"Apró" hazugságok a nevelés szolgálatában? (beszélgetés)
Félre magyarázom? Mit?
Mostanság többször kioktattál. Ez fura. Nem tudom miért teszed. Azért, mert zavarlak? Vagy azért, hogy óvj?
Többen üdvözöltek, sőt örültek nekem, de ez az én dolgom. Sosem tenném azt, amit te csinálsz. Napi szinten az orrom alá dörgölöd, hogy örüljek annak, hogy visszajöhettem. Nem tettél ez ügyben semmit és senki más sem.
Gyanús vagyok? :)) Bepróbálkozom??? Na ne viccelődjünk már.
Már kétszer kiraktak innen, és a legtöbb konfliktusod pont az ilyenekért van. Szándékosan vagy véletlenül, de következetesen félremagyarázol dolgokat, utána meg személyeskedsz.
Rajtam kívül nem sokan üdvözölték, hogy visszaengedtek, de tudod mit? Mától semmiféle kontakt és akkor majd nem érzed úgy, hogy állandóan bepróbálkozom nálad :/
Lehet, hogy méltatlan, de itt ez a szokás:)
Egyébként csak ő vagdalkozhat?
Nyugodtan érts vele egyet. Engem nem zavar ez, de nem hinném, hogy bíráskodnod kellene és azt sem, hogy rám kellene pirítanod.
Az elmúlt néhány napban sokadszorra próbálkozol be ilyennel. Nagyon gyanús vagy!
Aha.Láttad már,hogy "ezek" a horrorok milyen félelmetesek???:D:D
Vámpíros!!!!
"Amúgy meg nem is értem, ha a szüleid látták, hogy félsz, minek erőltették a beöltözős dolgot??? Én biztosan nem tenném ki ennek a gyerekemet ha egyszer észreveszem hogy fél..."
Ezt írtad. A lényege az, amit én írtam, de most már máshogy magyarázod.
[URL= [link] ]music online[/URL]
Úgy,hogy a bátyja nézi.És ő a bátyja ölében ül,és nézi.Aztán úgy,hogy Hulk kivételével,az anyja is nézi.
Akkor engedd meg,hogy ezek után én is kérdezzek.Ha valaki orvos...Hogy engedheti meg,hogy szépséges kislánya,egészségtelen életmódot folytasson? Mert az elhízás attól van,és a kislányod,AKIT NEM AKAROK MEGBÁNTANI,MERT ARANYOS ÉS SZÉP!-egészségtelenül el van hízva.
Tehát még egyszer!Ne érts félre szándékosan,nem bántani akarom a gyereket,mert minden gyereket imádok!
De egy orvosnak kell tudnia a legjobban,hova vezethet az elhízás,még okos gyermekek esetében is!
Legyünk hűek az említett korosztályhoz:)
Te meg azt mondtad az én anyukámra, hogy rosszul csinálta, én erre azt mondtam, hogy te nem vagy igazi szülő, mert szerinted az én anyukám és apukám, hülye, bezzeg te nagyon okos vagy. Az én szüleim lehet, hogy hülyék voltak, de én már 5 évesen tudtam olvasni, így én a kis okos olvastam magamnak mesét és nem anatómiát, mert az én szüleim még ehhez is idióták voltak. Persze ez csak szerinted van így, mert az én szüleim tök normálisak voltak és soha eszükbe sem jutott volna másokra olyat mondani, amit te mondasz, bár ők nem voltak orvosok.
Szerintem azt gondolsz amit akarsz, de a tények makacs dolgok...
Azt viszont tényleg nem értem, hogy keveredik egy 2-3 éves gyerek a Hulk vagy vámpíros horrorfilmek közelébe. Szerintem csak úgy ha a szülő megmutatja neki, vagy megengedi hogy más megmutatja. Hogy a gyerek nem magától szólt 2 évesen hogy nézne már egy kis horrort, az tuti...
Így,ahogy mondod...Lekötöttem a székbe,és kényszerítettem,hogy horrort nézzen...Időnként a baltát is a kezébe adtam,hátha ki is próbálná a látottakat...
Figyelj...Megmondom,úgy ahogy van...Ha te orvos vagy,akkor én O.Viktor..vagyok..(inkognitóban)vagy ha mégis orvos lennél,akkor sajnálom,hogy akivel egyszer egy fórumban vitáztam orvosokról,azt kivágta a hoxa.Sajnálom.Most megnézhetné,mire gondoltam amikor az orvosokról beszéltem...:( De biztos vagyok benne,hogy nem vagy orvos.Mondani persze,mindent lehet.Nem.Kizárt dolog!
Az eredeti kérdés arról szólt, hogy olyan dologgal fenyegetem a gyereket, ami félelmet kelthet benne.
Ez nem kelt, ez játékos.
Mint ahogy én sem gondolom komolyan, amikor elkapom, harapdálom ahol érem és azt rikoltozom, hogy megeszem. Ő pedig röhög mint egy vadalma ;)
Már kétszer írtam le, hogy ez az ő meséje, ő találta ki, nem én mesélek neki ilyeneket.
Különösen azért nem, mert mint kék irisz is volt kedves említeni, én - szerinte - nem vagyok igazi szülő, "csak" örökbefogadó (így szerinte a gyerekemnek nincs "igazi" anyukája), tehát nálunk nagyon fontos kérdés, hogy őszinte és érhető, emészthető válaszokat kapjon a születésével kapcsolatos kérdéseire.
Természetesen én sem vittem a gyereket sem boncolásra, sem műtőbe, úgyhogy nem kell aggódni (bár ő már felvetett, hogy megnézné hogy milyen az ember belül vagy hogy hogyan születik a kisbaba...)
Ugyanakkor eszembe sem jutna, nemhogy a 2-3 évessel, hanem az 5 évessel sem horrorfilmet nézetni. Nálunk a könyvek és a mesék vannak divatban, mesefilmet is alig néz, akkor is olyat ami neki való...
És szerintem nekem ne példálózzon senki azzal, hogy hogyan kell leguggolni egy kisgyerekhez aki horrort nézet a saját gyerekével...
További ajánlott fórumok:
- Ez a hazugságok foruma...itt van a helye minden máshová nem való gondolatnak..
- Gólyahess szolgálat!- Nálunk tényleg a gólya (is) hozza!!!!
- A védőnői szolgálat lemondása - ott, ahol ez nem szokás
- Ismeri valaki a Bonprix csomagküldő szolgálatot?
- Valaki tudja, hogy van-e olyan ápoló szolgálat, ami akár naponta többször is kijön ellátni beteget?
- Mit tennél, ha a párodat folyton apró-kis hazugságokon kapnád rajta?