Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

5400. Tannah
2009. márc. 31. 14:01

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon és mostanra sikerült átolvasnom az egész fórumtémát, voltak erőt adó hozzászólások, amiknek nagyon örültem, mivel gyógyulni szeretnék.

Hol is kezdjem...az egész 13 éves korom körül kezdődött, amikor bármi történt ettem, ha jó, ha rossz, ha unatkoztam stb., nem tudom hány cm voltam akkor, de egyszer azon kaptam magam, hogy 75 kg vagyok, eldöntöttem, hogy leadom, mivel elég önsanyargató alkat vagyok (még a mai napig is) ezért elég drasztikus fogyásba kezdtem, mellette elég durva voltam magammal, úgy 2 hónap alatt lementem 65 kg körülre, ekkor még nem is hallottam erről a betegségről meg úgy kb. 7.-8. osztályos lehettem, egy ideig stagnált a súlyom, bár nem voltam elégedett magammal, semmit és senkit nem utáltam jobban, mint a testem, eltelt pár év 14-15-16 körül lehettem, kezdtem újra az egészet, voltak kiváltó okai, számomra is fájdalmasak, nem szeretném őket kitárgyalni, mai napig rombolnak tudatilag, itt már tisztában voltam az anorexiával,de nem fogadtam el. Csúsztak le a kilók.

Jelenleg a 18-at fogom tölteni 170 cm vagyok és számomra is hihetetlen 43,5-44 kg-t mutat a mérleg,régen tisztában vagyok a betegségemmel és azzal, hogy nyakig benne csücsülök.

Havim talán már csak a fogamzásgátlótól van és félek, hogy meddő leszek, félek, hogy sosem lesz saját családom, minden vágyam a tovább tanulás és van jövőképem, szeretném megélni.

Nagyon akarom a gyógyulást, DE félek a hízástól és már a fogyástól is.

Újabban mióta szeretnék kimászni, ez már 5-6 hete van, eszek minden nap, lehető legegészségesebben próbálom ezt tenni, húst már nagyon-nagyon rég nem eszek, egyetlen a hal, amit szeretek.

Hamarosan tavaszi szünet van és szeretnék 47 kg-ra felcsúszni, lelkileg ezt a súlyt se nagyon bírnám elviselni, de ez a minimum, baromi nehéz, szerintem nem nektek kell ezt bizonygatnom mennyire nehéz. Rettegek a hízástól, félek, hogy megint el fogok hízni, mint kezdetben és félek a fogyástól is, mert tudom nekem így végem, bár 100x jobban viselem, ha kevesebbet mutat a mérleg...

Orvoshoz nem járok, kórházban nem voltam és nem is akarok oda kerülni, fejben tisztában vagyok mindennel, ami a betegségemmel kapcsolatos, tudom mit és hogyan kéne tennem, hogy kimásszak, de sajnos ez mint csak elmélet és elméletben repülni is tudok, gyakorlatban meg ugye nem igazán...

Számomra már az is csoda, hogy odáig eljutottam, hogy eszek és,hogy véget akarok ennek vetni, bár tudom igazán gyógyult sosem leszek.

Remélem nem terheltelek titeket a kis életregényemmel, szerintem egy részetek meg tud érteni.

5399. Elisha
2009. márc. 31. 14:01

Sziasztok!

Browning szerintem mehetsz majd a rajzversenyre,ha mégse annak egyetlen oka lesz a protekció!!!Sokszor ugyanis nem a tehetség dönt,hanem a kapcsolat..Egyébként meg a rajzolásnak,festésnek az a lényege,hogy neked örömöt okozzon,nem pedig,hogy versenyt űzz belőle,úgyhogy ha nem kerülsz be akkor nem elnyalódni kell,hanem leülni otthon és alkotni!:)

És nagyon szépen rajzolsz!A képed milyen technikával készült?Nagyon tetszik:)

dancegirl:ne haragudjál ennyire a világra,és magadra, legyél pozitívabb és néha az öntörvényűségből sem árt alább adni.Az nagyon jó,hogy elhatározol valamit aztán meg is valósítod mert kitartasz mellette mivel van akaraterőd és tudod,hogy képes vagy rá.De!Ennek nem az önpusztításról kéne szólnia,mert kapunk épp elég nehézséget az életünkben,picit próbálj lehiggadni és eldönteni végre,hogy mit akarsz,és ahhoz aztán tarsd magad.Remélem sikerülni fog;)

Borsa:nagyon kedveseket írsz,öröm olvasni a soraidat és érződik belőle szeretet és az életigenlés:)

És igen itt a tavasz véégre!Én most nagyon jól vagyok és küzdök,hogy teljes,egészséges ember lehessen belőlem,mert fél élet nem élet épp eleget töltöttem önsajnálattal,önpusztítással..

Csak az a kisördögöt véglegesen ki kéne belőlem irtani:S

Lilimia cikke naggyon tetszett annyira meghatóan és szépen fogalmazott az írója egyáltalán nem úgy mint a többi szenzációhajhász cikkükben szokás.

Írjatok és Szép napot mindenkinek!

5398. Borsa
2009. márc. 31. 11:58

Sziasztok Csajszik, ki hogy van? Ugye ettetek egy kicsikét?????

Dance, hallgass Browningra, igaza van!

Browning, sajnálom a naplós ügyet! Blog, vagy arra nem is gondoltál? Azt mindenki olvassa? A szüleid figyelik minden lépésedet, mi???? Nem vagyok régen a fórumon ... milyen a kapcsolatotok? Jó fejek a haverjaid, hogy ők így vigyáztak Rád, amikor igazán nagy gáz volt!

Evry, Te már megint versenyt készülsz nyerni??? Lassan tényleg kell az a büszkeségfal.

Csinálhatnánk itt valahogy egy büszkeségfalat, ahová mindenki felkerül, aki valami tuti kis eredményt elér. Browning a rajzaival, Dance egy - egy bemutató képeivel, Lilimia a lövészettel, meg a kuttyal, Evry - vel megnehéz lenne lépést tartani stb. Nem akartam senkit kihagyni, bár biztosan sikerült. Bocsi.

Itt a tavasz, remélem mindenkit kirángat a napsütés a rossz hangutltaból, és már mindenki csak mosolyog! Ééééés tessék enni.

5397. Borsa
2009. márc. 31. 08:42
Írok privit - ne offoljuk itt a témát :D
5396. hotdog68
2009. márc. 31. 08:36
Borsa! mi lett a hibiszkuszoddal? meggyógyult vagy kidobtad?
5395. hotdog68
2009. márc. 31. 07:48
dancegirl!! mi az hogy "ennék én de mi a faszt?" nem adnak neked enni? vagy rossz a kaja? legalább turkálj bele egy kicsit, 1-2 kanálnyi is számít....
5394. hotdog68
2009. márc. 31. 07:40
Lilimia! Elolvastam! A te kutyád tényleg csodálatos.Kívánok neked erőt és kitartást a gyógyulásban. Vigyázzatok magatokra lányok.
5393. ursuminor (válaszként erre: 5380. - Dancegirl)
2009. márc. 30. 23:50

dancegirl:

az a lány,aki előbb ment haza a kórházból,nem biztos hogy meggyógyult,de legalábbis biztos nem volt olyan rossz állapotban,mint Te.Sztem aki ennyire küzd,mint Te,annál törvényszerű hogy meggyógyuljon.Ugye jól tudom,hogy a modell és a táncos pályán nagyon sokan küzdenek evészavarral?!Ilyen közegben elég nehéz lehet evésre gondolni,amikor pl szerződés köt egy bizonyos testsúly megtartására.De elvileg már nem alkalmazhatnak olyan nőket,akiknek a BMI-je bizonyos szint alatt van,vagy ezt rosszul tudom?Van olyan étel,amit gond nélkül megeszel?Szedsz multivitaminokat?Miért akartad anno tönkretenni magad?A barátnőid gondolom bánják már hogy beleinvitáltak a fogyókúrába!?Hány kilónak kéne lenned hogy egészséges légy?Neked mi a mérvadó?Hogy hány kilót mutat a mérleg,vagy hogy hogyan áll rajtad egy ruha?Mikor érzed magad jól a bőrödben?Vannak olyan barátaid,akik normálisan étkeznek,és jól néznek ki?

2009. márc. 30. 19:09

Hello!

Április 19-én. (Browing)

Browing:köszi :)

Igyekszek :S egész ügyesen.

Borsa: köszönöm :D és már próbálok enni :)

Danceg: Írj még!! Nem faldani!

Bocs hogy megint összecsaptam de mindjárt jön anyum barátja ógyhogy sietek és mennem is kell anuynak segíteni.

Meg még a Kémiából kell tanulnom vlamit mert ma volt a Versmondó is.

És browing: Ott nem:) úgyhogy 12 napig bírjátok ki nélkülem :D

Pusszancs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5391. browning
2009. márc. 30. 18:46

Halihóóóó csajszik:))!!

Dancegirl:ezt MOST FELEJTSD EL!mármint h nem vagy jó,meg ilyesmik!meg azt vékképp h nem tudsz meggyógyulni!!!igenis MEG TUDSZ GYÓ_GYUL_NI:D:D! mert ügyes vagy és dacból megmutatod h TE akkor is képes vagy rá.mert mindenre képes vagy!!! am azért vettek le mert szétszurkáltak és nem találtak már vénát,ugye?:( most gyomorszonda lesz?vagy mi? szegénykém:s egyél pl:P ööö:D háztartási kekszet teába mártogatva:P gyümilevet...a szüleid még mindig nem hoznak kaját neked?!akk szólj haveroknak h hozzanakmá'!:D szeretlek,szal nehogy nekem mégnagyobb bajod legyen!!!!:(

Megryan:köszi a linket!megnéztem:) illetve még olvasom :$:D

Borsa:tyűha...tavaly írtam naplót...megtalálták,elolvasták:@ apám vt a tettes.azta.bazz úgy gyűlöltem érte.és NEM nem lettem most sem boldogabb tőle.rohadtul nem segített semmitXD csak a haverjaim...ŐK!!am senki más-.-"(Ti is haverok vagytok:P:D)

Every(m):hát merrejársz csajszi?o.o mikor is mész angliába?o.oonnan is tudsz majd netezni,ugye??:D mennyi idejig leszel?:D mizujs??eszel,ugye?!egyélmá' teis! mindenkinek itt mondani kell h egyen:D

Lilimia:grat a cikkhez!;) ügyik vagytok Rumival:)) jujj!b.nőmnek lesz kiskutyusa *-* magyarvizsla annyira édesss :D

khmm....ma egy kisadag sültkrumpli -.-...nemönszántamból xS...meg sok COKE ZERO :D:D:D (L)

pusszanat!kinek nem írtam??:D

jah!lehet h megyek rajzversenyre szombaton *-* de még nem biztos,szerdán dől el :s annyira szeretnééék (sírni fogok ha nem mehetekX'D):D

szóval akk pusz:D legyetekjók.jóétvágyat;)

5390. Borsa
2009. márc. 30. 15:18
Lilimia, nagyon nagy sajtósztár lettetek Rumival!!! Nem is tudtam, hogy ilyen szuper ez a Rumi - nem olvastam el rendesen a naplódat, szégyenlem is magamat! Szóval gratulálok! Ugye jól vagy????
5389. Borsa (válaszként erre: 5388. - Megryan)
2009. márc. 30. 15:13
Köszi, Meg!
5388. megryan (válaszként erre: 5382. - Hotdog68)
2009. márc. 30. 15:10

[link]

itt megtaláljátok a Blikk lilimia cikkét :)

Még kép is van Rumi ebről is.

5387. Borsa
2009. márc. 30. 14:59
Lehet, hogy ő pillanatnyilag zokon veszi, hogy megnézed mit csinál, hogy keresgél - e ana / mi lapokon, de később tuti hálás lesz, hogy a tyúkszemére létél a kritikus időszakban. Hisz ő sem akarhat idáig jutni!
5386. hotdog68
2009. márc. 30. 14:57
hát....igen......nehéz, hogy meg is tudjuk az igazságot és közben emberek maradjunk a gyerekünk előtt.
5385. Borsa
2009. márc. 30. 14:15
Remélem nem! Fontos lenne! Jó lenne, ha beleolvasna mondjuk ebbe a fórumba, hogy lássa, hová vezet ez az út. Itt látná, hogy a csajok hová utottak, min mennek keresztül ahhoz, hogy gyógyuljanak. Nagyon szurkolok, hogy ne legyen ilyen kapcsolata, ahol jó ötleteket kaphat, csak ezt kideríteni ... hmmmm
5384. hotdog68
2009. márc. 30. 14:13
Igen, rendben.....de a múltkor láttam, hogy a számítógépen rákeresett megint ilyen oldalra. De hát ez más miatt is lehetett. De nagyon örülök, hogy ezek az elmebeteg oldalakat mostanában mind letiltják. Hál Istennek valaki figyeli őket. Csak azt lenne jó megtudni valahogy, hogy maradt-e kapcsolata valamelyik lánnyal. Az esetleg nehogy visszarántgassa valamibe.... Remélem nem...
5383. Borsa (válaszként erre: 5382. - Hotdog68)
2009. márc. 30. 14:10
Szia Hotdog! Régen találkoztunk! Csajszid rendben? Ugye igen!!!!!
5382. hotdog68
2009. márc. 30. 14:09

Sziasztok! Szia Borsa!

Lilimia én megvettem a szombati újságot, melyik cikkben vagy? nagyon kíváncsi vagyok. Mindenkinek gyógyulást és kitartást lányok!!!!!

5381. Borsa (válaszként erre: 5380. - Dancegirl)
2009. márc. 30. 13:58

Szia Dance! Akkor mit jelent, hogy levettek az infúzióról??? Mi az, hogy nem tudnak többet beléd önteni? Bocsi, nem vagyok valami nagy szakértő - hál' Istennek. Inkább egyél - esetleg vitess be valami kaját otthonról, mert a kórházi általában gyalázatos.

Na tessék, még néha színészkedsz is ... ha nem szeded össze magadat, utópia marad. Gondoltál már arra, hogy esetleg naplót írj? Ott le tudnád írni, mi bánt, mit gondolsz, és vissza is tudod olvasni. Ne tedd már tökre magadat, van annak értelme????? Szerintem nem sok! Az első, hogy ne sajnáld magad, hogy nem tudsz meggyógyulni. Dehogynem! Legalább annyira, hogy kijöhess a kórházból. Amit tudunk, itt is segítünk!

5380. dancegirl
2009. márc. 30. 13:50

sziasztok

reménytelen hülye ribanc vok :'(--->ezt meg kaptam

levettek infuziórol mert már nem tudnak többet belémtenni de...nem azért mert jó állapotban lennék.

leggyöngébb lánc szem??:|

am nem csak modellkedtem szinészkedtem is :D

ursuminor:

nekem nem volt gondom nagyon a sulyommal kissebbkoromban mindig azzal kinoztak hogy mé nem eszek sovány vok,pici vok,alacsony stb...de egy szer dec.elején jött az hogy hüllye barátnőimmel elkezdtünk fogyozni(de minek) ők nem birták én igen ennek lett is következménye monnyuk.én indig vmié hösködésből kibirtam vmit...még akkor sem sirtam csak azé milyen hös vagyok ammikor a 2-3 osztam betörtem a fejem:(.nah szoval...eztán fogytam egy 5kg-ot kb. és elkezdtem unorodni az irektől.mindentől.aztám rám tört vmi dili tönkre akartam tenni magam elkezdtem hánytatni magamat.(44kg-val).majd megprobáltam eszegetni nem ment.még jobban fogytam.egy buliban ugy össze estem hogy hivták a mentőket és bevittek a kórházba majd most ott is vok....

bocshogy le elmebetegeztelek...naon kivoltam

mindenki más meg tud gyógyulni csak én nem ...pedig mindent megteszek érte.lány a kórházben később jött de előbb ment.

szuper a kórház szülinap is.

browing: ennék én ennék...de mi a faszt???:'(

every: gratulálok!

borsa:köszönöm

elisha: hááát nekem nyolc nem biztattlak enni....én nem vok ez aki mindenkire rá kényszerit mindent én ezt már megtanultam.de tudod jobb ha biztatnak.

van egy fórum gyogyulos az is ^^^és ott meg mondtam hogy nem mmondják többet hogy egyél..nem is mondták...hülye lettem most vagyis azután itt fekszek a korházban.

mystic75 nehogy bántusk egy mást észhez téritéshez sem kell rávezetni...grat ehhez is

Lányok mi volt a Blikk-ben????:D

Jah am egyetek de téélleg...a kórház uncsi...föleg izéé Everynek mondom!!!!!

Lovvve^^^^^^puuuuuuuxxxxxxxx

5379. Borsa
2009. márc. 30. 08:21

Sziasztok, újra itt. Szép hetet mindenkinek. Látom mozgalmas volt a hétvége!

Evry: gratulálok!!! Megint egy szép eredmény! Igaza van Elisha - nak, a gyors gondolkodáshoz enni is kell egy kicsit. Ha minimális kajával így tudsz teljesíteni, és sorba hozod a jobbnál jobb eredményeket, akkor mi lenne, ha rendesen ennél???? Jujjj, nem lenne elég egy egész büszkeségfal az eredményeidhez!!!!!!

Browning, remélem már mehetsz suliba - annak ellenére, hogy gondolom még "bohóc orrod" van! Vigyázz, vissza ne ess. Kérdezted, mit dolgozok: egy húsipari cégnél vagyok külkereskedelmi manager. Egyelőre ... mert nem valami fényes a cég helyzete, remélem nem rúgnak ki :(

Dancegirl! Ne add fel, legyen ez az infúziókúra az elrettentő példa: ne akarj többet ilyen szituba keveredni! Magadért gyógyulsz, ne felejtsd el. Így lőttek a modellkedésnek, meg a táncnak, amit úgy látom szeretsz csinálni. Legyen az a célod, hogy újra kifutóra léphess.

Lilimia: milyen volt a sztárfotózás? Remélem jól vagy, és már nagyon készülsz az esküvőre!

5378. ursuminor (válaszként erre: 5372. - Dancegirl)
2009. márc. 30. 00:06

Kedves Dancegirl.

valószínűleg nem jól fogalmaztam,de végülis egy elmebetegtől ne várj racionális gondolkodást:(

Az anorexiának azt az aspektusát irigylem,hogy ellen tudsz állni az étel csábításának.Te ezt valószínüleg nem érted hiszen te gondolom(nem tudom mert nem ismerem a másik oldalt) viszolyogsz az ételtől honnan is tudnád hogy milyen rosszkedvűnek és idegesnek lenni,ha nem eheted meg azt az ételt amire annyira vágysz.Jól gondolod,nincsenek barátaim,vagyis van 1-2 ember,de őket is ekhanyagolom,mert számomra az evés a világon a legfontosabb,de ezt szintén nem értheted,hiszen ha nem okozna halált,akkor soha többé nem is ennél,annyira nem érdekel téged a téma.És azért sincsenek nagyon barátaim,mert az ún. normális emberek nem értik meg ezt a beteges hozzáálást az evéshez,az is igaz hogy alig tud valaki a problémámról a környezetemben.

Egyébként a 160cm-hez 50 kg szeretnék lenni,egyáltalán nem szeretnék 35-45 kg lenni,mert azért a pasiknak szeretnék tetszeni,és hát ahhoz nem árt egy két gömbölydedebb forma a női testre.:)Egyébként elmondod hogy nálad hogy indult az anorexia?A súlyoddal volt gondod,vagy vmilyen lelki ok vezetett idáig?És mikor az ételre gondolsz,mi jut eszedbe?Mi az,ami elveszi a kedved az evéstől?A hízástól félsz?Vagy csak időpocsékolásnak tartod az evést?Vagy undorodsz bizonyos ízektől?Nagyon remélem hogy sikerül kimásznotok ebből.Ha szerettek élni,akkor talán a túlélési ösztön segít ebben.

5377. Elisha
2009. márc. 29. 21:50

Sziasztok!

Köszönöm a megértéseteket az az igazság,hogy visszaolvasva a fórumot és az életben tapasztalt reakciók alapján tudom,hogy hogyan reagálnak az emberek és ezt akartam megelőzni:) Hiszen ha letámadtok egy anást vagy egy miást az neki szinte egészen biztos nem fog segíteni,sőt az amúgy is kicsi önbizzalma és az amúgyis elhatalmasodott bűntudata még nagyobb méreteket fog ölteni(tapasztalat ez is)

Everybody:gratuláok én is az elért eredményeidhez,viszont a gyors gondolkozáshoz viszont kell enned és amiket mostanában eszel már megbocsáss de nem mennyiségek én amikor ana voltam akkor a végén már ne bírtam gondolkodni meg olvasni stb.. az a tippem hogy napont 3-4 kis adagot kezdj el enni ami jól esik!!!:)

dancegirl:szerintem te vagy itt most a legrosszabb álllapotban de csak rajtad múlik,nem másért kell meggyógyulnod hanem saját magadért!én utálom a kórházakat és még a legrosszabb állapotomban is mindent megíígértem csakhogy ne vigyenek be aza baj,hogy ott csak a testedet gyógyítják a lelkedet viszont nem pedig ezeknél a betegségeknél pont fordítva kell,hogy történjen szóval próbálj egy picit együttműködni a dokikkal aztán ha kiengedtek keress egy terapeutát(ezt a többieknek is mondom) mert egyedül nem megy,sok sikert hozzá és az élet igenis jó ezt már te is megtapasztaltad,néha nehéz de túllehet élni;)

Browning és Mistyc:hát köszi a fogadtatásodast nagyon aranyos tőletek:)a leírásotok alapján ti ketten kb úgy állhattok betegség gyógyulűssal mint én,mert vannak jó periódusotok és aztán visszaestek:S de küzdünk!!!

Ma egyébként egész jó napom volt,voltam aerobicon aztán szaunáztam,néztem Forma 1-et és a kiskutyám se pusztult el ez alól kivétel kivétel az estém:(

Na kisregényt befejezem megyek én is tanulok meg készülődök holnapra mert reggel utazom jó éjt mindenkinek!

5376. browning
2009. márc. 29. 19:18

halihó!

énis csak felszaladok mert sok a tanulnivaló:s nem jó ez a pótlásosdiXD a dogákat is kell :D

Every:grat!;)

Mystic:ügyi vagy!eszel szépen,nemrókázol ugyee?:))

Elisha:igazad van am h nem sokat segít h ha lehülyézünk XD üdv:) majd próbálunk vmit segítnei;)

Dancegirl:gyere má' ki abból a hülle kórházból xD :) mikor jössz??:) hogyvagy?egyélcsajos!

pusszancs,jo8!:D

IMÁDOM A HAIR_T (L) ma annyit fordítottam dalszöveget (L)PeAcE

5375. Mystic75
2009. márc. 29. 15:12

Sziasztok!

Bocsi, rég jártam erre, de közben családi ünnepek voltak, voltam az új dokinénimnél, cóval zajlik az élet. Látom vannak újak, örülök is meg nem is!

Egyetértek Elishával, ne bántsuk egymást, inkább támogassuk!

2009. márc. 29. 14:16

Hi!

Sietek úgyhogy csak gyorsan megírom h Továbbjutottam! :D ( Igaz Anglia miat nem tok optt lenni, de mind1) :D pussz

5373. Elisha
2009. márc. 29. 11:15

Sziasztok!

Már régóta küzdök evési zavarokkal.Először elhízással indítottam,majd bulimia aztán anorexia és most ismét bulimiás vagyok.Egyébként régóta olvasom a fórumot mindenkit ismerek de eddig nem mertem írni:S

Sajnos a depresszió és mindenféle fóbia szinte természetes velejárója ezeknek a betegségeknek és ennek hála az összes barátom elvesztettem:'(

És valószínüleg nekem is azt fogjátok írni,hogy hülyeség és felesleges dolog a hánytatás de legyetek szívesek ne tegyétek!Ezt minden bulimiás tudja,hogy így van viszont amikor bekattan a fejedben a zabálnom kell gomb akkor nagyon nehéz annak ellenállni nem beszélve arról,hogy ilyenkor az önértékelésed is mínuszokba megy szarul és gyengének érzed magad!Ez az anorexiánál sincs másképp ott meg az éhezés tart fogva annyi különbséggel,hogy az anorexia sokkal hamarabb meglátszódik az emberen.

Na szóval remélem engem is befogadtok és tudjuk egymást táámogatni,mert a betegségből csak úgy lehet kijönni ha rátalálsz önmagadra és arra az útra amit tenned kell:;)!(már párszor mezt megtapasztaltam pár hónapig,de aztán egy nagyobb kudarccal újabb visszaesés következett be)

5372. dancegirl (válaszként erre: 5371. - Ursuminor)
2009. márc. 29. 10:06

ursuminor...

nem értelek...ha vki miás(ismerek egy párat) nem akar anás lenni ált nekik jó ugy.

ez igy nem megoldás ha meg utána vmitől rád törne az ana akkor meg az összes anást is hibáztatod?vagy mi?

szted én akarok 30ákárhány kgval kórházban feküdni???-nem,NEM ÉS NEM!!!!

Egyáltalán hány kg akarsz lenni???

hol akarod leélni az áletedet?

és vannak barátaid?kellenek neked?

(mert nekem ugy tünik hogy neked nem bizti hogy lehetnek,és lehet hogy te vágynál arra hogy kórházban feküdj)

és almondom van egy ex-ana barátnőm ő 33,7kg-val került korházba??ezt akarod....

én 40-nel browing 45kg-val vagy mennyivel...

már sorrry hogy ezt mondom de kicsit közeledsz az elmebetegséghez!!!!

na csá...

5371. ursuminor
2009. márc. 28. 19:49
a legalább persze 2 b-vel értendő:S

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook