Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

2009. márc. 12. 20:08

Okkancs :D

168/49 az 17,36-os BMI!!!!!!

Ami kevés, és mizután megjártam a kórházat stb. azóta nem örülök ha lejjebb megy 53 akarok lenni, legalábbis azt tűzték ki nekem.

Mi is a vágyam hónapok óta???

Jah! Igen! Megvan! MEGGYÓGYULNI!!

És meg fogok, legalábbis remélem.

nah meek :) És szurkoljatok!!! Hnap ünnepség!!

2009. márc. 12. 20:02

Mindjárt kattintok, és nézlek:)

Én 168 vagyok, és ma reggel 49.9:)

Figyelj te legalább lemész.....

2009. márc. 12. 19:56

Sya!

Kattints a nevemre és a további képekre ott leszek :)

Gratulálok! :D

Régen én nagyon sok prózamondón indultam és a legtöbben első vagy második lettem.

De most már ritkábban majd megyek a Kistérségi Ki mit tud?- ra

( Gyurkovics Tibor- a tanár úr notesza)

Hány cm vagy??

Talán a stressztől. Egyszer nekem is megállt a koplalás miatt és sokáig nem ment le aztán hirtelen lefogytam ( nah és ezután mentem kórházba)

Ma rá mertem állni a mérlegre.

50kg 1 kiló le ment :( És a legrosszabb hogy nem tudtam hogy örüljek vagy sírjak?

De erőt ad hogy voltam már 170/48 is az volt e legkevesebb és ez azért haladás ma lementem ebédelni, egyedül!!! Enni még nem tudtam. Olyan rossz, minden tanár engem bámul meg a környező asztaloknál is a gyerekek elég idegesítő.

Írjatok!! Puszilok mindenkit!

2009. márc. 12. 19:41

Hello!!

Every hol láthatok rolad képet???

Anyuval 3 napja nem beszélek ma lettem 3.versmondoversenyen igy 18 évesen:)

Az mitöl van hogy ugyanannyit eszek kb de mégis 48kg nál lejebb nem fogyok hanem visszajön 2-3 kg...most megint lefele nyomom....:)irjatok:)

2009. márc. 12. 18:39

Hello!!

Dancegirl: Soha de SOHA nem mondhatod azt hogy feladom!!! Soha, mert egy szónak is hatalmas jelentése van és tud írányítani nem mind1 hogy mi a szó.

Browing: Ne 1-et 6-ot!!!! Hiznod kell :D XD

Egyél!!!!

Jó bulizást!! :D

Én most jól vok eszegetek.

De naon izgulok mert hnap ünnepség és most nem akarok elájulni :(

Bnőm pedig délelőtt nem délután sokat meg mindenfélét meg este is eszik.

Tudom hogy veszélyes nem enni

De azt is tudom hogy egy 12 éves kislány is kaphat gyomorfekélyt! Mert az unokatesómnak az volt.

És sokat szenvedett magától rendbe jött de úgy hogy a szülei meg se tudták. Nem volt semmi :)

Rakok fel majd ujj képeket nézzétek meg!

5245. browning
2009. márc. 12. 16:00

Hali!

Dancegirl: élned kell!ne akarj már nem élni!!:( am mingyárt boldogszülinapot!!:Dés TÉNYLEG LEGYÉL BOLDOG!:) ha meghalnál,tuti h a menyországba kerülnél!figyelmes vagy és kedves és jó vagy az állatokhoz is és szeretsz másokat (is) szóval tényleg!!....de ne akarj még meghalni!!!még ne!!:(...

Every:heheXD én mindig du eszek...ha van étvágyam persze^^ tegnap tanulás közben betápláltam 1 tábla csokit O.O 550kcal vtXD(mert 100g az 550 és 100grammos vt ^^)borzasztó vagyok-.-de nemérdekel.ígyis azzal basztat haverom h lapos(kicsi) a fenekem xD lolLOLOLOl....

ma megyek úúúszásra^^hnapután buliii^^ ohjee:D ottalvós:D

Lilimia-t szoktam látni msn-en,szóval valószínű h "csak" az esküvőjére készülget:)

pusziii

5244. dancegirl
2009. márc. 12. 14:18

sziaztok!

hát anyám -apá kiakaadt...

nem akarom feladni de ha nem adom fel akkor is u-a van!!ugyan ugy halál megilyenek...ebből még menyország sem lehet

rohadtul elegem van magambol csinálok én mindent de nem megy every

11 nap 15éves vagyok

én is szurkolok apudnak mert rohadt szar érzés elvesziteni valakit..szegény lara :'(rohadt kedves volt minenkivel de én sirattam a legjobban a csalágbol minenki otthon ült és várt..nyommiiik

kösszi hogy nincs sok időm:D

de én nemm a menyországba mek igy soha nem találokzok majd Larámmal mert ő bizti ott van

Mystic75: te nekem ugy tünik hogy(sorry)téged nem kényszeritenek te fogyni akarsz..........sztem igen mert ha ilyenneket nézel az...hagylak inkább nyugi

elegem van na én mek

puuusssi éljetek szépen

hol van Lilmia???????????????????

2009. márc. 12. 14:13

:)

Köszönöm remélem nekem is segít :)

Browing: Méghogy én ettem keveset??

És te? Te is keveset ettél!!!! ENNI!!!!!! :D

Dancegirl: MizujS?

2009. márc. 11. 19:18
nah jó kérdés hogy nekem miben segít XD
2009. márc. 11. 18:54

Every!

"Olykor mindnyájunkat elfog a kétségbeesés, s ha legyőzzük, akkor jövünk rá, hogy milyen erősek is vagyunk valójában."

nekem segít....

5240. browning
2009. márc. 11. 18:10

Dancegirl:ne add fel csajszi!!fel a fejjel,mert meg tudopd csinálni!!!meggyógyulsz,összekapod magad,és ha nincs is sok időd,akkoris jól fogod élni az életedet!!!

Every:szurkolok apudnak,hogy meg tudjon gyógyulni!!:) de Te nehogy visszaess!!!!ő sem akarná!!!ő akarná a legkevésbé h bajod legyen!!!!!keveset ettél:D

én:egy szelet piiza,gyümisali,egy pogi,1 actimel,2túrórudi, aszemennyi:D

nah pusszancs:) sietek,tanulnikell:(

2009. márc. 11. 17:59

Hi!!

Drága dancegirl!!!

Bird ki még egy kicsit!!

ggyüttérzek veled bár engem nem tartottak benn olyan sokáig.

Ne add fel! Kitartás!! És egyél!! Tom hogy nehéz!!! De muszáj!!

Egy TIPP:

Én mikor kórházba voltam MSN-en folyamatosan beszéltem a Barátnőimmel és erőt adott még camoztunk is!

Próbáld ki!! Ha tudod hogy van veled valaki, melleted akkor érzed hogy kell élni nem adhatod fel!!! Nagyon vigyázz magadra!!!

Apum rosszul lett, már megint :(

Félek hogy itt a vég :(

Mit csinálok én nélküle???????????????

NEM HAGYHAT ITT!!!!!!!

Mért ő?

Mért neki kell leukémiásnak lennie?

Pussz neketek egyetek és írjatok!

Skinnygirl: a súlyod,kevés!! Enni!!

2009. márc. 11. 15:19

Én a bnömmel ö is birja meg én is mondjuk neki vannak kilengései,

Nekem beállt a szervezetem nyár óta azota csak reggel eszem.

Elötte napközbe is ettem max.1000kcaelt de volt idö mikor 400at, huzamosabb idön át.

A szüleid stb többiek hogy állanak hozzá?

én irok te olvasod:)valahol közösek vagyunk

5237. dancegirl
2009. márc. 11. 15:13

HÁT A BARIJAIMMAL ELKEZDTÜNK FOGYOZNI ŐK nem biták én igen

én a végén már enni sem tudtam de voltamikor nem is akartam...

bulémiás is kicsit lettem.aztán volt olyan hogy felakartam akasztani magam..

na ez mine rövid és uncsi

hát ugy kerültem korházba:hogy buliztunk már 1hete semmit se ettem és a buliban elájultam telejem szarul minen..kihivták a mentöt és nem engednek ki

am köffeee

loveeeeeeeeeeeeeeeeee

fuj de hány ingerem van na mekkk

pápá

bocvs de rosszul vok inkáb azé nem irok részéletesen

5236. dancegirl
2009. márc. 11. 15:09
jóó akkor irok XD
5235. skinnygirl (válaszként erre: 5233. - Dancegirl)
2009. márc. 11. 15:07

Dancegirl:)

Olvasom soraid, és erőt kivánok neked mondom én aki csak reggel eszik akkor is almát és hasonló alacsony kcael tartalmu ételeket, fött ételet egyáltalán nem lassan 3 éve.

Igazság szerint nem akarok és nem is tudok meggyogyulni pont zért mert mennek anyukával a balhék....

Mesélj még magadról, én is irok!

5234. skinnygirl (válaszként erre: 5230. - Mystic75)
2009. márc. 11. 15:03

Itt vagyok:)

Hát tömören amit irtam az a szitu.

Én anásnak vagyok diagnosztizálva de csak egy alakalma volt az orvosnak találkoznia velem(kijelentettem hogy nem megyek többet)családi balhék azóta is vannak

5233. dancegirl
2009. márc. 11. 15:03

sziasztok!

félek...

sinnky: 40 alatt nem irom le ...mert rohadt kecés.egyre romlik az álapotom azt mondják az orvosok...már egy csomó ideje itt vok ebben a tetü korházban...és gyogyulgató nem evő vok..

ma volt benn az osztályam végre...és ráálitottak a mérlegre mert azt hitték hogy legalább hiztam valamennyit..de nem fogytam..nagyon kiakadtak.a lány eszik(korteremben velem van)de neki azt mondták ha otthon is eszik akkor párnap azt mehet haza..egy jónap se lesz többé..ö már 46-7kg .rámer álni a mérlegre!bátor!

eddig meg ájulás romamamim voltak egy nap akár 3 is,meg hányó görcs egész éjszaka hányni...

huuubaszzus ezen rohadtul sirtam azt mondták:

-lehet ha igy folytatod az egész életedet itt fogod leélni am nettán már csak 2 év.vagy egy ana-mia kezelő táborban.

2 vé alatt nem folyatthatom a modellkedést(9éves korom ota csinálom)és nem lehetek ismert...:'(

ti csak EGYETEK de nekem az mér más nekem az már nem létezik elfogok fogyni

38-9kg ez nem illik egy mingyá 15éveshez és lehet nem lesz meg a 18.adik szülinapom...pedig azt gyerekkorom ota tervezgetem ...demost előtte meghalok

midegy hagyom má magamat meg titeket na mek pussziii

egyetek,ha tudtok

2009. márc. 11. 14:37

Hi!

Mystic: A férjed miatt akarsz fogyni??

Vagy magad miatt? :D

A 173 és 58 az maga a tökély :)

Browing:

Megfogadom :)

Csak olyan rossz látni hogy nem eszik, délelőtt, és az egyik tanárom is azt mondta hogy ha Nem kezdtem volna el most minden rendbe lenne.

És hogy ez nagyon nagy hülyeség és ha nem haggyuk azonnal abba következményei lesznek a dolognak.

:S

A gyümisalit én is szeretem de a mézet nem :)

Ma ettem!! :D

1 kétszersültet

2 szívószálas

1 kanál leves

2 pohár víz

1 szendvics

és óhh leírni is rossz 4 csokis keksz!!!

szörnyű vagyok de próbálok nem tornázni :)

Pusz!!

5231. Mystic75 (válaszként erre: 5229. - Browning)
2009. márc. 11. 13:40

browning!

Nehogymá' azt mondd nekem, hogy egy gyümisali u.az mint egy fini csoki?! :D Persze imádom én is, no de a csoki.... aaaz más. És a Nutella? Na az az igazi!;) És a frissen sült pogi, no meg a kalács...?

Kínzom magam, gyüminapom van!

5230. Mystic75 (válaszként erre: 5219. - Skinnygirl)
2009. márc. 11. 13:38

Skinny!

Hovva tűntél? Mesélsz magadról?

Úgy tűnik én vagyok itt a legöregebb, 34 felé járok, két gyerkőccel, vékonyságot "követelő" férjjel.

173 cm és 58 kg vagyok. Bulímiában "szenvedek".

5229. browning
2009. márc. 10. 20:26

Every:

Te ugye szel?:P :))

A barátnődhöz:nem lesz mindenkiből rögtön ana/mia-énis ha meghallom h vki fogyózik,rögtön pánikolok....de nem kell,remélhetőleg hamar rájön h ez hülyeség:) am meg ha tényleg nem is (annyira) husi akk meg tényleg beszéljétek le!!! meg mondjátok neki h ti segítetek niki,hogy EGÉSZSÉGESEBBEN éljen!nem abban h FOGYÓZZON.csináljatok együtt normálois kajákat:) amik egészségesek és annyira nem hízlalnak;) pl gyümisali mézzel *.* (L)(asszem megyek és csinálok egy mega-hatalmas adagot!azt jobb enni falásrohamnál...csak akkor eszek csokit,ha van itthon olyna amit szeretek-.-" értelemszerűen...de ha ven kész gyümisali akk annak nem kegyelmezekXD hnapra(ha marad időm akk összeírok egy kajarendet!:) mindig másnapra fogom!:)

am meg NEM A TE HIBÁD!!!miért lenne az?!te segíteni akarsz neki NE legyen ana(se mia...)!!:)nem?:)

csak nekem lenne minden osztálytűrsam ilyen kedves:)

van pér aki fullbunkó,sznob,elkényeztetett hülyeribi^.^aztadeúúútálja őket mindenkiXD...

gyümisali(L)*.*

2009. márc. 10. 20:20

Köszi csajok:) próbálok vissza is olvasgatni, tanulás helyett:)

Én 18 (remek mert januárban töltöttem és elötte 1 honappal vittek ek a pszhiátriára)májusban lesz 3 éve hogy nem vagyok az igazi.......jelenleg 50 kg 168cm, de 48 volt a legkissebb, most is azon vagyok

2009. márc. 10. 18:28

Hi. :(

A barátnőm nem eszik.

Megunta hogy kövér és ezntúl fogyózik, de nem tudja betartani így délelőtt nem esziki semmit aztán sokat eszik meg vacsorára is eszik vlaamit összevissza.

Félek hogy baja lesz, próbálom lebeszélni de nem megy.

A legjobbbarátnőm azt mondja ne törődjek vele.

De olyan mintha az én hibám lenne :(

Mi vna ha ana lesZ?

A tanárok is már a plafonon vannak hogy nem igaz hogy ezt kell csinálni, meg hogy egy elkezdi a másik folytatja, és ha kiderül hogy gyomorfekélye van?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

:( :( :(

Megpróbálom a barátnőimmel jkaröltve meggyőzni.

Írjatok!!!

2009. márc. 10. 17:34

Helló!!

Skinnygirl: 14 éves, 170cm 50,8kg. És gyógyulok :D néha nem eszek, néha túl "sokat"

De jobb ténleg ha visszaolvasol.

Browing: Te nem voltál rosszul oltáson?? Én mindig :) de én mindigis ájulós voltam :)

EGYÉL!!!

NE HÁNYJ!!

Hogy akarsz így meggyógyulni???

Tom h nehéz, de egyél már!! :D

Én szeretem a nutellát csak egy kicsit tömény :)

Pussz és kitartás!!

Többiek írjanak!!

5225. browning (válaszként erre: 5223. - Skinnygirl)
2009. márc. 10. 17:08

14éves múltam,164cm/lövésemnincs hány kg (50vagy az alatt) és gyógyuló-asszem^^ visszaeső.hol zaba hányás hol nemevés...ilyesmik. de olvasvvisszább xD

aztaaO.o ma kaptunk oltást... nem bírom emelni a balkaromat xD

faltam.hánytam.gyűűűlölöm a nutellát-.-"

5224. megryan (válaszként erre: 5223. - Skinnygirl)
2009. márc. 9. 16:57

Szia!

Egyszerűen olvass vissza 4-5 oldalt a topicban, és megtudod kinek mi a gondja... és te is írhatnál magadról dolgokat. Mert a többiek már korábban leírták...

2009. márc. 9. 16:47
Csajok, valaki reagálna?
2009. márc. 9. 14:42

helló!!

Browing: én is szeretlek :D

és te is egyél!!

én is szeretem a tesómat, csak néha nehéz

Most is anyuum az előb kiabáélta le a fejem mert kiöntöttem a vizet. Persze nem várta meg míg feltöröltem volna.

Ilyenkor számoplok :) 1, 2, 3,....

Vagy megyek tanulni.

Én azért tanulok hogy minnél hamarabb elhúzhassak otthonról.

Hnap, kémia is van :=( :( :(

Nah meek tanulok

Írjatok!!!

5221. browning (válaszként erre: 5220. - B0bdc28e7e)
2009. márc. 8. 21:36

szióó!

nekem is uez...h "de mit rontottam el?!nem kapsz meg mindent??más összetenné a két kezét ha a helyedben lehetne"-ömm...és mikor is szokta mondani h szeret??:O akkor ha...hmm...mikor is?:o...-.-" tesómbezzeg...namindegy.szeretem tesókámatXD

szóval megértelek totál!!csak egy hülye szó...mégis milyen sokat számít(ana...->de irronikus itt ez a feltételesmód XD)

hát vásároltunk barátnőmmel,aztán mentem tesómékkal sütni parkba-husit:D annyit ettema hétvégén h...borzalomXD máskor egy hét alatt se eszek talán ennyit XD fáj is a hasam-.-" xD

a késés azért van mert összevissza eszel,meg nem elégszer eleget(ok h van néha h eszel rendesen de hányszor h nem?!XD...)nekem is késett-.-"franc se számolja...kb egy éve ilyen "zavaros" (mióta kezdődött a fogyi)

megyek tanulniXD csak nem mindig van kedvem...van amikor van jobb dolog is:D pl olvasás,netezés,tv-zés, malackámmal játszás...meg ezer-millió jobb cucc. deha oros akarok lenni,akk kell...ezvan.ígyjártam:D :D

én szeretleeeek:D (L) szóval egyééél^^ eszel,ugyeeee?:))

Dancegirl:hátte merrejársz??:) és a kórházas bnőd?:) meséljetek már vmit!!:)

többiek????:)

pussszancs

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook