolasztika lehet még megoldás. Tud valaki jó szakembert ezen a területen?

Köszönöm a válaszokat

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook