Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Hell!
Dancegirl: Köszönöm :D Gyógyulgass 7 nap és szabad vagy. Mikor engem kiengedte, nem feleltettek semmiből meg minden tök jó volt :D
Janka: Szij! Örülök hogy írtál ez azt jelenti hogy elfogadod hogy problémád van és felválalod.
Ha össza vissza eszel az nem jó!
1. a koplalás önmagában is veszélyes
2. a zabálás is
3. eggyütt pedig tán még rosszabb :(
a gyomorsavad nem szokta marni a gyomrod?
Kövérnek látod magad?
mik a méreteid?
Írj bátran!
Browing: Írj már!!! Mi van veled??
Skinny: örülök hogy eggyetértünk :D
Sziasztok!
Már jó ideje olvasgatlak titeket és most rámjött a kénysztetés, hogy írjak vmit. Hol kezdjem? Nem vagyok anorexiás, de évek óta hadilábon állok az étellel. Mostanra kialakult egy ördögi kör, ami nagyjából ennyit jelent: 1-2 hétig koplalok, alig eszem vmit, aztán meg hirtelen elegem lesz és akkor meg napokig zabálok mint egy őrült. Ezután persze lelkiismeret furdalásom van és kezdek mindent elölről. Ennek köszönhetően hetente fogyom le és hízom vissza ugyanazt a 2-4 kilót. Szívesen beszélgetnék veletek, úgy látom itt nyíltan kiadhatnám magamból ezeket a dolgokat, mert nyomasztó magamban tartani. Remélem tudtok nekem segíteni, tanácsot adni. Előre is köszönöm mindenkinek!
hiii!
okéé every....
edi ez nemm csak egy batagség ez az a betegség amitöl itt nyomorultan haldoklok egy korházban!!!!!!! amitöl 38-9 kg vagy akárhány kg vok szal nyugottan mondhatom én néked hogy:
- KUSSSSSSSSS!!!!!:DDDDD<------hA EZT BE TARTOD TALÁN HA KIKERÜLÖK INEN NEM VERLEK MEG!!!Jah és Every még mindig nem tartozik a kurvák közé!!!!!!
nincs kedven irni ---|
--------->pápáááá
Én sem szeretem ha ráhuznak egy foglamat meg beütik egy számológépbe a számokat kiadja az értéket, és beazonosít....
edi....te nem tudodhatod milyen az hogy nem eszel semmi édességet el sem tudod képzelni milyen az amikor nem laksz jol, és ott vannak pl az osztálytársaid akik melletted tömik a fejüket és csinosak,,,
Köszönöm Pirosalma :) Dobom :D
edi: Úgy értettem, hogy nagyon jól tudom hogy mi ez ugyanis 2 éve szarakodom a gyógyulással és még mindig ugyanott vagyok, úgyhogy ha valaki én biztosan tudom. Néha megfordul a fejemben: Hát minek?
Anyumért??? Azért akiért az egészet csináltam?
Apumért: Aki a kórházi ágyat nyomja, és nagy valószínűséggel, már soha nem látom?
A mamámért? Az egyetlenért aki valaha jó volt hozzám és meghalt??
A papámért?? akinek veseköve van?? és azt se tudom hogy van??
Hát mégis kiért???
Azért gyógyuljak meg, hogy????
Jah meg, ezt elég sokan tudják,( többek között, browing, aki egyetért vleem) hogy nem szeretem az általánosítást, úgyhogy ha durva voltam elnézést kérek, DE az anorexia nem csak annyit jelent amit leírnak róla az orvosok, meg minden, nem! Az anorexia, összetett dolog mindenkinek mást jelent és általában nyomós okot.
Dancegirl: Hogy vagY?? Írj már valamit!!
Browing:Mizujs???
Szia, Every!
Az elég biztató, hogy nem vagy kurva? Miért lennél?
Az emberek csak úgy dobálóznak a szavakkal, anélkül hogy belegondolnának, mit jelentenek.
Úgyhogy én, Pirosalma, igazolom, hogy nem vagy kurva, annál inkább vagy egy igazán helyes, kedves, érző lány, ahogy itt megfigyeltem a fórumon.
Bárki bármi olyat mond, mint az az illető, ne hidd el, hanem mindig vizsgáld meg magad, mennyi igaz abból, amit mondanak!;-) És ami butaság, azt dob ki a kukába, a többiből meg építkezz!:-)
Hi!
Hát ezt mi is tudjuk.. :S
Dancegirl:Örülök neki :)
Hogy hogy?
gonodolj sok jó dologra meg ilyenek :D
Browing: Hogy vagy?
Myvipen beírogatott egy cigány csaj az osztályból hogy ilyen kurva meg olyan kurva vok :( Tudom nem szerethett mindenki, de mondjatok valami bíztatót mert elég szarul vok :(
írjatok : pusz
sajnos egyre többen és egyre fitalabbak szenvednek vmilyen étkezési rendellenességtől. ebben nagy szerepe van a médiának, a rohanásnak (családok nem ülnek le és étkeznek együtt stb.) volt 1 amerikai oldal, ahol ilyen emberek lelkesítették egymást, osztották meg tapasztalataikat, mára megszűntették.
én alapjáratban 1 vékony csaj vagyok, sokan azt hiszik anorexiás, mert az átlagosnál törékenyebb, amit egyáltalán nem szeretek! szóval én azt mondom, próbálja mindenki elfogadni magát, egészséges határokon belül formálni, ne akarjon külső nyomásnak megfelelni.
helloka!
már csak 8nap :)))))
browing köfffffffeeee nem baj az örültség vááá...én is szoktam az lenni --->amikor táncolok....de azt se szoktam mostanában:(
találtam egy honlapot ahol hülye ana-mániások ilyen 47kg-os csajok fogyó versenyt csináltak!!!!minnél kevesebbet eszik egynap annál több pontotkap meg +5pont a hánytatás ért...stb..monnyuk ott vannak EDNOS-ok is...mind1
találtam magamról képet a laptopomon még talán 5honapos csak...felrakjam???????????????????????????
every: szeretném ezt nagypn szeretnék esélyt adni de hogyannn...?:("a kitartás az ami előre visz minket"<---ez szuper
am köfffe most még vagyoik egy darabig ..XD IRJATOK CICÁÁÁÁÁKKK
xdxdxd
nah ha nme lennék akkor pussssssssssika
Hi!!
Browing: :D
Remélem, eszel, ugye eszel???
Mindjártm egnézem mit írtál :D :D :)
Mystic: Nem tom, ki milyen de, én nem vok csont és bőr, már nem :D
Fotózd le a tetkót, és tedd fel!!!
Skinny: Amiket browing felsorolt az mind igaz, teljesen kicsinálhatod magadat vele, nem ajánlom!!!!!
:)
Anyum meg a barátja meg a tesóm fürdeni mennek majd én meg a barátnőmmel leszek!! :) Meg a haverokkal elmegyünk A barátnőmhöz és filmet nézünk stb :) Már alig várom :)
Dancegirl: Gyógyulj meg naon hamar, mert képes vagy rá.
"a kitartás az ami előre visz minket"
Adj magadnak esélyt!!!!!! Pussz!
mondtuk mi h szeretnek téged :)))) meg h mi is szeretünk^^(L) gyugyóljál csajos,mertelfogysz aztán mit csinálunk?!o.o küldök neked fénypostán egy tábla csokit xD x))
(bocsi kicsit megkattantam mert jó a kedvem:D)
cuppppp:)) jó hééétvégééét^.^
énénén!!!! xD najó utóbbi kb 3 hétben nem :) asszem...kezd elfogyni-.-"...mellesleg:D am mályvatea kapszulát^^ ilyen gyógynövényes szirszar...
jah!meg a hashajtó tökjól "kiszárít"....szal akármikor rádjöhet egyolyan h elkap valami kis semmi vírus te meg úgy szenvedsz tőle mint atom :s (lásd tavaly kórházas látogatásom^^) csak hánysz meg minden és az borzasztó:'( a kiszáradás nagyon veszélyes!:s(az is...)
ma megyek buliiiiba^^ óóójeeee:D
Mystic... milyen fajtát?fajtákat?tudom hogy nem a reklám helye....de mégis....
Állitolag szép lassan leszek majd olyan mint a modellek a képeken.....
Sziasztok!
Csak bekukk aztán húzok varratni. Majd fotózok.;)
Skinny! Én fiatal koromban és mostanában is nyomatom a hashajtót. :( A legnagyobb veszélye, hogy kihajt minden káliumot és ez szivinfarktushoz vezethet, illetve a bélbolyhokat tönkreteszi.
Nem bíztatlak, de látod még én is élek! De ha nem bírod megállni legalább pótold a vitaminokat, nyomelemeket...
Jaaaj, megnéztem a képeket, nagyon csini vagy!!! Én azt hittem olyan vékonyak vagytok mint azokon az ismert szörnyű ana-s képeken a nők. Vagy ruci nélkül Ti is csont és bőr vagytok?:(
Browing, ez nem túl biztató rám nézve.....
Volt vki innen aki szedett hasahjtot?
Ezt sokan mondták már nekem hogy nem vagyok az:)
mennyi nap van még a szülinapodig?
Ma anya öcsémnek:ha én kérek bocsánatot akkor majd beszél velem...pffffff.....köszi anya, kihagyom:)
sziasztok
elekseritettek de öröm is egyben...barinőmmel elmentünk meg látogatni vkit(nem a kórházos lánnyal).de kicsit dokáig maradtunk..igy el kezdtek kerresni .megtaláltak.vissza ráncigáltak.de azt mondták: mert segiteni akarunk.tehát szeretenek!!!!!
köszönöm every köszönöm browing..
Skinnygirl én már azt se tom hogy néz ki az ebédlőXD
Mystic akkor bocsi
Skinnygirl te nem vagy normális!!!!!!
jah és mind szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!
nah pápá
Skinnygirl:ömm...túladagolásnál bélcsavarodás=halál meg rohadtnagy fájdalmak... a gyomrodat kicsinálod, a bélbojhaid elhalnak=nem fogja felszívni egy idő utána táplálékot a szervezeted szal hashajtó se kell majd...de éhenhalsz...meg még a végbéllel van valami...tán megrepedhet...azthiszem...fekélyek képződhetnek(ha jól emlékszem) ami ugyancsakborzalmasan fáj és nagyon nehéz gyógyítani!! ne nagyon hashajtózz!!!:s nem éri meg annyit szenvedni azért,hogy tökéletesen nézhess ki :(
Every:azonnal:D
pusssssz jo8!
Skinny!! : tök jó alakod van!!!
NE HASHAJTÓZZZ!!!!!!!!!!!
browing, hidd el szenvedek is érte eleget......
nem tul sokat eszegetek,
ha hasahjtozok annak milyen káros veszéjei vannak?
TE?
Dancegirl merre vagy?
te megkattantál *.* bazz olyan szép alakod van h más a fél karját odaadná érte!!xD de komolyan!:D
Every:nálunk esett a hó sza a kinti ünnepség a végén rádióban ment le...szal végig ültünkXD eszek,iszok, csináltam sütit^.^ kókuszgolyót!hnap megyek bulibaa^^jeee:D
Dancegirl:mizujs csajszim?hogyvagy?^^jobb már a kedved?:)
Mistyc(jólírtama nevedet?^^):milyen lesz?:P majd teszel fel képet,ugyee??:))
pussssz
Nah fene veled veszekednek browing....anya szokása mint most is hogy nem szól hozzám, sztem ez sem jobb.....
nem nem akarok fogyni csak tartani a súlyom, és ami a gáz velem, hogy nekem a hasam nagy, persze mondják h nem(ana=beképzeli) de sztem akkor is az nem olyan mint kéne......
képet teszek fel, véleményt:):):)
Tök jó! Milyen mintát?
Browing: Köszönöm :)
Mindjárt megnézem a te képeid is :D
Mikor veszekszel a szüleiddel próbálj belül megynyugodni, nagyon nehéz de segít gondolj jóra és NE BÁNTS MAGAD!!! NE!
Minden jól ment kicsit izgultam azért de a barátnőm azt mondta ha rosszul leszek megfog :D Meg álltak mellettem tanárok is.
EGYETEK!!!!!!!
IGATOK!!!!!!!!!
:D elírtam, mind1 :)
Dancegirl: miujsáágg???
dancegirl, miből gondolod hogy fogyni szeretnék??? A kajákról csak álmodoztam, nem néztem őket!;)
Szerintem nincs gond a súlyommal, csak baromi nehéz tartani. :((((((
Lányok! Kapjátok össze magatokat! Olyan szép az élet, tessék leszarni mindenkit és csak a jót nézni!
Ezt én mondom, az öregasszony!:D
Everym:megnéztem a képeket!:D csodaszép vagy o.o
nefoggyáááál!Te!én mondtam h fogyni ogsz ha nem eszel:s
Skinnygirl:te gebe vagy:))))) ugye nem fogyózol?:D
basszus én vok itt a leg...husibbXD...hehe...
engem is folyton bámulnak(egykét parasztabb be is szól h "mivan?!te nem anorexiás vagy?!" meg úgy megszokásból-ha csoki van- a fiúk rögtön kórencsálnak tőlem:D énmeg persze passzolom a csokit(b.nőm meg mérges leszXD)
most veszekedtem egy "szuperjót" szüleimmel-.- apám elkezdett kb SÜVÖLTENI h ez nemigaz h ő neki kell mosogatni és nem viszem le a szemetet meg egyszercsak mintaki megkattant O.O aztsetudtam mivan...meg se szólaltam,ő meg csak...hát mittegyek...elkezdtem sírni-.-" anyám nekemáll h hogy nézek ki,mi a francnak sírok stb...ájjbazz...elment a kedvem mindentől:(
szarvagyok.nem megy semmi...annyiszor megfogadtam ezta retkes vagdosós-leállós cuccot is...úgyse bírom sokáig.most egy kis karcolás lett,de nem hiszem h megy majd...
pussz^^nektek azért több életkedvet:) majd énis kialszom ezt az esti kis cirkuszt...
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?