Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

4620. Babcsosz (válaszként erre: 4619. - Lilla77)
2008. nov. 17. 18:40

Én is azt hittem, hogy 40 kg-val boldogabb leszek. De ezzel jöttek csak az igazán nagy gondok. De utánam már nem fordulnak meg a pasik. Sőt...

De nagyon nehéz kijönni ebből, bárki bármit mond vagy gondol.

A legdurvább, hogy ilyen dolgok miatt képes az ember ellenségnek tekinteni azt, akit szeret.

4619. lilla77
2008. nov. 17. 18:20
jah és most 166/57 vok
4618. lilla77
2008. nov. 17. 18:19

de ez még nem elég . eldöntöttem .én nem akarok túlzásba esni, úgyhogy 50 kiló leszek, és ott megállok, úgymaradok. és nem tántorít vissza semmi.

lécci szurkoljatok, és kérek tippeket, mikorra sikerül.!!ma 2008 11.17.18h18min.KEZDEM!!

4617. lilla77
2008. nov. 17. 18:14
hát az biztos hogy én annál boldogabb vagyok minél kevesebb kiló. ez olyan mint egy egyenes arányosság. januárhoz képest 17 kilóval vagyok kevesebb. és sokkal boldogabb vagyok. mindenki megjegyzi, h egyre többett mosolygok. A legjobb barátnőmmel, aki egyébként csak szeptember óta a barátnőm mindig viccelődünk, kibeszéljük a pasikat, elég durván, amihez régen nem mertem hozzászólni, most simán beszélek róla, és számít a véleményem.A pasik is jobban nyomulnak, megnéznek, és utánam dudálnak, néha, vagy kiszólnak a kocsiból...és bevallom élvezem.
2008. nov. 17. 17:09

jah és még valami, aztán elhuzok:)

biztos hogy kevesebb kiloval boldogabbak lennétek?

melyik problémátokat oldaná ez meg? irjátok ide be lécci, mert én voltam 91kg meg utána 69kg is és a fő gondjaimat nem oldotta meg anno. ma sokkal jobban érzem magam,bár 80kg vok.

2008. nov. 17. 17:05

a hashajtoról, aki tud szépen lassan szokjon le, mert káros. de ezt ti is tudjátok:))) ugyhogy ennyi:)))

inkább egyetek olajoshalat kenyér nélkül:DDD

4614. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4605. - B0bdc28e7e)
2008. nov. 17. 17:01

na az ájulásról::))

ha nulla kaloriával fastoltok, ne csodálkozzatok hogy ájuldoztok:)

egy szemléletes példa: ha nem tankolsz a kocsidba akkor nem fog menni, ez van azzal is aki nem eszik.

csak ugye aki elfelejt tankolni azt hülyének nézzük, aki meg nem eszik .... nah ide mindenki keressen egy alkalmas szót:)))

ráadásul a szervezetünk bonyolultabb mint egy kocsi és lehet hogyha későn kapcsolsz maradandó károsodás ér..., dehát a dohányzást is lehet legálisan űzni, meg sok egyéb káros dolgot, de ez már a nem a mi problémánk csak...(a nikotin az egyik legerősebb méreg, levéltetveket irtanak pl vele )

szoval mielőtt elájulnál tessék enni pár harapás kaját meg egy kis folyadékot, ez a megoldás, mertha pl beájulsz a metro elé akkor elkapálhatod már magad meg az alakodat is, meg mindent amit szerettél valaha...

szal, okosan:D

4613. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4611. - B0bdc28e7e)
2008. nov. 17. 16:49

na hellosztok csibék:) nem olvastam még el miket irtatok, de azért irok:)))

szóval okosak legyetek!:) én augusztusban kicsit rossz passzban voltam és gondoltam én is erős vok és tok koplalni, ezt egy hét alatt olyan szintre fejlesztettem, hogy allergiás tüneteim lettek ha bármyilyen kaját (vizet)lenyeltem. jól beijedtem, halálfélelem hogy megfulladok stb, rohanás dokihoz, sirás hogy nem tudnak semmit mondani, kaptam időpontokat oktoberre!!, meg ilyenek. aztán egyik reggel felkeltem, mert már csak feküdni volt erőm, szoval ugy ébredtem hogy ez nem maradhat igy és ez ellen tennem kell, elkezdtem magamba tömni erőszakkal a bébikaját mert már nem volt erőm, persze ugyanugy éreztem a fulladást, volt hogy dokihoz rohantam ..... szar volt. aztán doki ismerős azt mondta, lehet hogy pánik roham ez és nem allergia...na bummm, még hülye is lettem, letörtem, aztán utána olvastam és eldöntöttem hogy kösz ebből nem kérek! és azóta eszek mindent persze igyekszem nem hizni, de sose koplalnék mégegyszer , bár nem csak ez volt az oka, hanem stressz és kialvatlanság és a gyengeséggel, nem evéssel segitettem neki hogy előtörjön....ugyhogy csajok, minden az agyban döl el, ugyhogy csak olyanra gondoljatok amit valójában akartok , nehogy rossz dolgokat okozzatok a kis életetekben.

szal csak okosan!:)))

4612. leonee
2008. nov. 17. 15:16
sziasztok Lányok! Csak szeretnék egy jó tanácsot adni, hogy a hashajtót inkább kerüljétek, mert a bélrendszereteket örökre tönkre teszitek. Lehet, hogy most még nem lesz ennek jele, de hamarosan jelentkezni fog bélgyulladás,stb. formájában. A zöldségekben nincs semmi kalória, abból ehettek, mert legalább vitaminhoz jut a szervezetetek. A hashajtóval kihajtotok mindent, és nem tud felszivódni semmi tápanyag. Ilyen fiatalon még a normális fejlődéseteket is meggátoljátok, és később már nem tudjátok visszaforditani az idő kerekét, amikor észbekaptok majd, hogy a helytelen táplálkozás, koplalás mennyire káros. Nem okoskodni akarok, csak ijesztő ezt olvasni, hogy milyen sok csinos fiatal lány teszi tönkre magát lelki problémák miatt. Van egy barátnőm, aki bulimiás, anorexiás volt pszichés problémák miatt, már nem az, de az emésztő rendszere már sosem gyógyul meg sajnos.
2008. nov. 16. 19:13

Te is vigyázz magadra:)

Zsuzsa hogy hogy még nem írtál? :)

4610. browning
2008. nov. 16. 15:46
csajok,csajok....1.fasttal/lénappal lefogytok és simábban visszahízátok...2.ha eszel egy nap 1 szem valamit azzal többet is fogysz mintha csak éheznél...meg nem ölöd le az összes bélbojhodat...:) csak szólokXP de am jó nektek h kibírjátok addig kaja nélkül...nekem csak 2nap vt a rekord de akkor már minden bajom vt meg aztán anyáék is közbeléptek mindig:@bár igazuk vt na:D óvatosan csajszik!pussz
2008. nov. 16. 15:16
nem tudom először csak az izamidol fogysz majd utábna a zsírból és 170/50 vok te?
4608. lilla77
2008. nov. 16. 14:05

igen-igen olvastam. de mondjuk én sportolok is de ha most 1 hétig kiirnám, h napi fél almát eszek csak, akkor szerinted mennyit fogynék?

jah és te hány kiló vagy?

2008. nov. 16. 11:57

először csak 2 napig bírtam aztán nekiesetem a hűtőnek utána egyre jobban ma már kibirom hogy 2 naponta eszek 2 almát vagy egy naon kicsi sajtot

de nem lehet hetekig bírni én 2 hétig alig ettem valamit és azt biztos olvastad hogy egy kis ütéstől elájultam ráadásuli az életem ezóta teljesen felborult.

nem ajánlom az éhezést inkább a sportot és az egészséges étkezést.

4606. lilla77
2008. nov. 16. 10:07
jah, és am ti hány napig birjátok ki kaja nélkül?
2008. nov. 15. 22:23

Hát az ájulásról én is kérdeznék:)

Akkor is elájulhatok ha csak egy nap nem eszek?

Mert az első nap a fogyokúrámba nem evés minimális ivás és matekon összeesés:/ volt..

hogy védjem ki?

hogy történik?

Hogy következik be?

az ágyat szivesen kipróbálnám de félek az étvágyjavításától már kibirom kaja nélkül nem akarok visszaesni:)

És tom hogy a szüleim a tanárok és haverok csak segíteni akarnak de jelenleg az ellenséget látom bennük:(

4604. lilla77
2008. nov. 15. 22:15
lehet vmit az elllen tenni h ne ájulj el ha nem eszel?? ti tudtok vmit??
4603. browning
2008. nov. 15. 21:17
ja!és am a ceragem ágy kedélyjavító is azért vok a szokottnál is viháncolósabb kedvembenXD ...megétvágyjavító-.-"...annak annyira nem örülök dehát na...nem lehet minden szuper:D pussz megiint!:D
4602. browning
2008. nov. 15. 21:16
Halihó!EveryBody:a családod, barátaid, tanáraid nem ellened fogtak összeXD csak segíteni akarnak!de nem tudják,hogy hogy tudnának pontosan...am még jó,hogy nem merjük megtenni gyengébb pillanatainkban azokat a hülyeségeket amiket akkor kitalálunk!:) a tánc az tök jóóó!mindig elámulok,hogy hogy bírják megjegyezni az emberek azt a sok mozdulatot...:)) (totál nulla vok táncbólXD)am az én tesóm is "szupertesó"...csak már pesten van és csak akkor kell hallgatnom a dícsérő hímnuszokat róla mikor hazajön 3hetenteXD de am imádom mert tényleg nagyon jófej!(L):D am hallott már valaki a "ceragem" ágyról?ilyen jáde kővel masszírozós valamicsoda:Danya ma elrángatott és tökjó...csak úgy szétgyúrta a hátamat h az csak na:D és gyorsítja az anyagcserét^^ohjje nemkell hasjhajtó^^és a görcs is kiállt végre a lbamból!tök szupi!akinek van lehetősége próbálja ki!Miskolcon lakik vki?vagy a közelében?o.o megint kisregény írtam:D mindegy:D pusssz jo8!mindenki vigyázzon magára csajok!:)
2008. nov. 15. 09:49

Sziasztok bocsi nem tudtam jönni:)

Valóságshowtársasjáték:) oké megpróbálom:))

Köszönöm amúgy jól vagyok főleg hogy most hétvége van:)

nincs suli,nincs nyagatás és fura hogy ezt mondom de nincsenek barátok ugyanis az utóbbi időben összefogtak ellenem a szüleim a tanárok és a barátok..

A cián meg csak úgy mondtam nem teném meg ez olyan mikor arról álmodozom hogy megszököm otthonrol,persze sosem merem egyszerűen gyáva vagyok...:(

úgyhogy nem kell komolyan venni

Viszont észre vettem valamit,a családomban ez az egész az anyukámat nem is érdekli egyszerűen nem foglalkozik vele és nem tom mért bánt talán ha a nővéremmel ilyesmi történne ővelle biztos más lenne de hát én csak a 2. hülye lánya vagyok akire azóta mérges mióta elkezdtem táncolni:(:(:(De nem hagyom abba:)

Áhh lehet hogy ma nem fogok todni írni legfeljebb este de holnap biztos hogy jövök TUTI!!!!

:) Nah sziasztok Browing:Te hogy vagy?

Zsuzsa:Csokit is kell néha enni:) és igaza van browingnak az étcsoki az még egészséges is:) úgyhogy fel a fejjel mindenkinek!!!

És igazatzok van mindent túl kell élni sajnos ezt is Nah pussz nektek Én is szertelek titeket:)Sziasztok

4600. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4599. - Browning)
2008. nov. 14. 22:55
egy szekérnyit:) én megyek aludni, álmodjatok szépeket, virágokat, kék eget :) pux
4599. browning
2008. nov. 14. 22:35
egyél étcsokit^^az nem olyan hízlaló,egészséges,isteni és hamr tele leszel(max fél táblát bírok megenni belőle pl):) te?:Dti?:D
4598. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4595. - Browning)
2008. nov. 14. 21:38
1500 az jó , áá nem kellett volna megennem a bonbont meg az 1,5 kg banánt, olyan h..vok am a banántól meg fáj a fejem mindig. nah nem nyafogok, végül is ez csak egy nap és már régen volt ilyen:)
4597. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4596. - Browning)
2008. nov. 14. 21:35
nyugi, nem vok ilyen kedves mindig:))) de igazából azt utálom a legjobban, hogy igy 14-18-22 évesen boldognak kéne lennetek, mert ez a leggondtalanabb része elvileg az életeteknek, és akkoriban nekem is mondhatta volna valaki mert akkor jobban kihasználtam volna, ma már látom:) ugyhogy ha van valakinek egy eladó időgépe szóljon ám:))))
4596. browning
2008. nov. 14. 21:29
am zsuzsa(76xx) olyan kedveseket írsz mindig mindenkinek!:$egyszerűen jó olvasni téged:)jó,hogy vannak ilyen kedves emberek a világon!!:) puszi!!
4595. browning
2008. nov. 14. 21:28

hehexD főleg h már eszek rendesen:Dén igazából gyógyulokXD bár vt olyan h fastoltm:$és am csokifüggő is vagyok...XD1000-1500kcal sikerült...pff bojzajomXD

am hogyvagy EveryBody?írj minnél hamarabb!:)és szeretüüüüünk(nagyölelésxD)!:)pussz

2008. nov. 14. 21:02
azért ez eszméletlen hogy ti kibirjátok kaja nélkül , én ma egy nagyobb méretű elefántnyi kaját ettem, ááááá és ez nálam nem 1 alma meg 3 harapás light viz, hanem kb 5000kcal amit egy bányász se használ el egy nap alatt:((((, nah mindegy , a doboz bonbon fincsi volt , mégha 1000kcal is:)
2008. nov. 14. 20:57
gonddal, én már kevesebb d-vel is irtam:)
4592. 91d4989ab9 (válaszként erre: 4590. - B0bdc28e7e)
2008. nov. 14. 20:56

jaaaaaaaaajjj te is egy kis nyuszka vagy, a matek hármas jó jegy, főleg hogyha mindent megtettél hogy sikerüljön, a jegyek miatt ugyse kell parázni mert ezek csak számok. főleg ha nem matekkal akarsz tovább menni, a lényeg hogy tegyél meg mindent ami tőled telik és akkor nyugodt lehet a kis lelked! meg legyen valami amirt szeretsz és azt tanuld jobban. anyud hányas volt matekból amugy?

ha azt mondja 3as akkor mond neki hogy ugylátszik nem estél messze a fátol, ha azt mondja hogy négyes vagy ötös, akkor kérd meg hogy segitsen a házid megoldásában, de aranyosan:) szerintem utána megelékszik ha szorgalmas leszel és a jegy meg nem egyes kettes:)

amugy meg ha azt szeretné hogy ötös legyél, akkor kérd meg hogy fogadjon belőle különtanárt.

ezt az öngyi dolgot meg felejtsétek már el, cicák, az nem old meg semmit, megoldásokat kell keresni a problémákra erről szól az élet. fogd fel úgy mint egy jó kis valósághű társasjátékot:)

az győz aki a problémáit előbb felismeri megfogalmazza kitalálja a megoldást és azt megvalósitja, ennyi. és akkor már egy gondal kevesebb lesz! ugyhogy okosak legyetek!

és suli és fiuk miatt nem bánkodunk:)) meg szűlők miatt se:D

4591. browning
2008. nov. 14. 19:31
EveryBody!!!meg ne próbáld!1 a cián cefettül fájdalmas dologXD 2 ki kell bírnod eztis! ami nem öl meg, az megerősít!rakosgasd a kaját a tányérodba egyik oldalról a másikra,és úgy fog kinézni mintha kevesebb lenne benne,meg beszélgess sokat evés közben,emeld a szád elé a falatot de mikor bekapnád,mondj vmit!és tedd le a villát!^^vagy egy másik megoldás:hitesd el mindenkivel h meggyógyultál,el is határoztad magad,stb stb.eszegess velük meg ilyenek.megnyugszanak,leszállnak rólad.utána azt csinálsz amit akarsz...kb persze:) szóval!szedd össze magad!nem szabad feladni!mi szeretünk!!:)(L):D szal felafejjel,majd jönnek még szebb napok is!am a pszihomókusoknál én is kevés embert gyűlölök jobban-.-"(nyugi,mi csak segíteni akarunk!-mivel bazz?!:'Dazzal h az őrületbe kergettek a hülye kérdéseitekkel?!)am akkor engedett el engem,miután teljesen barátságosan,mosolygósan jelentem meg nála....szurkolok,hogy megoldódjanak körülötted a problémák!!puszii jo8!és felkelnihnap reggel!:)sokan szeretnek,és nem szabad feladni az életet,már csak ezért sem,mert tekinettel vagyunk másokra(is)!szal pussz xP

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook