Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Nah, mi van leállt a fórum?
Még 824 óra és meek Angliába!! :D
Hello!
Ursuminor: 28 évesen nincs annyi eszed (már bocs) h tudd hogy a hányáson kívűl lelehet másképp is fogyni??? Tod, diéta, mozgás meg ilyenek. Értem én, de én úgy lettem ana hogy nem direkt csináltam jó tudtam den em hittem h beteg leszek, csak azt gondoltam majd ha leadtzam pár kilót majd megállok, hát ez se következett be. Mármint a megállás.
Viszont a hánytatás. Te tudod h ez rossz. És mégis csinálod!? Azért van a fórum hogy h ezt leírjuk tom, és bocs ha kicsit nyers voltam, de érted nem ellened (úú ez lolyan tanáros vt :S)
Browing: Szia!
Eszek,eszek,eszek, :) Úgy útálom mikor ennyire eröltetik, akkor elmegy étvágyam meg minden.. de ezt gondolom te is tod. :)
Am egy kérdés:
Mikor gyógyulunk meg végre?
Te nem tudom mióta de te elég régen szenvedsz ettől.
Én meg majdnem egy éve, hát mikor lessz ennek végre vége? Hm? mit kell még tennem? Mikor leszek újra biztonságban????
Pussz (L)
Többiek me írjanak!!! Pusszancs!
Sziasztok!
28 éves leszek nemsoká.160 cm és 65 kiló vagyok.anno 77től indultam,egyszer sikerült egy év alatt 57ig lemenni,aztán pszichológus és antidepresszáns hatásra a hányást egy időre elhagytam,és 2 hónap alatt visszajött a 20 kiló.Aztán 2 év alatt sok ingázás,de tavaly novemberbig 54 voltam,aztán bestresszelt egy-két jóindulatú kolléga és egész decemberben táppénzen voltam,és visszajött kb 10 kiló,am most nem akar lejjebb menni,hiába hányok.Tudom hogy nem normális dolog,de ha abbahagyom villámgyorsan megint 77 leszek vagy több és úgy gyűlöltem magam
Ismét hali!:)
Ursaminor:mennyi idős vagy?:D meg az "alapadatok":)) tényleg próbálj meg leszokni erről,mert attól függetlenül h nem használnod az ujjadat attól függetlenül még nagyon árt a toroknak...meg az se normális h lehajolsz és már rókázol:S ugye ezzel tisztában vagy??
Lilimia: :)) remélem majd jól sikerül az esküvő(is)!!:) rajtam még soha nem vt miniszoknyaXD(csak térdig érő...ilyen fodros...:D kheki színű...imádomXD)ha tudom,megeszem de egyenlőre nemtom h holnap eljutok e az újságoshoz :$:S meg lehet nézni neten?:P
Borsa:neked is jó hétvégét!:) és persze jó munkát!;) am mit dolgozol?o.o(vagy titok?:P)
úgy folyik az orromXD meg be van dugulva...komolyan mondom h attól fogok fogyni már h ennyit fújom az orromatXD(LOL)
ma ettem 3 túrógombócot(és 2kiskanál málnalekvárt hozzá)meg pár szem zöldborsót...
nah pussz:)
Hali!
Every: az jód vtXD már engem is "jódoztak" csípős xD egyél máár!:)eszel,ugye?!nehogy elájulj a kimittudon is!!!
Dancegirl:fura egy csapat ez a te sulid O_o... hozzám tán csak 1 srác jött be...most nem szívesen tesztelném h kik látogatnak ha beteg vokXD...
áhh szaladnom kell...anya hívXD majd még jövök,írok!pusssz:)
Hi!
Dance: Nálam fordítva volt, mikor megtudták h beteg vok mindenki segített. Lehet h kímélni akarják magukat mert félnek az elvesztéstől, pl: én apumtól :S
Borsa: Igen megkaptam, de azt mondta még mindig mellettem áll mindenben és segíteni fog. :)
Vasárnap: Ki mit tud? SZURKOLJATOK :)
Browing: Mizujs??
Lilimia: Jó hogy újra itt vagy! Hiányoztál! :D
Majd rakj fel képeket! Pussz
Úgy eslestem tesin.. le kellett izélni olyan piros izével a lábamat... nah ez értelmes volt :D
Pussz nektek!
itt vagyok én is !:(
bezsibbad az egész karom az infuziótól...fáj mindenem
rohadt hány ingerem van és egy belső hang megnit azt mondja:
-hányáj...még aztis amit nem tudsz...csak...
ha senki ...vagyis mindenki elhagy igy nem tudok egy falatot sem enni
nincs kedvenc kajám.mindent utálok...fagyit nem .de azt nem lehet ennem
szar ügy
oszimj volt ben barinőm mondta/emlékeztettet:
-emlékszel a vivi-s balhéra?mégmindig utálod a vivit?ő azt mondta a daninak anás kurvák kellenek ..te majdnem az vagy ..remélem abban halsz meg...
kicsit észhez téritett hogy akkor az a lány nagyon boldog lenne...vele veszekedtem egy pasin...
rájöttem az túl nagy luxus neki...csak egyet nem értek..
régen fél éve mindenki jött köszönt,ismert a suliban ha most be mennék utálnak...minden gyerek...nagy,kicsi volt aki ott ölelgettet meg volt egy szinász csávó ő meg adott puszit,már rám sem néz...
na ez már mindegy...megyek pápáá
ursuminor: hány kg és hány cm vagy?
udv lilmia...mi lesz benne szombaton a blikkben...kicsit le vok maradva
every:ne ájuj el...ne kövess engem nem akarok szoba társat!!!
na pussszancs
Szia!Ez a fizikai kontaktus nekem is rosszul esik,hiába olyan ér hozzám akt ismerek egyből az jut eszembe hogy mit akar ez tőlem,leht fiú vagy lány az illető.Néha még a páromtól is zaklatásként fogom fel,pedig vágyom a melegségre,csak pl anyámtól ezt semmilyen formában nem kaptam meg.
A bulímia nálam úgy jött,hogy mindig is dundiégó voltam és ez miatt(is) nagyon utáltam magam.Egyszer sikerült egészségesen lefogyni a túlsúlyom felét,de aztán elszállt az ihlet:(
A tévében hallottam a bulímiáról és gondoltam,kipróbálom.És beindult az ördögi kör.Eleinte szenvedés volt az önhánytatás,ma már csak befeszítem a hasam és már jön is,úgyhogy nálam már nincs torokirritáció,meg ilyenek,nem kell erőlködnöm se mert sok vizet iszom a kajához.Vitamint is szedek,tehát hiánybetegségem sincs.Bár a fogam asszem kezd lázadni.Igazából a kasszánknak nem tesz jót ez a "hobbi",és már régóta az van hogy semmi motivációm ebből kijönni,elfolytok magamban minden célt és vágyat amit régen el akartam érni.Hát ilyesmi.
Sajna Debrecen messze van persze tudom hogy ez csak kifogás,azért nem mondom azt hogy nem próbálom meg.És veled mi a helyzet?Jársz dokihoz a problémáiddal?
Sosem vettem még, de most az újságosnál a helyem! Nagyon erős vagy, hogy ennyi mindenen ilyen ügyesen túltetted magadat. És köszönöm is, hogy fertőzöd a csajokat az evéssel. Szerintem csak olyan ember tud nekik segíteni igazán, aki átélte, ismeri a gondjaikat. És Te tudod, miről van szó!!!!!
Sajnos most mennem kell, szép hétvégét Lányok! És a jelszó: EGYETEK!!!! Pusz mindenkinek!
Szia!
Nekem is szociális fóbiám van :S Pl. nagyon rosszul érzem magam ha megölelnek. Minden fizikai kontaktust utálok, a tömegtől iszonyodom, és ha egy idegen hozzámszól remegni kezdek.
Én tudok Debrecenben egy jó pszichiátert aki foglalkozik hipnózissal, 5 ezer ft egy óra.
Hogy kezdődött nálad a bulimia?
Nekem egy nagyon ritka étkezési zavarom volt. A szervezetem teljesen felborult, és az evést természetellesnek tartotta. Másfél hónapig egy falatot sem tudtam enni, aztán amikor végre megint tudtam nagyon nehéz volt visszaszokni. Szokatlan volt a rágás, az ízek, és maga a tudat hogy eszek.
Fertőzgetm én a lányokat, néha már egész jól esznek, de tudom hogy nagyon nehéz kimászni az anorexiából, és igazából természetes hogy visszaesnek időnként.
Nem vagyok Pc függő, csak imádom a kávét :D
Lányok! Mi az hogy nem esztek rendesen megint??????? Kiteszem pár napra a lábam, és rosszalkodtok?
Engem most szocializálnak, és ha valahogy kifejezem az érzelmeim, akkor kapok jutalomfalatot (pocket coffee). HA jók lesztek kaptok haditornás és új kutyás, aztán esküvős képeket :)
Én tegnap ebédre ettem egy kis cápát, vacsira meg tokányt. A vacsit nem annyira kívántam, de filmnézés közben megeszegettem. Ne görcsöljetek az evésen! Amikor nekem kellett visszaszoknom, én mindig filmezés, és netezés közben ettem, hogy ne a kajára figyeljek! Ha eléggé elbambul az ember akkor még azt is elfelejti hogy evett :)
Üdv Borsa :)
Bocs, le kellett lépnem kicsit melózni. Folyt. köv.
szóval javítani kicsit az evésen, aztán dombon a tanya, és nem fog cseszekedni senki az okosságaival, hogy "egyélmáááá"
Browning, remélem, jobban vagy ma már - és megint eszel. Olyan jól megy ez most!
Lilimia, mi még nem találkoztunk, megnéztelek! Le a kalappal előtted!!!!
Sziasztok Csajszik, ki hogy van???
Evry, a francba azzal az ájulással! Gondolom jól megmosta a fejed az osztályfőnököd!!! KérlekKérlekKérlek egyél egy kicsikét! Olyan szép eredményeket érsz el mindenütt, ezen is csak egy kicsit kell javítani, ééééés...
Üdv hölgyeim!
Régen írtam, de rengeteg dolgom volt.
Egy luxusétteremben búcsúztatott a család és ettem, magamhoz képest sokat!
A ruhámból rengeteget be kell venni, még a fűzőből is, de nagyim megcsinálja. A fogyásnak egy haszna volt... Felvehetek miniruhát :) Bár amilyen gyakran én kihívóan öltözök... Szóval a menyecskeruhám rendhagyó, barna-fekete, és mini...
Gyógyulgassatok és egyetek!
puszik :)
hi!!
Nekünk szombaton Nincs suli!! :)
Sietek hnap bővebb leszek. De meek apumhoz :S
Browing: Április végén
köszi
Borsa: köszi, a kézi mindig is túl fontos volt ahhoz hogy feladjam meg a tánc is. De már nem táncolok. És talán az ezdések miatt bár non ki vagyok utána.
Dancegirl:??
Csak 5 szó:
- suli
- felelet
- ájulás
- pszihológus
- osztályfőnök
:(
-
Inkább pihenj, nehogy már tüdőgyulladást kapj!!! Az evés ma is nagyon jól ment!!! Gyógyulj meg!
Most húzok, holnap jövök megint. pusz!
Hali!ma ettem egy fél joghurtot(50g)meg hozzá zabpelyhet, aztán ebédre egy kisadag rakottkrumplit(husi nélkül xD)meg 2 palacsintát:D:D
elégszarul vok megint:( tegnap azt terveztem h péntek,szombat suli,de ma is 38°vt a lázam :s
kinek milyen napja vt?o.o
pussssz
Evry, gratulálok!!! Nagyon ügyes vagy, de komolyan! Azt áruld el, hogy mitől vagy ilyen energiabomba???? Gumibogyószörpöt iszol???? Nagyon jó korszakod van most!!! Maradjon is így!
Browning, egyre jobban megy ez az evés - csak el ne múljon ez a lendület!!! A kiwit én is imádom, egy ültő helyemben be tudok gyűrni egy egész dobozzal ... aztán csodálkozok, hogy marja a bélésemet :(
Dancegirl, hogy vagy?? Tudod, jó dolog tartozni valahova, még akkor is, ha - mint itt - valami rossz dolog köti össze a társaságot. És Te ide tartozol! Tarts ki, szedd össze magadat, és próbálj meg a gyógyulás útjára lépni. Sokkal jobb itt kint, mint a kórházban! Mi itt vagyuk!
Hali!
Every(m):ügyi vaaagy!!!:D a fizikának mikor lesz eredménye?:P egész jól ettél,bár hozzámképest picit kevés xP
Borsa:3palacsinta,pár kanálka leves,fél péksüti(sós)...jah!meg egy kiwi;) imádoma kiwitXD :D
pussz
Bocsi :S
Borsa: Kszönöm :) Mindig jó ha van valaki aki szeret és akinek fontos vagy :D
Ti vagytok a 2. családom :D
5- 3
Laza nyerés volt, egy gól az én érdemem :D
Feleltetett Kémiából :S de 5-ös lett csak izgultam :)
Browing: :) köszi, ez igen, 4 palacsinta. Ügyes vagy!! :D
Dancegirl: Enni enni enni, mindig van valaki akinek fontos vagy és akit tönkretehetsz azzal ha nem küzdessz magadért, Pl: szüleid, barátok, talán a tanárok,
Én értem például tán a legjobban az osztályfőnököm aggódott de én is szeretem őt, nagyon aranyos tanár :) Szóval fel a fejjel!!!
Enni is ettem:- 1 TUC Sonkás (megosztoztunk a legjobbbarátnőmmel)
- Alma
- 1 műzliszelet
- 1 Szelet hóvirág sajt
Pusszz nektek!!!
És ne feledjétek, csak előre!! Nem nézni hátra!
Hali!
Dancegirl:hiába mondjk neked h nekünk fontos vagy?!o.o :D mert pl nekem fontos vagy:) szóval tessék szépen enni!!!:) gyógyulni!:) meddig kapod az infúziót?o.o
Every:mizujs?:P
sokatettemmaXD nah meek:) pussz
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?