Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

5010. Lilienn (válaszként erre: 5009. - B0bdc28e7e)
2009. jan. 26. 17:37

Szegénykém, nem lehetett valami jó élmény...:(

Hogy lehet valaki ennyire szívtelen...:(

Legalább a tanároknak tisztában kellene lenniük azzal, hogy hogyan kellene segíteni ilyen helyzetben, hamár egyszer sok esetben ugye nem számíthat az ember otthon segítségre:( Persze aki kivétel, az becsülje meg:)

Emlékszem középiskolában velem is történt egyszer ilyen. Bár nem az igazgató hívatott be, hanem a matek tanárom mondott néhány kedves szót az egész osztály előtt. Azt hittem, ott rögötn elsírom magam és kirohanok. Előző nap volt egy matek verseny (4 órán át tartott) és rosszul lettem. Persze kiderült, h nem ettem semmit stb. Kedves matektanárom pedig másnap ezzel kezde az órát, hogy hallja mi történt tegnap, és mélyen elszomorítja ez az egész, és végtelenül unintelligens dolognak tartja, ha valaki azért nem eszik, hogy 10 dkg-val kevesebb legyen. Ráadásul megkérdezte a mellettem ülő "barátnőmet", hogy eszem-e rendesen, és ő is csak ellenem beszélt. A tanárnő pedig közölte, hogy ha ezt nem fejezem be, írni fog egy levelet a szüleimnek...:(

Úgyhogy nagyon együtt tudok most érezni veled:(

De ne vedd a szívedre. az emberek egyszerűen csak tudatlanok, és nincsenek tisztában ezzel az egésszel. Nekem is sokáig tartott, mire képes voltam ezt megbocsátani. Végülis minden ember jót akar alapvetően, csak a maga módján... Mindenki a tőle telhető legjobbat teszi. Persze nem az igazgatót akarom védeni... Szerintem jó, hogy nem szóltál vissza;)

Remélem mindenki jól van:)

Szép estét:)

2009. jan. 26. 16:58

Azt hiszem megőrültem :(

Pedig oan jól haladtam, mindennap ettem valamit.

De ma mint akit elhagyott a lélek :(

Egész nap semmit nem ettem, viszont végig futottam a fél várost és megcsináltam egy aerobic kazettát is utána leültem tanulni. De most észbe kaptam és megettem egy almát meg ittam egy kávét.

De leginkább a barátnőm miatt aggodóm. 169/85 kiló és már több diétát megpróbált de nem használt neki úgyhogy mindennap kocogva jön iskolába vagy a lehető leghosszabb úton és nem eszik az igazgató meg behívott az irodába: A barátnőmet, egy anás lányt az osztályból, akivel jóba vok, az ofinkat és engem.

Azt mondta hogy nem akarja hogy az egész iskolába elterjedjen ez, és hogy ha feltűnési viszketegsésünk van azt ne így kezeljük és hogy ő ezt teljesen önző dolognak tartja.

Eléggé kiakadtam de befogtam a számat.

Lilienn: Üdv a Hoxán!

Kate:Üdv a Hoxán! :D

Browing: nem vagy gonosz csak kemény :D :D :D egyél!! :D a 4,29-es átlag nem rossz

Lilimia:öö.. hát írjál valamit és akkor válaszolok :) Eszel? Jól vagy?

Nyuszkó: Találtál?

ÉÉs ennyi :)

Megyek tanuom a kémiát pusszi :)

5008. Lilienn
2009. jan. 26. 14:40

Sziasztok!

Most írok nektek először. Szeretnék én is csatlakozni hozzátok és segíteni a gyógyulásban:)

Hosszú évekig küzdöttem sajnos mindkét véglettel.Még most sem vagyok teljesen "gyógyult", de mindenképpen jó úton haladok:)

Remélem tudunk egymásnak segíteni:)

Szép napot Mindenkinek!

Lilienn

5007. Kate Walker (válaszként erre: 5001. - Lilimia)
2009. jan. 25. 19:53

Sziasztok

új vagy a hoxán örülök, csak nézelődők a fórumok közt, még csak ismerkedek a hoxával

Lilimia megkérdezhetném, hogy mi az a sdh?

Nem hallottam még róla

5006. browning
2009. jan. 25. 17:31
gonosz vok (A)^^ bocsi:D
5005. browning
2009. jan. 25. 17:30
ja!meg:nem is kell ide olyan hülye aki csak "poénból" akar anáskodni-.-" mennyen a tudjátokhová:D ez nem vices játék, ha játszani akara,akk tudom ajánlani a twistert,a gazdálkodj okosant,meg kártyázáshoz a pókertXD...sőtt...neki a bújócska az menőbb lenneXD...elbújik.azt nem keresné meg senkiXD....
5004. browning
2009. jan. 25. 17:29

tyűűXD...nyolc db 4-es,öt db 5-ös, és 1 db 3-as(fizikaXD) rajz dícséret^^(L) össz:4.29 az átlag...:S:( de évvégén jobb lesz!most naon sokat hiányoztam:S:(

eszek,iszok,mindenvanXD tanulok:D

pussz

2009. jan. 25. 16:56

köszi :)

Egyetértek funky-val :D

Am a limonádé ténleg bejön! csak ne vidd túlzásba mert feljön a sav :S

Félévitek mien lett?

