Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

5340. Borsa (válaszként erre: 5339. - Borsa)
2009. márc. 25. 15:29
Ha esetleg van kedved, én itt senyvedek 8 - 16.00 -ig minden hétköznap ... (munkahelyen, hehe), szívesen traccsolok.
5339. Borsa (válaszként erre: 5338. - Dancegirl)
2009. márc. 25. 15:27

Miért ne lehetnétek fontosak valakinek??? Ti ugyanúgy kincsek vagytok, mint mások, és fontosak is. Ezt ne felejtsd el!!

Egyébként beleolvastam a fórumba, és egyszerűen érdekelni kezdett, mi van veletek!!! Aztán belekotyogtam, mert én aztán az ilyet nehezen állom meg :D

Nem vagy szerencsétlen, de tessék változtatni ezen a felfogáson! Gondolj már bele!!! Nem vagy egyedül ezen a világon, ha más nem, a fórumosok itt vannak, akik gondolnak Rád, és igenis itt van, aki meghallgatja a problémáidat, és itt értő fülekre is találsz.

Meddig kapod még az infúziót? Van más kezelés is? Szedd össze magad kérlek, mert sose jutsz ki abból a kórházszagból, pedig itt a tavasz lassan!

5338. dancegirl
2009. márc. 25. 15:14

Hello!

Kapok infuziot...már ugyis mind1...

Browing:De naon cukik...és a macska is :D

bunkó leszek: Borsa te neked mér vagyunk fontosak?:(--->én senkinek sem ,ismerek mindenkit<----

--->hülye szerencsétlen vok...

mindig igy volt...

köffe hogy leszépeztettek...:P

régen is mindig én kerültem bajba...suliban...haverokkal a játszón mikor kicsi voltam...megtámadtak folyotn minket de játszottunk és nem tudtam leugrani és akkor engem vertek meg...mert ők letutdtak ugrani...

nem jön senki látógató ba:((((((((((

5337. Borsa
2009. márc. 25. 08:33

Sziasztok Csajok,

a tegnapi napot sikeresnek kell minősítenem!!!! És ez nagyon JÓ!

Evry megint megnyeri nekünk a versenyt, és Browning, Te is ettél, nem is akármennyit! Köszönöm! :) Már "csak" meg kell gyógyulnod ebből a nyavajás náthából! Hajrá!

Evry, ne hozd már rám a szívbajt! Lazán zseni vagy, és ilyen szamárságokon töröd a fejedet. Inkább elrettentésnek használd a kórházi látképet - nem lehetett valami fényes érzés ott feküdni harmatgyengén, amikor mindenki úgy kezelt, mint egy bolondot! ** Hajrá a meccsen!

Dancegirl, jelentkezz!!!!

Ja, és ami nem maradhat ki: egyetek! Ne értem, MAGATOKÉRT!!!!

5336. browning
2009. márc. 24. 17:31

Halii!:)

most keltem felXD...elaludtam ebéd után:$ :)) IGEEN!^^ebédeltem^^ egy fél tányér leves meg 4(!!!) palacsintaXD

Every:ügyi vagy!!!úristen ha én képes lennék 5öst írni töriből*.* (ajj...azt is kell tanulni xD) biztos jól ment a verseny!!;) szurkolok a holnapi kézire!;) mindenkinek vannak vacak(abb) pillanatai,de még szerencse h (hamar9 elmúlik :))

Dancegirl:ííííírjj!:) olyan mintha már napok óta nem írnál,pedig teganp írtáál:)) szóval írj többet,mert hiányzol nekünk meg nekem:)) szóval:mizujsss??

Borsa:rendicsek,feladat teljesítve^.^ veled mizu?:)

jajj...még mindig van hőemelkedés :s...37.2... de legalább már picit jobban vok^^

cupp mindenkinek:)

2009. márc. 24. 16:27

Hello!

Köszi :)

Nagyon-nagyon de nagyon nehéz volt :S Nem tom mennyi lesz jó belőle..

Hnap meg kézimeccs! Arra is szurkoljatok! :D

5- ős a töri témazáróm!!! Juuppi!!

Egyetek gyerekek, egyetek!!!!!

Ki hogy van??

Dancegirl: Mizujs???

Bora: Köszönöm, néha besokalok és akkor teljesen le tudok állni, olyankor úgy gondolom hogy jobb volt nekem a kórházban egy k...a ágyon feküdve gondolkozni a halálról :D Van ilyen :D

Pussz!!

Browing: Mizujs?? :D

5334. Borsa (válaszként erre: 5333. - B0bdc28e7e)
2009. márc. 24. 13:23
Ügyes legyél!!
2009. márc. 24. 13:22

Hi!

Majd délután írok! Szorítsatok fél 3-kor meek a fizikaversenyre!!!!!!! Pusszi!

5332. Borsa (válaszként erre: 5331. - Browning)
2009. márc. 24. 11:52
Azt írtad egyetek --- ez rád is vonatokzik!!!! Máris kezdj el hangolódni a nagyi palacsintájára! Legalább kettőt!
5331. browning
2009. márc. 24. 11:32

Hali!!

Every:örülök,h már jobb a kedved:) rám hoztad a frászt :( egyél csajszim!!;) am nekem ilyenkor még lvésem sincs h ki kicsodaXD csak kb mikor már 6an vannak...szar a név-arc memóriám(vagymi xD) azt tom h van egy akinek vörös(es) a haja/frufruja xD és néger:D ennyi maradt meg kb xD...

Dancegirl:atyaisten o.o komolyan Te vagy a képen?!basszus...egyél már!!ilyen szép csajnak bűn lenne elfogyni!!!!!!!!!!!!!!!*.* hogyvagy???milyen az infúzió?XD(nemtom...am nekem még kisebb koromban annyi vérvételem vt...megszoktama tűt:D vicces...hozzászoktattakXD meg végülis megnyugvást "hoz" mert tudja az ember h abban gyógyszer van(nagyrész...mármint az infúzióban) és attól jobban lesz,meggyógyul^.^

poénxD rávan írva mind2gyógyszerre h étvágyalansáégot okoz+a betegség is xD muhaha :D köszkösz xD és tényleg-.-"...ma még csak 3szál ropit meg egy fél almát ettem...ebéd még most jön...elméletileg palacsintát süt nekem nagyim *.* majd meglátjuk xD

nah most megyk pihizek ^^ tanulnom kell majd lassan :s xD

cupp csajszik,egyetek!!

Dancegirl:megnézted a naplómban az új pikcseket?:D cicóó+kiskutyik ^^(L) cicó ő b.nőmé:D

5330. Borsa
2009. márc. 24. 08:39

Sziasztok, ki hogy van?

Evry, na ne marháskodj már!!! Annál sokkal fontosabb vagy Te mindenkinek, minthogy feladd!!!! Gondolj bele, ha feladod, benyomnak egy kórházba, aztán kukucskálhatsz az infúziós állvány mögül ... jobb az? Inkább akkor már a fizikaverseny - szerintem.

Browning, gyógyulj meg, de ehhez enni is kéne, mert kilyukad a gyomrod a gyógyszertől.

Dancegirl, mi újság? Kapod végül az infúziót???

*Tessék enni!*

2009. márc. 24. 07:27

Dance..Happy Szülinapot utólag is:)

Nem tudtok valahol még hasonló müködö forumokat, hasonló emberekkel?

2009. márc. 23. 19:19
Browing: Te is szép vagy! Pussz :)
2009. márc. 23. 19:17

Hello!

Browing: Már túl vok rajta csak néha közel jutok hozzá :S

:S Szedd, a gyógyszert és pihenj sokat, semmi torna!!!

Te is nézed? Én is!

Most Chanal-naqk vagy kinek szurkolok de van a nevébe valami s is. Biancát meg útálom, és Mila kiesett :( :D Én mindig megnézem! :D

Dancegirl: Szép vagy a képen! Pussz nektek!

5326. browning
2009. márc. 23. 18:04

Hali!

Every:nehogy feladd!!!!!!!kérlek!így is alig eszel:(

azért kell meggyógyulni,hogy ÉLHESS.nehéz.még.de nem sokáig:)(najó sokáig...de már nem annyira :) )egyél szépen,mer' ha nem akkénse fogok!! xD(najóh...én lehet h fogok...-.-")

kaptam vmi gyógyszert a dokitól...aztmondta h bronhitiszem van(hörghurut) azta...bevettema gyógyszer,elötte elolvastama táékoztatóját...olyan mellékhatásai vannak O.O és olyan keserű tőle mosta szám h mingyárt rosszul leszek (*zöldülafejem*) és fáj egy kicsit a hasamis-.-"juppi...

Dancegirl:felteszema képeket,amint tudom,csaka fele a b.nőm fényképezőjén van:D meg van pár kiskutyás a telómon *.* azokat felteszem:)) *just4u* :D

nah megyek,lesema topmodelleszeket és szunyálok^.^

pusssz

egyetek csajok!!!nehogy nekem elfogyjatok!!:'(

nekem ma csak egy almát meg egy kis rizst sikerült...:s hüly hörghurut :@ xD

2009. márc. 23. 16:43

Hi!

Dancegirl: BOLDOG SZÜLINAPOT!! ISTEN ÉLTESSEN!!!

Gyógyulj hamar,egyél sokat!!

Browing: :S Gyógyulgass, én szeretek otthon maradni csak aztán sokat kell pótolni. :(

Hogy vagy? Eszel?

Többiek??

Életemben 2-er gondoltam rá hogy feladom, most másodjára. Minek? Hogy megint minden a régi legyen? Ugyan minek? Mért kell reggel fel kelni? Lehet hogy jobban jártam volna, ha 3 hónappal ezelőtt máshogy döntök. Nem akarom végig csinálnI!!! Nem akarok többet szenvedni! Vagy gyógyuljak meg! Vagy haljak meg!! Nem akarok mindig félni!! Élni akarok!! De ha egyszer nem tudok????????!!!!!!!!!

ELEGEM VAN :( :( :( És még csak nem is javul a helyzet! Ugyanúgy kövérnek érzem magam!! És az is vagyok... :( .......

... :S

5324. megryan (válaszként erre: 5320. - Dancegirl)
2009. márc. 23. 15:46
Boldog szülinapot! Tettem neked két képet a naplómba... ha már igazi tortán biztos nem eszel te rossz kislány :)
5323. Borsa (válaszként erre: 5321. - Browning)
2009. márc. 23. 15:15

Hűűűű, az komoly, gyógyulj meg gyorsan! A doki tuti kiír a hétre, de jobb is otthon kipihenni. Jobbulást még egyszer!

Ugye azért ettél valamit? Gyógyszerrel csak rosszabb ...

5322. Borsa (válaszként erre: 5320. - Dancegirl)
2009. márc. 23. 15:13

Nem tetszik, hogy nem eszel!!!! Egy kicsit sem. Gondolj egy finom szülinapi tortára - egy kicsit legalább barátkozz a gondolattal.

A tűtől meg felesleges félni. Ha közeledik vele egy fehérruhás, nézz ki az ablakon, és gondolj valami egészen másra. Használ (véradó vagyok, mondjuk nem is félek a tűtől). Ez is fejben dől el, mint sok minden más!

Remélem a következő szülinapodon már csak emlék lesz az infúzió, és épp valami tuti modellcuccban pózolhatsz!

Ügyes legyél!

5321. browning
2009. márc. 23. 14:43

mézestea (L)

reggelre 38.1 volt a lázam...szal így anya nem engedett suliba,pedig ma még terveztem...(főleg mert rajz lett vna...) most jobb mert lázcsillaptó vt...majd megyek dokihoz nemsoká...

Dancegirl:BOLDOG SZÜÜÜLINAPOT:D!!!!!

cupp

5320. dancegirl
2009. márc. 23. 14:42

hii!

ma lanni szülinap?!-köff Borsa te vagy ma az 1....és nem eszek...:'(

tom milyen az infuzió ...volt már...igen browing azzal akarnak táplálni...xarötlet..vagy jó?-Nem tom.

Jujj én is rosszil vok a tűktöl.(de nem tom hogy irják tűek?)

A modellkedés télleg jó...tök jóóó ruciiiik...sexy

Browing fel teszed képeket?mert most fotó nézelődő kedvemben vok...XD Mé azt tök jó...mindenkit végig nézek...ahammm...na nááá!!!

én bulizni akarok discoban...hát a mi osztályunk az a komoly... amiota volt suli disco első alakalom nekünk...1 osztály mi voltunk aki végig táncol..és amikor végelett orditottunk a folyóson...emlékezetes;)

na mek pápá

5319. Borsa
2009. márc. 23. 09:59

Sziasztok, ki hogy van?

Dancegirl, jól számolom??? Isten éltessen sokáig!!! És ez most komoly! Lebegjen előtted a modellkedés!!! Jó lenne újra, nem? Te vagy az erősebb, ne hagyd, hogy legyűrjön ez a sz**házi betegség!

Ja, ki mit evett???? (én imádok enni, megfertőzhetlek vele benneteket???naaaaaa)

2009. márc. 22. 21:44

Hello!

Browing: Mi az infúzióban olyan jó?? :D Én utálom főleg mivel már a tű látványától is rosszul vagyok, amikor benn voltam akkor én is kaptam azóta útálom a fehér színt... :S

Én jól vok, és te? Eszel? ESZEL?? :D

Gyógyulgass, igyál sok sok teát!!!!!! :) (édesítőszerrel :))

Írjatok!!!

puszi

5317. browning
2009. márc. 22. 20:53

Dancegirl:bírd ki:) az infúzió vicces(ok énmeg hülye xD) csak szólj h ne adják hidegen(annyira) mert akk elzsibbad az egész karod xD mondjuk az nem olyan rossz...csakhát kellemetlen kicsit... am infúziót azért kapsz mert azzal fognak táplálni?:S

Every:mizuuujs?:) hogyvagy?

jajj...beteg vagyok xS.... elkaptam énis amit a fél osztály már... láz,meg köhögés meg fejfájás :S

vtam tegnap legjobb b.nőmnél és olyna jó vt:D ottalvós vt:D fotóztunk meg minden xD :))

nah pusssz, jo8!:)

2009. márc. 22. 18:12

Hi!

Köszönjük borsa! Jól esik :D

Dancegirl: Az infúzió azok után amin átmentél ténleg semmi! Sok puszi

!

5315. dancegirl
2009. márc. 21. 11:56

Sziasztok itt vagyok!

2nap...hapy..nem lesz

infúzióra akarnak tenni...

5314. Borsa
2009. márc. 20. 11:06
Sziasztok Lányok, olvaslak benneteket egy ideje - meg jó alaposan vissza is olvastam. Óriási, amit csináltok, és megpróbáljátok egymást átrángatni a holtpontokon, segíteni egymásnak. A legjobban Ti tudjátok, mi az, ami segít. Sok - sok erőt Nektek! Ha esetleg tudok segíteni, szívesen teszem! Pusz, és a jelszó: egyetek!!!!
2009. márc. 19. 16:25

Hi!

Csillag: Furcsa, 20 évesnek még nem adtam tanácsot :)

Soha nem vagy egyedül, mindig állnak mögötted, csak ha magadba roskadtsz nem nyitsz feléük, egyedül vagy,de ha jobban megnézed soha nem vagy egyedül. csak nyisd ki a szemed :)

2009. márc. 18. 21:18

Csillag:)

Ne érzed magad egyedül, elöször is, én és szerintem a többiek nevében is mondhatom hogy itt vagyunk::)irj nyugodtan

5311. Csillag20
2009. márc. 18. 19:16
Sziasztok, én még új vagyok, de azt hiszem jó lenne beszélni olyanokkal, akik hasonló helyzetben vannak mint én. Én amúgy 20 éves vagyok, és 15 éves koromban bulimiás ˝voltam˝2 évig, de a párom segítségével sikerült ˝meggyógyulnom˝de 2 hónapja minden újra kezdődött, de érzem, hogy még egyszer nem menne. Senki nem tud róla, és azt érzem, hogy egyedül vagyok a nagyvilágban, nem tudom mit tegyek...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook