Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Én is azt hittem, hogy 40 kg-val boldogabb leszek. De ezzel jöttek csak az igazán nagy gondok. De utánam már nem fordulnak meg a pasik. Sőt...
De nagyon nehéz kijönni ebből, bárki bármit mond vagy gondol.
A legdurvább, hogy ilyen dolgok miatt képes az ember ellenségnek tekinteni azt, akit szeret.
de ez még nem elég . eldöntöttem .én nem akarok túlzásba esni, úgyhogy 50 kiló leszek, és ott megállok, úgymaradok. és nem tántorít vissza semmi.
lécci szurkoljatok, és kérek tippeket, mikorra sikerül.!!ma 2008 11.17.18h18min.KEZDEM!!
jah és még valami, aztán elhuzok:)
biztos hogy kevesebb kiloval boldogabbak lennétek?
melyik problémátokat oldaná ez meg? irjátok ide be lécci, mert én voltam 91kg meg utána 69kg is és a fő gondjaimat nem oldotta meg anno. ma sokkal jobban érzem magam,bár 80kg vok.
a hashajtoról, aki tud szépen lassan szokjon le, mert káros. de ezt ti is tudjátok:))) ugyhogy ennyi:)))
inkább egyetek olajoshalat kenyér nélkül:DDD
na az ájulásról::))
ha nulla kaloriával fastoltok, ne csodálkozzatok hogy ájuldoztok:)
egy szemléletes példa: ha nem tankolsz a kocsidba akkor nem fog menni, ez van azzal is aki nem eszik.
csak ugye aki elfelejt tankolni azt hülyének nézzük, aki meg nem eszik .... nah ide mindenki keressen egy alkalmas szót:)))
ráadásul a szervezetünk bonyolultabb mint egy kocsi és lehet hogyha későn kapcsolsz maradandó károsodás ér..., dehát a dohányzást is lehet legálisan űzni, meg sok egyéb káros dolgot, de ez már a nem a mi problémánk csak...(a nikotin az egyik legerősebb méreg, levéltetveket irtanak pl vele )
szoval mielőtt elájulnál tessék enni pár harapás kaját meg egy kis folyadékot, ez a megoldás, mertha pl beájulsz a metro elé akkor elkapálhatod már magad meg az alakodat is, meg mindent amit szerettél valaha...
szal, okosan:D
na hellosztok csibék:) nem olvastam még el miket irtatok, de azért irok:)))
szóval okosak legyetek!:) én augusztusban kicsit rossz passzban voltam és gondoltam én is erős vok és tok koplalni, ezt egy hét alatt olyan szintre fejlesztettem, hogy allergiás tüneteim lettek ha bármyilyen kaját (vizet)lenyeltem. jól beijedtem, halálfélelem hogy megfulladok stb, rohanás dokihoz, sirás hogy nem tudnak semmit mondani, kaptam időpontokat oktoberre!!, meg ilyenek. aztán egyik reggel felkeltem, mert már csak feküdni volt erőm, szoval ugy ébredtem hogy ez nem maradhat igy és ez ellen tennem kell, elkezdtem magamba tömni erőszakkal a bébikaját mert már nem volt erőm, persze ugyanugy éreztem a fulladást, volt hogy dokihoz rohantam ..... szar volt. aztán doki ismerős azt mondta, lehet hogy pánik roham ez és nem allergia...na bummm, még hülye is lettem, letörtem, aztán utána olvastam és eldöntöttem hogy kösz ebből nem kérek! és azóta eszek mindent persze igyekszem nem hizni, de sose koplalnék mégegyszer , bár nem csak ez volt az oka, hanem stressz és kialvatlanság és a gyengeséggel, nem evéssel segitettem neki hogy előtörjön....ugyhogy csajok, minden az agyban döl el, ugyhogy csak olyanra gondoljatok amit valójában akartok , nehogy rossz dolgokat okozzatok a kis életetekben.
szal csak okosan!:)))
Te is vigyázz magadra:)
Zsuzsa hogy hogy még nem írtál? :)
igen-igen olvastam. de mondjuk én sportolok is de ha most 1 hétig kiirnám, h napi fél almát eszek csak, akkor szerinted mennyit fogynék?
jah és te hány kiló vagy?
először csak 2 napig bírtam aztán nekiesetem a hűtőnek utána egyre jobban ma már kibirom hogy 2 naponta eszek 2 almát vagy egy naon kicsi sajtot
de nem lehet hetekig bírni én 2 hétig alig ettem valamit és azt biztos olvastad hogy egy kis ütéstől elájultam ráadásuli az életem ezóta teljesen felborult.
nem ajánlom az éhezést inkább a sportot és az egészséges étkezést.
Hát az ájulásról én is kérdeznék:)
Akkor is elájulhatok ha csak egy nap nem eszek?
Mert az első nap a fogyokúrámba nem evés minimális ivás és matekon összeesés:/ volt..
hogy védjem ki?
hogy történik?
Hogy következik be?
az ágyat szivesen kipróbálnám de félek az étvágyjavításától már kibirom kaja nélkül nem akarok visszaesni:)
És tom hogy a szüleim a tanárok és haverok csak segíteni akarnak de jelenleg az ellenséget látom bennük:(
Sziasztok bocsi nem tudtam jönni:)
Valóságshowtársasjáték:) oké megpróbálom:))
Köszönöm amúgy jól vagyok főleg hogy most hétvége van:)
nincs suli,nincs nyagatás és fura hogy ezt mondom de nincsenek barátok ugyanis az utóbbi időben összefogtak ellenem a szüleim a tanárok és a barátok..
A cián meg csak úgy mondtam nem teném meg ez olyan mikor arról álmodozom hogy megszököm otthonrol,persze sosem merem egyszerűen gyáva vagyok...:(
úgyhogy nem kell komolyan venni
Viszont észre vettem valamit,a családomban ez az egész az anyukámat nem is érdekli egyszerűen nem foglalkozik vele és nem tom mért bánt talán ha a nővéremmel ilyesmi történne ővelle biztos más lenne de hát én csak a 2. hülye lánya vagyok akire azóta mérges mióta elkezdtem táncolni:(:(:(De nem hagyom abba:)
Áhh lehet hogy ma nem fogok todni írni legfeljebb este de holnap biztos hogy jövök TUTI!!!!
:) Nah sziasztok Browing:Te hogy vagy?
Zsuzsa:Csokit is kell néha enni:) és igaza van browingnak az étcsoki az még egészséges is:) úgyhogy fel a fejjel mindenkinek!!!
És igazatzok van mindent túl kell élni sajnos ezt is Nah pussz nektek Én is szertelek titeket:)Sziasztok
hehexD főleg h már eszek rendesen:Dén igazából gyógyulokXD bár vt olyan h fastoltm:$és am csokifüggő is vagyok...XD1000-1500kcal sikerült...pff bojzajomXD
am hogyvagy EveryBody?írj minnél hamarabb!:)és szeretüüüüünk(nagyölelésxD)!:)pussz
jaaaaaaaaajjj te is egy kis nyuszka vagy, a matek hármas jó jegy, főleg hogyha mindent megtettél hogy sikerüljön, a jegyek miatt ugyse kell parázni mert ezek csak számok. főleg ha nem matekkal akarsz tovább menni, a lényeg hogy tegyél meg mindent ami tőled telik és akkor nyugodt lehet a kis lelked! meg legyen valami amirt szeretsz és azt tanuld jobban. anyud hányas volt matekból amugy?
ha azt mondja 3as akkor mond neki hogy ugylátszik nem estél messze a fátol, ha azt mondja hogy négyes vagy ötös, akkor kérd meg hogy segitsen a házid megoldásában, de aranyosan:) szerintem utána megelékszik ha szorgalmas leszel és a jegy meg nem egyes kettes:)
amugy meg ha azt szeretné hogy ötös legyél, akkor kérd meg hogy fogadjon belőle különtanárt.
ezt az öngyi dolgot meg felejtsétek már el, cicák, az nem old meg semmit, megoldásokat kell keresni a problémákra erről szól az élet. fogd fel úgy mint egy jó kis valósághű társasjátékot:)
az győz aki a problémáit előbb felismeri megfogalmazza kitalálja a megoldást és azt megvalósitja, ennyi. és akkor már egy gondal kevesebb lesz! ugyhogy okosak legyetek!
és suli és fiuk miatt nem bánkodunk:)) meg szűlők miatt se:D
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?