Nekem lett két 4- em a többi 5 meg egy d5 a Fizika

Tudom hogy kicsit morbid voltam :)

De a jó szándék vezérelt :D

Nah pzssz nektek aztán írjatok!!!

Hogy vagytok?

Esztek?

Isztok?

Írtok?

Olvastok? :D

Amúgy jól elüldöztük Power......

Pusszantás nektek!

Evi :D

5002. funky_b (válaszként erre: 5001. - Lilimia)
2009. jan. 25. 13:16
Belenéztem a naplódba, és szerintem büszke lehetsz magadra, hogy ilyen sok mindent elértél.
5001. lilimia (válaszként erre: 4998. - Funky_b)
2009. jan. 25. 12:53
Én sem anorexiás, sem bulimiás nem vagyok, nekem SDH-m van, ami miatt néha felborul a szervezetem és az evést természetellenes dolognak fogja fel. Olyankor már attól rosszul vagyok ha megérzem az étel szagát. Aztán egy idő után magától elmúlik.
5000. megryan (válaszként erre: 4992. - A8d797080b)
2009. jan. 25. 12:45

Olcsóbb és egészségesebb ha iszol egy naagy pohár édesítős limcsit amikor éhes vagy.

Az étvágycsökkentők tele vannak sz@r adalékokkal, amik utána lerakódnak a vesében kőként. kell ez neked?

4999. browning
2009. jan. 25. 12:31

heheXD röhögőgörcs:D am egyetértek Every-vel:D meg Lilimiával(ciánkapszulaXD).... am köszíí a következő fordításokat^.^

mennemkelltanulni:( pusziii csak fellógtam^^

4998. funky_b
2009. jan. 25. 12:29
Tulajdonképpen hogyan nyilvánul meg rajtatok ez a betegség?
4997. lilimia (válaszként erre: 4994. - Welkin102)
2009. jan. 25. 11:50

Köszönöm :)

A Régi Korok Bajnokai egyesülethez járok, de ez nem küzdősport, hanem haditorna és hagyományőzés :)

4996. lilimia (válaszként erre: 4995. - Lilimia)
2009. jan. 25. 11:48
Vagy ciánkapszulaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! :D:D:D
4995. lilimia (válaszként erre: 4993. - B0bdc28e7e)
2009. jan. 25. 11:48

Hűbazz te csaj!!! Nagyon sokat fejlődtél!!!!! Nagyon nagyon sokat!!!!!!!!!!

Kicsit morbid lesz, de mindegy...: Kérje meg a gyógyszertárost hogy verje ki a fogait... :D

4994. welkin102 (válaszként erre: 4989. - Lilimia)
2009. jan. 25. 10:44
Lillimia...minden elismerésem,...nem semmi amit csinálsz...látom szintén debrecen...én is ott élek...hol tanulod a küzdősportot???
2009. jan. 25. 10:23

NEM!!!!!!

NEM TUD SENKI!!!!!!

Vagy ha tud is nem lesz olyan FELELŐSÉGTELEN hogy megadja.

Ezer más módja is van a fogyásnak! mozgás, salik, de gyógyszer? na ne!

Gyógyszerfüggö akarsz lenni?

39 kilósan kórházban akarod végezni?

El akarsz veszíten mindent?

Meg akarsz halni?

ÉHEN akarsz maradni?

Jó ha ténleg ezt akarod csak rajta!!

de itt ahhoz hogy halálra éheztesd magad, ahhoz nem fogsz segítséget kapni! Ez biztos!

Ez nem olyan jó móka mint gondolnák sokan!

2009. jan. 24. 20:32

Sziasztok!

Új vagyok itt. Egy kérdés, nem tud vki vmi jó étvágycsökkentő tabit ami lehet kapni a gyógyszertárban?

4991. browning
2009. jan. 24. 11:58

juppijé-.-"2hashajtó 2napalatt^.^" annyirahülye vokX'D de sohatöbbé.sohatöbbé nem csinálom...így is még mindig ki vok száradva egy kicsit,tegnap nem is ittam csak kb 0.5-1litert... meg picit leebetegedtem...fája fejem,meg az izmaim...főleg a vádlim-.-"és borzasztóan fáradt vok...ajj...nah megyek iszok,meg tanulok^^

am Lilimia:okés:Dmennemkellpussz!

4990. megryan (válaszként erre: 4989. - Lilimia)
2009. jan. 23. 15:53
A kész ruciról is kérünk majd képeket! De főleg rajtad :))
4989. lilimia (válaszként erre: 4988. - Browning)
2009. jan. 23. 08:56

Esküszöm minden edzésen csináltatok képeket, és ha befordulsz akkor felteszek neked néhányat :D:D:D

Okos légy kicsilány! :)

Én most megyek anyagot venni az esküvői ruhámhoz :)

4988. browning
2009. jan. 22. 21:41
tyűűű:D most nézem csak a képeidet Lilimia:)) nagyon széép vagy!:) és jól áll neked az íj is,nemcsak a menyasszonyi ruha!;) jobb kedvem lett tőled:D pusziii jo8
4987. browning
2009. jan. 22. 21:39
ahh:S mindig,mikor már minden kezd jó lenni,anya elkezd piszkálni,összeveszünk,és..ajj úgy elegemven:@:'( aza rohadt pengeis:@ elegem van már!!!miért nem lehet semmi sem jobb?megyek rendetrakok,tanulok inkább:(nehogy kihányjam a vacsimat:'(....pussz am köszi (előre is) a fejezetet:))
4986. lilimia
2009. jan. 22. 20:12

Képek a mai edzésről a naplómban, csak nektek :)

browning: Ha készen lesz a 17-es küldöm az újakat.

4985. dancegirl
2009. jan. 22. 16:07

HY!

Télleg nem szabad meg halni!!!jó film lehet...

ja és gyülölöm a tejet 3 éves korom ota ...voltolyan hogy egy bügre tejet meg ittam utána nem ittam 6hónapug tejet..:P

4984. browning
2009. jan. 22. 15:44

hali!Every: jajjtedrága:D pusszantom a barátaidat:D igazuk van!!!nem hagyhatják,hogy egy ilyen kedves,jófej és ráadásul gyönyörű valaki "elfogyassza" megát!!! szóval,enniennienni!nem fogyni!!!tudom h rohadtjó érzés stba,meg minden!DE!:kórházat akarsz?most komolyan...gondold végig!miért is akarjuk tönkretenni magunktaT??hmm?miért?mi az a szuperataomfasza ok, amiért érdemes elcseszni a szervezetünket(mikor más fele ilyen jól működő szervezetért,anyagcseréért,kinézetért odaadná a fél életét mint a miénk!!),összeveszni a legjobb haverokkal,elkeseríteni mindenkit, hogy "ezt most miattam csinálja vajon??"-kérdezheti a legjjobb b.nőd-"megbántottam v.mivel?!" NEM ÉRI MEG! menj le,ülj le a kajáldában.nem kell rögtön benyomni az egész kaját,ha nem akarod,de lassan rá kell(ene)szoknod!! pl:én ma reggelire/tízóraira ettem egy narancsot meg egy almát. ebédre egy zsemlét 1 szelet parizerrel meg sajttal, meg 2szaloncukrot meg pár aprósütit. és ez sokak szerint kevés...bár márígy is csodálkoznak sokan h eszek a suliban akármit is XD

lilimia:tegnap anya kikapcsoltatta velem a gépet,szal még nem tudtam elküldeni az e-mail címemet:$ de most már elküldtem:D

Dancegirl:huh:D akk mostmár igyál sok tejet meg dvitamint is vigyél be v.hogy...és akk elméletileg gyorsabbangyógyul a kezed;)

Megryan:még nem de jó film lehet:)pussz

2009. jan. 22. 14:24

Sziasztok!

Lilimia őszinte elismerésem, az én nagyapám is vak volt, de ő csak sajnáltatta magát és nem bírta feldolgozni hogy elvesztette az egyik fiát, a szemét és öngyilkos lett. Kár hogy nem ismeretem, bátor ember volt h megmerte tenni.. én mindig csak akartam :(

Nem igazán mondhatom azt hogy eszek és fogytam is 1 kilót.

Az én "DRÁGA" barátaim, de még a legjobb is beárultak.

Csak mert nem akartam lemenni enni, ebédelni és ők oda akartak húzni az ebédlőhöz de én nem mentem, és az én kis szivem csücske legjobbbarátnőm felment szólni a tesitanárnak, ésrtitek?

Pont annak aki tudták hogy engem simán bevonszol, bár az is lehet hogy azért mert csak ő volt már ott, nah a lényeg hogy csak lementem ebédelni. (ilyen áron)

Browing: büszke vok rád :D, csak így tovább!!!

Dancegirl:ENNNI!!!!!!

Lilimia: ENNI és TARTANI és LŐNI :D

Am power akárki jó rég nem írt todjátok.. aki írányítan akart!!

Vajon skierült neki?

Nah puusszavbvl nah szóval: pusszantás :D

4982. megryan (válaszként erre: 4980. - Lilimia)
2009. jan. 22. 14:22

Nem tudom láttad-e régen a Vakvégzet című filmet, egy férfiról szól aki Vietnamban megvakul. Aranyos iróniával viseli, és szintén sok dolgot megcsinál hang alapján. Persze a film más. Kedvenc mondatom ebben a filmben, amikor a kisfiú odasúgja az anyukájának:

- Anya a bácsi... mire az anyukája közbevág: gyengénlátó. Erre a pasi elmosolyodik és megszólal: sőt, még vak is vagyok. Olyan aranyos.

Majd figyelem a naplód, mikor lesz fent harci kép vagy video. Jobbulást Ruminak :)

4981. dancegirl
2009. jan. 22. 14:15

hy!tyühaaa!!!!!!!

am meg vigyázni de minek ugy is mindig olyan peches vok...:D ja és a jobbot törtem el és jobb kezes vok......nekünk még nme osztották ki a félévit...

by:Szandee

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook