Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Hello!!
A tesóm feltöri a hoxámat is már????
Jujj nálunk se kedves szinte senki senkivel mindig a fiuk vs. Lányok van4!!!!Nah mindegy...
Én hiszek nektek ez a lány anorexiás lesz!!!(tesóm)
Folyton turkál az ebédlöben a kajában azt vagy el se megy akkor volt olyan utaztunk a buszon le ült egy másik lánynak egy kettes helyre ott álltunk mi is. Leghátul volt. Felállt beszélt valakivel erre a PePiT barinőnk le ült a helyére. Ő erre az ölébe ült. A másiknak meg a Heni akart az ölébe ülni erre azt mondja neki a Pepike:
- Menj már innen a Meggi maredhet mer ő úgyis olyan rohadt könyű. .......
Erre megikém:
-Ez nem is igaz.
De tegnap előtt is le rohadt vékonyozták erre ő nem is vok rohadt vékony...
Ez nincs tisztában mndenel...Hát fogyozik igy..
Am tök jó vmi mesét eljátszunk farsan gon azt ö fogy repülni!!!Fel kötzünk rá egy kötellet a párja fent áll a galérián.És amikor repülnie kell akkor az le mászik és a tesóm közben felemelkedik mert ők vannak a kötél két végén és ezzel mi fogunk nyerni!!!Egyébként lehet hogy én leszek a párja!!!!Mert ugyis nehezebb vok nála mert ezt csak ugy lehet különben lehuznak a galériárol amikor mozog!!xD
NA MEK SZIJASZTOK PUSZIKA!!
Juuujjj lilmia ez borzaztó!!!
De a 30%uk cseszeget azé hogy egyek...a 70%uk meg azért hogy haljak meg olyanokat mondanak hogy utána napokig nem birok enni...Meg az olyan tanácsok hogy inkább soha többé ne is egyél!!!ezen már feltünt hogy mit akarnak...
De engem monnyuk már 1.-ös korom ota 6-7éves korom ota mert akkor meg azé mert olyan pici voltam meg vékony hogy kifértem a suli keritésén volt olyan is ,hogy ki löktek ugy és aztán hivták a tanárt hogy én épp haza akarok szökni.Na köszi nekik!!!DE már ez nem esik meg egy részt másrész 5.től munnyuk sokkal rendibbek lettek.Csak néhányan szóltak be.De volt aki azt se tudta mi az ana de le anorexiásozott!!
Egyszer még a megálóba ki dobtak a kocsi elé.Mindig arra játszottak hogy meg haljak mondtam!!!
Na mind1 szijsztok pusi...!!!
Nos... Keleten a helyzet pocsék. Tegnap voltam kardiológusnál újabb kontollon a gyulladás miatt, és elküldött mellkasröntgenre is. A diagnózis(ok): szívizomgyulladás, szívburokgyulladás, mellhártyagyulladás, légcsőgyulladás, ráadásul megint csökkent az étvágyam.
Mivel már jól ismernek az orvosok, még csak meg sem próbáltak rávenni hogy feküdjek be, de ha rosszabbodik az állapotom, vagy elkezd szúrni a szívem akkor azonnal a mentőket kell hívnom, mert az annak lenne a jelen hogy le fog állni a szívem. A szívizmom egy része elhalt, és állítólag bármikor felléphet szívelégtelenség.
És tegnap jöttem rá hogy másfél hónap és itt az esküvő!!!!!!! És még annyi mindent el kell intézni!!!!!!!!!!!! És pont most kellett lebetegednem :(
Ráadásul a barátnőm nagyon relytéjes a leánybúcsúval kapcsolatban, és ez kifejezetten frusztrál. Gyűlölöm a meglepetéseket, és egy szót sem tudok kiszedni belőle, még azt sem mondja meg hogy hol lesz! Bár azt hiszem csak akkor kell majd nagyon rettegnem ha valamelyik extraszexis cuccát rám akarja erőltetni. Belőle mindent kinézek buliszervezés terén........... És ez a nagy lelkesedés amit az esküvő iránt is mutat... Ez a nagyon nagy szervezős segítség.... Jól jön, de feltűnően lelkes..... Tuti hogy ezzel akar kárpóloni a leánybúcsús sokkért.... Gyanús....Nagyon gyanús...
Mekkora mázlista Ádám ezen a téren! Neki megmondták a srácok hogy vesznek egy kocka sört, meg leülnek játszani.
Ehh most ideges vagyok, és hisztis és....grrrr...
puszi és jó étvágy mindenkinek!
"Lilimiának aki meggyőzött hogy igenis anorexiás vagyiok és tennem kell ellene :)"
Hát... Most nagyon meghatódtam... :)
Hát azért nem ilyen egyszerű ez :)
Amikor mások leírják akkor tod hogy mi a jó neki és hogy mit kell csinálod már (MÁR) magadnak is tod hogy mi a jó de valahogy nem megy mert valami mindig visszahúz.. ez oan.. nem tom :) Szar :D
Dancegirl: Szted mért cseszeget mindenki? csak ezen gondolkozz el.
Browing a puszit átadom nekik :) ( vagy nem) De remélem minnél hamarabb, hálás leszek nekik :)
Am mostanába szoktam reggelizni :) tízóraizni ezért nem az ebéd pedig még mindig elég nehéz :(
de a vacsi kezd helyrejönni pont most nem adhatom fel :)
És most vettem észre mennyi mindenkinek mennyit köszönhetek :)
Reninek, a legjobbbarátnőmnek :) : mindig kiállt mellettem és etetett
Patriknak a haveromnak: aki győzködött hogy mien vékony vok :)
A nővéremnek Dynának: aki nem hagyta hogy a nővére meghaljon :)
Apumnak: aki utánam nyúlt mikor zuhantam :) (képletesen..persze :) )
Anyunak: aki a világ legjobb anyukája : és rengeteget segített hogy elfogadjam magam és az anorexiát.. vagyis hogy legyőzzem :)
Browingnak aki szintén a barátom lett :) és aki mindig bíztat :)
Lilimiának aki meggyőzött hogy igenis anorexiás vagyiok és tennem kell ellene :)
A matektanáromnak aki lecibált ebédelni ha nem is akartam :)
Az ofimnak aki ha nem szól a szüleimnek és nem segít nekem nem lennék most itt :)
a nagyszüleimnek akiknek mindent elmondhtattam :)
Nah abbahagyom megint kisregényt írtam :)
Köszönöm neketek!!!
Evry
sokkal-sokkal nehezebb XD...:s...
anya belémdiktált egy szem palacsintát.egy kiskanál fügelekvárral töltve:S...nyekkXD...
Dancegirl:na!:Ddejóneked h van pasid!!:D legalább eszel egy kicsit;) ne is hányj!nem jó az semmire! szejetleek:Djóh írtál:D
olyanjó itt lenni^^ bírom ezt a csapatot:D
Every(m):puszi a b.nődnek meg töritanárodnak!!;) tessék enni!;) pusssz^^
fájegykicsit a hasamXD
nem merek enni!O.O
suliban felügyelnek,ennem kell ebédet.fűszerescsirkemell 1/3-ada meg krumpli.nemsok.1hamlet,1light maisajt,1alma. zöldteaaaaa folyamatosan!nemmerekenni.pedig jól esne...nemmerek:( csak ha piszkál b.nőm...nem akarom h rájöjjön.h ennyire mélyen vok éppenséggel...most olyan jól elvagyok haverommal is(srác)nem akarom ezzel kiakasztani...
miért ilyen neéz???!!
megyek tanulok:(
pusssz
Sziasztok!
hááát dance girl azé nem ííírrr... mert mindenki cseszegeti lökdösi kiosztja megmondják neki mit csináljon.....Nah ezé nem irok elment a kedvem egy valaki van akivel el vok ...a pasim.Meg a kutyák.Ennyi más már nem számit csak ők.am holnap után leveszik a gipszet!Söt már csak 4 naponta hányok enni tellik tölem...Mert hát a nagyon keveés kaját ki hányni nem nagyon tom meg már nem is akarok hányni...Mert egy nap max. eszek 2 zsömlét meg 1 alámt ez sok!!Nekem igen!!!
Meg am is meg kérdezték tölem a haverjaim akikel már ritkán talizok hogy:
-42 kiloval akarsz élni???Mert ez igy hülyeség ...
-azt azon vesztünk össze hogy véletlen a (Nem helyet (nyelv botlás volt))Azt mondtam :Igen!
Ezen nagyon kibuktak szal őket is elfelejthetem...Pedig...Nagyon szerettem őket...:'(
Na mind1 sziasztok!!!
By:Szandee
Hi!! :D
Nija: Írj nyugodtan de erősen állj a földön (ha érted mire célzok... nehogy belerántsunk..)
Leninen/ Meggi: Én is bezavarodtam egy kicsit legalábbis eléggé.. de majd kitisztítod ::DDD
Megryan: Mzu?
lilimia:Mizujs? :D
Browing!!!!: Te!!! Egyél már!!!
Jó tom nehéz de muszáj!!!!!!!!!!!!
mond meg a barátnődnek hogy ne haggyon békén hanem igenis etessen :)
Ma én se ettem volna sokat ha nincs a legjobbbarátnőm meg a töritanárom :)
Összefogtak és azt mondták hogy addig ki nem megyek amíg megnem ettem mindet :)
De ettem ma egy virslis sajtos mustáros salátát is :)(meg hozzá nutellát)
Az első falat után viszont mintha fulldokolné majdnem megfulladtam nyelni is alig tudtam de aztán jó lett :)
Am mostanába van hogy ritkán van hogy gyakran de hányingerem lesz és olyan furán érzem magam és akárhol tehát akárhol vagyunk.
Olyan leírhatalan érzés :S
Nwem tom mi bajom van.... :)
Én a született feleségeket imádom megtudnék érte halni :)
Dancegirl mért nem ír???
Hali!
Igen,csípem:D a könyvből még csak az elsőig jutottam(meg kéne venni a többit is...XD)
sztem nem baj ha írogatsz!;) csak nehogy belerántsunk!!:S mesééélj:D pussz jo8!:)
Sziasztok!
Már egy jó ideje olvasgatlak benneteket kíváncsiságból, és érdekesnek találom, amiket írtatok. Magamról annyit, hogy 19 éves vagyok és nem tartozok egyik kategóriába sem, bár nemrégiben már nem álltam messze tőle, hogy esetleg beleessek az utóbbiba. De észbekaptam mielőtt ez megtörténhetett volna. Azt hiszem majd holnap vagy vmikor máskor leírom az én sztorimat. Remélem nem gond ha sűrűbben fogok irogatni.:)
browning látom te is csíped a Dextert.:) Én egyenesen imádom, már láttam az új évadot, de most nézem magyarul is.
Hali!
Leninenn:eztmost...így nem teljesen értettemXDXD...nahmindegy...tesód.és nemtod mivanvele?XD...
Every:tényleg szép kort élt meg nagyapud!(az én dédimet karácsonkor temettük.akkor halt meg.97éves volt:)) az apukádnak meg szorítunk!!:) neked meg azértkéne reggelente felkelned,mert vannak barátaid, meg mi is:D meg mert úgyis lesz mindig valami,amiért érdemes:) (nekem sincs sok kedvem,dehát na...)
Évice:mindig így kezdődik^^:s de azért sok szerencsét.de nehogy visszaess!!:(
Lilimia:mizujsááág?:)) Megryan:veled?:P
Jáájjj...megtámadott egy icipici pókXD nem merem lecsapni csak fújkálom ide-odaXD...
khmm szal.komolyra fordítva a szót...(XD)-.-"(*komolyarc.nemröhögnemröhög...XD-elröhögtemagátXD*)legjobb b.nőmnek már totálelege van belőlem:(mondta is,nem csak gondolom:(( bár igaza van...ebédnél csak szenvedek,túrkálom a kaját(mindig nézem h ő mennyit eszik és vagy a felét vagy pont annyit eszek mint őXD)nem eszek reggelit(megkérdi,énmeg nem hazudok...)tízórai az vagy vmi gyümi vagy ilyen hamlet vagy esetleg light macisajt...(vagy semmi...) és ami nálam bezabálás,az kiderült h nála egy sima kaja...olyan picit több mint egy normális reggeliXD vagy néha már ebédbe csap át......szal vgülis nem sok.most próbálom,h ne csokit faljak,ha eszek,hanem "hasznos kaját"-.-"cöcö...nem merek enni o.o nem akarok falni. ma 2alma,félszelet husi pár falat főttkrumpli,1pogi,5koktélparadicsom. máskormeg sok csoki,süti...stb...(sokXDhaha)báőr még kitudjaXD...most megyek tanulni aztán DEXTER->(L) (film:Da viasat3-on))a kaja meg ahogy jön.most zöldteát iszogatok^^ pusszancs mindenkinek:)
szijasztok!
megint meggi vok!hát de nem megy ugyse vagyis megy vagy....de ugy sem vennék észre...
és nem fogja nekem rem. azt mondani senki...
jéééé nem irta tesokám vajon mi van vele:(?
na puuuuusz
Hello...
Pénteken lesz a temetésa a dédipapámnak.. 103 évet élt :) olyan kedves volt élete utolsó percéig is...
Ez nem az én évem :(
Apum is egyre rosszabul van és már nem tom mért kéne reggel felkelnem?!
Írjatok!! :)
Voltam....,nem akarom,hogy ˇkiújuljon".
Holnaptól diéta,nem drasztikusan.A vacsorát hagyom el.
Évice!
Voltál?
Vagy akarsz lenni megint?
Browing: Tom hogy ez így nem ér :)
Majd igyekszem az a két csaj meg tod mi csináljon!!
Engem is megbámulnak evés közben és ténleg szar de igyekszem nem törődni vele :)
Lilimia: Én ha nem tok aludni iszok valami meleget forró csokit ( diétásat) vagy valamien teát attól mindig álmos leszek :)
Lenien:Írjál majd!! :)
Meggi: Majd megnézem a képet de ne fogyóz!%!! Ne légy hülye!! :)
Dancegirl: (osztottuk őt rendesen) Írjál!
Többiek is írhjanak!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi Evri
NE AKARJ!
Szerintem még így is vékony vagy! Változtas a gondolkodásodon, nézz át a "hízni szeretnék" fórumra ! Nem szép a csonti ! :)
Sziasztok!
Visszatérő "vendég" vagyok!
Anorexiás voltam.Huú,ezt még igy soha nem jelentettem ki.Teljesen normális súllyal rendelkezem már.158 cm,45 kg.Voltam 39-40.
Szeretnék fogyni 1-2 kg.Szóval kezdődik minden előről.Senki nem tud megállítani.Úgyis le fogok fogyni.Nem érzem igy jól magam igy.
Ez 1 ördögi kör!!Le kellett írnom valahol,valaki(k)nek.
heheXD hát igen...ez egy vicces dolog...mert az,hogy v.kinek nem tűnik fel,hogy a lánya elkezd elfogyni...ott probléma van...nemde?o.o :s
engem visznek pszihodokihoz:Djuppi:D rem anya a héten már kér időpontot-.-"útálom h nekem kell őt nyaggatni vele...
kár h nem vállnak be az ilyen sima elalvós trükkök:( reméljük h legalább a gyógyszer hat majd:)
pussz^^
Végülis mindenbizonnyal tényleg tök jó lesz megmaradni 165cm-esnek, nulla mellel, nulla fenékkel, nulla derékkal, menstruáció nélkül, a családalapítás halvány reménye nélkül... A pedofilok majd 40 éves korotokban is rátok fognak gerjedni...Ha megéritek...
A szüleitek hogy a fenébe nem vágnak titeket úgy nyakon, hogy visszapattanjatok a padlóról? Hogy nem üvöltik bele az arcotokba, hogy "Hülye vagy fiam! 12 évesen nem fogyókúrázol!"...?
Hogy lehetnek ilyen felelőtlenek?
Próbáltam mindent. Még a mindennél is többet. Sem a meditációk, sem a gyógyteák, sem az altatók nem segítenek :S Még az is mindegy hogy egy nap mennyit mozgok, mennyit eszek.
Szóval semmilyen trükk sem jön be :(
Még altatódalt is szoktam hallgatni :D
Alvásdiagnosztikán is voltam, és nem csak az elalvással van baj, hanem az agyam nem képes átlépni a 3-4. alvási ciklusokba. Azt hiszem holnaptól kell szednem egy gyógyszert ami az elalvást segíti.
A barátaim mostanában állandóan levámpíroznak a sápadt fejem, és a karikás szemim miatt, nekem meg mindig egy Mókia show felvétel jut eszembe ami a neten kering mert nem lehetett leadni :D
Node azért ezt is megpróbálom, amit írtál! Köszönöm :)
A hashajtót nem hanyagolhatnád? Odaadom egy heti gyógyszermennyiségem nagyon szívesen, szedegesd be, és utána még egy c-vitamintól is undorodni fogsz...
Okosan kiccsaj, okosan! Mostmár ügyesen eszel, ne szúrd el vacak bogyókkal!
puszi
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?